50164
  • Raulblanco7
    de kellene, mert én is akarok yacht-ot, de valahogy nem nagyon akaródzott hozzákezdeni.
    majd ha letöltötték a srácok, akkor megyünk egy két heistet.
  • alyr2
    Nekem nem bogárnak tűnnek. Szerintem hirogenek
  • Plata
    Én azt nem értem egyáltalán mi a fasz lesz a történet,mik ezek a bogár izék,keveredik a starship troopers univerzum a Star Trek-el?
  • Plata
    Hát ez a harmadik rész kicsit fura lesz kár hogy J.J. elment SW filmet rendezni.Észrevettétek hogy a trailerben a zene ugyanaz mint amit az első filmben a kis Kirk hallgatott amikor a nagybátyja kocsijával meglépett?
    Egyébként ti nem akartok pénzt termelni GTA Online-ban?
    Az a Yacht lesz minimum 10 misi,de szerintem többszöröse,viszont komplett úszó főhadiszállás lesz,légvédelmi rakétákkal meg egyéb vacakokkal.Lesz rajta helikopter leszálló pálya meg hajókikötő.
    Ha meg van a bandádnak a yacht akkor új küldetésekhez is hozzá fértek,plusz meg is kell védeni más bandáktól,lehet rá testőröket fogadni.Tovább fejleszthető,stb.Szerintem nyílt sessionban eleinte abból fog állni az élet hogy mindenki a yacht tulajokra fog utazni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.15. 10:02:44
  • Plata
    De az a seggfej rendezi aki a halálos iramban filmeket csinálta.
  • Plata
    Olyat nem fogsz találni szerintem.
  • Raulblanco7
    ééérdekes, tegnap dundessel néztük, nem igazán ilyenre számítottam.
  • Gundark 1 1
    A cochrane és a TR116b is megvan. Olyan kéne ami ilyen mint ezek de pisztoly :)
  • gerisz23
    Ugyanaz a rendező is nem?
    Most nézem a TOS 2.évadját cuki hogy minden részben másik másodtiszt van:d Mintha egy szépségverseny összes versenyzőjét berakták volna a sorozatba.
  • harryke
    Nagy ST fan vagyok, de ez nevetséges, mint valami űr...várjatok hadd éljek ezzel a szófordulattal, űrben játszódó Halálos Iramban...

@Gundark
    Van ilyen fegyver, de ez Sniper Rifle exen megveszed vagy legyártod, TR-113B a neve ha jól emlékszem
  • gerisz23
    Miért nem veszel flottásat?up nélkül jobb mint a sima konzolok,ha jól emlékszem 9k dili és 50k fleet creditbe kerül.Csak pazarolsz ha normàl tact konzolokat upolsz.Az meg tuti hogy többe kerül upolni azokat mint a flottás konzolokat megvenni annyi diliért.Én minden farm karimnak flottásat veszek.
  • Kotomicuki
    "Frozen", ezzel a karival (46. szint; Mk X mind: 3x UR + 3x VR antiproton beam; 1x Mk XI VR + 1-1 Mk X VR és Epic, AP Mag regulátorral): csont nélkül, elsőre megvolt, úgy, hogy a legnagyobb sebzést az utolsó hajó a felrobbanásával okozta neki -> megéri a fejlesztésekbe is fektetni: játékélményben bőven megtérül, a loot-ról nem is beszélve!
  • Kotomicuki
    Hát, nekem (most még) elég, ha a küldetésekben jól teljesít, oda meg jó lesz "mezítlábasan" is, szvsz: nagyon imponáló volt, hogy kicsit odafigyelve a fejlesztésekre - és (számomra, a jelenlegi helyzetemben) nem keveset elköltve rájuk - , úgy ment át azokon a részeken, amin a többi fönnakadt, mintha +2 tier-rel nagyobb lett volna.
    Belátom, hogy az 50. szint fölött nagyon el fog olvadni, mert ott már jól jönne a fleet-es és a T5-U bónusz (HP, pajzs +2 konzolhely), így sokáig nem erőltetem majd - arra jó volt, hogy megtudjam: a jó hajó nem is olyan drága, mint azt fölszerelni a jó dolgokkal (fejlesztés).
