50113
-
aru #14091 Nem a hűde nagy biznisz miatt rakosgattam el amikor bekerült az event a naptárba. Nekem akkor is jó ha csak 100M profitom lesz rajta nulla befektetéssel, de ha 450M akkor annyi.
A nagy biznisz az omega részecske gyüjtögetés lesz ha idén is berakják abban a formában, mint tavaly. Kevés befektetett idővel 500M szedtem össze vele tavaly. -
Raulblanco7 #14090 2. olvasásra látom hogy a 200-ban elite is van, arra nem vonatkozik az előző, az elite drága, venni nem éri meg, kinyitni és eladni passzolom, utána kellene számolni, de összességében elmondható, hogyha az advancedest csináltad volna, 2-3 nap alatt a 2-3x-osát keresed meg annak, amit a betárazással keresel majd, és még mindig betárazhattál volna most hétvégén. -
Raulblanco7 #14089 mindenki gyártotta mintha kötelező lett volna, szóval nem meglepő :)
900k körül adtam el az én kettőmet, de nem is olyan jó, amilyennek a leírásából hittem volna. -
Raulblanco7 #14088 Hát DEEEE!
200 pack, szép, de az 200 helyet foglal, és nem lesz több a profitod rajta akkor sem ha 3 évvel ezelőtt veszed meg.
mennyit fogsz keresni rajta? 200 x 150k most. 30m lenne. event alatt kinyitva és később eladva? 40m? 45m és már nagyon jófej voltam a matekkal.
helyette Capello a tanácsomra pár napig nyitogatta őket, én is 4 napig, és 1m-ból csináltunk 70-et, 80-at az azonnal eladogatással. és most hétvégén még mindig vehetettünk volna további 200-at, amit aztán event alatt nyitunk majd ki, ugyan azért a profitért, mint Te.
nem hülyeség amit mondasz, de fontos, hogy betárazni valamit csak az utolsó pillanatban tárazzunk be, mert helyet foglal, ec-t lefoglalja, addig feleslegesen ne foglalja, mehet a kereskedés vele a profitért, és amikor már vége a kristálynak vagy épp aktuális bárminek, nem lesz több olcsó pack, akkor az utolsó pillanatban kell betárazni mindent amit tudsz.
200 az lófasz, naponta 500+ darabot vettem és nyitottam ki egyszerre. -
Raulblanco7 #14087 r&d mini-packnál ugye 3 accelerator per pack. 100-as átlagot veszel, kb 50 kéket kapsz majd 100 mini packból, átlag fele - fele, szóval számolsz mondjuk 25 x 2x techel (25 x 1,7m hétvégén=42,5m) 25 x 2x quality (3,7 hétvégén x 25=92,5m ) a maradék 250 (mert ugye 3 x 100 - 50 accelerator) lesz többnyire a zöld, szintén fele fele, tech 450k 125 x 450.000 = 56,25m, a quality 600k, szóval 125 x 600k = 75m.
ez csak az accelerator, 100 minipackból esni fog várhatóan 266 millió értékű accelerator, tehát packonként 2,66m érték.
a minipack 2,5 és 3 között ingázott, szóval volt bőven amit megérte megvenni, mert a 2,66-ra még ott van 100 packnyi catalyst, 100 packnyi componens és 100 packnyi material.
Nagy pack hasonló, csak 100 nagy packra 30-30 kéket számolhatsz és 4db van 1 packban, szóval, esetemben a 100-as nyitás szerencsés volt, mert 2x techből eset:
26db 2x tech, 44,2m
37db 2x qua, 136,9m
162db 1,5x qua, 97,2m
175db 1,5x tech, 78,7m
ez ugye 357m rögtön, és 350m-ben voltak a packok, de szerencsés nyitás volt, mert a kékek közül jóval több volt a 2x quality mint a 2x tech, ami eléggé megdobja a bevételt. a 100 packnyi componens, catalyst és material pedig a további profit volt. -
Zemanov #14086 Az új pajzsot inkább hagyjuk.gyártottam egy ur-t fekraktam 14 milláért másnap már csak 4-et ért.visszaraktam annyiért este már csak 2-őt.visszaraktam annyiért és még mindig fent van.ez volt tegnap előtt. -
Raulblanco7 #14085 tegnap vettem 99 dobozt 350m-ért, stackban voltak, csak acceleratorral bejött több mint a 350m, a többi cucc a profit, 100m simán volt rajta profitnak. -
Plata #14084 Elfelejted hogy új cuccokat lehet most gyártani,szerintem pont emiatt vásárolják a cuccost,én is egy karival egy nap elhasználok vagy 100 darab sebzős akksit.Alig győzöm gyártani,plussz itt van az új csoda pajzs,ami 40% sebzést ad,mondjuk én nem vásárlok,mert több tízezres készletem van.. -
aru #14083 Pont a proli nem fog vásárolgatni exen pve-ből potyogó dobozokat, mert ha profitra játszik akkor annyival kevesebb lesz. Amúgy meg repus és flottás cuccokkal simán el lehet játszani, ettől komolyabb felszerelés csak PvP-re kell.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.06. 23:49:39 -
lammaer #14082 Plusz ugye amit te irsz ott hetekben kell gondolkodni... mert ha jól okoskodtunk ingame jómultkorában, az eventen mindenki bontogatni fog, szóval sanszosan beszakadnak a nyersanyagárak, tehát ki kell várni az event végét, és utána még egy ideig tovább várni amig a nyersanyagárak magukhoz térnek.
