50084
-
Orbancapitan #46760 1 -
Plata #46760 Azt kétlem, havidíjhoz valamit nyújtani is kéne, se kontent se semmi + havidíj=kampec.
Ne felejtsd el hogy bár én tojok a PVP-re, de attól még sokan szeretnék.
Jelenlegi formában esélytelen. P2w van. -
Orbancapitan #46759 van csak havi nincs amerikában v külföldön lehet h a deca vissza teszi majd -
Plata #46758 Viszont STO-nál már nincs előfizetés.
Hamár Sw ToR,ha van előfizetésed mikor kijön a 7.6 update,kapsz egy spéci bringát,amivel a társadat és a petedet is magaddal viheted.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 12:18:57 -
Orbancapitan #46757 aki akarja majd úgy fizet érte like wow v swtor -
Plata #46756 De a Deca most elkezdi kirakni a kurva drága cuccokat úgy hogy dili exről egy csepp zen sem jön a játékosok elhúznak a vérbe,lesz pár játékos akiknek nem számít a pénz és kifizetik majd a 600 dolcsis csomagokat a többiek meg elmennek.De mivel kb senki nem marad a pénzesek is elmennek,mert nem lesz kivel játszani. -
Orbancapitan #46755 de deca-nak pénz kell a játékból máskülönben nem vásárolták volna fel. szóval nem jobb de olcsóbb -
Plata #46754 Meglátjuk.
Viszont szerintem a tokennek amivel acc wide-á lehet tenni egy hajót sokan örülnének.
Olcsóbb lenne mint a hajót megvenni drága csomagban.
Legolcsóbb csomag akciósan 15k zen akció nélkül 30k,drágább meg 30 és 60k.
Veszel 2-3k-ért egy tokent nem olcsóbb?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 09:32:27 -
Orbancapitan #46753 most még -
Plata #46752 Csak a mudd pack hajók ritkán kerülnek újra be,a carrier bundle is két évig elérhetetlen volt. -
Orbancapitan #46751 mert ha igen akkor hülyeség lenne mivel előbb-utóbb bekerülnek a mudd pack-ban -
Plata #46750 Nem tudom.Már klingon karikkal admiraltyztam amikor láttam hogy eről megy a duma.
-
Orbancapitan #46749 gondolom muddból lehetne majd -
Plata #46748 Kár hogy elmentél,a nop cseten már a T7-ről vagy esetleges T6-X3-ról trécselnek.
Meg arról hogy a boxos vagy promós hajókra lehet majd acc wide unlockot venni.
-
Plata #46747 Képzeld ma jött kemény 401 zen a dili exről. XD -
Orbancapitan #46746 picard faceplam -
Plata #46745 Asszed emlékszem még rá?
Arra emlékszem hogy volt bent neki egy tonna engi konzol.
Az a béna amit kapunk azt hiszem repus ládából.
Vagy nem repus csak craftolt?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.30. 13:55:43 -
Orbancapitan #46744 De ez a turret bug évek óta bent van, csak nem volt hozzá olyan progi/tech eddig h észre vegyük.
milyen build? mert az nem írtad le xd -
Plata #46743 Nem csak turret bug van.
Tegnap mikor admiraltyztam valami csóka dumált a cseten hogy 4.5 millás dps-t csinált,linkelte hogy milyen cuccok vannak a hajóján,hát én olyan build-el csodálkoznék ha tizede összejönne neki normálisan,bár lehet hogy ez az új combat log eleve szar és túl sokat mér.
De én azt gyanítom valami bugot talált.
Nem tudom.
Én is csináltam már bugos konzollal milliárdos sebzést.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.30. 12:43:03 -
Orbancapitan #46742 pár infó és turret-bug
-
Plata #46741 Azt hiszem a gravitic induction platform boff skill bugos.
Nekem bent van poénból,de azt vettem észre hogyha nem használom akkor is spawnolódik ilyen vacak a hajómnál.
A borg verda az egyik bufftól karácsonyfa égőként világít. :D
A hajó totál fekete valójában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.29. 11:45:33 -
Plata #46740 Fekete péntök van. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Orbancapitan #46739 a risa bugos volt és nem volt rá már ember -
Plata #46738 Tudom,amikor elkezdték csinálni lehetett menni tesztelni a bolygót.
Nagyon szép volt hogy az idő telt a bolygón,változtak a napszakok és sokkal szebb is lett a hely.
Már rizsán is megvolt csinálva.
Az is szebb lett egy kis időre,aztán mindent vissza raktak régire. -
Orbancapitan #46737 mondjuk elkezdték csak meglett vágva a munkaerő aztán később a budget is -
Plata #46736 Ma délelőtt cseten linkelte valaki ezt a képet,mert hogy régen a cryptic-nek sok terve volt bajor-al,szebbé akarták tenni és élőbbé.