    Annyira jó sci karit nem akarok/akarhatok, hiszen nincs meg hozzá a keret, de nagyon élvezetes a sci "mágiával" keverni az űrharcot, még ha az nem is oly hatásos, mint a tac tiszta DpS-e.

Azt nem tudom megígérni, hogy minden egyes fejlesztéshez az általad javasolt, drága kellékeket fogom használni, de az értékesebbek fejlesztésére biztos, hogy áldozni fogok!
  • alyr2
    ma nyomtam 18k DPSt scivel nem is annyira jo teammel, 25 milla volt az egyik sci konzolom,+egy ttrait 20 es tobb EC-t nem is koltottem ra :)
    CLR—Infected Space[8:02]— Dmg(DPS) —Dimatra 8 669 077(18 805) Korima 8 098 428(17 760) Hawkins 5 873 639(12 262) David 5 283 261(11 007) Oaw 5 274 356(10 943) jah 5 sci konzolos dyson hajoval tac mode nelkul.
    Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.12.14. 21:29:55
  • Gundark 1 1
    Miután igen tetszenek a pisztolyok, főleg a duplák, van valami olyan mint a Cochrane shutgun meg a TR belőlük? Ami sebezi a ellenfelet a pajzsot meg nem. Megéri epicre húzni a XIVes fegyvereket? van pl egy ur crtd3-as-om. Dilim van, időm is :) Bár mostanában gondolkodom hogy le kéne cserélni a preisidiot egy arbiterre. Azt látom hogy jó kis hajócska az.
  • Plata
    Na bakker az új ST film kicsit érdekes lesz.
  • Plata
    Ez a videó ezeréves.
    Na jó csak 2,de akkor még minden más volt.
    Figyelj ha Mk2 cuccot uppolsz akkor experimental tokent használj és hozzá kék Q acceleratort.
    Sci kari nem nagy dps-ről híres,ha sci karival akarsz elérni nagy dps-t az biza kurva drága lesz.Szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.14. 19:01:06
  • Kotomicuki
    Találtam videót az alapjárgányról, meg a fleet-es változatáról.

Aztán rájöttem, hogy ez is inkább a "Miért alacsony a DpS" témájába vág - ilyen gépem van, ha kissé másként is felszerelt, tehát: megyek DpS-t leméretni, a többiek "megelégedésére"!
    Ahogy kezdek lépkedni a fejlesztés útján előre - ma 800k-t vertem el 2 beam és 2 konzol Mk II-től Mk X-re húzásával (mind maradt VR ) - , úgy kezdem érezni, hogy a T6-os hajó, a maga 3000 Zen-es árával, még mindig a legolcsóbb és a legkönnyebben beszerezhető eleme a full Mk XIV-re húzásnak (a színektől eltekintve is).

Szerintem, erre a hajóra nem kell torpedó (a skill-pontjai jól jönnének a sci ágon), megteszi helyette a tac team + overload + Emergency Power to Weapons trió is, különösen, ha már pajzsmentesre vakart felülettel érintkezik a "hármas": 10k fölött is krittelt így az Mk VIII-as szettel...
    A járgány legnagyobb hibájának azt érzem, hogy csak 2 skill-helyes az engi Boff-részlege a három helyett: az engi team, Extend Shields, Emergency Power to Weapons trió jól jönne, de így a sci részlegtől kell elvenni helyet a pajzsrenoválásra.
    A 3 tac helyet elégségesnek érzem: tac team, FaW, overload.
  • Plata
    T6 hajóval 850 dps-es srác nem híler volt?
    Bár múltkor nekem is volt 500 valahány dps-es csóka ISA-n.
  • Plata
    Bizonyos dolgokban nincs igazad vagy nem volt rá látásod,én felhúztam a WOT accom maxosra több ország több fejlesztési ágán,nem vásároltam soha pénzért semmit.
    Top klánokban azért van sok arany,mert a területek után sok sok arany folyik be.
    Én is voltam valamikor olyan klánba aminek területei voltak afrikában,és igen kaptam zsoldot aranyban a CW-ért.De tudtommal az aranyat amit osztogattak a klánban azt nem vették soha,hanem szereztük területből.
