50149
-
mirrorból most jön minden mark, nagyon sokan játsszák, jó csapattal relatíve egyszerűen lemegy. -
asolyom #16573 Én egyébként abból indultam ki, hogy bármilyen repus cucc jobb, mint a küldis szettek, de lehet, hogy tévedek. -
asolyom #16572 Raul!
Nincs véletlenül eladó ikóniai markod?
-
asolyom #16571 Ez engem is érdekelne. -
lammaer #16570 Vettem vettem :)
Ikóniai markot tényleg szar farmolni, a romulan meg a nukara az nálam hegyekben áll. (ugye ezek jönnek a nagyon rövid ground akciókból meg a tholian alertből is)
Ikóniai markra van vmi gyors / könnyű / gyors&könnyű módszer? :) -
asolyom #16569 Hát akkor nincs más hátra, mint előre, és gyűjteni az ikóniai markokat, és dilithiumot. 
Csak attól tartok, mire összejön a szett nekem, addigra az is kimegy a divatból.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.11. 14:47:11 -
Raulblanco7 #16568 azt hiszem a hajtóművet használtuk régen mert ad attack patternre, de ahogy Capello írta, kiment a divatból, teljes ikóniai szettet használunk manapság. -
a 2-nukara romulan elavult már, 3 vagy 4-set iconian a divat most. -
asolyom #16566 Csak pajzs vacak, vagy az egész szett?
-
asolyom #16565 Mert reman a karakterem. 
Meg a romulan markokat könnyű volt farmolni az epohh-okkal.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.11. 14:26:55 -
Raulblanco7 #16564 szerintem azért teszi fel az egyik legrosszabbat, hogy legyen összehasonlítási alapja majd a későbbiekre, ha felrakja a legjobb ikóniait. -
lammaer #16563 Csak kiváncsiságból, milyen okok miatt döntöttél a reman pajzs mellett?
Jó ideje vacilálok hogy milyen repus szettet applikáljak fel az egyik karimnak (sziontén FAWos beamboat), a googlezás eredményeként több helyen találtam egy "nukara shield, nukara deflector, romulan engine" kombóra való utalást. Mert hogy az engine az nagyon jó a FAWosoknak, viszont a nukara pajzs meg sokkal jobb, a set bónusz elvesztése meg nem annyira hátrány. -
asolyom #16562 Oké. 
Baromira várom, hogy meglegyen végre a reman pajzsom. A max. kapacitása 35%-kal több, mint ennek sol defense-nek, és a regenje is kicsit jobb. -
Raulblanco7 #16561 hajófüggő. én fawozok és a legerősebb van mindig kijelölve, úgyis meghal mind. ezt igazából nem lehet megmondani, ki kell próbálnod hol mire képes. -
asolyom #16560 Köszi. És ha jól sejtem, akkor Mk. XIV-nél éri el a fegyver max. alap sebzését, és innen ha ur-re, vagy epicre fejleszted, akkor már csak módosítókat kap.
Bementem vele egy tholian ra-re, és egészen jól szuperált. A tarantula, meg az a fő hajó (valami z betűs) volt keményebb, az összes többi pillanatok alatt széthullott.
Még lenne egy olyan taktikai kérdésem, hogy a borg ra-en többnyire az a felállás, hogy egy kocka mellett, van néhány gömb, meg néha talán reg. probe. Ilyenkor hogy érdemes támadni ezt a csoportot? Érdemes egy célra összpontosítani a tüzet, és egyenként leszedni őket, vagy inkább faw?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.11. 12:35:52 -
Raulblanco7 #16559 szerintem a hajó adatlapján a fegyverre ha rámész inkább az a fegyver tényleges sebzése, míg a skilltálcán vagy fegyvertálcán lévő adat már minden tac konzollal buffal együtt. -
asolyom #16558 No, felhúztam a herald antiprotonjaimat (DBB) Mk. XIV-re elöl. A hátsó fegyóknál van egy Mk. XIV omni, egy Mk. XIII obelisk omni, meg nemsokára a borg cutting beam, de az csak Mk. XII, így ez utóbbit, meg az obelisket még fejleszetni kell. Ha naprendszerben vagyok, és U-val felhozom a hajó adatlapját, és ott rámegyek egy egyik DBB-ra, akkor azt írja, hogy 704 antiproton damage (563 DPS), míg ha alul a HUD-on nézem a fegyver adatait, akkor meg 1410 antiproton damage és 1128 DPS van. Gondolom, hogy a fenti adat a "csóvánkénti", és ott lent a HUD-on meg összesíti, ugye? -
Raulblanco7 #16557 nem volt vége. még vett egy JemHadar Attack ship T6 packot, 550-600 között szokott menni. 13 xindi boff manual packot és 200 milliót adott érte. ez kb 970m érték.
még egy annoraxot is akar venni, vettem is egyet gyorsan tegnap 750-ért, azért kb 1,5 milliárdnyi cuccot ajánlott, remélem még ma is aktuális lesz. -
lammaer #16556 Köszi a tippeket, ja szoktam vadászni az olcsó pakkokra és kinyitás nélkül egyszerűen csak visszatenni pár 100K-val drágábban, ha épp nincs kedvem lottózni.
