50180
  • gerisz23
    Nem, de az ec mennyiség igen:D
  • Plata
    Gateway-en látszik ex?
  • gerisz23
    Mennyi a kulcs?Gatewayen lááttam hogy egy részét elvitték annak amit reggel vettem.
  • Plata
    Egyenlőre nem veszek,véletlen vagy félórája kikapcsoltam a patch-elést.Most vettem észre.
    Most meg nem is akarja tölteni,asszem inkább felmegyek GTA-zni,ma jött új kocsi módosítások,meg új Adversary mód.Érdekesnek tűnik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.28. 20:09:32
  • Raulblanco7
    box kicsit bugos. a t5 mesh weavert kiírja t6 nyitásnak mikor nyit valaki, így kb folyton 2-3 nyitás van kiírva mert az kb 20 boxonként dobja mindenkinek.
    sok hülye emiatt azt hiszi hogy a tarantula valami ritka hajó, szóval 600 felett van még. majd ha kiderül hogy ez csak bugos és az az egyetlen hajó, akkor lemegy az ára, ennyiért nehogy vegyél platac.
  • gerisz23
    4x indítottam el,hol arcról hol streamről,de nagyon lassú.
  • Plata
    GTA 5 új frissítés nekem is lejött pár másodperc alatt,de STO szarakodik.
  • aru
    3-5 perc alatt lent volt kb 30 percel ezelőtt.
  • Lokker
    "Please note: This is once per account"
  • gerisz23
    Jah de ne felejtsd el hogy az a T5 hajó,T6os hajók traitjeivel top...
  • Plata
    ARC-al nem is jön,de Steam-el igen.
    Up token acc/2 vagy kari/2?
  • Lokker
    Igen, csak lassan gyün a peccs és Two Enhanced Universal Tech Upgrades az ajcsi
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.28. 18:52:08
  • Plata
    Nah megy a szeró?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.28. 18:31:53
  • Plata
    Mivel jelenleg T5 hajó a top dps hajó,így nem sok értelme van a Tier szerinti MM-nek.Ha a felszerelést nézné akkor meg az STF-ek 90%-a bukta lenne,sok idiótának elmenne tőle a kedve.
  • lammaer
    Hát, itt nagyon nagyon sokat számít a fitt... sztem messze többet mint a hajó, szóval itt nem lenne olyan egyszerű a történet hogy csak a tiert nézzük. De persze kezdésnek ez is több lenne mint a semmi, viszont rendes MM nélkül ami figyelembe veszi a hajó felszerelését sztem hamar elmenne a nép kedve.
  • Plata
    Még nem lehet rá tenni.Majd talán mától,de szerintem úgysem lesz ma szeró.
  • harryke
    Persze, persze, de ez nem így megy plata :D De ígérem, ha visszajövök biztos beszerzek egyet, mert tanknak nem lehet rossz. Am a Tholian Tetryon Grid konzol statját letudnád fotózni? Recluse konzolja kíváncsi vagyok mi változott rajta, hogy most már rálehet tenni az Orb-ra
  • bgabor911
    Itt se tartana ám semeddig egy normálisan működő , WoT szerű matchmakeres PvP rendszer kiépítése. Mindegyik hajó szint(pl: T6) egy tier lenne a matchmakierben, és kész.
    Csak éppen a STO fejlesztőgárdája az fejlesztőgárda, akik a legkevesebb munkával szeretnék a legtöbb pénzt besöpörni az MMO piacon.
    Így aztán játékmeneti újítások helyett van ezeregyedik idétlen alien hajó boxban, meg csak ZENért megszerezhető hajók táp képességekkel.
    Csak éppen az a gond, hogy előbb utóbb mindenkinek leesik hogy igazából nincs miért a hajókat fejleszteni a játékban. Nincs normális PvP rész, ahol küzdeni lehetne velük, az endgame PvP kontent meg abból az öt jól sikerült STF-ből áll, amit mindenki játszik. A cél nélküli karakterépítés nagyon gyorsan unalmassá válik, és ilyenkor tűnnek el hónapokra a játékosok a játékból.
  • Plata
    Aszondom hogy gyüssz és kész.
