50164
  • Plata
    Nem,megnéztem egyből,de üres volt.
    Viszont ma iszonyat sok up tokennel de a harqpeng torpedóm epic lett,a neutronic meg 4%-ra epic lett.
    Harqpeng rengeteg dilibe és ec-be került,a terran csak Ur lett,elfogyott a dilim.
    Két torp crtd az egyik meg crth statot kapott.
  • gerisz23
    Azt vissza lehetett volna hozni kukából.
  • Plata
    Basszus,a régi eventes fegyómat upgrade helyett discardoltam.
    Ezt a szívást.
  • lammaer
    Köszi megnézem ezeket.
  • Plata
    Van még egy fegyver,de az csak fedeseknek van,azt mondják nagyon jó.Overcharged Plasma Sniper Rifle.Állítólag dupla olyan hatékony mint a hagyományos sniper puska.Empress Sela küldi adja ha jól emlékszem.
  • Plata
    Nem tudom már mi a rendes neve,de mk2 fehérként lehet venni exen,vagy akár mk14 epic-et is de az több tíz milla.
    Ha a minigunt szereted,szintén mk2 fehér plasma long-range minigun.Az egy speckó plasma minigun ami messzebbre lő.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.01. 13:35:33
  • lammaer
    "meg a Plasma Piercing beam rifle is érdekes. " - van ilyenem ja :)
  • Plata
    Van exen Mk2-es fehér plasma piercing fegyver,kb 750-1000 ec olyat vegyél és uppold,pontos nevét elfelejtettem bocs.Az atom jó.
  • lammaer
    Tudnátok ajánlani EXen vehető jóféle ground fegyvereket? (TR puska mellé kellene)
    Amellett hogy hatékony, főleg olyanok érdekelnének amik jól szólnak (hang / effektek). Pl a Vaadwaur Polaron assault minigun az marha jól zenél, még jól is néz ki :) meg a Plasma Piercing beam rifle is érdekes.
  • zsan666
    Remek, köszi. Magam is jobb szeretem, ha én pakolom... :)
  • Chak
    Optionben van egy állítható funció h az új hajóra átpakolja a cuccokat vagy ne. Options/basic, fentről a 3ik lehetőség. Személy szerint offra állítom és magam pakolom át a gear-t.
  • zsan666
    Hogy működik a hajó váltás dolog, mitől függ, hogy mi lesz a lecserélt hajón lévő cuccokkal?
    A korcsolyás karimmal ma végeztem s ki is vettem, majd aktiváltam is a hajót. A lecserélt T5 cuccai fent maradtak azon és a T6 meg az alap cuccokkal lépett szolgálatba. A kövi karin is aktiváltam, de ott a lecserélt hajó cuccait átpakolta az újra és annak a cuccait az inventoryba (+overflow) tette. Mi a logikája?
  • Chak
    Egyszer biztos megérkezik az is. Jöhetne egy Norway class is, abból úgy sincs még a játékban. De örülnék téhat Vestának is meg a vulkán és andorian hajóknak is.
  • Plata
    T6 soviról valamikor tavaly tavasszal volt kép,de azóta se jött semmi.
  • Chak
  • Plata
    Karfiol jöjjön.
    T6 sovi nem jön,a deflectora berozsdásodott és újat kell szerezni,de a szeméttelep épp zárva.
  • Chak
    Aha jöhetne már a téhat Sovereign és társai, de semmiképen sem a kar'fi vagy a mérges pók
  • Chak
    Nah ship sale lesz/van, vegye-vigye míg a készlet tart..
  • Plata
    Akkor új hajók jönnek,juhéééé.
  • gerisz23
    Ship sale lesz!yess!
  • Chak
    Szerintem senki nem írta h ez a rendszer tökéletes. Sőt, de működő képes kisebb hullámvölgyekkel. De az sem járható út h itt már szinte összeesküvés szintű merengésekbe bonyolódjunk a játékfejlesztésekről. Főleg h sehová sem fog vezetni. Maximum mindenki ideges lesz és csalódott.
  • Kotomicuki
    Nekem nincs semmi problémám, ha jó a net és nem bug-zik a gém.
    De ezek szerint többek mégiscsak van...