Nagytételben nem tudtam fogni, általában max 10-20 darab gyűlik össze, de hát 4-500K * 10 is jó pénzecske még.
Benntartani semmit nem tartok még, nincs annyi tőkém hogy álljon az EC, egy-két napon belül mindent ki szoktam rakni-szórni, szóval csak shortolgatok :) -
aztaqva :D -
asolyom #16554 Flottás magot készülök venni, csak nem tudom, hogy az elite reinforced vagy az elite plasma intgrated warp coret érdemes-e venni. Megköszönnék egy kis segítséget. -
asolyom #16553 Nekem a 315 millió EC is elég lenne.
-
Raulblanco7 #16552 Megkötöttem STO valaha volt és talán örökre az is maradó rekordüzletét a játék legnagyobb csalójával, aki arról híresült el hogy átverésekkel húzott le más játékosokat.
Még 2-3 hónapja vettem egy bulwark-ot, régi öreg promós hajó, csak account bankomba akartam egyet, hogy legyen mit linkelgetni néha mikor szóbakerül. 750 millió energia kreditet fizettem érte.
Ma az a csaló, Tot, beírta hogy venne. Csak bosszantani akartam, hogy belinkelem és eladó hihetetlenül magas áron szöveg.
Megkérdezte mennyi, azt válaszoltam, le sem tudom írni olyan sok.
De amit ajánlott, messze túl van azon amit vissza lehetett volna utasítani, bár kicsit még azért feljebb alkudtam :D
Szóval, az ára:
1 milliárd energia kredit
26db plasmonic leech
30db fleet ship modul
1db tal shiar adapted destroyer
4db grapefruit khellid pet
Jelenlegi piaci értékükkel számolva ez 4 milliárd és 315 millió energia kredit.
Azt hiszem ez örök rekord marad. -
bgabor911 #16551 Csak kíváncsiságból, miért zuhan akkor az ára? Az event alatt több ilyen láda keletkezik, vagy a ládából esik ki több cucc? -
harryke #16550 A Winter material-ok maradnak, tehát a Bolian Candles meg egyéb hülyeségek, viszont ez fog lecserélődni:
Autographed 8x10 Glossy Photos of Q
Gondolom ezért is van most ilyen beváltós akció, amit @DarkBlade is linkelt. -
DarkBlade #16549 Star Trek Online: Retiring Glossy Photos -
Plata #16548 Remélem a winter event marad olyan mint volt,vagyis lehet zent farmolni doffokkal,na meg tokeneket.
Remélem a tavalyi tokeneket nem veszik ki,van még 26 ezer darab.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.10. 18:56:13 -
harryke #16547 Érdekes információk a Winter eventről és a Khitomer térképről. Kezdjük az utóbbival, íme egy videó, amin körbejárhatjuk az új Khitomer Ground térképet.
És most a Winter Event, mint az bizonyára tudja mindenki, minden évben naponta egy küldetést kellett megcsinálni 25 napon át, hogy kivehessük az eventes hajót. A küldetésekben 40 darab kis fotót kaptunk Q-ról és 1000 darabot kellett összegyűjteni a hajóhoz. Ez a mostani eventen VÁLTOZNI FOG.
Az még kérdéses, hogy marad-e az 1000 darab/hajó, mint az elmúlt években, de most már nem kis fotókat fogunk kapni a napi küldetés során, hanem másfajta voucher-t(eddig még nincs információ a nevéről).
Ilyet fogunk kapni:
Nem véletlen, hogy most a kis képeket Q-ról belehet váltani sok jó dologra ugyanis, ha ez lecseréli és lefogja, akkor az csak egy "értéktelen" item lesz maximum valami kis emlék.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.10. 17:43:07 -
Raulblanco7 #16546 material és componenst meg sem nézem, el sem adom, inkább elcraftolom vagy félreteszem, nyárra már látszik majd rajta hogy rég volt utoljára delta exploit. csak az acceleratort adom el, és úgy is mindig plusszos volt minden nap s11 óta, kivéve egy peches nyitást. akkor 28-ból 17 kék esett ugyan, de abból 15 2x-es tech volt és csak 2db 2x quality, azon buktam egy 10-est ha csak acceleratort nézünk, jóval kevesebbet ha mindent néztem volna.
