50116
-
Plata #14937 Egy sima hétköznapi tank engi skillezése nekem ilyen,ha jól emlékszem.
Katt
Nekem sajna lőttek a nyugis napnak és el kell húznom a csíkot,de este fele leszek.Remélem.
Ha hazajövök megmutatom a romulán tank engimet,de most sajna nincs időm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.30. 09:28:56 -
Plata #14936 Háááát pvp-hez állatira nem értek.De sima tank karihoz valamelyest igen. -
asolyom #14935 Érdekes, engem a pvp sohasem vonzott annyira. De ízlések és pofonok... -
Plata #14934 Nincs,külső csak repusokhoz van. -
Köszi! Lehet akkor kezdek egy új karaktert. :)
Plata#14922: Romulan engineert gondoltam. Tank kasztokat szeretem. Itt is azt szeretnék. A lehető legnagyobb védelem és hp. Meg pvpzni szeretnék. Gondolom, ha vannak frakciók, akkor van frakciós pvp is. -
asolyom #14932 No jó. Akkor ránézek erre aa romulán cuccot. Ehhez nincs kosztüm? -
bgabor911 #14931 Olyan ez is mint bármilyen más dolog az életben.
Az elsőt totál elcseszed mert fogalmad sincs mire kéne odafigyelni.
A második már jobb lesz.
Harmadjára pedig már egész értelmes karaktert raksz össze.
-
Plata #14930 Honor guard az borgra kell,ha van craftolt TRB vagy TBR vagy mittomilyne puskád akkor nem kell KHG.Mivel az sosem adaptálódik. -
asolyom #14929 Van olyan jó, mint az honor guard groind szett? -
Plata #14928 Nekem bejött. -
asolyom #14927 Köszi.
A romulan imperial navy szettet megéri kivenni? -
Plata #14926 Tévedtem hat rá batteries skill és doff.
Akksi táskában.
És Akksi betéve az akksi engi karimnak.
-
Plata #14925 Bár lehet ezekre nem hat semmilyen skill. -
Plata #14924 Kevés nekem naponta többszáz elfogy.
Ha van rakva a batteries skillre akkor többet ér.
Ha raksz batteries skillre akkor szinte megduplázódik az akksik vagy akksi konzolok hatása.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.30. 08:11:34 -
asolyom #14923 Arra. Most én is gyártottam 10-et próbából. -
Plata #14922 Figy meg mondod milyen karit kezdtél,engi tac sci,mit akarsz vele kezdetni,és segítünk.Amennyire tudunk.
-
Plata #14921 Az akkumlátorra gondolsz?
Az 30% sebzés bónuszt ad. -
asolyom #14920 Plata!
Ahogy láttam a Breleden van kinetic amplifier. Az hasznos? -
lammaer #14919 Sztem ne vegye el.
A jó hír, hogy egy karaktert felhúzni 50-es szintig 1-2 hét max. Főleg ha duplaxps eventek vannak. Szóval nem egy élet munkája egy kari, nekem sztem 3 hónap után van 3 darab 60as szintűm úgy, hogy 2 csak úgy mellékesen lett 60as (nem is 50es), nem is játszottam velük aktívan.
Szóval itt egy karakter felhúzása a 50. szintig nem nagy kunszt (50es szint az ahol a max skillpontot szerzed, 50 és 60 közt már másfaja pontok jönnek) - az igazi grind 60 után kezdődik, plusz a felszerelésért folytatott güri (gyűjts 6 féle reputációs pontot, fleet crediteket, dilithiumot stb stb). Előtte van az értelmes tartalom (sztori küldetések), azokhoz nem kell über karakter.
Amúgy tegyük hozzá, átlagplayernek olyan nagy bukta sztem nem lehet, annyira nem lehet elkefélni egy karaktert hogy használhatatlan legyen. Max nem lesz DPS huszár, ami egy normál player számára elő se jön (mert pl a DPS mérést is külön kell csinálni, a játék nem támogatja) - szóval egy rossz karakter max azokat idegesíti, akik méregetik a DPSt, a gazdáját meg nem :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.29. 23:59:20 -
Plata #14918 Mert nem is ott kapod meg.Ott csak accoladet kapsz.Ha jó helyen jó cuccba álltál,ha megvan az accolade irány omega group,vagy mi és ott a vezér hajóval duma. -
bgabor911 #14917 Khitomer in stasis-on belefutottam a felrobbantandó berendezésbe, de nem kaptam meg a borg boff-ot. Miért van ez? -
Na ez most kicsit el is vette a kedvem...:/ -
asolyom #14915 Én pl. most skilleztem újra a karakteremet, mikor átnyergeltem a torpedós B'Rel-re, mivel így pl. az energy weapon skillre semmi szükség, és az ott nyert pontokat át tudtam tenni olyan science skillekre, amik az álcázást, Tyken riftet, vagy a tachyon beamet segítik. -
Plata #14914 Igen ha rosszul skillezed a karakteredet,akkor bizony bukta van. -
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot és az lenne a kérdésem, hogy a max szint előtt kell valamire figyelni? Skill pontok elosztása meg hasonlókra gondolok. Amiket még kezdőként esetleg el lehet az elején "rontani". -
lammaer #14912 Én már azt is láttam mi a hatása.. nézzétek meg az exen a mirror hajók árait...:) -
Plata #14911 Új hír van,láttátok már?
Katt -
alyr2 #14910 De kell hozza a flottadban provision rang vagy amivel vasarolhatnal nalatok. Ha az nincs meg hiaba kapsz meghivot mas bazisara nem tudsz vasarolni.. -
asolyom #14909 Köszi. Akkor most már csak az érdekelne, hogy mi az ominózus warp drive neve, és hogy melyik bázison érdemes próbálkozni. :-) -
Plata #14908 NoP Public Channel-re ha felmèsz tudsz szerezni meghívót mások bázisára. -
asolyom #14907 A klingon flottában nincs olyan warp drive, amit érdemes megvenni? -
asolyom #14906 Hát akkor marad az obelisk.
Bányászni hogy lehet a fleet mineban? -
Plata #14905 Sajnos a klingon flottában mèg nincs,èn is úgy szerváltam más flottától. -
Plata #14904 Sajnos a klingon flottában mèg nincs,èn is úgy szerváltam más flottától. -
asolyom #14903 Én voltam a privi. :-) Szeretnék fleet warp core-t, de nincs rangom a vásárláshoz. :-) -
Plata #14902 Baszhatod hp-t ha bármi oneshotolja. -
Plata #14901 Látom kaptam pár privátot,de csak otthon tudok válaszolni,ez fos nem nyitja meg. -
bgabor911 #14900 Valójában mindkettőnek egy nagyságrendel több a HP-ja , mint a B'-relnek.
Amúgy sajnos a klingon Bird of Prey-eknél nem nagyon van elhanyagoltabb hajóosztály a játékban. -
Plata #14899 Ha hazaèrek megnèzem,dugja fel kemot ha ilyen lagot csinál,bár úgyis jön a nerf. -
csak kemo+torp spread