50096
-
Zemanov #11699 Az tetszik nekem is.vagy esetleg még Vesta.bár az csak T5 és meg upgradelni is kell.akkor inkább maradok a Pathfindernél.
Hülyeségek alatt mit értesz? -
gunji #11698 Jó, de azért szvsz nem lesz ennyire könnyű, ha lvl50-en csinálsz egy lvl15-20 küldit. Eddig úgy volt, hogy a legtöbb ilyen storyline küldetésnél az ellenfél npc-k hp-ja hozzád idomult, azaz nagyobb lesz a hp-juk, ha 50-es szintű vagy (ezért nehezebb eljutni pl a Test of Mettle-ig egy xp weekend alatt). Játékosként csak annyi előnyünk van, hogy használhatjuk a magasabb szintű boff-abilityket, traiteket és egyéb pluszokat.
#11691: A Coliseum az tényleg túl hosszú így, mondhatni utálom. De legalább a küzdőteres része jól adja vissza a TOS-ból a 'Kirk puszta kézzel legyűr mindenkit' hangulatot. :)
#11697: Én csak az új 'szubteret' néztem meg a Tribble-n (sector space). Szépek lettek a naprendszerek :)
Az érzés , hogy már most elkezdődhet, onnan jött, hogy cikkben komolyabban írtak az első két küldetésről. Nem is úgy értem, hogy az egészet megkapjuk egyszerre, talán csak ezt az első pár küldetést. De mondhatjuk úgy is, hogy nem lepődnék meg, ha jönne holnap. Igaz, még korainak tartom.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.15. 11:06:06 -
aru #11697 Nem hiszem. Tribble szerveren sem kerek még a történet, naponta többször is frissít és mindig felraknak egy apró változtatást. A ground és space set elemek ikonjai még szinte egyátalán nincsen kész. Még csak tegnap került föl a space set dizájn, szép piros mintás lesz a hajó tőle.
A 3 új pve-ből csak egyet tudtam kipróbálni, mert szinte sosincs meg az 5 fő...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.15. 10:39:51 -
Zero001 #11696 Nekem a Pathfinder bejön a hülyeségei ellenére. -
Zemanov #11695 Sci hajóból milyet érdemes venni mostanság? -
Zemanov #11694 Szerintem meg az a jó ha szétporladnak.főleg epizód küldik esetében aztán az ember minél hamarabb letudja.és stf-en is nagy élmény amikor a többiek csak karcolgatják az ellent én meg egy faw3-al kitörlöm őket a map-ról.
-
Plata #11693 Ki keresi a kihívást?
Lényeg hogy 3 karival minél kevesebb munkával végig szenvedd az epizódokat.
Fedes is 50 mostmár t6 command hajóban ül,command szettel,a klingon 52 marad t6 lekvérban,a romulán is 50 ő is command packot kap.
Romulán most ért a temporal ambassadorhoz,a klingon a vaulthoz,fedes a harmadik kardi küldihez. -
nem tudom mi a kihívás abban ha ráfordulok az ellenre és szétporlad:) inkább szívok 3 szor és akkor is kicsinálom őket:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.14. 23:19:50 -
Plata #11691 Passz,de nekem ennyi frissítést szívott le.
Már 52-es a delta eventes klingon karim,állati jó t6 hajóval harcolni 20-as szintű küldikben.
Ma fogom elkezdeni a romulán történet szálat,az első küldi a vault.Egyedül a colisseumtól félek,az kurva unalmas és hosszú. -
gunji #11690 Az ikoniaiak már a spájzban vannak...
Talán már csütörtökön indulhat a tizedik évad.
-
Plata #11689 Mi a szösz,6.8 giga patch jön le. -
gunji #11688 #11685: Lehet, de ahhoz be is kellene jutni a játékba, de végigvárni egy 400-500-as sort minden karakterváltáskor...