    Gyere mert a Tarantula troll hajót látnod kell.
  • harryke
    Köszönöm plata és gerisz nem fontos admiralityizni vagy mit, hiszen azt se tudom leszek-e és, ha lennék mikor lehet egy év vagy 1 hónap.
    Utoljára szerkesztette: harryke, 2016.01.28. 16:04:48
  • Plata
    Te,ne gyerenekem ezzel a promós és ettől ki lőhetetlen marhasággal.Nincs kilőhetetlen,és nincs olyan hogy promós jobban lő.
    Én nem fizetek,van aranyam és prém tankom,WG-től kaptam vagy bugoltam.
    Avagy klán háborúért kaptam mint zsoldot.
    Nekem ne mondja azt senki hogy aki nem prémes az nem tud pontosan lőni.
    Ez baromság,annak a jutúbos hülyének is megmondtam hogy el mehet a jó édes anyjába,azért nem tud pontosan lőni,mert egy tehetségtelen hülye.Rinyál mint egy fürdős kurva mert nem tud célozni.és azért nem tud célozni mert a nem prémiumosoknak a játék direkt mellélő.
    Érdekes én meg olyan tankkal aminek atom rossz célzó ágyúja van atom lassú töltéssel és atom lassú célzás idővel,a pálya másik végiről úgy agyon baszok akárkit mint a fene.Az én T49-em 152 milis troll ágyújától még az isten sincs biztonságban ha magas rejtett helyen vagyok.
    Fjord-on a varázs hegyről olyan pofonokat osztok hogy az ellenség csak visít meg hackerezik.Olyan pontatlan ágyúval én harckocsizó mesterlövész kitüntetéseket szerzek,pedig azt nem puszira adják,hanem nagy távolságról pontos lövésekre.Egy csatában minimum 10 átütő találat kell nagy távolságról,úgy hogy nem lősz mellé,asszem.Az ágyúm töltése meg 19.4 másodperc.
    Asszem 76% a találati pontosságom 152 milis troll ágyúval,viszont én heccből az olyan pályán mint Malinovka,csata kezdetén vakon át lövök az ellenség bázisára.Csak trollkodásból,múltkor így kaptam telibe egy ferdit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.28. 16:05:38
  • Kotomicuki
    Hát, ha hagynák játszani a nemfizetőket is, akkor igen, de amúgy nem: te is láttál már promós acc-al belibbenő, mindenkit lemészároló, kilőhetetlent, nem - és ezen túl van még a ki mennyit is fizetett eddig "RNG", a köznek...?!
  • Lokker
    az lesz az ajándék, hogy nem lesz ajándék
  • Plata
    Nem,ma kóros szerver lehalás lesz az ajábdèk.
  • Chak
    Nem kell félni, a mai giveaway-el vezetik be a legújabb itemet. A lagtalanító-t. Higgy nekem működni fog!
  • Plata
    Ha nem lett volna a F2P a STO akkor már a 3 éves évfordulót sem élte volna meg.
    Rengeteg F2P van,de sok fizet is a játékban pénzel,mert vesznek zent,amiből mindenféle vackot vesznek,kulcsot meg egyéb szarságot.
    Az első sheshar promo is hatalmas bevételt hozott a cégnek.Ezért is hozzák elő újra meg újra,de ki a fenének kell megint ugyanaz a hajó.
  • Plata
    Nono,WoT-ban csak PVP van.
  • Kotomicuki
    Igaz, itt a PvP messze nem olyan hangsúlyos, mint a wot-ban - pontosan azért, mert leszarják az "ingyenélőket", játékmenetileg is: túlzásba vitt p2w - , de el lehet képzelni milyen élet volna itt is a nemfizetők nélkül... (igaz, ez a gyűjtögetős-farmolós játékmenet nem is igényli annyira a társaságot, ahogy az állandó net-kapcsolatot sem, amivel még évek múltán is annyi baj van)
    De ki venné a fizetőképesek Zen-jét, ki farmolná-venné nekik-tőlük össze a tőzsdén megvehető dolgokat, hhmm?

Mindenhol szeretnék lenézni az "ingyenélőket", csak azt nem szeretik elárulni, hogy az ő "munkájuk" nélkül semmire sem mennének a fizető játékosok, meg a játékmenet és nagyot bukna a mutatvány!
