50105
-
Zemanov #11949 Szerintem csak veled.én minden gond nélkül végigcsináltam a Breen sztorit. -
Srácok most csak velem szopatózik a breen küldik egyike? amikor végzek az űrben teleportálnék le a bolygóra és szétfagy a rendszer. -
Plata #11947 Mintha én azokra járnék.
-
Korfez, Bug Hunt és Kobali föld is ad iconian markot, nem csak az új STF-ek :) -
Plata #11945 őszintén szólva nem is tudom mi az az ikóniai repu,nem is voltam ikonyos stf-en,nem is kezdtem bele repuba. -
Urak a ikoniai repuban vannak jó dolgok? Még a II szintet tolom így nincs nagyon rálátásom. Azt látom hogy szeretik az antiprotont ami pozitív. Mert a presidiom azzal van szerelve. Nem nagyon találok adatokat se a földi sem az űr szettről. -
Plata #11943 Fleet t6 didim nekem is van,és T5 is,a fleet T6 didit ha kiveszed hogy nincs T6 zenes Didid akkor nem érzed a különbséget,de ha 3 részes didi konzol fent van és a T6 didi trait akkor majd igen.Javaslom próbáld ki. -
bgabor911 #11942 A Fleet T6 Deridex annyival tud "többet" a mostani T5U Fleet Deridexemnél, hogy a boff kiosztása egy lehelletnyivel jobb.
Annyiban hogy az unversal station nem ensign(1) hanem liuternant(2), és a liutenant commander(3) tactical helyre be lehetne rakni commandos boffot. El nem tudom képzelni ki rakna be a liuternant commander tactical helyébe commandost. Hp, pajzsmodifier, konzolok száma mind megegyezik.
Ennyi köztük a különbség, tehát engem nagyon nem győztek meg a Fleet T6 hajókkal. Egyedül azoknak a fleet T6 hajóknak látom bármi értelmét, amiket egyébként csak ZEN-ért lehetne beszerezni. (Faeht, Aelahl) Nekem egyik se kell. -
Plata #11941 Ja és van engi konzol is ShHP stattal. -
Plata #11940 Nem így látod mert még nem próbáltál T6 hajót vagy tal silány hajót gondolom.
De ha azt hiszed hogy a tal shiar hajóval ha le tolsz 5-6k dps-t az nagyon jó akkor tévedsz.
Bár egy átlag tal shiar hajós dps-e inkább a 2-3k körül szokott mozogni.
Excitert exen vehetsz,vagy craftolsz.Az ShHP mk12 VR exciter 42% pajzsot ad.Mk14 epic nem tudom.
Mk12 vr olyan 19-25 milla.
M14 epic 50% pajzsot ad és 57 milla.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.30. 14:54:36 -
bgabor911 #11939 Én nem így látom. Mi az az exciter shhp, és hol lehet szerezni? -
Plata #11938 Ez csak egy sima mk12 Vr exciter,van jobb is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #11937 Gondolom még sosem próbáltad a hajót meg a szettjét,ezért írod hogy jó.Zenes hajós rész meg merő baromság.
Ha grav wellel akarsz sebezni egy tac karival akkor az már régen rossz.
A tal shiar szett két részes bónusza nem nagy szám,a hull regen lószar.DR doffom több hullt regenerál 1 másodperc alatt mint a tal shiar szett 1 perc alatt.
A háromrészes bónuszt az sci bónusz,ha partcicle tac karit akarsz csinálni arra jó,de akkor kösd fel a gatyád mert particle tac-ot csak akkor csinálj ha van pár milliárd fölös ec-d.
Zenért venni fleet modult és azt eladni pénzért,eszement nagy baromság.A 90 milla a hajóért minden csak nem sok.Jobb hajók 140 körül kezdődnek.
Zenes hajókról amit írtál irtó nagy hülyeség,csak azért írtad mert neked valszeg nincs,és nem ismered őket.
Már vannak T6 fleet hajók ha nem tudnád.
És sci konzol helyre tegyél egy excitert ShHP stattal.Többet ad mind a tal shiar szetted. -
bgabor911 #11936 Nem rossz hajó a Tal Shiar Destroyer, nyilván tac karival kell elképzelni, egy elég jó DPS hajót ki tudsz hozni belőle jó túlélő képességgel, a lt.com sci boff slot és a T5Unál 4 sci konzolhely miatt szépen felerősített gravity well1-el, vagy sci team 3-al, sok pajzsnövelővel (field generator). Azért a két univ boff helyre engi boffot rakj, szerintem.
De én nem arra, hanem Tal Shiar Adapted Battle Cruiserre gyűjtök, az szerintem egy nagyon egyedi képességekkel bíró hajó, ami univ com boff hellyel és T5U-nél 4 eng és 4 sci konzollal elsőrangú sci/engi hajó lehet, de még tacnak is. És az egyedi tal shiar konzolok már kettes szettben is nagyon szép bónuszokat adnak(+20% shield reg és extra hull reg), és ugye 1.3-as shield modifier. Plusz szenzor analízis és cruiser commandok, full borg szettel nagyon szép lesz.