Akkor nem 20 gigát töltenél le, hanem 30-at, 1x..., de tényleg hagyjuk, ha semmiképp sem tudtok mást elképzelni, mint amit rátok kényszerítenek (mer' nekik az úgy jó) - csak ne bizonygatnátok még mellé, hogy ez így tökéletes!
  • Chak
    Plata, szerintem ad fel mert úgy sem tudod meggyőzni és már fáj látni azt a sok sületlenséget amit neked írkál. Mellesleg egy mmo nem abból áll h helyetted ment a serverre. A játék többi részét is működteti mint pl az npcket, a marketet stb. Hiába van egy 20 gigás kliens ha a server oldal mozgatja az egészet. Ezért kell a doffozáshoz is internet kapcsolat és nem azért mert a programozó fiatalembörnek úgy tetszett. Anno a D2ben olyan csalások mentek h bekaksizol, pont azért mert az offline karaktereket lehetett vinni az open bnet-re. És semmilyen offline/online ellenőrző nem fogja meggátolni a hackelést. Sőt 2x annyi lehetőséget biztositana. Egy netes kapcsolatú játéknál pedig pont az ilyet tudják kivédeni. Anno mikor a kiadók kitalálták h az offline game is kapjon netes követelményt a csalók és a kalózkodás ellen probáltak fellépni. Az más kérdés h ez mennyire sikerült. S természetesen ha évente 1-2 alkalommal ha ép nincs netem és gémelnék jó nagy szívás, de ennyi áldozat bőven belefér. Nem is értem hol a probléma.
  • Plata
    Admiraltyhoz meg winterhez nem karakter kell,hanem doff avagy hajó.Ha 3 karid van vagy 30 akkor is ugyanannyit ad.
  • Kotomicuki
    ...HA van megfelelő számú és szintű karaktered!
    De nekem (még) nincs - karakterből nem is akarok többet!

Nem azt írtam, hogy állandósult a hiba - kopp-kopp-kopp - , csak azt, hogy a napi menetrendemet tönkre vágta és buktam emiatt pár dolgot.

Boldog Új Évet - meg pár új hajót is hozzá!
  • Plata
    Hát érdekes módon hónapokig megvagyok gond nélkül.A vlugtán bányászkodni bányász kártya nélkül az már tényleg önkínzás,mert az az 1k dili minimum 5 perc szarakodással túró.akkor inkább 5 perc admiralty vagy winter doffozás,ahhoz nem kell csinálni semmit és többet hoz.
  • Kotomicuki
    De nálad mi a multi pl. a doff-ozzásban, "korcsolyázásban" (nem a nyúlfarokgyűjtőben), stb?
    Ha chat-elni akarsz, akkor ahhoz kell a net, de néhányan kibírják játék közbeni szófosás nélkül is...

Amúgy (nettó) 5 percet bányászok/karakter, ez 1k dili'-t, meg egy marék ásványt jelent. Nekem "megéri", mert még nincs olyan járgányom és karakterem, amivel mindezt szórakoztatóbb formában is megszerezhetném - ennyi idő alatt.