Állítólag ez valami koncepció rajz volt.
Aztán lehet hogy kamu.
De meg tetszett és lementettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.28. 11:41:47 -
Plata #46735 Már csak kilenc szett hiányzik wow-ban.:D
Mindjárt meg lesz még egy,közben meg rájöttem hogy a pap szetthez pont illik a kis papom botja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.27. 18:35:32 -
Plata #46734 Nem,a t6 ship up token az +1 uni konzolt ad és +1 devices,+1 trait slot. -
Oh, akkor a flotta verzioval kevertem a dolgot, azt hiszem ott kapott meg egy-egy zenes hajo flottas variansa plusz "szines" konzolhelyet is. Koszonom. -
Plata #46732 Minden upgrade +1 uni konzol és device.
Uni konzol jobb, mert bármit rakhatsz bele megkötés nélkül. -
De melyik konzole? Mindegyik kap +1 helyett vagy univerzal lesz? A wikin a "lehet, hogy" szoveg nem meggyozo. -
Orbancapitan #46729 az van egyedi híd -
Plata #46729 Konzolok száma nől.
Egyedi hídja van úgyemlékszem.
Ferengi karinak volt ilyen hajója a konzol miatt. -
Most neztem meg picit jobban, tetszik a hajo. Az alakja sem valami ultramodern bizbasz, az 5-3-as elosztas is jo (en szeretem), a +crit es a tac engi slotok is jonak tunnek, van dabo asztal a hidon, stb.. Azt nem tudom, hogy konzolok vajon nonek e x2-re upgradekor. -
Plata #46727 Nekem még azt hiszem az idén is bugos volt. -
Plata #46726 Ne is vedd,ha kiveszed akkor valóban reseteled.
-
Orbancapitan #46725 a festés hülye ötlet lenne mert olyan árban lennének amit f2p munkával csak hosszú évek alatt jönne össze és ki baszás lenne a játékosokkal szemben én még jobb ötletnek tartom ehelyett ha a mudd store át kerülne dilistore-ba
már nem bugos a defi híd 3-4 éve vettem a playerauction-on keresztül a romulánomnak egy t6-os tal shiar bc-t és a gyereknek defiant hídja volt ahová behívott -
Tenyleg lassu, de azert az elmult egy hetben eladtam kb 400-450 Zen-nyi dilit a fo meg az alt accountokon - bar meg mindig ki van listazva vagy 3000-nyi, amit sosem fog senki elvinni, legalabbis nem most.
De, nem merem kivenni oket es egy osszegben berakni, mert ugy latom, hogy a fifo elv alapjan csak magammal tolok ki, ha resetelem a listazas datumat.
Az elmult masfel evben volt valamikor egy olyan egyhetes idoszak (nem tudom mar mikor, bar a logban vissza lehetne nezni, csak hosszu ido), amikor kurva sok zen volt a piacon napokig. Hirtelen az osszes account osszes dilije elment ugy, hogy folyamatosan volt 20-30k zen a kinalatban, szinte allandoan elerheto volt, en meg hirtelen nem is tudtam mar mit finomitani, ugy lenullazta az osszes karakter keszletet (akkor meg nem volt tobb acc, sot, karakterbol is csak 1-2 volt aktiv es naluk halmozodott fel a dili, igy alig vartam, hogy legalabb veluk a napi 8000-et at tudjam valtani 15-16 zenre).
Abban bizok, hogy a Holiday szezonban hatha a fejlesztok megszorjak picit a piacot, mert tuti nem ember volt az, aki ennyi zent valtott at dilire. -
Orbancapitan #46723 fed bürokrácia -
Plata #46722 Holnaptól admiralty hét,a dili ex meg haldoklik,hogy a zúzmara csípné rojtosra a hülye fejlesztők fülét.
Miért nem találnak már ki valami jó dili sink-et.
Mondjuk T6 ship up tokent 1 milla diliért,vagy elite captain token fele annyiért.
Vagy legalább egy új flotta épületet.
Jöhetne a flottás kaszinó.
Vagy akármi.
De betehetnének diliért egy új shipyardot,ahol a hajódra egyedi festést vehetnél diliért.
Vagy egy rakás új hidat diliért.
Ezeréve rinyálnak az rp őrültek azért hogy a hídon a legénység ruháját meg lehessen változtatni. Emlékszem még kezdő voltam de már ezen ment a rinya.
Plusz a defiant hídjáűt kijavíthatnák már,ciki hogy még tizen valahány év után is bugos és megöli azt akit a hídra hívsz. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.27. 10:53:47