    Lehet hogy külföldi kő gazdag klán tulajdonos meg engedheti magának hogy az összes tagja állandóan prém accot tartson fent,prém lőszerrel és prémium wc-vel.De magyar nem nagyon.Ha azt nézed ma már Tier 1 csatában prémium lőszerrel játszanak a balfaszok.A prémium tankjaimat vagy kaptam a WG-től,vagy vettem zsoldból avagy bugolt aranyból.
    A legdrágább prém tankomat is ajándékba kaptam a WG-től.Ha meg akarnám venni 14k forintot kellett volna csengetnem érte.
  • Plata
    De azt hiszem Mass effect lesz csak ME andromeda vagy mi a ragya.
  • Plata
    Rohadt mobilnet.Nem tudok szerkeszteni.
  • Plata
    Rohadt mobilnet.Nem tudok szerkeszteni.
  • Plata
    Nekem sikerült,wotban.
  • Plata
    Nekem sikerült,wotban.
  • alyr2
    a prémium minden az egyeni marhasag..stoban hiaba veszel "premium" cuccot, ha annyi agyad sincs mint egy marek szaraz kutyaszarnak..tegnap mentem egy isat..T6 hajoval 850 DPS-t produkalt a ficko...szerinted mennyi agya van? De crossfaction bundlere futotta..
  • bgabor911
    Nem hiszem hogy összefüggés lenne valakinek a pénzügyi háttere meg az esze között. :D
    Például egy kőgazdag magyar vállalkozó/maffiózó csemetéje biztosan minden fizetős játékot megengedhet magának, de ettől stílusa vagy esze még nem lesz.
    Azért is sántít a gondolatmenet mert az "ingyenes" MMO játékok valójában korántsem ingyenesek, több AAA kategóriás játék árát el kell költeni rájuk ha az endgame contentet akarja élvezni a játékos. Próbáljon csak valaki néhány top gépet kihúzni prémiumszámla nélkül War Thunderben/Armored Warfareban, vagy annó a WoT-ban. Emlékszem annó WoT-ban az anekdotákra, hogy nagy magyar klűnok játékosai mennyi pénzt öltek bele a játékba prémiumtank meg prémium számla formájában.
  • gerisz23
    Én a Mass Effect folytatását várom,tudom hogy nem az lesz a neve de máshogy nemtom leírni.
    Stobsn azért én még 18 60-as kari után is találok kihívást,ha mást nemis de duplázni az ecm pl:d
    Még a healer összerakása is hátra van.
  • asolyom
    No igen. Nyilván a fejlesztőknek is élni kell vmiből. Mondjuk belőlem nem fognak.

Sajnos az STO-val is az van, amit korábban bgabor említett, hogy egy idő után a grindolás unalmassá válik, pedig amúgy a játék tök jó. Én is annyiszor játszottam már lesz azt a pár ikóniai küldit a markokért, hogy most egy kicsit megfeküdte a gyomromat. Azért a korizást tovább tolom, hogy a winter hajót kivegyem.
  • Kotomicuki
    A fejlesztésben ne reménykedj, mármint: jó irányba -> a wot-ot is az ölte meg, hogy szerencsétlenségjátékot csináltak belőle és csak a (nemfizető) játékos lehetőségeit korlátozták a meccs kimenetelének eldöntésében. A wg-s játékok lassan a leggagyibbak, mert pont a játéklehetőség hiányzik belőlük: a gép mindent ki- és elszámol helyetted, neked csak a gombot kell nyomnod...
  • asolyom
    Én még csak egy T2-es Chesterrel mókázom, és én sem tudom, hogy nekem mennyire hosszútávú szórakozás lesz, de egy próbát mindenképpen megér. Azért pénzt nem költnék rá pillanatnyilag. Hátha itt-ott fejleszetenek majd rajta, bár ettől a barmok gyülekezete nem fog megszűnni.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.14. 13:33:16
  • Plata
    Gyorsabbak és a lövedékük is gyorsabb,nem kell annyira a cél elé lőni mint japóval.Japó lövedék más pályán mozog és lassabb,az amcsi gyorsabb és pontosabb.De az amcsi ágyú hatótávolsága rövidebb.Azt hiszem most 5-ös amerikai csatahajóm van,és ha jól emlékszem 14.5km a lőtávja.
