50098
-
alyr2 #12671 jaja de ezeket a jatekos csinalta maganak:D STOban is lehet csinalni elbaszott gnomokat :D Meg kb minden jatekban ahol lehet karaktert alkotni! ugy 2.5 eve volt grafikus tuning, borzaszto szep lett, de a management elbaltazta:( -
Zero001 #12670 Aztakurvaélet. Volt a seggük alatt egy Cryengine, és EZT a hányinger foshulladék látványvilágot csinálták vele?! Jéééézus fasza... -
Zero001 #12669 Nyomatékosítok vele, egy cseppet sem vagyok ideges valójában. De érzékeltetnem kell, hogy _lehetnék_, ekkora idiótaság láttán. -
Plata #12668 Hát szerintem STO-ban nem fogsz tudni csinálni olyan képet mint az Aion-ban,ha sikerül is le vetkőztetned valami ruha buggal a karidat úgy sincs megcsinálva alatta rendesen.Még valamikor S6 mikor bejött akkor volt egy durva bug.Karakterem ruhája bement a bőre alá,és tök pucér volt.Még a boffjaim is be bugoltak,félig páncélban voltak félig ruhában.
-
Plata #12667 És igeeen,jön az új fleet holding,erre vártam.
Ez majd kicsit leviszi a zent.
De ez nem is pvp holding,no mindöggy,talán az is jön. -
Aion hülye karakter lőttem egy árról képet ott is:)
De voltak szebbek is.
Aion téma off:) nem is lehetne össze hasonlítani az stoval:)
-
aru #12665 Az előző nem tudom miért lett dupla. De megy a patch, azaz jön lefelé! :D És már be is töltött a játék, csak a szerver nem elérhető! :D
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.26. 00:14:05 -
Plata #12663 Na ja,mindenki húzzon szunyálni,ma már úgysem lesz.
-
gunji #12662 Általánosságban írtam: játékosokról, eventekről, jutalmakról, nem konkrétan magamról, mert Zone-chaten is sokan panaszkodtak. Az öt perc meg gépbekapcsolással és töltéssel nem annyi. Erre gondoltam.
Régebben valóban többször használtam az inkriminált smileyt, a legutóbbi alkalom nem tudom, mikor volt, az utóbbi 12 oldalon nem találtam.
A rossz nap nem csak egyszerűen rossz nap. Az ember szíve ott dobog folyamatosan a torkában a (nem saját) betegségtől való rettegés miatt. Lehet, hogy még jobban kellene figyelni, mit írok. Most se szándékoztam balhézni, azt tényleg nem értem, hogy másnál egy ilyen post miért nem volt problémás.
Sajnálom, evvan, visszacsinálni nem lehet, csak új tapasztalatokkal gazdagodva tovább lépni. Én is azt teszem. o/ -
Plata #12661 Nézd,az aion-ban irtó hülyén kinéző karakterek voltak,nagyon koreai volt a cucc,a világ gáz volt,hülyén néztek ki a karik.STO-ban egy elcseszett alien is jobban néz ki. 
Valahogy az egész világa elcseszett volt,nem tetszett,idióta mobok,hülyén kinéző területek.Nekem az egész játék kinézete rohadtul idegen volt és visszataszító.Nem sokáig is játszottam vele.És én még a legelején próbáltam.Rohadtul érződött a játék világán hogy keleti mmo,minden szar el túlozva és hülye mangásra véve.
Inkább játszottam Guild Wars-al meg WoW-al.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.26. 00:05:39 -
aru #12660 Valami olyasmit írtak, hogy a következő 2 órában nem fog müködni a patch szerver. Ezen most már besírok! Tényleg ennyit mára az STO-ról! -
aru #12659 Valami olyasmit írtak, hogy a következő 2 órában nem fog müködni a patch szerver. Ezen most már besírok! Tényleg ennyit mára az STO-ról! -
alyr2 #12658 hat kinezetre meg tartalomra köröket vert az STOra, csak sajnos inkompeensek vettek at az NCtol, es hagytak hogy a frakciok kozti balance tulsagosan elcsusszon.. igy az egyik frakcionak jatszhatatlan lett..meg ugye a fizetos csiterek buntetlenul garazdalkodhattak..igy kuka -
Zemanov #12657 Teljesen egyetértek. -
Plata #12656 Nekem nem jött be a nevetséges kinézete meg világa,és a repkedés is nagyon gáz volt.Elég hamar abbahagytam,én is haverok miatt próbáltam ki,de nekem baromira nem tetszett. -
Azé nem tudom mikor játszottál vele
Én a megjelenésétől számítva kb 2 3 évet tutti toltam a munkahelyi barátokkal nekem bejött. abbisban csaptam a szelet a szárnyaimmal és le íjászkodtam minden szerencsétlen flótást voltam olyan 75 szinten:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A másik kedvencem meg a varázslótanonc volt:)
Volt egy igazán jól sikerült törpém is csak arról nincs képem:)
És azé itt is befigyelt egy kis csít:)
Ha másért nem ezt is kipróbáltam egy kép erejéig:)
-
Plata #12654 Nekem is van bajom nagyon sok a való életben,mégsem viszem magammal a játékba,max morcosabb vagyok kicsit,vagy lököttebb.