Még egyszer: ha csak 1(!!!) láncszem is elszakad a láncolatból, akkor vége a net-es játékodnak - ez nem feltétlenül nálad kell, hogy bekövetkezzék, de hidd már el, hogy nem közvetlenül a szeplőtlen arc-szerverekhez csatlakozik a géped: közben van még jó pár haszonleső is!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.31. 17:29:27
  • Plata
    De ember,multis játékban szingli?Térj már észhez,ez olyan mintha Star Trek Online-ban Star Wars hajóval akarnál menni.Ha szinglit akarsz játszani akkor ott Star trek legacy vagy mi a tököm.
    Miért kellene vlugtán 30-40 szolgáltató jó indulata?Ha rossz a neted akkor nem mész ennyi,megvárod míg jó lesz,vlugtán a bányászás max 1 perc.
    Nem hiszem hogy 1 percig sem jó a neted.Mert gondolom azért mész vlugtára mert van dili mining claim-ed ami ad 10k dilit,ha meg dili bánya kártya nélkül mész akkor szimplán lökött vagy,mert úgy ad vagy 200 dilit,amiért tökölni kell vagy 5 percig,ami nem éri meg.
  • Kotomicuki
    Ha online is lehet csalni, akkor az sok mindent elmond a "fejlesztő" csapatról - csak semmi jót, ugye..., és egyből érthető is válik, hogy miért is van még mindig ennyi hiba a játékukban!

Mi nem érthető?

- 2 órát játszottál - ezt nem töltheted vissza 5 percenként, mert az eleve kibukik (jó, nem ezeknél, akiknél még online is lehet csalni)
    - 2 ilyet, 3 olyat és 1 másikat mentél + 22 doff küldetést csináltál - ebből fixen kijön egy érték; szintén nem írhatsz mást
    - a doboznyitogatásos, Zen-vásárlásos dolgok (amihez nagy érték és/vagy szerencsefaktor köthető) továbbra is online lennének - de ezeket sem csinálod minden nap... (letöltéskor és feltöltéskor megkapnád a fontosabb értékeket (pl. Zen-árfolyam), aztán eldöntöd, hogy fellépsz-e)
    - ha meg meg akarnád indokolni, hogy hogyan kerestél 3 millát kapálással, akkor az megint csak átlépne egy határértéket és buktad a mutatványt (igen, nem ezeknél - erről mindig a "bodzaszedők" jutnak eszembe a 10 millás járgányaikkal és 100 millás kunyhóikkal, mindezt 15 forint/kilónkénti árfolyamnál: ezt is csak egy ilyen rendszerben lehet eljátszani..., de nem ebből kéne kiindulni, mert létezik ám máshogy is!)

Ha, meg ennyire slendrián egy banda, akkor miért volna az baj neked, hogy lépten-nyomon meglopják (a tolvajokat) őket: a játékuk jobb nem lesz (se így, se úgy, sajnos), nem a te acc-odat kockáztatják az esetleges csalók...

De, mint írtam, ez egy felvetés volt, egy javaslat, hogy ne kelljen már még 30-40 szolgáltató egyöntetű jóindulatára is hagyatkoznom, ha bányászni szeretnék a Vlugta-n!

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.31. 17:09:18
  • Plata
    Ugyan már,online is lehet csalni akkor majd pont szingliben ne lehetne,ahol szabadon garázdálkodhatnál a karaktered adataival?
    Másik meg ha szingliben akarod tolni akkor minek akarsz játszani online játékkal,szerintem még 50 év múlva sem lesz olyan játék ami MMO és szingli.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 16:46:46
  • Kotomicuki
    Erre volna az utolsó pont: adott idő alatt max adott mennyiség gyűjthető, ennél több nem: ami a kvótán felül esik, az már csalás...
    (csak tudják, hogy mennyi gyűjthető legfeljebb játékkal, hiszen ott volna az "elszámolásod" is, hogy mit csináltál az adott idő alatt...)
    Szvsz, nem lehetne csalni a kettős/többes könyvelés mellett!

Ha meg igen, azt úgyis azonnal szerződtetné az egyik hárombetűs társaság!