    Mióta ki jött a játék nem nagyon játszom vele.Havonta 1-2 meccs,kb,de zárt bétában magasabb szintre jutottam el minden ágon,az összes ágat felhúztam 7-8 körülre.De most hogy bárki játszhat vele és ennyi a balfasz nem sok kedvem van hozzá.
    Pedig a bétázás miatt az accom egyből valahol 8-as szinten indult.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.14. 12:08:52
  • asolyom
    És ahogy nézem az amerikai ágyúk tűzgyorsasága is nagyobb.
  • alyr2
    Én ezért lépek be csak event miatt..lefut admiraliti aztan kilogol
  • Plata
    Próbáld ki az amerikai csatahajókat.Lő távolsága kevesebb fordulékonyabb és pontosabb.Jobban bejön mint a japán.
  • Plata
    Szerintem inkább a gond a sok cseh meg lengyel játékossal van,hihetetlenül hülyék tudnak lenni,bár magyarok sem ép eszűek.
    A buzi ruszkikat már ne is említsük.Sajnos az Eu szervereken sok van belőlük.
    Egyébként meg előfizetős játékokban is sok a hülye,elég ha csak a World of Warcraftot említem,ami a magyar szervereken ment néha a cseten az komolyan szánalmas volt.Az alliance oldal még úgy ahogy elment,de a horda oldalon durván a seggfej kategória alját súrolták a játékosok.Pedig ott nincsenek ingyenes játékosok.Mégis embertelen sok faszfej volt,főleg a vége felé.De én cataclysm óta már azzal sem játszom.Mert az eredetihez képest a játék át ment szánalmas casualba,kb a hülye gyerek szintre süllyesztették a nehézséget.
  • Gundark 1 1
    A gond nem csak ez. Ha egy csatahajóval mész szétszednek. Nem egy romboló odavág pár torpedót és kész, hanem megjelenik mondjuk egy St Louis cirkáló és darabokra lő. Mert neki van 15 120as ágyúja. Neked meg hiába vannak 360asok vagy még nagyobbak pukkan egyet és kész. Az hogy egy csatahajón kéne lennie használható másodlagos fegyvereknek amik épp 120 mm-s ágyúk az nem érdekel senkit. A legjobb mégis az amikor a csapatod összegyűlik egy helyen és várják hogy előkerüljön az ellenség. Akinek persze hordozója van és kb 2 perc alatt torpedózza szét az egészet. A probléma az hogy nem dolgozik együtt senki senkivel.
  • Plata
    Hát a bibi ott van hogy a legtöbb hülye a prémium játékosok közül kerül ki.
    Nekem öszvissz 1 prém hajóm van,az is zárt bétáért járt.
    Igaz prémium repülőm meg tankom az van pár.
    De azt sem saját pénzen vettem,hanem zsoldból vagy bugolt pénzből.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.14. 09:57:39
  • Raulblanco7
    Az ingyenes játékok mindig vonzzák a retardáltakat. Ez elérhető neki, ezzel játszik.
  • Plata
    Dyson és Vesta is jó hajó,mind a kettő jó sebzős,a Vesta konzol szettje nagyon ütős.Azt hiszem 4 képessége lesz tőle.Konkrétan mindre már nem emlékszem.De az egyik híler aura, a másik aura vissza lő minden torpedót ha jól emlékszem és kinetikus sebzést nyomat,harmadikra nem emlékszem,negyedik meg egy buborék amitől halhatatlan leszel.Speciális dhc fegyverzete van,3 darab Aux DHC.Ezek phaser dhc-k,amik nem fegyver energiából kapják az erejüket hanem aux energiából.
    A dyson pack nagyon jó torpedó sci-nek is elmegy simán,főleg ha dyson fegyver szett van rajta.Három dyson konzollal ennek is lesz egy rakás képessége.Villámszórástól kezdve a spéci pajzsig mindenféle.Nekem ezen is DHC van és torpedó,full dyson repus szettel és dyson fegyver szettel.
    A Dyson pack elég egyedi cucc,az ingyenes Solana szettel is használható mert azzal még több képessége van.De nekem a Dyson repus jobban bejön.