50096
  • Plata
    Doffozás,nem csak sulibán van,hanem marauder küldik.Ha van sok,kék és lila jó operations tactical military doffod akkor dől a contra.Contra bandot meg eladod,nem tudom most mennyi az ára,de múltkor árultam kb 120 misit belőle.
  • Fabio Capello
    Mondjuk nagyobb tételben egyszerűbb, én a meglévő 140 milliómat nem merem beáldozni egy az egyben r&d-be, félek hogy nagyot buknék rajta, csak nagyon kis tételben, max pár tíz millában merek venni pakkokat.

Vagy szerinted megéri jelentősebb tételt betenni, legalább nullásra visszatérül?
  • RoboKutya78
    én nem tudok milliárdokat szarni a játékban nekem már ha valamiből összejön egy 6 jegyű már annak is örülök.
    dofozás
    hadijuk ott van az a szarrakás suliban hajóm, eddig vissza se hozta az árát egy dofom se volt még onnan olyan ami eget verően sok lóvét hozott volna.
    Úgy fest számomra lassan amúgy is kezd unalmassá válni a játék.
    Talán ráveszem magam hogy nagy kínkeservvel össze farmoljam azt a 12 ezer zent és kifújok.
  • Plata
    Csinálni akartam képet a kardról,eltettem mert érdekes volt hogy 1 statja van,de ugyan ennek a karinak jött egy másik érdekes fegyver is,zöld stat nélkül.

Kari bugos vagy a cuccok?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.11. 16:18:32
  • Plata
    Craftot én abbahagytam,nem sokat kerestem vele,hiába gyártottam én tápos konzolt,meg sem vették.És kifogytam az ingyen nyersanyagból.
    Amúgy ma esett nekem marauder küldiből mk12 kék kard,az érdekessége az hogy csak 1 stat van rajta,asszem CritD,kék fegyónak nem két stat kellene?
    Reggel felugrottam felvenni marauder küldiket és begyűjteni esti küldik jutalmát.
    Másik érdekesség hogy egyik karimnál maradt pár régi xindi boxos fegyó,és a beam array most cannon,kinézetre még beam de a neve cannon.
  • Raulblanco7
    Lassan gyűlik, csak a napi kereskedős profitot költöm rá másnap kulcsokra, meg abból veszek újakat ami abból esik.

Bár azt mondtam, hogy nem fogok újra nagy tételben r&d-zni, de szerintem megint megtenném, ha most lenne egy promó, az nagy durranás lenne, mert nem fogja követni hamar új lockbox, van ideje felmenni a cuccoknak és van idő eladni drágán.

R&D-vel azért stabilan van egy 50-250 millió közötti napi bevételem, attól függ mennyit fektetek be, 500 millió van a karakternél ahol ilyennel játszom, kb befektetett ec felét hozza vissza profitként pluszban.
  • Plata
    Naaaa,legyen inkább lobis és boxos.
    Szerintem a Nagus botja milyen fegyver lesz?
    Lehet hogy ferengi lock box jön?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.11. 11:21:26
  • Fabio Capello
    tudsz élni vazzeg :D
  • Raulblanco7
    ha boxos, akkor az első nap 250m, másnap és még 1-2 napig 200-150m, első 2 hét után 150-100m
    lobis akkor a legelején ha nagyon jó 110-100m, aztán lemehet 100-90 köré.
    ha promó packos, az elején 500-600 között, aztán 500-400 között.
  • Plata
    Ha igaz hogy lesz új temporal hajó akkor azt tutira be akarom szerezni,szerinted mennyi manit kéne eltenni ha meg akarnám venni?
    Van egy vulkáni sci karim Wells-el meg vulkáni tac kari Destroyerrel,valszeg a sci karinak venném meg a három másikat,feltéve ha nem valami tac-os új temporal hajó lesz.
    Lol,közben ezt most olvastam.
    Weapon: Grand Nagus Staff
    Na vajon ez milyen fegyó lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.11. 10:33:21
  • Raulblanco7
    photoshop, de nem az, csak hobbi / unatkozás.
  • Plata
    Boffból akarsz pénzt keresni?
    Én max discardolom őket,kivéve ha olyan esik amit el lehet adni pár misiért.
    Olcsóbbal nem is foglalkozom.
    Két millát kerestél boffok és doffok eladásával akkor valamit kurvára elnéztél.Ha eladsz 100 fehér doffot az is több mint 2 milla.Bár őszintén szólva én ahhoz is lusta vagyok hogy a 2 milla értékű doffokat eladjam.
  • Raulblanco7
    Nagyjából ahogy platac mondja, 100k lobi 10 milliárd ec értékű jelenleg, inkább úgy mondanám, hogy az ec-m egy részét ec helyett lobiban tárolom majd a továbbiakban.