Gondolkodtam amúgy én is ezen, de aztán úgy voltam vele, nincs kedvem annyit várni, inkább gyorsan beforgattam a pénzt és 30 millából csináltam 120-at :)
Amúgy ugye még most is lehet betárolni, éppen most 84Kért ontják az advancedet a népek, sztem értelmesebb volt megpörgetni a pénzt mint állva hagyni.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.06. 23:12:53 -
lammaer #14081 "Legalábbis nekünk proliknak, akik gyorsan akarjuk realizálni a profitot."
Továbbá az 50%ot nem nevezném minimális profitnak...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.06. 23:01:38 -
aru #14080 "Ezeket a dobozokat ilyen nyomott áron érdemes volt felvásárolni és kinyitogatni, mivel a belőlük eső nyersanyagok átlagára (ha sokat, minimum több 10 darabot nyitsz) 150K felett volt."
Hát nem! Ezeket a dobozokat és mindet érdemes elrakni olyankor amikor jön R&D event és ez alatt kinyitni, majd később eladni azt ami esett belőle. Mostanra kb 200 elite és adv. pve doboz hever nálam és sokkal nagyobb haszon így eladni, mint venni és minimális haszonnal!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.06. 22:35:03 -
lammaer #14079 Fontos: mindig változik hogy mi a nyerő dolog, többnyire attől függ hogy éppen milyen event fut. Érdemes követni a topikot, Raul néha nem csak arrról regél hogy 100 kulcs elhasználásával kinyított megint egy félmilliárdos hajót, hanem ad hasznos tippet is.
Mondok egy példát: most volt ugye pl a kristály, amit ugye orrba szájba nyomott mindenki (a többség advanceden) főként a markokért, de az a küldi mindenkinek dobott egy ""Advanced Queue R&D Material Reward Package (Radiogenic Particle)" dobozt is. Sokan ezt inkább kidobták az exre, mindig egymás alá licitálva, ezért az ára lejött a szokásos 150K+ról rendszeresen 100K alá, vagy még lejjebb is.
Ezeket a dobozokat ilyen nyomott áron érdemes volt felvásárolni és kinyitogatni, mivel a belőlük eső nyersanyagok átlagára (ha sokat, minimum több 10 darabot nyitsz) 150K felett volt.
A lényeg tehát hogy nagy tételben kb 50%os nyereséggel tudtad forgatni a pénzed (vettél dobozt 10 millióért, a belőle eső nyersanyagokat el tudtad adni kb 15ért)
Persze ezt csak addig lehetett csinálni, amíg futott a küldi és tolták az emberek a piacra dobálták nyomott áron a dobozokat ÉS a nyersanyagok ára nem esett le. Jelenleg még ugyan kaphatóak a dobozok 90Kért is, a belőlük eső nyersanyagokkal viszont telítődött a piac, tehát most ilyen gyorsan nem lehet nyerészkedni.
A lényeg: ez elhangzott kb 2 hete itt (én konkrétan ki is vallattam Rault, hogy fejtse ki kicsit bővebben mi hogy), akkor volt értelme, most sztem már nincs. Legalábbis nekünk proliknak, akik gyorsan akarjuk realizálni a profitot.
---------------
Egy másik nyerő tipp volt eddig amit rendszeresen felhoztak (sztem erre utalt FAbio az előbb), de jelenleg szintén nem igazán rentábilis az a "Research & Development Pack" nyitogatása. Ehhez kell pár milió kezdőtőke.