  • Plata
    Na bakter,a grafikán is tuningolnak ma,hát hogy ma nem lesz szerver az fix.Pont most kell fel tuningolni a grafikát egy rakás szaron?
    Katt.
  • Raulblanco7
    A zen ára nem változik, ugyan annyiba kerül mint 3 éve.
    Az ingyenes játékosok meg hogy mit éreznek farmolás közben, azt minden fejlesztő szarja le nagy ívben. Az ingyenes játékos pénzbe kerül nekik, nem pénzt hoz. Akinek nagyon kell zen, és nem akar ingyen játszani, se sokáig farmolni, az majd vesz.
  • Plata
    Hááát,ha azt számolod most 30+ karival nyomom minden nap a klingon tour of duty-t,az 10 naponta 30 karival számolva 900k dili,plusz nem számolva azt ami közben esik.
  • Chak
    Tényleg az lesz a vége h itt is 500 lesz a zen és hiába van sok karim ha már csak fele annyi zent kapok a dilimért mint eddig.
  • Chak
    Azok egészítik ki az adott season FE storykat. Vagy kötik össze őket. Persze más kérdés h a játékban ezek miért nem elérhetőek. Mondjuk valami npc álltal vagy valami hasonló. Az ilyen blogból derült ki az is h a vothot a borg szadizza és azért próbál a voth omegához jutni. Meg hasonló. Én élvezem őket, bár néha a hosszúk miatt kicsit nehéz a végére érnem.
  • Plata
    2013 karácsonyára vettem magamnak ajándékba Ody packot,akkor 88 dili volt 1 zen.
  • Kotomicuki
    Ha ilyen sűrűn lesz gubanc a játékukkal - fatal lag, crash - , akkor nem hiszem, hogy az értelmesebbje az ebbe való beleinvesztáláson fog gondolkodni, pláne, ha valóban lehúzásszagú történet is kapcsolódik hozzá...
    A sok karakteres is meg fogja érezni ezt az 50%-os Zen-drágulást. Legfeljebb azok kevésbé, akik már régóta játszanak és már nem függenek annyira a Zen-től: a hajóparkjuk és a karaktereik már fel vannak fejlesztve.

Plata #18491:
    Akkor még rosszabb a helyzet, ha már EU-szerver mellett is ilyen satnyán tudják csak előadni a mutatványt!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.28. 12:49:56
  • Plata
    Van EU szerver,az EU szerver indulására csinálták az IDIC tribblit,és ingyenes volt nekünk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.28. 12:46:59
  • Kotomicuki
    De, ha még most indultak volna, akkor megérteném, hogy bele kell rázódniuk, de ennyi év után...
    Még a nyavalyás wg-sek is kikupálódtak a végére, mire szétbarmolták a játékmechanikájukat és ahhoz sem kellett ennyi idő.
    Miért nem lehet egy normális, EU-s szerverük - első körben - , ha már a programozáshoz nem értenek és segítséget sem vesznek/vásárolnak hozzá (vki csak ért az ilyesmihez is, lásd a fönti példát)?!
  • Plata
    Én szeretem az ST lore-t,de ezek a hülyeségeket amiket kiraknak azokra tojok magasról.
    Más téma,de egyesek szerint a zen ára 350-ig megsem fog állni,és egy hamar nem is fog csökkenni.
    Hallottam egy elméletet mi szerint szándékosan cseszik fel magasra az árát.
    Akinek kevés karija van az kénytelen lesz pénzért venni zent,akinek sok karija van az nem nagyon fogja meg érezni.
    Épp ma gondolkoztam hogy csinálok még afk farmert.
  • Chak
    Egy ST játékban a lore értelmetlen?
  • lammaer
    Jaja, nyilvánvalóan én vagyok a hibás hogy egy alultervezett rendszeren nem megy vmi :D

Meg azért is mert a felhívást nem képesek olyan helyen kitenni ahol esetleg az ember észre is veszi (bezzeg az idióta értelmetlen novelláikat azt ki tudják rakni a launcherbe meg a főoldalra)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.28. 12:20:52