50113
-
lammaer #13730 Hát, akkor biztos vmi thomeos dolog.. reggel még ment jól, most nem indule, csak egy loading van a launcherben. Újraindítottam routert/gépet, minen más megy, csak ez nem... -
Plata #13729 The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected. -
lammaer #13728 Vmi döglött lehet náluk, n a játékba se tudok belépni, nem indul el rendesen a kliens :) -
nekem négy éve tűnt el a teljes inventorym a bankban, sose kaptam vissza a cuccokat, de még egy választ se a supporttól... :D
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.08.16. 17:31:36 -
asolyom #13726 Mondjuk én játszani tudtam. -
asolyom #13725 Rendkívül ügyfél orientáltak. :-) -
Lokker #13724 Látod? A készítők se akarják hogy előfizess. :) -
Plata #13723 Nekem el sem indul a játék. -
asolyom #13722 Remélem, hogy kijavítják. -
Plata #13721 Kipróbáltam,én betudok lépni az accountomba,és az előfizetéshez is el tudok jutni,de ott meghülyül az oldal nekem is. -
asolyom #13720 Mindenesetre nem túl jó reklám! :-( -
asolyom #13719 Na jó, ezt mára feladom! Használhatatlan! -
asolyom #13718 Hogy őszinte legyek, qrvára nem akar menni. Nálam lehet a hiba? Próbáltam több gépen is bejelentkezni, meg iPad-en is, de semmi. -
asolyom #13717 Persze. Itt klikk a subscribe gombra, és akkor visz arra az oldalra, amit írtam. Account verification megint nem megy.
Ez az egész egy fos. -
Plata #13716 http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online
Itt próbálod? -
asolyom #13715 Chrome van, de egyszerűen nem jön be az oldal, és nem tudom, mi az oka. Megpróbálom a notebookon. -
Plata #13714 Milyen böngésződ van?Chrome-al semmi gond. -
asolyom #13713 Egyszerűen nem tudok bejelentkezni. :-( Most már van username, van password is, de először azt írta, hogy a böngészőm nem támogatja a cookiekat. Nosza bekapcsoltam. Aztán jött, hogy a weboldal nem elérhető. Végre ezen is túljutottam, akkor küldött egy one time kódot, azt beírtam, akkor megint a weboldal nem elérhető.
Így hogy gondolják, hogy bárki is elő fog fizetni? Jól hangzik ez a subscribe today, de mondjuk ha valakinek 300 dolcsi elúszik ilyen szar bizonytalan kapcsolat miatt, az nem fog örülni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.08.16. 12:11:28 -
asolyom #13712 A legnagyobb baj, hogy a login oldal is alig akar bejönni. Lassú, mint a tetű. :-( -
500 milla a banki limit, 10 milla "inventoryban" EC bővítés nélkül, 1 milliárd EC bővítéssel. -
Zemanov #13710 Ez nem egyedi probléma.sokszor jártam én is így.1000 sebből vérzik nem csak a játék hanem az egész rendszer.zent is ha veszek inkább steamen keresztül szoktam pont emiatt. -
Plata #13709 Be kéne tudnod lépni azzal a névvel és kóddal amivel a játékba lépsz be. -
asolyom #13708 Ránéztem erre az előfizetői oldalra, de már ott bukik a dolog, hogy bejelentkezni sem tudok az account name-mel, és jelszóval. Mondjuk a játék kezdő képernyőjén van egy hosszú számsor, mint user name, talán azzal kellene próbálkozni. -
Zemanov #13707 500 milla a határ. -
lammaer #13706 Az EC nem slotba megy, az egy ilyen bankszámlaszerüség amire depositolsz meg withdrawolsz. TEhát az ECt nem tárgyként kezeli.
Limitre utaló feliratot nem nagyon láttam, bár lehet hogy ezt Dagobert jobban vágja (én csak pármilliókat mozgattam)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.15. 23:18:38 -
lammaer #13705 Csak halkan jegyzem meg, nekem sikerült ingyen szereznem egy rakás bank slotot, beleértve az account bank slotot is.
