50197
  • Plata
    Nekem adott,de ez totál random.
  • Kotomicuki
    Engem is kivágott, miután elkezdett szarakodni!
    Ma még nem adott kéket az 1950-ekre: belenyúlhattak a kiosztásba, mert 2500 fölött sem nagyon adott kéket, vagy lilát sem!
  • Plata
    Gyűjtöttem egy kis omegát,de mára ennyi,már kezd ugrálni a játék.
    107 kék 107 sárga,esetleg még este ha lesz rá kedvem,de szerintem nem,még farmolok pirosat.
  • Plata
    Nekem sincs talaxi,csak boff,amit sok pízé vettem,de a cseten tárgyalták ezeket a dolgokat,azt tudom hogy régen is divat volt groundra vinni azt a kütyüt ami szerencsét adott,mert azzal állítólag jobb eséllyel esik omega szett token.
    Az egyik karimnak én is vettem,valami borzasztó drága áron,volt vagy 400 ezer ec.
  • Raulblanco7
    Lehet, 1x még nem foglalkoztam vele, 2-nél már azért motoszkált, 3x véletlen pont így? Lehet, de én a másikra tippelnék.
  • Raulblanco7
    Hehe, a good luck-al én is próbálkoztam, nyomkodtam amíg az nem lett és úgy nyitottam, de semmi érezhető eltérés nem volt.
    Talaxiaim nincs, passz, bár a lifetime lehet önmagában kis bónusz.
  • Plata
    Na én két dolgot hallottam,lehet mint kettő csak szopatás,vagy csak valami hülye legenda.
    De ha van Talaxi karid állítólag jobb jutalmat kapsz,vagy ha van Good Luck buffod akkor is jobb cuccot kaphatsz.
  • Kotomicuki
    Az 1950 pont a legjobb, ami jöhet, mert ez adja legstabilabban a kéket, zöldet és a fehért, együtt - a lila tényleg random, de ahhoz inkább magasabb pont kell: >2400-2500.

Raulblanco7 #18654:
    A bosszantó az, hogy ha ennyire tudják/tudnák, hogy mi van a játékukban, akkor a többi - ezekhez képest "pitiáner", de a játékost különösen bosszantó - hibát miért nem javítják ki?!
    Vagy ezek tényleg annyira megélhetésiek - vagy túl jól megy a soruk - , hogy csak a nagyobbakkal, amik már a bevételt is komolyabban fenyegetik, foglalkoznak?!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.02.01. 19:26:20
  • gerisz23
    Vgay csak későn tudtad meg,én így voltam rich fúrással mikro még lehetett 20k-t fúrni egy körrel eventkor.
  • Raulblanco7
    Nem ezt mondtam. Hanem azt, hogy biztos vagyok benne, hogy tudják hogy botot használtam. Benne voltam elég sok exploitban, így gyanítom hogy gyakrabban monitoroznak engem, hogy most éppen csinálok-e valamit. Ez a klingonos farmolás ősrégi, én csak elkezdtem, évekig ment, elkezdtem én is, 3 hétre rá javították. Elkezdtem az exchange botot, 1 hónapon belül patchel megoldották. Ferengi bug is régi volt, elkezdtem, 2 hét múlva javították.
    Szerintem ez túl sok véletlennek. Benne voltam pár exploitban, gondolom időnként ránéznek az ilyen játékosokra, hogy van-e éppen valami.
  • Plata
    Már nagyon rég volt,vagy két éve,de lehet 3 is volt már.
    De most lehet megint fel jelentenek,mert egyszerre két karim van bent a játékban.
    De az sem izgat,nem tilos egyszerre két karival fönt lenni.
  • gerisz23
    Biztos nem jól fogalmazta meg az illető a levelet vagy nem volt olyan léptékű a csalás/cryptic által generált bugok nem minősülnek csalásnak ha használod őket.
    Volt olyan flottatársam akit kibasztak,jóba volt az egyik server karbantartóval,és belepiszkáltak az accjába...
    Amúgy meg pár hónap kell míg leellenőrzik mit csináltál,csaltál-e.Játszottam már oylan játékkal ahol ezt nagyon egyszerűen megoldották.Fél évente banhammer.Megnézték ajátékidőd,játékbeli pénzed,cuccaid stb,ha nem stimmelt vmi azonnali ban volt a válasz.Általában oroszok cheateltek.
  • Plata
    Nyugi tojnak rá.
    Engem is fel jelentettek EC bugolás miatt.
    Azóta sem történt semmi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.01. 17:34:41
  • Chak
    jaja, már nyomlak is fel és veszem is fel a 10k zen fejpénzt is.. muhaha
  • aru
    Igen, sajnos ez az event arról szól, hogy kinek van több ideje. :( Nekem stabilan 2300 pont fölött szokott lenni a minigame. A logikára még nem jöttem rá, hogy mi alapján osztja a kéket és lilát, volt olyan, hogy belaggoltam és 1950 pontra kaptam lilát is... Szerintem ez tök random.
  • Kotomicuki
    Nálam nincs meg minden alkalommal a zöld (kb. 45 db/óra), így a fehér is inkább húz a 120 felé, kék max. 2, lila max. 1, órákra lebontva (de ennyit nincs időm játszani vele, ill. ki is vág kb. félóránként)...
  • aru
    1 óra gyűjtögetés alatt jön: 180db fehér szutyok amit eladok mert nem szarakodok vele..., 60db zöld, 6-10db kék, 3-5db lila. Nálam ez a statisztika szokott lenni.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.01. 16:50:55
  • Kotomicuki
    Eléggé insatbil a rendszerük ahhoz, hogy ne kelljen már más "anti-bot" megoldáson törniük a fejüket!
    Kiszórás meg lehet csak azért is, mert esetlegesen új manager kerül a székbe és annak mutatni is kéne vmit a ki- és eltartóinak, hát lép egyet, ami nem igényel különösebb szaktudást (tőle sem)...
    De, ahogy már írtad, amit ők már beszedtek, azután már nem aggódnak!

