50113
  • Zemanov
    El kell hogy szomorítsalak de az két külön hajó.
  • Plata
    Ez nekem még mindig kínai,milyen 5500 és milyen 15%?
  • Fabio Capello
    az 5500-ban már benne van 825-nyi bónusz zen, arra jön még rá 330 a 15%-os hétvége miatt.
  • Plata
    ?????????????????????????????
  • asolyom
    Ez valami új matematika?

Game Star Trek Online
    Server Holodeck
    Amount 5500
    Sales Promo 825.00
    Bonus 330
    Total 5830

Nekem valahogy nem jön ki.... :-)
  • Plata
    Jah Typhoon a jupiter.
    Le jött 582 mega patch.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.10. 18:01:58
  • Fabio Capello
    Hát, a fórumokon mindig megy a drenya-rinya.

Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.09.10. 17:51:42
  • Zemanov
    Ja meg a Typhoon.de én már a defi packnak örülnék nagyon.
  • Plata
    Hát már annyiszor mondták hogy lesz drenya.Ottvolt az hogy lesz T6 galaxy drenya,lesz sci drenya,lesz az az okádék jupiter vagy mi a rák drenya,meg azt is pletykálták hogy lesz T6 drenya pack mind a 3 oldalnak.
  • Plata
    Te Raul event lesz.
  • Gundark 1 1
    Tudunk már valamit a 11-es szezonról? Mármint az általánosságokon kívül. Pl gondolom lesznek új hajók, de mifélék? Szép nagy Dreadnoughtokat akarok :) Gondolom kb 3 hét múlva kezdődik nem ahogy véget ér az ikóniai háború. (mondjuk már rohadtul ideje volt, nem nagyon jött be nekem ez a bohóckodás. Ezek a nyivákoló mindenféle színű ikóniaiak meg inkább fárasztóak voltak mint félelmetesek. )
  • Raulblanco7
    minit ne vegyél eventre, nem ad bónuszt rá az event, csak a nagy packra, és az ára is lemegy majd még bőven, 1,5-1m-ra is akár, mert a nagy lesz 2m körül a promó miatt.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.10. 16:33:01
  • Raulblanco7
    lófaszt dobunk piacra, nem a pakkokat.
    veszel 5000db-ot, event alatt kinyitod mindet, megvárod amíg minden baszott drága lesz, és eladod őket.
  • lammaer
    2-2.2M közt mozog.
  • lammaer
    Hagyj nekem is párat jó? :)
    Gondolom a terv az hogy nem nyitjuk ki, megvárjuk hogy az event jól felnyomja az árat azt akkor piacra dobjuk...

(én most még nyitogatom, tesztelem a multkori tudást amit átadtál :) )
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.10. 16:21:36
  • asolyom
    A mini packnak mennyi az ára?
  • Raulblanco7
    az egy kibebaszott jó hír, egy hetem van begyűjteni a rengeteg r&d packot.
  • Fabio Capello
    Elcsúsztatták az R&D eventet egy héttel, szeptember 17-én kezdődik csak.
  • lammaer
    No igen, ezt próbálom meg most kifigyelni :D

Ezek szerint az usákok itt is inkább fogyasztók mint termelők? Mert gondolnék arra hogy ők tolják be a dollárt és a zen storeból rakják ki az exre a sok cumót (tehát lefelé kéne menjen azok ára).
  • Fabio Capello
    este 10-11-től reggel kilencig ált kb. magasan vannak az árak, az amcsik miatt.
  • lammaer
    A research minipack még mindíg működőképesnek tűnik... jelenárfolyamon 2.5 milla esik a packokból (csak a boostokból), a nagyból meg 3.2... (ez utóbbiból napközben láttam 2.6-ért is kirakva pár darabot)

Raul, a technology boostokat (ami ugy 600K - 3 milla per darab közt mozog) is nagytételben egyben szoktad kitenni?