esetleg catalyst még az amit eladok néha, mert az is rengeteg gyűlik, és 100-assával még ér is 1-2m-t a zöld, 5-10m-t a kék, eléggé változó. -
Reménykedjünk, most az első kör már hozott némi pluszt. Amúgy rájöttem, az a baj, hogy én mindig a material és component árakat nézem, és nem azt, amiben a pénz van. -
Raulblanco7 #16544 és persze aki nyitogatja az r&d-t, promó előtt szabadulni a készlettől, mert már a csütörtöki event hetén hétfőn elkezdenek lemenni az árak szép lassan, jobb ha még hétvégén szabadulsz mindentől, csütörtökön pedig hatalmasat fognak esni az árak. -
Raulblanco7 #16543 múltkor én is buktam az egyiket, 800-ért vettem meg mert akkor 900+-ért ment éppen, végül 790-ért tudtam eladni nagy nehezen, eléggé zuhanásba kezdett az ár. vasárnap nemet mondtam egy 900-as ajánlatra mert csak a sajátom volt, tegnap eladtam 750-ért is mert 3db-om volt. hullámvasút, de többnyire jól jövök ki.
Herald antiproton pack nagy királyság, azt nekem is Zsiros mondta, volt 513db de nem akartam kinyitni őket, viszont megérte. Tegnap 3db félresikerült upgradeltet is elvittek darabját 35 millióért, és fogynak szépen az olcsóbbak is. Tegnap 80 packot nyitottam, bejött 1db mk 2 crtd3 beam array, az többet ér exen mint a 80 pack, a többi már ingyen volt, többsége persze az 50-200k-s vacak, de egy 10-20db drágábbacska is van ami 500k-2m között van.
esetleg ha nem akarsz kockáztatni, vedd meg a packot ami 500 alatt van, és rakd vissza 499.000 / db áron exre, elfogy, 500-ig vásárolgatják fel sokan.
bár ez tényleg apró, stackelve 5-10db-okon lehet keresni egy fél milliót, de tart ez neked 10mp-ig.
R&D szintén, ha nem akarsz kockáztatni, 2,5m alatt megveszed, 2,5-re vissza exre, elviszik.
Csak figyelj hogy r&d packból szabadulj a november végi r&d event előtt, mert akkor zuhanóba megy át az ára. -
Raulblanco7 #16542 az admirality miatt nem lettek drágábbak, nincs olyan hülye aki azokat kezdte venni hogy meglegyenek, az csak a mirror hajók árát dobta meg.
a boxos hajók a kulcs árának emelkedése miatt emelkednek. a lobis szintén.
korábban 3,8 - 4m körül mozgott a kulcs, most inkább 4,5 - 5m között van, de egyszer felment egészen 6,2 millióig per darab. -
Raulblanco7 #16541 tudod, lehet azon is bukni, mindig jobb a több. -
lammaer #16540 Háát, érdemes figyelni miről beszélgetnek a nagyok itt meg a HUN chaten ingame.
Zsíros és Raul elég szószátyár :) és bár sokszor beszélgetnek sokszázmilliós tételekről, előfordulnak kisebb ECvel megjátszható infók is (legutóbb pl a Herald antiproton fegyókon lehetett fogni nagyon nagy extra befektetés nélkül - én asszem 15 milliót dobtam be, és 35-el jöttem ki belőle, igaz, beletellett egy hétbe amig realizálódott az összeg, meg úgy tűnt hogy nem fog működni, de a végén ment. 10 percnyi "munkáért" azért nem volt olyan rossz összeg)
Meg elvben az upcoming eventekre is lehet építeni, ezek az infók is el szoktak hangozni itt is meg a HUNon is.
ui: csak a lockboxos beszélgetéseket ignoráld - persze kecsegtető az 500 millás hajó, de az tényleg nem azoknak való akik a konyhapénzzel játszanak, mert ott nagyon könnnyű bukni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.10. 15:13:27 -
bgabor911 #16539 Köszönöm, megnézem.
Nekem is az a benyomásom hogy nem könnyű pénzt szerezni manapság a játékban, ha az embernek nincs többszázmilliója hogy a reward oakkos hajók árával játszon.(amik szintén rohadtul megdrágultak az admirality rendszer miatt) -
lammaer #16538 Research & Development Pack
Research & Developmenrt mini-pack (itt csak mások a szorzók, mertugye kevesebb cucc esik belőle)
Itt pedig hozzá a tudás, hogy kell számolni :D
http://sg.hu/forum/uzenet/1094542709/14087
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.10. 14:51:52 -
lammaer #16537 Sztem simán, én annyival szoktam játszogatni. 10+ pakk esetén már veled van a statisztika hogy nagyon bukni nem fogsz vele.
Csak ne vegye el a kedved ha van egy nyitás amikor alig nyereséges, vissza kell forgatni azt nekifutni még1x. -
bgabor911 #16536 Melyik pakkokkal pakkozás? -
lehet hogy azóta normalizálódott, amikor utoljára néztem elég katasztrófális volt.
Van kb 30-40 millám, azzal érdemes belevágni megint a pakkozásba, vagy próbáljak még valamennyi pénzmagot gyűjteni először?