50087
  • Plata
    Az epohh tag a versenyzésért jár,első helyezés 12,második 6,harmadik 3,többi 2-t kap.
    Nem kell sűrűn tolni,ha szerzel eleget és lesz epohh-od mázlival 400 markot is ad.

Egyébként az idén 1000 lobi is jár a winter eventhez.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.03. 16:59:29
  • PiszkosFred
    Az a baj, hogy ez mar nekem pont az a kategoria, hogy lehet nem eri meg, foleg nem minden karakterrel :) Akkor inkabb megyek egy random tfot es jon ott is mark.

Az atlagos kampanyhoz vagy eventekhez tartozo "progresst ado" tevekenysegek adtak markot is, de itt most a futas nem ad, en pedig a tavalyihoz hasonloan ezt fogom kotelezoen letolni a progress miatt. Nyilvan, ha marad idom es eppen aktivalodik vmelyik event a kornyeken, akkor beszallok en is, akar ebbe az emlitett epohh gyujtesbe is (vagymiez).

Tavaly te is adtal jo parat teli fizetoeszkozbol, en is grindeltem folyamatosan akkor meg csak par karakterrel, szepen el is fogyott, mire megvettem mindenkinek a skineket, azok kozul is csak parat, amire futotta, idenre van megint rakas uj karakter, akinek kellenek kozmetikai cuccok - es rohadjon meg minden mmo, ahol nem account unlock a transmog.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.03. 16:49:53
  • Plata
    A tojást lehet venni?
    Én mindig találtam.
    Az epohh láb szerzéshez az a legjobb módszer ha keresel szinte üres sessiont oda mész be és ott jelentkezel valamire ami ad.
  • gunji
    Ja-ja, hogy lehet azt elfelejteni, mikor a romulán csaj mindig mondja, hogy "don't you want an epohh friend?" :)

A risai madaroktól és majmoktól eltérően egyébként jóval kisebb az epohh-gyűjteményem, mert kevesebb olyan küldetés van, ami nyúllábat ad. Kár, hogy nem lehet venni is, mint a tojást.
  • Plata
    Nézd lehet hogy tévedek és rosszul emlékszem,ami előfordulhat.
    De igen is van.
    Úgy mint rizsa eventen a tojásból madár lesz és madárból repu mark,itt is kell valamit gyüjteni amiből lesz valami és eladod markért.
    Én valamiért arra emlékszem hogy talán lábat kell gyűjteni? :D
    Megnézem wikin.

Nem tévedtem.
    De nem láb. XD
    Hanem epohh tag.
    Ez nem épp láb.
    Epohh
    Lényeg hogy ha jó helyezést érsz el eventeken,kapsz epohh tag-et,amiből epohh lesz és eladod markért.
    Ha szuper ritka epohh lesz akkor 400 markot is kaphatsz érte.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.03. 10:02:19
  • PiszkosFred
    Nincs gorn karakterem, egyelore. De ha eljutok arra a szintre, hogy nagyon nincs mit csinalni, akkor tuti lesz, akkor szoktam minden addig kerult dolgot kiprobalni :)

Azt sajnalom egyedul a meg repuzo karakterek miatt, hogy ha jol emlekszem akkor a teli eventek soran a tokenek mellett nincs +mark, csak xp/exp, mint reward.
  • Plata
    Próbáld meg gorn karakterrel. XD
    Azzal kihívás a korizás. :D
    Bár mióta felújították lehet nem olyan tohonya.
  • PiszkosFred
    Doff kuldik folyamatosan mennek, az nem kerdes, de az passziv folyamat, en az aktivra gondoltam.