Az ilyen, ki és hogy csalt meg nem itt kéne megtárgyalni, mert betévedhet ide akár egy hátrányosan alattomos megkülönböztetett is...!
  • lammaer
    Többe kerül a manager meg a dev munkája mint az a pár zen :D Elképzelem hogy meetingelnek az USAba... figyeljetek, itt van ez a raul nevű botter aki az ISA-n bottolt. Nem akarjuk kibannolni mert vett 200 dollárért egydelta pakkot, de valahogy oldjuk meg már hogy ne tudjon olyan könnyen bottolni. Ötletek?
  • Kotomicuki
    :)
    Tudtommal van fejlesztési XP-t és színváltási esélyt kétszerező alkalmatosság is - nékem az utóbbi volna fontosabb.
    Tehát R&D doboz...
  • Raulblanco7
    vannak helyek ahol nagyjából fix, pl vulcan űr, be lehet állni egy olyan helyre ahol stabilan elérsz 4-5-öt egyszerre. akkor van gond ha kihal az insta, szóval érdemes mondjuk az 1-esbe menni.
  • Raulblanco7
    aki fizet, és látják hogy időnként fizet még, az továbbra is fizet. és elkaptak már nem egyszer, mint a példa mutatja.
  • Raulblanco7
    aha, és az mit is kétszerez meg?
    kék acceleratorra gondol, bízd ide, értek fogalmamsincsmiazhunglish-ül.
  • lammaer
    A minijáték automatizálása nem bonyolult (kiváncsiságból rászántam 20 percet, sikerült öszetákolni egy 1000 pontot stabilan hozót, ami sztem finomhangolva biztos ment volna feljebb is), a probléma ott van hogy szaladgálni kell a játéktérben. Több időt emiatt nem szántam rá (a szaladgálós részt nem tudnám záros határidőn belül megcsinálni, tehát a bot nem menne magától), meg amúgy is, eléggé hidegen hagynak a részecskék :D

Amúgy sztem az hogy vki lifetimeos vagy nem, vagy hogy VETT e zent vagy semm irreleváns - ha elkapják kivágják, és ilyenkor no refund van. Pénzt má befizetted, onnantól kezdve nekik nem fáj a ban... :)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.02.01. 15:02:07
  • gerisz23
    Sztem a heti küldis rewardra gondol,ami xpt ad qualitit nem viszont nem kér dilit.
  • Gruandag
    R&D dobozbol eshet
  • Kotomicuki
    Igen, az lesz az!
    Ilyen doboz nem esik a játékban?
    Vagy csak az ex'-en beszerezhető a mezei játékosok számára, a doboz és/vagy a "gyorsító" is?
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.02.01. 14:37:24
  • Raulblanco7
    szerintem a 2x-es kék acceleratorra gondol, de az nem esik küldiből, csak r&d dobozokból.
  • Plata
    Kétszerezőt?
    Milyen kétszerezőt?
  • Kotomicuki
    Piros részecskét csak a Sol-nál tudok - ahogy nézem, mindenki más is - "finomítani" (fed-esként), így itt van a legnagyobb forgalom és emiatt(?) itt van a legtöbb bug, akadás is.
    Ha figyelmen kívül hagynám ezt a színt és arra utaznék, hogy 2k pont fölött már egy komplett, zöld darabot is ad, akkor is legalább fél óra kellene egy fejlesztési végtermék alapanyag-szükségletének a kitermeléséhez!
    (A legjobb biznisz, szvsz: az 1950 pontra utazni, mert ekkor adja legnagyobb valószínűséggel a rare (+1 UC/zöld és egy sima szín is esik ilyenkor) darabot - amúgy: 1700-2500 között bárhol, csak nagyon ritkán, a legbiztosabb sáv az 1850-1950.)
    Így nem hiszem, hogy marékszám lesz ebből a dologból a karaktereimnél!