Múlthéten számoltam össze a pénzem, mivel végre elkelt minden r&d cucc, 19,2 milliárd, ebből 16,7 milliárd ec, a többi nagyrésze a lobi volt, azóta persze több van, de valamennyivel kevesebb ec, költöttem erre arra, meg pl tegnap adtam egy temporal destroyert féláron ryan_sto gyereknek egy stf futamért cserébe.

Ennyit már lassan sok karakterrel is nehéz tárolni, 100k lobi meg elfér valamelyik főbb karakterem bankjában is. Az EC értéke változik, ahogy a kulcs lehet 2 millió, úgy lehet 3 is bármikor, nyilván egyikkel nyerek, mert minden olcsóbb lesz ha a kulcs ára lemegy, és többet ér az ec-m, a másik oldalon veszítek, mert ha a kulcs 3m lesz, minden drágább lesz, kevesebbet ér ugyan annyi ec-m, a lobi ára viszont követni fogja a kulcsét, szóval stabilan őrzi az értékét. Meg persze tetszenek, valamit csinálni kell, mert a játék unalmas.
  • RoboKutya78
    paintshop huszár :)

Srácok
    Hol találok a mély űrben a jelen felállásban dofokat meg bofokat amit eddig taliztam az elég gyatra minőségnek jött össze
    A múltkor kiürítettem a bof készletemet sajna nem volt benne sok hasznom max egy két milla esett le. Lehet átráztam magam vele nem tudom a kereső kikeresi e a bof tulajdonságait is a listából, azt láttam hogy nem tud male femalera külön rákeresni Lehet über olcsón adtam így el female bofokat.
  • Plata
    Ember lobiból sosem semennyi nem elég.
    És gondolom tartaléknak is nagyon jó.
    Mert legalább 100 hajót lehet belőle venni,de inkább 110,és ha csak 90 misiért adja darabját az is szép summa.
    Én például látod hülyeségre költeném,ruhára boffokra lobis fun szettekre.
  • bgabor911
    És minek kell gyűjteni, mit fogsz venni 100.000 lobiból? Vagy ez olyan mint a milliárdosoknál, akik azért hajkurásszák a pénzt hogy még több legyen? :D
  • Plata
    Nem fog elférni,de majd lopok belőle 10-20 ezret és máris több hely lesz.
  • Raulblanco7
    25.027 lobi jól néz ki, de sok kell még a 100.000-hez :)

• Zemanov
    Hát igen a Dr is egy szar volt.
  • Plata
    Szar Dr,szar Ikónia.És végre ez a szar delta event is le van tudva.Megcsináltam végre,az utolsó deltás karival is kész az összes küldi,összes szarság.
    Romulán és gorn kari 56-os szinten fejezte be,a fed joined trill 54-en.
  • Gundark 1 1
    Lesznek új küldetések az ikóniai háborúhoz? Megmondom a tutit amennyire tetszett a delta pack annyira nem jön ez be. Olyan semmilyen. Jó lődözünk benne meg minden de valahogy unalmas :)
  • Fabio Capello
    akkor még nekem is van hova fejlődni, jobb napokon 40-50 milla körül jön be, ha jól csinálom.. :P
  • Zemanov
    a kereskedés az amit a mai napig nem igazán tudtam elsajátítani.
  • Raulblanco7
    hát igen, tegnap is csak szaros 250 millió ec jött be kereskedésből, alig 100 kulcsra való, gazdasági válság van.
  • Fabio Capello
    nekem nincs gondom ezzel, csak tudni kell, mikor érdemes felrakni :)
  • Zemanov
    Hát mostanság szerintem a pénzszerzés se egyszerű.exre felrakott dolgok igen nehezen mennek el.
  • Plata
    Ilyen lett.