Talán majd később. Egyébként a Tribble is elszállt, gondoltam ránézek addig az új sector space-re, de félóra után 12%-nál leállt a patch. Igaz, a konkurenciánál is 1200 ms-os pingek vannak.
#11686: Még ultra rare-hez is nagyobb esély a 40%, mint a 4%. S ha tízből egyszer jó módosítót kapok és az első kit után sikerül el is adni a piacon, már megérte. ;) -
Zemanov #11687 Ott a pont.ezért húzom én is gyorsba 50-re. -
Zemanov #11686 Nem éri meg ezzel üzletelni.kivéve ha epicre akarod húzni. -
Plata #11685 Dupla xp event van csütörtökig,most húzd,így sokkal könnyebb,ha eléred 50-es szintet ülhetsz t6 hajóba,és 50-es szinten még 20-30-as küldik is könnyebbek. -
gunji #11684 Ha sikerül elpasszolni egy-két upgradelt fegyvert, akkor visszajöhet az ára :)
Nekem - hogy ha lesz még másik deltás, akkor - se lenne fontos ötvenre húznom most, az összes küldetést így is úgy is meg kell csinálni, ráér XD
Az első is még csak 12-es szintű. Én egyelőre nagyon jól elvagyok az idősebbek repuztatásával. Már ha sikerül belépni, mert most is ötszázas sor áll o_O -
Zemanov #11683 Omegával is lehet de szerintem az nagyon zsebbe nyúlós.
Azért el kell ismerni a cryptic most kitett magáért ezzel a Delta Recruit-tal.én már egy karit felhúztam lvl 50-re+ kezdtem egy másikat is.akartam még egy klingont is de azt már húzós lenne befejezni dupla xp végéig meg már kari slotom sincs.a zen ára ugye meg nagyon elszállt. -
Plata #11682 Ruhavásár nem izgat,én vettem karakter slotot,volt még kb 1k zenem. -
gunji #11681 Köszönöm. Tehát vagy ennyi superior/superior exp. vagy feleennyi omega dilithium nélkül. Pénzes meló :D
A delta eventen még mindig tűnődök: kellene még egy karakterslot, de nem tudom érdemes-e rákölteni az uccsó 130-140k dilit, vagy töröljek/gyártsak újra egy lvl10-15 karaktert. És persze ruhavásár is van a hétvégén :( -
Plata #11680 Nem láttál? Ne izélj,volt mikor 50 ezren álltak sorban. -
Zemanov #11679 Mk XII-XIII 6db superior tech Mk XIII-Mk XIV kb 10 db ha repus a cucc akkor kb 18.
Mk II-ről Mk XII-re is kell kb 8.tehát összesen Mk 2-14-ig vagy 25 db superior tech.és nagyon sok dili.1 tech upgrade 1075 dili arányban számolj. -
aru #11678 Tele a szerver, sorbanállás van bejelentkezés után. Ilyet sem láttam még ebben a játékban! -
Plata #11677 Passz,mk2->mk7 1 token,tovább nem tudom. -
gunji #11676 Hát ennyi volt mára a játék, sajna :/
Nem tudja valaki, hogy mennyi upgrade cuccra van szükség egy mk ii -> mk xiv művelethez? -
Plata #11675 Végre kész lett a kiskarim repuja,vettem neki KHG szettet.
Talaxi boffok viccesen néznek ki benne.
-
Raulblanco7 #11674 jah, nem lett meg a végén a 2,5x-es szorzó, csak 2x-est gyűjtöttünk be, pedig közel volt.
ez a mostani kb holtmindegy meddig megy fel, bár én is szarok a karira, azért napi többször belépek elindítani a doff assigmenteket hogy teljen a csík.
de nagyon nem izgat, hogy mennyi cxp bónusz lesz jövőhétre.