A futkarozas azert szeretem, mert az gyorsan megvan, akar munka kozben is le tudom tolni, nem dob ki afkval mint egy-egy tfo, stb. A tobbi mar vagy idoigenyesebb vagy X idonkent startol, amire megint varni kell.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.03. 08:12:17
  • Plata
    Fred miért futkározással szerzel tokent?
    Jó biztos az alt accodon nincs sok karaktered,de a fő accoddal csináld a doffozást.
    Nem tudom hány karaktered van,de 11-12 néha 13 szinttől tudsz doffozni.
    Attól függ hogy karinál defektes-e a doff rendszer.
    A küldetések négy óránként változnak,a nagy küldetések ritkábban,de hol fed hol a klingonnak van több eventes küldetése.
    ESD-en kronoszon és winter wonderlandon lehet találni karácsonyi küldiket.
    Egész sok tokent lehet még így össze szedegetni belőle,persze nem annyit mint kb 8-10 éve amikor 100 ezer körül farmoltam 20 karival.
    De akkor még sok dilit is adott,lehet hogy hülyének gondoltok,de én szerettem elajándékozni azt a rengeteg tokent.
    Jó poén volt,sajnos ma már esélytelen ennyit farmolni,vagy úgy lehetne ha volna nekem is bot progim ami karakterenként végig menne 4 óránként.
  • gunji
    Zseniális, hát ez a gárda sem jobb a Crypticnél :(
  • Plata
    Meg van,epices. XD
  • PiszkosFred
    Hat, ha megmondod, hogy tudom primerol atadni neked a heti ingyen kapott ED-t, akkor a tied. Epices.
  • Plata
    igazad van,lehet hogy epic,csak akkor megint jelszót kell változtatnom,mert azt szokás szerint elfelejtem. XD
  • Plata
    Rájöttem hogy klingon recruit karimnak egy küldetés nincs meg csinálva a sztorikból,elmentem megcsinálni az első átvezető videónál a hajó elej az égnek ált majd a plafonba warpolt. XD

A stealth bomber trait bugos,akkor is aktiválódik ha balfék aszteroidákat scannelek.
    Mióta bejöttem a küldetésre nem si voltam álcában,folyton pofázás van és scannelés.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.02. 19:04:47
  • Alanw
    Nem tudom.. Esetleg Epicen vetted? Vagy Steamen a saját könyvtárrra ráeresztettél valami szürőt?
  • Plata
    De a hajó konzolja nagyon izgalmasnak tűnik.
    Attól függ a bónusza ha jól látom hogy hova teszed,tac/engi/sci avagy uni konzol slotba rakod.
  • Plata
    Intel hajó,hogy inteligensebb lenne már az a marha aki gyártja őket,nem komálom az intel verdáááááákat. XD
    Hiszti off. XD
  • PiszkosFred
    Jon egy intel hajo is rewardkent, csak picit csunyacska :)
  • Plata
    Köszi a hírt,gondolom ezért kezdett el a szerver vacakolni és kidobálni.
  • Plata
    Háát,az lehet,de ebből nekem 99% kínai. :D

Figy nem nagyon értek a játékhoz,nekem azt hiszem az alapjáték van meg,azt sem tudom hány kieg van hozzá és melyik mit ad.
    Én nem vágyom semmi másra mint hogy űrbányászkodhassak,plusz nem tudom milyen a gépigénye most,GTA 6-ig nem akarok gépet újítani.
    Meg kb van benne vagy 4-5 órám,elfelejtettem mindig az irányítást,röhej de emlékeztem hogy az EVE-ben melyik gomb mi és kevertem.
    Pedig rég nem játszottam EVE-el,de a második accom meg van,mindig írkálnak.