Sokkal jobban motivál mint akármelyik ZEN hajó, úgyhogy a ZEN-emből én is fleet modult veszek, amit az exchangen passzolok el. Nem véletlenül 90 milla az ára. -
Plata #11935 Nem. -
Zemanov #11934 Erre gondolsz:Star Trek:Renegades -
Plata #11933 Az is jön,mármint új sorozat,halálos iramban meg úgy szar ahogy van. -
bgabor911 #11932 A halálos iramban rendezője? Ajjaj. Az Abrams féle filmek sem voltak jó minőségűek. Gyakorlatilag egy, a ma oly divatos képregényfilmeknek megfelelő filmet csináltak belőle, Star Trek SZERŰ külsőségek között. Éppen csak az hiányzott belőlük, ami a régi ST-t azzá tette, ami. De úgy tűnik még ennél is van lejjebb, a halálos iramban féle "stílus".
Szerintem az ST rajongók mind egy új ST sorozatra vágynak, ami a régi ST világban játszódik. Én is.
-
gunji #11931 Anno, amikor három éve megismerkedtem az STO-val, egy ehhez hasonló konfigos laptopon kezdtem el játszani, különösebb probléma nélkül. Bár egy kicsit lassú volt, de az SB24 is ment vele, s nem kellett minimumra levinni a beállításokat. Úgyhogy ez reális lehetett akkoriból, amikor f2p lett a játék.
Nyilván azóta sokat hegesztettek az engine-n.
A felvásárlásos témához még annyit, hogy ugye a Perfect World az maga az anyavállalat pekingi székhelyén, ennek vannak világszerte leányvállalatai, mint pl. az USÁban többek között a Crytic (akik fejlesztenek) és a Perfect World Entertainment (akik forgalmazzák azt, amit pl. a Cryptic fejleszt).
Az okokat nyilván nem ismerjük, mindenesetre érdekes egybeesés lehet egy pár éves cikk, amely szerint átvilágították a céget a főnököt is érintő túlfizetéssel, sikkasztással és adócsalással kapcsolatos vádak miatt, de kisebb problémákon kívül mást nem találtak. Tehát vagy nem zörög a haraszt, vagy csak a konkurencia volt.
#11920: Igen, így van. De emellett még előkészítés alatt állt egy mozifilm a 2156-2160 közötti földi-romulán háborúról (amit eredetileg az ENT-sorozatban láthattunk volna), de a Paramount vezetésében történt változások miatt e tervet ejtették, s helyette inkább JJA filmje lett a nyerő.
(Érdekesen ismétli magát a történelem, pár évvel ezután a Lucasfilm vezetésében is változások történtek (Disney-felvásárlás), s ugyanúgy lelőttek egy csomó folyó projektet, ugyanúgy JJA filmjének kedvéért ;)) -
Zemanov #11930 A hivatalos oldalon is ugyanezt a gépigényt írja.annyi különbséggel hogy 2gb ram,10gb szabad hely.de ha ilyen gépen akarnád játszani valószínűleg sírva fakadnál a látványtól meg a sebességtől. -
alyr2 #11929 Nalam most fx [email protected] Ghz..sapphire 280x +8 giga rammal 20 fpsel megy.. persze minden grafikai beallitas koppra van jaratva..(ez földön van) ur stfen 50 fps kornyeken van. ezzel a peccsel lett valami elbaltazgatva ezen a teren -
Plata #11928 Nincs oda írva hogy minimum,csak hogy gépigény.
Nem tudom elképzelni hogy ezzel a konfiggal lehetne vele játszani.
Na jó talán küldetésre még lehetne menni vele,de egy stf-en kihalna tőle a gép.
-
Zemanov #11927 Ha egy kicsit jobban figyelnél rájöhetnél hogy az a minimum gépigény.de igen biztos az a szar. -
Plata #11926 Pc gurus cikk,szar,a teljes hírben benne van hogy főleg neverből rúgtak ki embereket.
Azt hiszem 1 vagy 2 ember volt STO-s többi never.
Pc Guru szerint ez a STO gépigénye
STAR TREK ONLINE GÉPIGÉNY: CPU: 1800 MHz, RAM: 1024 MB, VGA: 256 MB, HDD: 8 GB

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.29. 14:47:01 -
Zemanov #11925 Majd elválik. -
Zemanov #11924 Leépítés -
Raulblanco7 #11923 Jah, visszanézve, nem fog valaki 900 millió dollár kölcsönt felvenni magának és venni egy céget ami haldoklik, ez nettó baromság lenne.