Ugyanaz a koncepció mint előbb (ez event független volt asszem), fel kell vásárolni jó pénzért sok ilyen dobozt, kinyitogatni majd a belőlük eső értékes nyersanyagokat visszarakni az exre. Ez megint attól függ, hogy mennyiért jutsz dobozhoz és mennyiért veszik a belőlük eső nyersanyagokat. És perrsze megint nem érdemes 1 dobozzal csinálni, hanem sokkal (n*10 darab).
Jelenlegi áron egyébként egy doboz kinyitásakor a kapott nyersanyagok értéke 2.1M-től 8.1M között lehet bárhol (egy XLSben vezetem :) ), egy doboz viszont 3.7 millába kerül, tehát lehet egy doboz veszteséges is - ezért kell a nagy tétel.
A jelenlegi árakon (drága a doboz, 3 hete még 2.5M volt) sztem nem nyerő dolog ezt művelni
Nekem pl az utolsó 5 dobozomból eső cuccok értéke igy alakult:
3370000
8260000
3340000
5390000
2120000
Tehát 22.5 millió jön be 18.5 millió befektetésével, ami NAGYON szerencsefüggő.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.06. 21:47:58 -
lammaer #14078 Megírom neked én nyíltan is :)
Legalábbis a napi pár millió rendkívül egyszerű ha megvagy level 60. Van két elite ground STF, amelyek darabonként 5 percnél nem szoktak tovább tartani, és a belőlük eső "Elite Queue R&D Material Reward Package (Craylon Gas)" exen 450-500K körül megy el. Ugyan van rajtuk fél óra cooldown, tehát átlagosan óránként ki lehet 2 milliót termelni velük max 20 perc játékkal.
Érdemes azért kis befektetést tenni: mindketőhöz nagyon erősen jvasolt egy TR-116B sniper puska beszerzése (ShPenx4) módosítóval. Nem drága, 800K körül van az exen. Ez a puska azért jó mert ignorálja a célpontok pajzsát, tehát sokkal hasznosabb vagy a csapat számára.
(ha valakinek nagyon nagy gond ennyit összeszedni - emlékszem nekem macerás volt amig meg nem mutatta vki ezeket a küldiket - meghitelezem neki a mordályt)
Nem kell megijedni a küldetések ELITE besorolásától, ez két relative könnyű ground küldi, a puskán kívül elég csak ha level XII pajzs/armor van meg nem vagy teljesen süsü a ground combathoz.
Na, és végül a két küldetés neve:
Defend Rh'lhho Station (Elite) (itt szegődj vkinek a nyomába hogy megismerd mit is kell csinálni, mert azért hasznos ha te is segítesz a csapatnak)
Nukara Prime: Transdimensional Tactics (Elite) (ez eszetlen lövölde egy kis arénában, arra kell csak figyelni hogy environmental suite-od legyen, és ha esetleg menet közben lefekszel NE respawnolj mert akkor nem tudsz kijönni a kezdőhelyről és a csapatnak nélküled kell harcolnia)
Van egy harmadik, az egy picit hosszabb mint ezek de nem nehezebb, az Undine Infiltration (Elite), ha a másik kettő cooldownja még nem járt le be lehet szállni, itt is javaslom az első pár alkalommal egy csapattárs követését) -
asolyom #14077 Kb. hol kellene keresne infót a topikban a keresekedésről, engem is érdekelne, mivel kezdő vagyok. -
Plata #14076 Hú nekem most nincs pénzem,delta recruit event óta,nem kerestem pénzt,csak költöttem.
Asszem 200 valamennyim van bankban.
Viszont nem értem mi a fenéért vette meg az orbot valaki 500-ért,bár gondolom nem volt több exen és azt hitte valami tuti tápos ritka hajó.
Delta recruit lefárasztott rendesen azóta nem volt kedvem exelni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.06. 13:59:25 -
Csak kíváncsiságból
privbe dobjon már be nekem egy megoldás arra hogy csekély befektetéssel hogy tudnék milliót szerválni naponta:)
-
Raulblanco7 #14074 ,max ha hozzáadod a mastercardja tartalmát, egyébként @zeusnl
neki sem ec van sok, hanem itemek. mindenből több száz, vagy több ezer. ő itemekben tartja a pénzét, kereskedik és a profitból itemeket vásárol fel exről. az itemek értéke pedig összesen 150 milliárd, vagy több, legutóbb ezt a számot láttam tőle.