UI: Nem tudod véletlen hol van az én elite dangerous játékom? XD
    Steamen nem találom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.02. 17:45:12
  • PiszkosFred
    holnaptol Q event januar 2-ig, a picsaba azt hittem lesz egy het Red Alert pihenni. De most mar 3 accal grindelek nemi tokent, szerencsere futkarozni tudok kicsikkel is, mert beszarok, hogy sosem eleg. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.02. 17:32:30
  • Orbancapitan
    mert én is ki veszem a részem na sol védelmében
  • Orbancapitan
    AZ ELITE-ben át lehet állitani az irányitást sőt custom keybindet is lehet csinálni hozzá én egy kézzel tolom azt is + a thargoid-ok a sol system felé tartanak 2 nap múlva indul a buli szóval sos-be farmolok most az elmúlt 3 napban anti xeno build-re az elite-ben
  • Plata
    Tudod hogy én is szerettem,meg imádtam kipróbálni a rengeteg vices foundry küldetést.
    Némelyik foundry küldi jobb volt mint a sztori küldik.
    Szerettem a nebulákkal vacakolni,főleg mikor meg lett az intrepidem,vagy a Galaxy már később,sajnos azzal keveset tudtam játszani mert vége lett.
    Pedig a Galaxy-val élveztem volna igazán.
    Most milyen jó lenne,meg van az összes imádott hajó amire valaha is vágytam,sőt még több is.
    Most milyen jókat játszanék vele.
    Próbáltam én más űr játékot is,STO előtt EVE-ben toltam,kicseszettül szerettem,de az nagyon szar játék,bizonyos szempontból.
    Főleg ha valaki olyan szórakozott mint én,ezt megtanultam amikor a hülyeségem miatt mindent elvesztettem.Mert ott ha meghalsz nincs újra éledés és ha olyan hülye vagy hogy örömödben a vadiúj verdáddal amiért sokáig melóztál kimész biztosítás nélkül az űrbe és kinyírnak akkor szoptad.Hiába akarsz te csak békésen bányászgatni órákig és nem akarsz harcolni,ott ez nem opció.
    Elite dangerous is meg van valahol,de az nem jött be.Bár szerintem főleg az irányítást nem tudtam megszokni,balkezes vagyok és ez sokszor rossz.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.02. 14:53:56
  • Orbancapitan
    de akkor is nem mindenkinek fun én a sto-ba szerettem a rendes nebula clustereket amikor még bent voltak órákig el tudtam lenni bennük
  • Orbancapitan
    nem mindegyik h sp van történet v rendes tartalom helyett oké oké h ez így költség spórolás
  • Plata
    Minden MMo ilyen.
  • Orbancapitan
    nem a craftra hanem a többire
  • Plata
    Sw ToR-ban a farmolást a társak végzik.
    Mármint craftoláshoz.
    Vagy nem tudom mire gondoltál.
  • Plata
    Na azt megnéztem volna,vajon hány csata kellett volna a -10 tier bázishoz, XD
    Plusz hogy nézett volna ki szétverve.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 21:16:32
  • Orbancapitan
    jaja én is kiváncsi lettem volna.
    amúgy elvileg csak repair-ért kellett volna fizetniük meg olyat is hallottam h minusz 1 tier lett volna ha vesztenek és szétrúgták a bázisunkat. mig újjá nem épül
  • Plata
    Azért kíváncsi lettem volna egy flotta pvp-re.
    Vajon mi lett volna,szétrúgjuk a másik flotta bázisát és építhetik újra?
    Vagy elraboljuk a flottavezetőt és bedugjuk egy fekete lyukba? .D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 21:01:00
  • Orbancapitan
    engem nem tud le kötni a farm,farm,farm, mert az swtor inkább az már... kari húzzás meg inkább instant tokkenezek főleg swtorban ahol a farm miatt a nagyok gyorsan elhalászák a mobokat a stoba könnyebb a helyzet
  • Orbancapitan
    nem volt kamu csak sokkal később került be a competitive wargame repu hozzá amitől értelme is lett volna csak hát költség és meg munkaerő megvonás azért se volt pvp revamp azóta se
  • Plata
    Jut eszembe,annak idején azt is belengették hogy lesz flotta pvp.
    És az nem kamu volt,mert akkor még megvolt a régi klingon flottánk,nem csak a bázist jártunk közösen építeni és farmolni a hozzávalókat,de elkezdtük gyakorolni a pvp-t is.Akkor akartam csinálni az új tac karit,mert ugye addig csak a farmolós sci kari volt és a tök bugos tac kari aki STF-en egy lövést tudott leadni,majd tovább nem tudott lőni. XD
    Hú az de szar volt.Hiába írtam egy ralás ticketet mindig csak az volt hogy tudnak a hibáról. XD
    Az volt az egyetlen nagy szintű karim amit töröltem.
    Szerintem ezért kezdtünk el Harry-vel kerratba járni,gyakoroljunk flotta pvp-re,csak aztán kiderült hogy nem lesz belőle semmi.Később meg már csak poénból jártunk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 19:26:58
  • Plata
    És?
    Annyi hogy a Sw ToR-ban van mindig miért játszani és le tud kötni.
    STO-ban már csak a diliszerzés köt le.
    Esetleg új kari,de amíg Sw ToR-ban a sztori újra végigtolása érdekes addig a STO-ban inkább fárasztó.
    Főleg mert a jó küldiket kiszedték.
  • Orbancapitan
    és?
  • Plata
    Jah azokat kivették mert hülyék.
    Szerintem valami lego bundlit vegyél,ha van annyi.
    Ha nincs akkor valami ütős verdát.
  • gunji
    A gyengébbik accomon összegyűlt a dil-exről egy kis zen. Mit érdemes venni? :)
    Most lenne jó, ha még meglennének a T5 alatti hajók a storeban.
  • Plata
    De ott van a season,eszement jó jutalmakkal.
    A mostaniban nem volt társ,de marha jó cuccokat szereztem. :D