De nem nagyon szoktam le vezetni játékban,oda inkább azért megyek hogy megnyugtasson egy szar nap után.
Most azon kiakadni hogy egy nappal később lesz kész a hajód,nagyon nagy marhaság.
Nekem nyolc hogy mikor lesz kész,kiveszem és valszeg úgysem fogom használni.És én már meg is csináltam a küldit,igaz dél körül.Mert reggel volt időm játszani,akkor elfelejtettem,és dél körül tudtam kis időt szakítani rá újból. -
Lokker #12653 Hát, ott viszont nem emlékszem olyanra hogy patch vagy akármi után játszhatatlan lett volna a játék, itt minden mókolás után van valami ami nem működik vagy nem úgy működik ahogy kéne. Itt is teljes gárdát le kéne cserélni hogy valami előrelépés is legyen és láttuk hogy ez működött pl: Diablo3-nál.
Zero001: Miért kell az a sok káromkodás? Ha meg már 1-2 hsz így felidegesít akkor ott gondok vannak. -
Plata #12652 Az aion mindig is egy rakás szar volt. 
Én is játszottam vele,de nem sokáig,igen idióta egy játék volt.
Pár óra csúszás nem vészes. -
aru #12651 +1 óra hosszabbítás 
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.25. 22:54:08 -
Azé szerintem egy Aion szerver karbantartást ne próbáljunk meg összehasonlítani ezzel Szerintem a világot nézve igencsak kisebb az sto világa.
Lehet marhaságot mondok. Sokkal több galiba lehet az Aion szerveren -
alyr2 #12649 Csak megemlitenem hogy Aion eu szervereknel volt hogy 4 orat irtak karbantartasra es lett belole 18 ora meg 24 esetenkent (de szinte mindig csusztak legalabb 1-2 orat).mert a gémfordzsos arcok annyira nem ertettek hozza hogy valami felelmetes! Itt annyira nem is gaz ez a karbantartosdi itt az esetek tobbsegeben azert a megadott idoben vegeznek vele. Szoval van/volt szarabb.. -
Mi a gercs van elbták a frissítést? vagy valami durva csomagot pakolnak fel megint?
-
Raulblanco7 #12647 bgabornak is szoktam szólni ha sokat hisztizik, pedig flotta társ. te vagy a másik aki állandóan rinyálsz és vörösfejeslövöldözős szmájlikkal nyomod állandóan a hisztit.
persze, lehet valakinek rossz napja, de ezek szerint neked minden napod rossz.
nekem sem tetszik a jelenlegi sto, de itthisztizés helyett inkább csak alig játszom vele, javaslom neked is ezt ha ennyire szar.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.06.25. 22:42:30 -
Zero001 #12646 De úgy nem tűnt fel bazmeg az alatt a pár év alatt, amióta játszol, hogy MINDEN szájbakúrt csütörtökön karbantartás van?! Miért pont CSÜTÖRTÖKRE szervezed a játszós napodat?
Eventet 25 nap alatt lehet megcsinálni, és van rá 40. Napi öt percet vesz igénybe. Ha nem tudsz másfél hónap alatt huszonötször öt percre leülni a gép elé, akkor te nem AKARSZ játszani. Viszont akkor nem értem a rinyát.
Mi nem öt perc, a Flying High? Valóban, lehet, hogy csak három. A favorral meg kb a segged törölheted ki, mit akarsz favorért venni? _Esetleg_ a két doff meg talán a kit modul ér valamit az egészből, minden mást csak Risán lehet használni.
És faszom, most őszintén, mi a jókurvaéletet vársz tőlünk, hogy segítsünk egy szerverkarbantartás alatt?! Együttérzést meg ne nagyon várj, mert nem épeszű amit művelsz. -
Zemanov #12645 A kezdési időre mindig rá lehet számolni +1-2 órát.sajnos balfaszok a fejlesztők nagyon nem értenek ahhoz amit csinálniuk kellene.ja és itt jön elő az hogy nem a hajó packokat kellene futószalagon gyártani hanem gatyába kellene rázni a játékot mert ez így egy összetákolt bug halmaz.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.06.25. 21:56:39 -
gunji #12644 És, mint ahogy az is látszik, hogy Te vagy az, aki mindenbe belekötsz, bármit is írok. Ha más írná az nem lenne baj. És még véletlenül sem jut az eszedbe ott fenn a magas lovon, hogy esetleg a másiknak tényleg lehet rossz napja vagy lehet ideges RL probléma miatt. De minden tiszteletem és az antiszimpatikusságod mellett őszintén kívánom Neked, hogy soha ebben a rohadt életben ne legyen egy családtagod sem beteg. Meg esélye se legyen rá.
