50164
  • harryke
    Hajó szettből csak a Sarr Theln és a Rezreth konzolját használom PvP-re, ha a deflektorra meg pajzsra gondolsz tehát arra a szettre, akkor nem mivel az a szett lószart sem ér.
  • Kotomicuki
    Asszem, megtaláltam: ettem pitét és kaptam szirupot; a falu főterén, ami körül megy a harc, van egy központi épület és ennek a két oldalán van egy jégdaráló és egy szirupgyűjtő - szvsz, ide kéne hordani ezt a két elemet (hatalmas loot-ot kaptam volna, ha van üres hely az inventory-mban, de a sok jég elfoglalta azt ). Úgy tűnik, hogy ezek csak a harc alatt üzemelnek...

A receptet meg a pités "mellett" álló ürgének kéne leadni?
  • Plata
    Az letehető cucc,az inventoriba tehető cuccokat le tudod tenni és ölik hóembereket.
  • asolyom
    Jobban pusztulnak, mint a hógolyóktól.
  • Kotomicuki
    A Shaved Ice-al mit lehet kezdeni (1 egész helyet foglal az inventory-ban)?

Amúgy, tényleg megéri "fegyverekre" költeni, mert azoktól jobban pusztulnak a hóemberek és a loot is sokkal több...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.05. 21:16:44
  • asolyom
    Nem meglepődés volt, csak megállapítás.

A breen settel szerelted fel?

• harryke
    Nem tudom miért lepődsz meg ezen. A hajó neve Breen Rezreth DREADNOUGHT CRUISER, tehát nem taktikai hanem ENGINEERING hajó én most próbálgatom és nagyon jó tank hajónak, egy szinten van a Samsarral.
  • istikovacs
    Igen, sajna a kemocite tényleg 100 millió, azt kihagynám. Azt írja aki csinálta, hogy ő ezzel 50ezret csinál. Lehet, hogy a kemo sokat számít benne.
    Én szívem szerint egy energia fegyveres scit csinálnék, torpedóval. Azonban a scinek sebző skillje nem sok van. Inkább "lekapcsol", bénít. Ami sebez az ugye gw, és tbr (tbr-hez graga mal kéne, hogy ne lökdössem folyamatosan szét őket, ami szintén 50-80millió). De megint itt meg az a gond, hogy a sebzéhez (gravity well) magas aux kell. Így egy kicsit számomra nehéz a science. Nem hiába írják sokan, hogy a jó sci drága, és nehéz. amíg egy tac relatíve "egyszerű", ez számora szürke folt:)
  • asolyom
    Nézegettem ezt a breen hajót, de ahogy látom ez sem dps-re való a 3 tac konzoljával.
  • Plata
    Nézd én nem tudom ki csinálta ezt a buildot,de részemről ez a skillezés ebben a formában bődületes katyvasznak tűnik.
    Azt remélem tudod hogy a kemocite skill ami be van téve tac boffnak minimum 100 millióba kerül.
    Őszintén így ebben a formában nem próbálnám ki.
    Egyébként igen van létjogosultság a sci-nek.
    De itt Raul ért a sci-hez én is tőle szoktam kérni segítséget.Mert a sci érzékeny cucc.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.05. 20:04:26
  • istikovacs
    Sziasztok !

Tapasztaltabb, vagy hozzáértő science karakterhez értőkapitányoktól kérdeznék. Van pve-n létjogosultséga a scinek, (valamennyire a crowd control miatt lehet), de ténylegesen? Éertem ez alatt, hogy egy jó scit megcsinálni mennyibe lehet?
    http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/?build=curiosityfleetversion_9251

Problémám a következő. A sci képessége lényege a magas aux szint, így nem nagyon lehet operálni energia fegyverekkel, marad a torpedo. (tehát torpedo boat)
    Lehetne használni neutronic, gravimetric, particle torpedo, stb. Viszont, ezek nem tudom 12-es vr szinten ütőképesek? Vagy feltétlebn ki 2kell "húzni 14-re? (láttem stf-eken torpdós sciket, nagyon hatékonynak tűntek, de nem tudom milyen sok dilibe fájhat) Ugy konzoloknál, a flottás partgen ami ennek a buildnek kell.
    58-as szinten vagyok egy hasonló builddel, (skill fa lényegében ez), fegyvereknél pe torpedo, sima photon, tetryon beam, hátul photon torp, tetryon beam, hargh'peng (beam a subystem miatt van még) solane set.