majd a dili bónuszos hétre kell rámenni ha lesz egyáltalán, bár nem hiszem, mert május eleje fele lesz dili hétvége. hacsak nem az lesz az eventes, és a mértéke függ az előző hét eredményétől.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.04.10. 11:14:04 -
Plata #11673 Szerver szintű,csak delta karival lehet növelni,és ez már csak egyre lassabban fog telni,mert sokan csak 50-ig húzzák fel a delta karit és utána szarnak bele,ha megvannak a jutalmak törlik vagy tojnak rá. -
Zero001 #11672 Az oldalt lévő delta recruitmentes XP csíkról tudunk valamit? Az tényleg nem egyéni, hanem szerver szintű? És akkor az összSTO pléjerbázis nem tudta egy hét alatt felhúzni T3ig az előző heti csíkot? -
Plata #11671 Volt ilyen duma hogy s10-re jön új holding.
De nem tudom hogy mennyi valóságtartalma van. -
Raulblanco7 #11670 talán ha behoznak új fleet tiert vagy holdingot akkor lemegy. -
Zero001 #11669 Arra ne nagyon számíts, most bélelt ki a Cryptic mindenkit dilithiummal, te is itt örültél neki, hogy összeszedtél karakterenként nemtommennyit. Meg most is megtömték a népet a kamudilítiummal, amit a flottára lehet költeni. Sőt még a végén asszem csak repura költhető dilit is kapunk, ha minden igaz. Szal a normál dili felhasználás is erősen megcsappan, és úgy nyilván mindenki Zent akar venni belőle.
Alacsony a kínálat a kereslethez képest, megy fel az ár. Közgazdaságtan in eksön. -
Plata #11668 A zen ára lemehetne most már nagyon.Összvissz 1k zenem van,abból vennem kell még kari slotot,a roma delta karihoz.
És valahogy szerezni kéne 6-8k zent,ha kijön a klingon hangáros hajó az nekem kell,de most 221 a zen.
Valahogy szereznem kell 1 kari slotot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.09. 13:34:04 -
Plata #11667 ÁÁ még nem tartok ott hogy vegyek,30 valamennyi karival kivettem a cuccost,ettől ki készültem. -
Raulblanco7 #11666 nehogy vegyél mástól, van vagy 2000db-om amit eladok épp.
eh.... az catalyst te, nem accelerator, az accelerator az upgradehez kell és 1-2m darabja, a catalyst kell crafthoz és 50k darabja, 100assával adom 5-5,4m-ért exen, ha látsz 100 / 5,4m stacket exen azt vedd meg, majd este visszaadok belőle ec-t mint kedvezmény
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.04.09. 13:21:32 -
Plata #11665 Gondolom,viszont az enyém ingyen volt.
Ebből lesz 1-2 konzolra alapanyag,csak sajnos vennem kell kék acceleratort,mert az elfogyott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.09. 13:12:21 -
Raulblanco7 #11664 ez 5 packnak megfelelő cucc, gondolj bele nálam mi lehet, mikor event alatt 6000 pack + bonus packnál is többet nyitottam ki.
tucatjával állnak a 100-as stackekben a zöld acceleratorok, párszáz kék, 500-1000-es tételben a materialok, 100-200 kék componens, 50-100 lila per karakter.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.04.09. 13:04:45 -
Plata #11663 Elérte deltás karim a T5 R&D skillt,kaptam egy rahedli cuccost,a deltás karinak lehet választani 100k craft xp bónuszt kérek vagy 1 iskolát instant 10-es szintre húzatok.
Át kéne cuccolni a sok vackot craftos karinak,de ehhez kéne még vagy 20 slot az acc bankba.
Kb ennyi szart kéne átpakolni 30 karitól.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.09. 12:55:41 -
Raulblanco7 #11662 ugyan az -
Zemanov #11661 A repura adnak valami kedvezményt vagy ugyanúgy sponsorshipezni kell hogy gyorsabban meglegyen? -
Plata #11660 Ebben a dutyiban túl nagy a hideg,gondoltam feldobom a hangulatot egy hősugárzóval.