Küldi közben bebugolt puskám,villogott és visított,egész addig amíg ki nem kapcsoltam az automata tüzelést.
  • Plata
    Tegnap kaptam küldiben egy hülye polaron beamet,shuttle beam,olyan mint az omni beam,poénból elkezdtem upgradelni,mk14 zőldig felment,és kapott acc statot.
  • gunji
    Tegnap sikerült még három kevésbé jó beamnek esnie, azokból az egyiknél egyszer billent. De még így borzasztó rossz az arány (70-80 upgrade folyamatból 3-4 ugrás).
    De igazad van, most jobb lesz egy kis szünet, erő- és pénzgyűjtésre, felkészülni a következő próbálkozáshoz. :)
  • Zemanov
    Én le álltam ezzel az egésszel jó ideje nem esett semmi használható és inkább nem pazarlom a nyersanyagot.over szorzó sci karimnak van igaz faw nélkül elég gyakran túlhúzza magát és szépeket crittel.radoigenic-et tudsz szerezni kristályról salvaged sztem meg bug hunt elite dobozban lesz bár még nem bontottam egyet se inkább eladom :)
  • gunji
    Vagy direkt így programozták a craftolást, vagy ritka nagy egy troll ez a játék: dobálja a crth3, crth2 pen, crtd2 over, crtd2 dmg, acc2 crtd, crtd crth2 beameket, sokszor egymás után kétszer ugyanazt. Mintha direkte a rossz párt 'akarná' adni :o
    Kérdés:
    - Próbálta valaki az over modifiert-t? Mennyire akad össze a faw-val?
    - Melyik a legkönnyebb mission, ahol salvaged technology és radiogenic particle szerezhető?
    Köszi :)
  • Plata
    Lehet vette őket.
  • gunji
    És hány próbálkozásból?

Nekem kb. 1000-1100 craftból lett 4 crtdx2pen, abból kettő kapott crtd-t (egyik lett epic, igaz omegával), kettő rosszat. Mellette még kb egy tucat másmilyen upgrade alatt az utóbbi nyolcból-tízből nyolc-tíz sikertelen lett (nem ugrott rarityt, vagy ha igen, akkor rosszat).
  • Plata
    Na ezt nevezem mázlinak.
    Adv kristályon a jutalmam egy mk12 crtdx3 dhc és egy lila rcs konzol,bár nem tudom mennyit érnek,gondolom nem sokat,de akkor is örültem neki.
  • Plata
    Nah se sima launcher sem arc launcher nem megy,mindkettő behal.
  • Plata
    Három 3 dhc-t át postázhatsz nekem,hogy le ellenőrizzem a minőségüket.
    Ma megengedtem magamnak 20 milla elcseszését,a roma sci karim mk10 gearjét,pajzs,defi moci,fel upgradeltem experimental szarokkal mk12-ra.És vettem acceleratorokat is,elment 40k dilim 20 milla ec.Kb,lehet több.
    Sajnos hiába experimental vacak,csak VR mk12 gear lett,viszont,esküszöm gyengébb az mk12 szett mint az Mk10.Sosem volt gond simitárral hogy csak mk10 gear van,most meg csomószor lejött pajzsom.És dolgoznom kellett rendesen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.08. 20:08:30
  • Raulblanco7
    nem értem mi bajod az upgraddel, most 6 upgradelt fegyver
    crtd3 pen, crtd3 crth, crtd3 dmg, crtd4, crtd4, crtd3 crth :D fele crtd-t kapott :D
  • Fabio Capello
    haha, drozana catgirl.

raul - várom a dráma újabb részét :D
  • Raulblanco7
    most nem igazán találtam, de lehet otthon meglesz a gépemen, akkor feltöltöm majd.
  • GaborST
    ok meglesem