Ha felfejlesztem a mellékelt skillfa szerint a hajót (adapted maco 2 darabos szet, solanae deflektorral, temporal warp, neutronic torp, stb), van értelme sok 100ezer dilit beletolni, vagy maradjak a taktikai kapitányomnál, aki kb15ezer dps-t hoz a sima 12-es vr fegyverekkel?
    Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.12.05. 19:58:48
  • Kotomicuki
    ...és egyéb dolgok?
    Hóemberektől gyűjtögetés, dili', karakter rang (azt tudom, hogy 40.-től használhatja, de alacsonyabb rangú is kiveheti-e, vagy jobb, ha már most nekiállok szintezni...), vagy bármi más, ami kelleni fog még az 1000 ponton kívül?
  • harryke
    The Snowbowler és The Hailer vagy még a The Flurry, de ilyen sorrendben az összes többi szart se ér vagyis ér csak vagy lassan tölt újra vagy keveset sebez.
  • Plata
    Mert mind vicces.
  • Lokker
    Miért?
  • Plata
    Mindet.
  • asolyom
    Melyik fajta hógolyós kézifegyvert érdemes megvenni?
  • asolyom
    Úgy néz ki, hogy nekem is sikerült a megfelelő módszert megtalálni. Sokadik próbálkozásra végre meg sináltam a versenyt.
  • Lokker
    Igen
  • Gundark 1 1
    Ugye a mostani is olyan hogy elég egy karival végigcsinálni és amikor kész a többiekkel csak egyszer?
  • Kotomicuki
    Nálam (is) a gurulós-vetődős módszer vált be: sprint közben irányba fordulás és amikor csúszni kezd, akkor 2x a "W".
    Utána kicsit megtorpan, de <1 sec után tud sprintelni megint, így sokkal gyorsabb az "ellenfélnél".
    Pár verseny és olyan lesz, mintha csak bányászni mennél!
  • Plata
    Elég ám a büdös francot,menj winterbe,ott is ad 3-4 küldit,meg ESd és az akadémián is van,de én csak ESD-Winter vagy Qonos-Wintert csinálom.
  • Lokker
    Nekem ez az ugrálós nem jött be hanem a vetődős (dupla gomb valamelyik irányba) módszer. Meg bugos is a verseny mert néha mikor indítom a versenyt rögtön failed lesz a küldetés.
  • lammaer
    Winter doffoozáshoz ugye elég csak az ESDn vagy a klingon first cityben állni? Ha jól látom egyszerre max csak 2 doff assignmentet ad....
  • Plata
    Kész is vagyok minden karival a doffozással.Jó lenne kicsit ökörködni is winteren,de egyszerűen nincs időm.
  • Plata
    Én csak egyenesben,de úgysem ér utol.
  • harryke
    Én végig mindenhol és sehol nem csúszok ki.
  • Plata
    Én csak a hosszú egyenesben sprintelek.
  • harryke
    Kanyarok előtt ugrasz egyet, amúgy mindenhol sprintelsz és kész egyáltalán nem nehéz persze lehet elsőre az ember elrontja biztos volt ilyen mindenkinél, de utána már könnyű. Menj végig feladat nélkül a pályán 2x-3x próbálj meg folyamatosan futni és nem sprintelni.
  • asolyom
    Vagy csak nem tudom, hogy kell irányítani.

Inkább elmegyek 5x a Gateway to Grethorra, mint ez az ökörség.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.05. 09:17:58
  • Plata
    Ne szopass már.
    Nem hiszem el hogy ez nehéz.
  • asolyom
    Ahogy látom nekem nem lesz winter eventes hajóm. Lehet hogy debil vagyok hozzá, de képtelen vagyok végigmenni a korcsolyázáson. Vagy kicsúszom, vagy lehagynak.
  • Plata
    Tegnap mire megcsináltam az este az összes karimmal winter doffozást kivágott vagy 30 alkalommal,volt olyan kari akinél nem volt semmi baj,volt amelyiknél 4-5 gameserver not found.Remélem javítják winter bugját.
  • Lokker
  • Plata
    Az nem azért van mert nincs szerver,csak azért mert winteren vagy,és ott gyakran ki dob ezzel.
  • Lokker
    Hoppá, gameserver not found. Szerencsére pont letudtam a korcsolyázást :)
  • Plata
    Amikor számol vissza nyomd a sprint gombot és a karid egyszer csak kiugrik olyan 2-3 másodpercnél.
  • Kotomicuki
    Eddig csak a kicsúszást, a pályán "kívülre" lépést büntette nálam is, ha "belül" vágtam le egy-egy kanyart, azt megúsztam...
    Mindenesetre lesz idő gyakorolgatni, még jó pár napig!
    Köszönöm a tippeket!
  • Plata
    Srácok én nem tudom melyik kanyart lehet levágni,melyiket nem,mert tisztességesen végig futom,igaz én a start előtt elkezdek futni,kb 2-3 másodpercel hamarabb.
  • Fabio Capello
    Konkrétan minden kanyart le lehet vágni és nem sípol ki a rendszer, de egyébként relatíve könnyű ráérezni a dologra.

A levelek törlése pedig ideiglenesen ki van kapcsolva, ki is írták valahol.