@Zero001: Nem, csak némileg ismerem az ilyen helyzeteket, s néha tényleg vicces, mit össze tudnak szerencsétlenkedni a szerverrel. Aztán lehet, hogy csak én érzem így pl azt, hogy most 11-re tolták ki a végét.
Az event az valóban van elég az évben, de ha mindig kiesik belőle egy-egy nap, akkor nehéz megszerezni bármit is. Mert ugye a játékosok is emberek, akiknek családjuk és munkájuk van, s nem mindig van idejük feljönni. És most nem az öt percről van szó. Főleg úgy, hogy az nem annyi.
Befejeztem, srácok, nem tudom én ezt csinálni. Elegem van abból, hogy mindig le vagyok hülyézve vagy bénázva. De segítséget adni, az persze büdös. Kész.
-
Zero001 #12643 Ja, ezt én is akartam már kérdezni, hogy nem vagy te egy kicsit pszicho..?
Ez az "event alatt" megjegyzés meg... nem tűnt fel, hogy _egész_ évben, _folyamatosan_ valamilyen event van? Alig van egy-egy hét két event közt, és jön is a következő. -
Raulblanco7 #12642 nem szívatnak sem téged, sem mást, a karbantartásnak oka van, a patch notesba sem kerül bele minden amit csinálnak, egyébként pedig úgyis te leszel az első hisztiző ha valami nem működik, bár mint ahogy látszik, akkor is hisztizel ha épp javítanak, gyakorlatilag mindig csak hisztizel. -
aru #12641
Szombaton már a kezeim között lett volna a t6 ferengi hajó. Most már vasárnap lesz ebből!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.25. 21:03:19 -
gunji #12640 Meghosszabbították este tízig
-
gunji #12639 Ez most komoly, hogy megint maintance van?
Komoly, hogy ezt nem tudták kedden megcsinálni, vagy elhalasztani jövő hétre?
S komoly, hogy ez a három dolog nem fér bele csak hat órába?
Nem vagyok ideges, csak hétvége után végre lenne időm egy estét játszani
S megint egy event alatt szívatják a jónépet. 
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.25. 20:24:59 -
aru #12638 6am-től 6 órás leállást írtak az USA időzóna szerint. Olyan este 8-9 óra körül lesz szerver. -
DarkBlade #12637 Nem végeztek még a karbantartással? -
Plata #12636 Regentet szerettem,Fleet Regent meg igen különleges kinézettel bír.
Nekem fedes karaktereknek szinte mindegyiknek a Regent bugtorpedója van berakva. -
Zemanov #12635 Nekem Eclipse jobban tetszik legalább is papírforma szerint. a külseje szerintem elég csúnya.ezt a az új Avenger-t meg amúgy is pack-ban lenne érdemes megvenni de most hogy ilyen magasan van a zen ára oda kell figyelni hogy mit vesz az ember én még kivárom a Defi packot aztán majd elválik.
kéne már valami ízig-vérig fedes cruiser de nem tudom mi.gondolkodom az Eclipsen vagy Regen-en.előbbi azért lenne jó mert T6 meg tisztes DPS kihozható belőle utóbbi viszont meg igazi Trekkes hajó.ha esetleg valakinek van a Regen-nel tapasztalata írhatna róla.Sovi packnak jobban örültem volna de szerintem az már csak valamikor az ősszel vagy télen jön. -
Plata #12634 Nem tudom most papíron Eclipse milyen stattal van.Ez a Fleet T6 Avenger szerintem brutális lesz,5-3 fegyver leosztása van,ami dhc-hez nagyon jó,eclipset úgyis mindenki beammel használja.Kövezzetek meg,de leszarom a dps-t a dhc nekem jobban tetszik.
A fleet T6 avenger brutálisan jó dhc-s cruiser lesz,az avenger szet fordulást és fegyver sebzést ad,a T6 avenger trait csökkenti a fegyvereid energia igényét,és növeli a tűzgyorsaságot.A konzolja megint egész jó.És 4-5-2 konzol kiosztása van.És az sem rossz hogy 3 tac boff is beleülhet.
T5 avengert a mai napig használom még engi karival,mert jobban bejött mint az eclipse,pedig az is megvan. -
Zemanov #12633 Jó de papíron az Eclipse azokban is jobb.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.06.25. 13:56:32 -
Plata #12632 Wiki nagyon sok mindenben le van maradva.Figy én felhúztam delta eventel 3 karit is,emlékeim szerint a Miral Paris-os küldetésben rejtett accolade-ért 750 xp jött. -
Zero001 #12631 Van olyan pályához kötött accolade, ami skill bónuszt ad? Most Wikin átgörgettem az accolade-ek nagy részét, és fehér holló, ami egyáltalán ad valamit, és MAXIMUM 50xp-sek vannak, de a legtöbb az 25, vagy még inkább 10. 10xp meg még legelső szinten sem ér semmit.