----

Tegnap meg kiraktam 2.5ért pár 2.2-ért vett "Fleet support duty officer pack"-ot (hirtelen felindulásból vettem párat mert gondoltam nyitok fleet ship modulért, de aztán meggondoltam magam látva az esélyeket, szóval visszaraktam hogy likvidáljam a pénzt), erre ma 4ért van az exen. Sose fogok rájönni mi miért mozog :)
  • Fabio Capello
    hát kíváncsi vagyok hogy fog alakulni most a piac, 120 millán állok, jó lenne még fialtatni, hosszú a bevásárlólistám :D
  • lammaer
    Hát én simán, a contrabandolásra elmegy napi 15-20 perc per kari.... ezzel meg megcsinálnám pár nap alatt a szükséges mennyiséget

Mondjuk igaz, mindenkit 50esre felhúzni az tényleg munka...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.10. 13:50:44
  • Raulblanco7
    Ma már nem csinálnék ilyet, akkori vagyonomhoz képest jó pénz volt, ma már kevés ahhoz hogy ennyit vacakoljak vele.
  • Raulblanco7
    A játék mappában van 2 ikon ami ilyen sto badge kinézetű, az egyikkel elindítva új ablakban lehet más accounttal elindítani.
    A nagy macera inkább a 10 account felhúzása volt 50-es szintre, azt is ezzel a másoló programmal csináltuk, pvp farmmal, de akadtak néha bonyodalmak, mert pl használtuk a jobb katt valamit ott kattintás parancsot, de aki közel állt a másikhoz, annak ott egy sorral lejjebb volt a trade miatt ami kellett volna, és így egy csomó accrol ignoráltunk egy csomó másikat véletlen, aztán néztünk hogy miért nem lehet csapatba hívni :)

Vagy űrben sem volt egyszerű ugyan arra menni, nem ugyan olyan szorzós hajtóművet kaptak és egészen máshogy kanyarodtak vagy más volt a sebességük. Vezér karival 90 fokot jobbra kanyarodtam, egyik 135 fokban ment el, másik csak 45 fokot fordult :D
    Aki felrobbant respawnolt, tök másol, oda kellett vinni.

Meg 10 sto azért már egy jobb gépet is megdolgoztat, akkor is ha a másik 9 minimumon futott csak.
  • Plata
    Mikor milyet,van hogy steamről indítom vagy hogy arc launcherrel.
  • lammaer
    Hmm... te nem steamest használsz, igaz e?
  • Fabio Capello
    azt a programot elfogadnám ;D
  • Plata
    Egyszerre tudsz futtatni több klienst,csak más és más acc kell hozzá.
    Legegyszerűbb ha ablakban futtatod sto-t és újra elindítod launchert,ha több kliens megy teljes képernyős módban képes errorozni a kicsike.Legalább is nálam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.10. 09:45:35
  • lammaer
    Te kis botter, teee :D

"Raulblanco lenni kici kinai farmer, keresni szok EC, venni szok occó"

(na nem mintha én nem tákolnék össze néhanapján apró segédprogramokat, legutóbb az advanced pakkok vásárlására és kibontására volt egy szakosodott rabszolgaprogramom hogy ne fáradjon el a pici ujjam :D)