Tudnátok olyan küldetést ajánlani, ahol nem űbercsúcs járgányokkal is lehetne ehhez 2x-ezőt "beszerezni", hogy tényleg legyen hatása is és ne vesszen kárba a beleölt idő?
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.02.01. 14:08:19
  • Plata
    De az én bot-om teljesen legális lett volna ha kéri,amiatt nem bannolhatják az biztos.
  • Raulblanco7
    Néha én is használok most is, de én lifetime-os vagyok, néha veszek is egy kis zent, 1-2 havonta, szóval nekem egy kis bot miatt nem kell tartani, nálam belefér. Egy free accountot pár hét alatt kibannolnak persze.

Az a gond ezzel az omegával, hogy itt bonyolult makrót kellene írni rá, ami figyeli hogy mikor hol jön a buborék és oda viszi az egeret, aztán rohadt gyorsan tovább, mert ha csak egy helyben áll akkor minimális jutalmat fogsz kapni rá, ami 1db trace.
    A bot 1 óra alatt is csak 60 trace-t fog összeszedni, ami jelenleg nagyjából 2,4m ec óránként. Nem igazán éri meg már az áramszámla miatt sem, ez 42 óra alatt lenne 100m ec, amit 5000 forintért megvehetsz magyar játékosoktól is.

Amikor én futtattam botot, akkor exchangen vásárolt helyettem, az napi 1-2 vásárlás volt, de azokon 100 - 200 - 300 milliót kerestem darabonként.
    Vonhpot listázott még 500m-s ex limittel, és oda kattintott megvételhez ahol lett volna találat ha valaki felrak, így amikor felkerült egy 4-500m-ért, azonnal megvette nekem a rendszer, 2-re volt ugye nála pénz, én meg este mikor hazajöttem eladtam channeleken 6-700m-ért.

Másik alkalommal a ferengi szett bugos doff küldijéhez farmoltunk bottal latinumot, csak 20mp-enként rá kellett nyomnia a bal egérgombra hogy feltegye a pénzt Dabo-ra, mert 500 latinum volt a doff küldit elindítani, attól függően mennyi latinumot nyertünk egy nap, este 1-2000x elindítottuk a küldit mert nem számolta a 20-ba bele, darabja átlag 3 contrabandot adott, plusz rengeteg egyéb szar, szóval ott is volt napi 150-300 millió vele.

Illetve volt még a 10 accountos botos farmolás amit infecteden csináltam, 2 x 5 accounttal bementem isa-ra, letakarítottam az elején, kaputól 11-12km-re megálltam kdf carrierekkel és kiküldtem a 2 hangárnyi elite slaver-t, napi 150-250 contrát szedtek be / karakter, az megint 100 millió volt egy nap, plusz egyéb kis vackok, bár ez volt a legkevésbé jövedelmező dolog, még mindig 2x annyi mint ez az omegás lenne. Nem beszélve hogy itt ezeknél nem volt gond hogyha esetleg az omega helyet vált, mert sok helyen nem állandó a helyük.

És pl a isa-s botot tudták, hogy használom, mert egy patchben szép csöndben módosítottak és a kapu már nem adott a továbbiakban contrabandot.
    A ferengi szettest is tudták hogy használom, mert a patchben nem volt benne a javítása, de már csak 1x engedi elindítani.
    Az exchanges botom után nem sokkal lett emelve a limit 750m-ra, szóval szerintem tudnak mindháromról, de lifetime, zen vásárló, belefér.
    Ennek ellenére nem ajánlanám másoknak a használatát, lettek már ismert nevek bothasználat miatt bannolva.
  • Gruandag
    De ha csinalok egy accot amirol postázom a cuccot, nem erdekel ha bannoljak. Multkor sem bannoltak senkit
  • Plata
    Gerisz az én botomért nem jár bann.
  • gerisz23
    A botolásért bann jár,hacsak nem veszed a zent tonnaszám pénzért.
  • Gruandag
    Aionban annó írtam makrót klikkerrel...de ez nem az a jatek:D
  • Plata
    A fene,pedig én adtam volna neked egy botot.Ha jól megfizeted.
  • Gruandag
    Semmit nem fizetnék :D
  • Plata
    Hát ez az omega event tényleg vacak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    SG-n elég hamar bannolhatnak,ha keresztezed egy diktátor útját.

Na és mennyit fizetnél azért a botért?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.01. 09:34:16
  • Gruandag
    Ez az uj episode küldi nem rossz! De továbbra sem vagyok oda az omega eventért :D kéne egy bot ami szedi helyettem.
    Amugy alyr2 vagyok..feigyelmeztetés nélkül törölték a régi regemet..