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.31. 16:42:14
  • Plata
    na igen,de ezt úgy át lehetne verni mint a huzat,hiába jegyzetelne a gép,arra lenne hack trainer satubbi.
  • Kotomicuki
    Jó, akkoj még egyszej:

- letöltöd, amit le kell (karakterek állapota)
    - csinálod, amit net nélkül lehet (ha már minden grafikai elemet a gépeden tárolnak...)
    - közben a gép jegyzeteli, hogy mit csináltál (suttyomban, alattomosan: a háttérben) <akár több helyre és többféleképpen is>
    - visszatöltöd a te eredményeidet és a játék is visszatölti a magáét (amit a háttérben jegyzetelt)
    - ha nem egyezik a 2, akkor buktad a mutatványt és retorzió
    - ha nem hihető a dolog (pl. 2 óra doff-ozással 3k Zen-t "kerestél", miközben, előtte 0-ád volt), akkor szintén buktad a mutatványt és ban-hammer

Nem egy bonyolult dolog ez - legfeljebb nem akarják (még, mer' semmi bégetés nincs az átvágott, lehúzott birkák felől) meglépni...

ui: én nem chat-elek, így nem igényelném a folyamatos net-kapcsolatot.

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.31. 16:35:46
  • Plata
    De gondolkozz már,ez nettó baromság,hogy a bánatos istennyila seggébe ellenőrizné hogy te honnan szedted a szingliben az EC-t.
    Át mennél szinglibe,benyomnál valami ec dili zen trainert lenne mindenből egy milliárdod,felmennél multiba és azt mondanád farmoltad.
    Semmi értelme nem lenne többé a multinak,mindenki annyit csalna magának amennyit akar.
  • Kotomicuki
    Akkor fejlődniük kéne és nem a "felhő" felé, ami még rosszabbá tenné a PC-s játékokat (egy játékállásmentés nem egy olyan nagy falat, amit "normális" szerveren ne lehetne tárolni, minden másban a felhő = x@r).
    Az, hogy nem akarják megoldani, még nem jelenti azt, hogy egy tökösebb csapat ne lépné majd ezt meg, mint "újdonság" - és esetleg ezzel tarolna is a piacon.
    Szerintem, a játékidőd többségét magányosan töltöd és legfeljebb a chat-re kellene a net-kapcsolat...

A problémámat, minden esetre, megoldotta volna egy ilyen lehetőség. Ennyi. Ne pazaroljuk az értékes helyet!

• Plata
    De ilyen Online játék nincs.
    Esetéleg a GTA Online,ott játszhatsz szingliben meg multiban is,csak épp multiba nem viheted a szingli karid és fordítva.
  • Kotomicuki
    Erre írtam, hogy ha akarnák, akkor megtudnák oldani - az akárhány bit-es titkosítások korában, amikor ezt már az utolsó teló-procik is elvégzik... - , hogy ne igényeljen folyamatos net kapcsolatot a játék: karakterek lejönnek, farmolsz és single küldetéseket mész - lag-mentesen - , karakterek felmennek, miután egy egyszerű ellenőrzésen átestek (mit csináltak és annyiból mi jött és ennyi van-e nekik).
    Nem egy olyan bonyolult dolog...
    Bár, ha arra gondolok, hogy mennyi hiba van még mindig a játékban, pedig már nem 1-2 éves..., akkor igazad van: az általam vázoltak túl nagy falat volna ennek a "fejlesztő" társaságnak!
  • Plata
    Figy a karakteredet nem a gépeden tárolják hanem a szervereken,így hogy akarnál vele single-ben játszani?Ha a karaktered a gépedre lenne mentve akkor meg bárki annyi pénz és egyéb szart csinálhatna magának amennyit akar.
    MMO játékban egyjátékos játékmenetet keresni elég nagy hülyeség.
  • Kotomicuki
    Persze, csak a "játékfejlesztők" (mer' az igaziak többsége ezt az irányt ellenezte) mohósága juttatta idáig a világot, hogy a 75%-ban single játékmenethez is net kelljen - plusz kiadás, plusz hibalehetőség.
    Mindenesetre, meg tudnák oldani, ha akarnák, hogy a single rész ne függjön ennyire a net-től, szerverek-től - csak azért nem kérhetnek el plusz pénzt, mint feature (most még).
  • Plata
    De azt ugye tudod hogy ez egy MMO,vagyis online játék,online játékot sosem játszhattál net nélkül.