50087
-
Plata #46844 Ez a játékos éjjel nappal ugyanott dekkol.
Láttam éjszaka is,reggel hatkörül,délfelé és most is. :D
-
Plata #46843 The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected. -
Plata #46842 Megnéztem,de csak a sajátom van. -
Nezd meg az utolso belepeseket es engedelyezett eszkozoket, ki tudja, lehet tenyleg valami accounttal kapcsolatos zsivanysag van a hatterben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.05. 17:59:48 -
Orbancapitan #46840 v vki távolról használta épp az steam acc-od -
Plata #46839 Steam játékot mindig az eltávolítással törlök le.
De érdekes hogy az nvidia panelen is láttam a játékot.
-
Nem tudom, nem jartam meg igy. Ha a steamen belul a "jatek eltavolitasa"-val torolted, akkor a steam ezt regisztralja esn em frissit. Ha siman csak ledorezoltad a ssdrol, akkor lehet, hogy a steam a frissites miatt eszrevette, hogy "serult" a telepites es elkezdte kijavitani. De csak tippelek, sosem jartam ugy, hogy magatol csinalt volna a steam egy torolt jatekkal. -
Plata #46837 Nem tudom mi történt,tényleg épp csak bekapcsoltam a steamet indítottam a sto-t és láttam hogy valamit frissít,azt írta ki frissítés,jobban megnéztem láttam 57 giga és olyan játékot tölt ami nincs is a gépen.
Nem rég töröltem le mert zavart hogy úgysem játszom vele és folyton frissíti magát.
Esetleg az lehet hogy jött ma új frissítés és még nem vette észre hogy le van törölve a játék és emiatt indult be a hülyeség nála?
Már ESO-val is csinált érdekeset steam,amikor mittomén hány száz giga peccset töltött le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.05. 17:02:54 -
Van a steam://rungameid/jatekid-je parancs, ha azt berakod te, vagy valaki mas valahova, akkor elindul a futtatasi folyamat (ha nincs telepitve, akkor a telepitesi), de ezt neked is jova kell hagynod, helyet kivalasztani, stb. vagyis automatikusan nem fog elindulni. -
Orbancapitan #46835 nem -
Plata #46834 Láttatok már olyat hogy a steam teljesen magától fel akar rakni egy játékot a gépre?
Gondoltam kicsit ráérek felugrom a játékba napiküldire,elindítom a steamet majd a STO-t erre alul a steam fülön látom hogy valamit frissít,megnézem 57 giga letöltés van még hátra. :O
Egy régi játékot akart feltenni.Pedig a STO-n kívül máshoz nem is nyúltam. -
Plata #46833 Felmentem romulán bankos kiskarival,igaz a sok doffozástól már 40-es szintű.
De eszembe jutott bankolás után hogy már megvan neki a 20 óra gameplay és kivehetem vele a recruit jutalmakat,bár nem rendes kari csak doffszerzésre és bankolásra van.
Erre azt látom hogy a temporal jutalmakat nem tudja kivenni mert szürkék és másik recruitnál is egy csomó láda elérhetetlen.
Kicsi a szintje vagy mi a fene? -
Plata #46832 Úgy emlékszem 4 óránként van váltás.
Kivéve a nagy küldetéseknél,itt arra gondolok ami 8 vagy több órás.
Azt ritkábban lehet elkapni. -
Plata #46831 Én maradok a winter és max esd vagy winter és kronosznál.
Többre nincs idő. -
Hat, az adott szektortol fugg, hogy abban a percben eppen mi elerheto ott. 3 orankent valtozik talan, de lehet 4 vagy 6, meg nem mondom :)
En ma koran reggel az osszes karakterrel gyorsan beleptem, es felvettem 2-2-2 darabot ESD-n, az Akademian es utana Q-nal is. Majd 9 ora utan meloban megint beleptem, es mivel idokozben frissult a szektor mindenhol, megint felvettem 1-2 kuldit az adott helyszineken. Volt karakter, akinek 10 darab volt, 4 orastol a 24 orasig.
De mar latom, hogy nem nagyon van ertelme ennyivel szorakozni, sok ido mire vegigmegyek mindegyiken es sajat hasznalatra lesz eleg token akkor is, ha csak egy helyszinen inditom el naponta. Meglatjuk hogy alakul, de igy mar picit jobb a helyzet, mint tavaly volt :) -
Plata #46829 Hát első doff küldi sorozattal és 33 karakterrel lett:137 andorian bizgentyű,127 bajoran gezemice,162 bolian gyerttya,172 targ fülvédő,157 terran dísz,175 vulkán ketyere.
Ma csak winteren vettem fel a küldiket,fed kariknak ott van 6,lehet ESD-en is.De annyi időm nem volt.
Klingon kariknak csak 2 volt kronoszon.
Kivétel három fedes kari és egy klingon.
Valamiért egy fed alien,lekvár és romulánnak hét küldi volt,valamint egy KDF Gorn-nak is három.