(mondjuk ő nem nyitogat boxokat, úgy azért könnyű nem elverni a pénzt)
crosis régebben kevesebbet mondott, de legutóbbi állítása szerint több pénze volt mint nekem.
rajta kívül másról nem tudok, csak mondogatják erről arról, hogy nagyon gazdag, de pontosat nem tudni. ezekre pedig így nem lehet adni, legutóbb egy ilyen szóbeszédnél hogy valaki nagyongazdag, talán a leggazdagabb sto-ban, rákérdeztem hogy úgy mégis mennyire, erre azt mondja hogy a lehet hogy van már 10 számjegyű :D (az ugye milliárd lenne), jól ki is röhögtem, hogy szerinte ez a leggazdagabb, nekem 11, és tudom hogy nem vagyok az.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.06. 13:23:37 -
Raulblanco7 #14073 de, becsületesen.
vannak csalók, akik kicsalnak átvernek trade-ben, de ezeknek hamar nevük lesz, és elég írnod egyet a chatre, rögtön hatan lesznek ott hogy ne kereskedj vele, ne higyj neki, ez egy csaló. tot@jaffersgate a legnagyobb ilyen sto-ban.
én becsületes módon keresem az ec-t, exchangen veszek, exchangen eladok. ebben nem lehet csalni. tegnap is vettem pl 99-es stackolt development packot 350 millióért, kinyitottam, csak az acceleratorokból több jön vissza és profit lesz rajta, és ott van még akkor a 99 packnyi componens és material.
promó alatt meg nem 100 packot nyitok, hanem 2-4000-et, mikor sheshar meg jem hadar promó volt, az rengeteg bevétel, csak ki kell várni, és kell hozzá tőke. -
még mindig Crosis a rekorder? -
Raulblanco7 #14071 3-4 nap alatt 70.000-ből kb 70-80 milliót, de aztán abbahagytam mert elnyitogattam azt a pénzt is kulcsokra.
rosszkutya, nekem a legtöbb egyszerre 25.000.000.000 millió ec volt (25 milliárd, ez ugye 50 x 500 millió) de most csóró vagyok, kb 20 milliárd körül lehetek csak, a promóval sokat költöttem, majd visszamegy, egyszer fent, egyszer lent.
és csóró vagyok a leggazdagabbhoz képest, talán 3. helyre elég ez STO-ban, kettő gazdagabbról tudok, lehet hogy van több is persze. -
Lokker #14070 nem is rég adott infót itt Raul hogy mit mekkora tételben hogyan kell nyitni és eladni. szóval a lehetőség mindenkinek adott. 70k ec-ből nem is tudom már mennyit csinált Raul, de mintha pár 10 millió rémlik. :D -
szintén. A topikban meg már rengeteg tipp elhangzott, hogy hogyan lehet pénzt "csinálni", mind legális módon.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.09.06. 13:01:29 -
Lokker #14068 Raulnak több is van. :D Platának is volt vagy van szerintem csak Ő mindig elveri valami fun dologra. :D De szerintem még jó pár embernek van. -
ki a fasznak van 500 millió kredite?
én lennék a legboldogabb ha ennyi kpm lenne
Az tutti hogy nem becsületes módon szerzitek ezeket az összegeket.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.06. 12:57:28 -
Raulblanco7 #14066 tegnap este nem tudtam eldönteni miket nyissak, hát nyitottam tholian boxot, mert abból úgyis csak 1 hajót nyitottam korábban és exen sem volt orb, adott is egyet. ha már nincs exen, menjen fel max áron, úgysem veszik meg, de nem is akarom mindenáron eladni.
-
Raulblanco7 #14065 mikor csináltam és játszottunk vele, akkor még nagyjából tudtam mi merre stb, de azóta eltelt rengeteg idő, alig emlékszem valamire, nekem is nehezebb lenne sokkal, bár persze még mindig megvan az az előny, hogy tudom mit kellene keresni, és hol van végül a kincs. persze a tudom hol vannal sokra nem megyek, elsétálhatok mellette 100x is, amíg nincs meg sorban minden feladat, addig úgyis rejtve van. -
Plata #14064 Hú én már nem is tudom mikor próbáltam.De piszokul el lehet tévedni. -
Raulblanco7 #14063 nem értem mi a problémád, simán teljesíthető, én építettem, tudtam a szivatásokat amiket beletettem, így tök egyszerűen második próbálkozásra sikerült is megtalálni 2 óra alatt, egyszer vagy 10 percet kellett várnom hogy az android reboot-olja magát és engem is felélesszen, mert az egész csapat meghalt, sajna nem nyomhattam respawn-t, aki respawnol az nem találja meg a kincset, szóval ne respawnolj, meghalni lehet, csak éledj fel. -
mit akarsz, én tök jól elbolyongtam anno egy pár órán keresztül... :D -
Plata #14061 Na ne szivasd már,abban azt istenverésében sosem találja meg.