értelme akkor van, ha futna a szekér és úgy látja, hogy visszajön a pénze. -
Raulblanco7 #11922 Bennfentes ember sem akkor vásárol fel valamit, mielőtt csődbe menne az a valami.
Ha nem veszi meg, akkor más pénze úszik el a csőddel, ha megveszi akkor az övé.
Karácsony körül mondták, dev-re hivatkozva, hogy nagyon bejött nekik a Sheshar promo, és a DR, az alatt a 2 hónap alatt kaszáltak annyit mint egész évben addig... meg is látszott, mert hoztak rá azonnal egy újabb promot februárban, és lehet hogy itt lesz a következő májusban. -
Plata #11921 Embereket főleg a neverszutyoktól rúgtak ki.Nem a STO-tól. -
Zemanov #11920 Az Abrams féle reboot azért volt mert a Nemesis megbukott utánna Patrick Stewart meg többet nem akart ST filmben játszani.gondolom új színészekkel meg nem akarták a régi idővonalat folytatni.rizikós lett volna nekik pénzügyileg.bár jobb lett volna ha megerőltetik magukat és folytatják az idővonalat mert a bár az első Abrams féle film egész a jó a 2. nagyon szar ráadásul az egész alapvetést a Khan haragjából (1982) lopja össze.a 3. filmet meg már nem is Abrams fogja rendezni hanem állítólag a Halálos iramban filmek rendezője.hát kíváncsi vagyok hogyan fog boldogulni egy teljesen más stílust képviselő filmmel.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.04.29. 14:21:39 -
gunji #11919 Nem vagyok közgázban otthon (sőt...), de a Perfect World szerintem inkább részvénytársaság, nyilvános tőzsdei jelenléttel. Tehát a faszi eddig csak alapítója és elnöke volt a cégnek és nem tulajdonosa, a tulajdonosi jogokat szvsz a részvényesek gyakorolták. Ha rosszul gondolom, akkor egy hozzáértő elmagyarázhatná pár szóban
-
Elég esélytelen. Az ST jogok nagyon sok helyen vannak, nagyon zavarosan - nem véletlen az Abrams féle reboot, és az sem, hogy az STO egy teljesen külön idővonalon játszódik, enyhe utalásokkal az eredeti ST szériára.
Lucashoz képest a Roddenberyk elég pocsék munkát végeztek jogvédelem terén, sajnos :( -
Zemanov #11917 100%-osan egyetértek veled.az lenne a legjobb ha lelőnék és pár év múlva jönne egy stúdió egy tényleg izig vérig ST játékkal.én csak azt sajnálom hogy ez egy nagyon jó kis játék volt mégis sikerült tökéletesen elbaszni.
Amúgy annyira jól nem mehet nekik embereket nem akkor szoktak elküldeni amikor szárnyal a cég különösen nem a játék iparban.
-
Raulblanco7 #11916 pénzügyileg nagyon is jól megy nekik dr óta, szóval nem hiszem hogy emiatt aggódni kellene. -
alyr2 #11915 Ha lelőnék a játékot , nem sokat vesztene vele senki..jelen állapotában egy kalap szar.. tartalom nincs, bugok meg leszarom a fejlesztés részéről annál inkább.. -
Zemanov #11914 Mint minden fejlesztő stúdió meg kiadó.igen eddig is magánkézben.viszont ha tényleg most jár le az ST licenc az már rázósabb lehet. -
Plata #11913 Eddig is magánkézben volt nem? -
Zemanov #11912 Itt már nem csak bugokról van szó.a sok hülye újítás idétlenebbnél idétlenebb hajók.lassan elmondhatjuk hogy nyomokban star treket tartalmaz a játék.az én meglátásom szerint a játék mélyrepülésben van és a későbbiekben ennek meg is lesznek a következményei. -
remélem nem könyvelik veszteséges játéknak és zárják be.
-
gunji #11910 Nem vagyunk tőzsdei szekció, de azért érdemes megemlíteni, hogy magánkézbe került a Perfect World, azaz a STO tulajdonoscége (cikk, cikk). Ha jól értem, akkor egy 900 millió USD-s kínai banki kölcsönből vásárolta vissza a részvényeket a cég alapítója és elnöke, s költözteti majd át a Kajmán-szigetekre Perfect Pony Peony Holding Co. néven.
Nem tudom, ez hogyan fog hatni a játékra. Állítólag a Star Trek licenszjogok is mostanában járnak le. Valamit pedig tenni kellene, a játék egyre játszhatatlanabb: lagek, össze-vissza ugrálgatás/rubberbanding, fagyogatás jellemzi és a rengeteg bug, amelyek mintha nem is érdekelné a fejlesztőket.
Nem tudja valaki, hova lettek a korábbi szektorokból a kis enemy signal contact insták? Megszűntek, elfelejtették őket áttenni az új sector space-be, vagy csak ideiglenesen hiányoznak?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.29. 12:02:37