Hogy miért azt nem tudom,lehet bibi van a kódban.
Viszont az biztos hogy fed karinak sokkal több jön.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.04. 11:19:36 -
Orbancapitan #46828 Nem érdekes összefolyt xd -
Plata #46827 Hát 36 karival akartam,de 33 lett mert három karakternéldefektes a doff rendszer és automatikusan nem rak be doffot,annyit nem szöszölök.
Reggel kíváncsi leszek rá.
Egyébként pecáztam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #46826 Én mindig úgy járkálok. :D
Most felveszem kb 30 karival doff küldiket,reggel meg megnézem milyen a felhozatal,van értelme vagy sem. -
ugy a 8-10. karakter utan rajottem, hogy Q vissza is tud kuldeni oda, ahonnan jottem, mennyivel gyorsabb igy ESD-QWinterlands kozotti kozlekedes a beam up, Solba ugras, dock animaciokkal teli 1-2 percenel :) (es tavaly is igy jartam)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.03. 22:31:09 -
Plata #46824 Fed karival 7 doff küldit sikerült felvenni.
Épp váltás előtt mentem fel,így váltás előtt és után is felvettem. -
Plata #46823 A mostani event?
Nem tudom.
Láttátok hogy potom 800 winter tokenért lehet venni egy spéci cuccot ami átváltoztat hóemberré spéci képességekkel? -
A 20-as progress utani dili valtozas csak eliras, vagy tenyleg volt arrol szo, hogy 2500-rol indulunk es 2500-ossevel novekszik max 25k-ig/nap/acc?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.03. 20:34:07 -
Plata #46821 Ezt meg hogy érted?
A hajó 2023-ban jött ki,2023-as tokennel csak 2023 január 1 előtti hajót lehet venni. -
Orbancapitan #46820 TAVALYIVAL BIZTOSAN -
Plata #46819 Köszi,épp Sw ToR-ozok,de akkor jövök. -
Plata #46818 Hát én nem tudom van-e szabály,de a carrier bundlira két évet vártam hogy visszakerüljön,mert annak idején elbaltáztam és elfelejtettem kivenni. -
Nem úgy van, hogy a lock boxos hajók egy idő után bekerülnek Mudd csomagba (bundle)?
Most meg nem mondom, hogy milyen szabály vonatkozik erre az átmozgatásra (2 év? 2,5 év?), talán van olyan Reddit user aki követi ezeket.
Csak azért hozom fel ezt, mert az stowiki szerint a World Razer-t 2023. január 23-án dobták ki lock box hajóként, ergo a következő hónapokban, netán jövő évben van esély arra hogy megvehető Mudd bácsitól.
Ami azért lényeges, mert:
Lock box hajó - karakterhez kötött
Mudd csomagból jövő hajó - account wide
Utoljára szerkesztette: pite, 2024.12.03. 19:56:50 -
gunji #46816 Már zöld. És ha jól számoltam, vége a fekete pénteknek is (Mudd kivételével). -
Plata #46815 Csak is egy karakter.
Közös csak az eventes vagy a zenes.
Sima zenes és a mudd zenes is közös. -
Este megnezem akkor, ha lesz szerver. Ha veszek boxos hajot, azt le tudom hivni masik karakterrel is, reclaim vagy ilyen opcio van hozza? Vagy, ezek egyszeri alkalmak, csak egy karakterre vonatkozik a hasznalati jog? -
Plata #46813 Mivel ez tavalyi hajó úgy azt hiszem igen.
Ha tévedek bocsi,de szerintem idei tokennel meg lehet.tavalyival nem,mert tavalyival csak tavaly előtti verdát lehet. -
Kaptunk tavaly es iden is T6 boxos tokent az eves kampany reszekent, azzal vajon meg lehet venni? Vagy ott nem ilyen hajok vannak? -
Plata #46811 Q seems to be causing some trouble with the maintenance today ? and it takes longer than anticipated. Maintenance has been extended to 11:30am PT on PC and 10am PT on Xbox. Thank you for your patience!
-
Plata #46810 Az a hajó a Picard sorozatban az elternatív picard hajója amivel leigázta a galaxist.
Azt hiszem. :D -
Orbancapitan #46809 world razor -
En ma akadtam egy hajora, Razer valami, Galaxy skinje is van, 5-3-as eloszlasu, 5 tac konzollal meg commander tac es lt.comm engivel, erre mikor kelloen belelkesultem, kiderult, hogy lootboxos hajo. -
Orbancapitan #46807 na akkor megint vehetem ki a 20 napos kénszer eltávot a szolgálatból hogy q bosszantson a pihenés alatt xd -
Orbancapitan #46806 hát a konzolt+ traitet tudnám használni az lego ac-hez v a boxos inqurityhez -
Plata #46805 Na Ákos itt van a neked való heavykrújzer.
Lower Deck hajó meg jónak is néz ki.
Talán.
Hajó,ha jó.