(hogy lehet elindítani több klienst?)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.10. 09:35:09
  • Plata
    CLR—Infected Space[11:29]— Dmg(DPS) —Kosmic-The 14 752 515(21 411) Dahak 11 413 538(16 565) Xlazith 5 667 473(8 226) Indarin Tr 4 515 839(6 554) Sung 1 479 946(2 193)
    16k dps is összejön slaverekkel,sci karival.Szóval egész jól sebeznek.
  • Raulblanco7
    jaja, 10 accounttal csináltam, és 2 programmal.
    2 x 5-ös csapatban bementem stf-re, 1-1 karival kitakarítottam a kezdeti kockát és gömböket advanceden, utána mindegyikkel beálltam 11km-re a kaputól és betargeteltem a kaput, szóval a slaverek mentek rá és raboltak, szétlőni nem tudták, mert a generátor healelte 2 oldalról, szóval kilépésig ment a farmolás.
    az egyik program a hotkey-t nyomogatta a vadászok kiküldéséhez, ha tele volt a hangár akkor nem küldött újat, ha volt üres hely akkor kiküldte.
    a másik program pedig annyit csinált, hogy az éppen nagyban lévő ablaknál történteket továbbmásolta és leutánozta a másik 9 ablakban is, szóval azok is mind nyomkodták a hotkey-t, ha elpusztult valahol egy vadász, mindig ment új így helyére.
    este beálltam, otthagytam, másnap délután kijöttem, karakterenként 150-250 között, átlag 200 contra per nap, szóval 2000 contra, baráti 80m per nap.
    csináltam kb 2-3 hétig, aztán egyik este mikor mindent beállítottam, jött egy cd hullám és mind a 10-et kidobta, úgy voltam vele hogy akkor baszódj meg, ma nem farmolok, és ellustultam, 2 hétig nem is csináltam, utána pedig mikor mentem volna újra már a kapu nem adott contrát.

Szóval bocsi, így jártatok :)
  • asolyom
    Ja, hát akkor nem barmolok vele. :-)
  • Plata
    Öt account kell hozzá,partyt csinálsz velük bemész velük ISA-ra és valami progival.
  • asolyom
    De hogy csinálod, hogy 24 órán át szedi? Hogy, vagy hol kell kiküldeni? Vagy ez csak carrier hajókkal műkszik?
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.09. 12:46:54
  • asolyom
    Akkor nem úgy, mint egy tegnapi borg alertemen, ahol annyi baráti hajó volt, hogy nekem nem sokat kellett hozzátenni. :-) Ma reggel viszont csak ketten voltunk az adott szektorban, de így is győztünk.
  • Raulblanco7
    24 óra folyamatos használat (nem egy napig játszol és itt ott kiküldözgeted, hanem 24 óráig szedi folyamatosan) kb 250 contra / 2 hangár.
  • Plata
    S6-al kicsit nerfelték,S7-el szarrá nerfelték,és utána is mindig nerfelték,most asszem az idén tavasszal vagy télen kapott egy lófing buffot.
    Régen STF-en 18-26 contra is jött.Sima STF-en,de ha farm stf-re mentél több ezer.De az más volt.
    Bementünk Infectedre,lelőttük a tac kockát meg a társait,utána megálltunk 11 kilóméterre a kaputól és a kapura rá küldtük a slavereket,ha meghaltak slaverek újat dobtunk ki,a slaverek meg lopták a contrát a kapuból.És ezt addig lehetett csinálni ameddig akartad,kérdezd meg Raul-t,szerintem több tízezer contrát szedett így.
    De ezt lehetett még csinálni N'Vak systemben is,feltéve ha nem tévedt arra egy ellenséges klingon.
  • lammaer
    Közben találtam egy 2 éves reddit posztot, már akkor se érte meg a contra miat a slaverezés, gondolom azóta se lett jobb mert egy 2014-es STO hivatalos post cime is az hogy "Are Slavers Still Worthless". Akkor ez az ötlet kuka :D
  • Plata
    Bezony a doffozással jobban jársz,mirror vukira is rámegy a slaver,nekem is vukim volt karfiol előtt,még kezdő voltam nagyon mikor a karfiolos karit csináltam,mikor megvettem neki a karfiolt és rá a 2 advanced slavert én egy hét alatt visszaloptam az árát.De az még akkor volt amikor nem volt nerf.Utána szarrá nerfelték.Még Raul is farmolta velük annó,igaz ő egyszerre 10 karival.
    Asszem deltában még nem voltam red alerten.Megmondom őszintén a vuki nekem nem tetszett,lassú tohonya jószág.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.09. 09:25:57