-
Raulblanco7 #14060 ha megtalálod mindkét kincset ma foundry-ban akkor tárgytalhatunk dps-ről. -
lammaer #14059 No, inkább azt áruld el, hogy egy ilyen hajóhoz milyen abilitykba szórjam a skillpointot :) - jó az amit kb írtam 14055ben?
Van egy KDFes TAC karim lvl 50+on, aki mivel doffolós, nem használt skillpointot, annak beraknám ezt a hajót kiváncsiságból (beam array cruiser után kipróbálnék vmi más játékstílust)
------
Értem én hogy neked a 10K DBPs az alap, de pl nekem még a szerintem jól használt és common cuccoknál jobban felszerelt beam array hajómból nem jön ki annyi :) (tudod abból amire múltkor célbalőttél) Ezért tartom érdekesnek hogy repu meg lila crt tömkeleg nélkül kijön ennyi.
Nem mondtam hogy cheat vagy exploit lenne, de tuti hogy nekem nem jön majd ki belőle még a fele sem :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.04. 11:25:29 -
Raulblanco7 #14058 nincs benne semmi titok vagy varázslat, sem csalás vagy exploit. szimplán annyi, hogy fehér 11-es szar itemekkel is lehet 10k dps-t kihozni engi karival is ha tudsz játszani. nem tudom milyen választ vársz tőle, tényleg csak annyi hogy jó cuccok helyett szar cuccokat tesz fel és kevés lesz a dps-e.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.04. 11:01:31 -
Plata #14057 Én általában ebből a skill buildból indulok ki ha csinálok tac karit.
Katt
Csak akkor térek el tőle,ha valami spec hajója van,vagy valami őrült karit csinálok.
A lekvár carrieres tac karim ilyennek készült,csak közben undine szettet kapott és elite intercetor hangárokat.
Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.04. 10:06:29 -
Plata #14056 Hát én nem vagyok nagy dps huszár.mert általában nem nagyon izgat.Raul ért ehhez jobban.
Én inkább a dili szerzéshez értek.
Most számoltam meg mennyi finomított dili van kristály eventes kariknál.Az eredmény jobb mint amit vártam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És még párszáz finomítatlan.Ha jól számoltam,eventes kariknál 3104214 finomított dilithium van -
lammaer #14055 Irtam neki, hátha válaszol.
Bár nem tudom mi lehetne nagy titok benne... fegyveres DPS vonatkozásában gondolom a Tactical Systems alatt lévő abilityket kell maxolni (attack pattern, weapon training, energy/projectile training), meg esetleg az enginering alatt a weapon power levelre ható dolgokat, a maradékot meg el lehet költeni a túlélésre vonatkozó cuccokra (shield/hull egyebek). Techmágia nincs benne (a SCI az nekem még egy nagy feketemágia a játékban).
De persze ha hülyeséget írok korrigáljatok - sőt, amilyen öregek vagytok biztos ti is meg tudjátok mondani ehhez a fajta hajóhoz mit toljak fel.
Traitot azt írta szándékosan nem rakott be.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.04. 09:25:24 -
lammaer #14054 Valószinű, de hát mit tudok tenni. Amúgy türelmes állatfajta vagyok, este szép csendesen pár óra alatt lehúzta a cuccost... -
Plata #14053 Szerintem a játékkal van itt a gond.
Végre elérhetők az akadémián doff küldik,gyorsan fel is veszem mind.
Viszont a zen ára megy felfelé,ami aggaszt.Jelenleg 225,nem bánnám kicsit olcsóbb lenne.Össze kellene számolnom kb mennyi dilim van. -
alyr2 #14052 Nekem tegnap lerantotta azt az 1 gigat siman ugy 2 perc alatt.lehet annyi sem volt. hiba lehet megint nalatok van:)