Az történt hogy úgy döntöttem beinvesztálok 1 havi előfizuba, mert az ad pár dolgot ami kényelmetlenséget okoz (kicsi az inventory+bank, nincs account bank). Nem akartam folyamatosan előfizus lenni, csak megkapni a permanens dolgokat:
An Additional Character Slot
30 Bonus Inventory Slots (added as you level)
60 Bonus Bank Slots (added as you level)
20 Bonus Account Shared Bank Slots
2 Additional Bridge Officer Slots (added as you level)
Szépen be is pötyögtem a kártyaadataimat, mondtam hogy kérem az 1 hónapos ismétlődő előfizetést, végigmentem a procedúrán és előfizussá váltam.
Mivel nem akartam hogy folyamatosan havonta lehúzzanak, belépés után (miután láttam hogy megkaptam a permanens dolgokat), fogtam és lekapcsoltam az előfizetést.
Csak hogy az történt hogy olyan gyors voltam, hogy a cryptic nem húzta le a kártyámat (azóta se), de a permanens dolgok megaradtak. Immáron van már vagy 3 hete az ügynek, ők nem szólnak, én se szólok. Lehet nem voltak arra felkészülve hogy visszavegyék a permanens dolgokat az embertől.
(a többi ajándék, ami akkor jár ha aktiv az előfizetés természetesen nem működik, de asszem jó ez igy). -
asolyom #13704 És egy slotban pl. mennyi EC-t lehet rakni? És mi egyebet lehet még küldeni? Ezt az account bankot a C Storeban hol kell keresni? Remélem, hogy semmiféle egyéb előfizetés nem kell hozzá..... -
Plata #13703 Nem sokat,10 slot.És igen pénzt is lehet. -
asolyom #13702 1000 zenért mennyi account bank slotot kapsz? Jól emlékszem, hogy az account bankon EC-t is lehet a karakterek között pakolni? -
Plata #13701 Tedd el,jó lesz az,majd vissza megy az ára úgyis ha lemegy ez a hülyeség.Bár asszem még két hét.
Szeptemberben majd én is feltankolok R&D cuccokkal.De valszeg megint csak saját célra.Ha lesz egy kis fölös zenem meg nagyobbítom az acc bankom,mert kétsoros acc bank nem alkalmas craft alapanyagok át pakolására.Rengeteg lila,kék és zöld cucc van kint kariknál most is,de postázgatni postázgatja az akinek 8 anyja van.
Egy háromsoros acc bank már elég a lila zöld kék cuccokhoz,asszem.
Bár zen kurvára kéne hajókra,de 1k zent mégis kénytelen leszek beáldozni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.15. 09:06:07 -
lammaer #13700 Én is jókor kezdtem el R&D pakkokat nyitogatni :) -
asolyom #13699 Hali Plata!
Írtam privátban. -
konkrétan, igen.
Nekem is most esett három delta prime, ha pár napja nyitottam volna, most majdnemhogy milliárdos lehetnék, így örülhetek ha százmillát kapok a háromért. -
lammaer #13697 Amúgy most mitől zuhan MINDENNEK az ára?
Azt értem hogy most valamelyik dobozt nagyon nyitogatják a népek hogy kapjanak új hajót... de abból a boxból minden esik, a z particlétől kezdve a fleet ship modulig?
(na jó, a reasearch & development pack az nem, csak ami belőle esik...)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.14. 20:11:53 -
Plata #13696 Nah 57 mega patch jön lefelé.Remélem nem kell miden karit respecelnem,ha igen bedurcizok. -
alyr2 #13695 igen -
asolyom #13694 Túlléptem a 15-ös szinten, így már van R&D. Az első slotban elindítottam a research projectet, és azt írta, hogy 20 óra mire elkészül. Ez mindig ilyen hosszú? -
Raulblanco7 #13693 a kettő közel sem azonos kategória, az egyikre volt esély, csak nem azzal számoltam hanem 4m-val, a másik esélytelen. -
Zemanov #13692 Elválik.azt se gondolta senki hogy a tizedére esik az ára és tessék. -
Raulblanco7 #13691 hehe, előbb lesz 25 dilithium a zen árfolyama mint az a doff pack újra 10m :D
4m már nagyon jó ár lesz érte.