50081
-
Plata #47038 Mai peccs:
General:
We have a little surprise for all of you PC Captains: A Earth Spacedock Update!
Updated the exterior, System Space, model of ESD.
The docking bay has been replaced with something that matches the exterior model.
Updated minor parts of the interior of ESD.
For more information: https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11572869
Known Issues:
Currently the profanity filter is flagging many more words then intended as including profanity. This only applies to renaming a ship, existing ships will not have their names accidentally flagged.
-
Plata #47037 Még nem találkoztam vele. -
Orbancapitan #47036 mert új acc gondolom azért -
Plata #47035 Hát a neve nem ismerős,de úgy nézem újabb féle neve van,nem olyan régi mint nekünk. -
Orbancapitan #47034 írtam pm-et -
Plata #47033 Jó,majd feltöltöm az akksimat hogy jól meg tudjam rázni. :D
Nevét is elárulhatnád.
Még véletlen valaki mást csapok meg 220-al. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.07. 20:20:11 -
Orbancapitan #47032 amúgy plata be vettem egy 5+ év után visszatérő magyar játékost a flottába ha nem vagyok fent segítenél neki vissza rázódni ha bármi kérdése lenne? -
Orbancapitan #47031 nincs, csak dev felületen elvileg a zenfilms így csinálja a demó filmeket elvileg -
Plata #47030 De igen,de akkor én sem látok semmit.
:D
Olyasmire gondoltam hogy nincs-e olyan opció hogy normálisan veszem fel,vagyis látszik hud csak a videón nincs.
Egyébként a játékban ha print screen gombot nyomunk akkor hud nélküli kép készül.
A játék mappájában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.07. 19:49:25 -
Nalam F10-re van bindelve az UI on/off, az eleg szokott lenni a jatekban.
OBS-t hasznalok videokat felvenni vagy streamelni, az nvidia/gforce shadowplay rendszeret nem probaltam meg, azt passzolom. -
ALT+F12 nem rejti el a képernyőn lévő bizbazokat? -
Plata #47027 Új mudd bundli jő.
Béna bundli. -
Plata #47026 Nem tudjátok hogy az ördögbe lehet videót készyíteni úgy hogy a ne látszódjon a hud?
Képet tudok készíten,mert a printscreen olyat csinál.
De steam vagy nvidia nem tom hogy a szöszbe tudná leszödni a hud-ot. -
Plata #47025 Gondolo karácsonyra vettek zent sokan. -
Jaja, picit felgyorsult most, decemberben haromszor is jott ilyen 400-500-as "csomag" a berakott dilikert. -
gunji #47023 Én is csak black friday-ra tettem ki. Most meg figyeltem, mikor megy el. Még bő 11,2 millió dili van a queue-ban. -
Plata #47022 Gondolom a tizenötödik évfordulóra jön lego szett. -
Plata #47021 Én mst le vagyok maradva,a winter token vacakolás mellett nem volt energiám még ezt is csinálni. -
gunji #47020 Na, sikerült eladnom némi dilit: eszerint 38 napos lehet az átfutás jelenleg. -
Plata #47019 Nem arra gondoltam,amikor a játék kiírja hogy a csapat összeált és irány az insta te sügér,na akkor ha véletlen félrenyomsz akkor előkapod a csapat keresőt és újra előjön a tipli az instába te surmó lehetőség. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.05. 22:36:34 -
Orbancapitan #47018 Jah mert ott coldown-os még az elfogadás utáni indulás is -
Plata #47017 Sw ToR-ban jobban megvan csinálva,ha véletlen félrenyomod akkor is újra lehet nyitni. -
Orbancapitan #47016 még a tanuló évekből tudom amikor még flotta szinten jártunk tfo-kra(akkor nevén stf-ekre) és pvp-kre és más csináltam a karin és én is megnyomtam aztán lehetet miattam leave-lni meg csapatot bontani és újra invelni mindenkit...... XD
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.05. 19:54:26 -
Oke, koszi, en is igy gondoltam. 100-bol egyszer jarok igy, de akkor mindig felb.ssza az agyam. :D Jo dolog, hogy minden ablakot egyszerre meg lehet nyitni, ki is hasznalom, de van amikor oda-vissza kattingatok a bank, a hajo, a vendor, a mittomen mi ablaka kozott es feldobja a tfo ready uzenetet, hat van, hogy kap egy escet :)
Ma is igy jartam, 10 sec utan ujra behivott, vagyis nem nagy wasistdas, csak eszembe juttatta, hogy meg akartam ezt mindig is kerdezni, mert eddig nem sikerult visszahozni a kerdest/panelt se menubol, se kattingatva, de ezek szerint nem is lehet.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.05. 19:35:36 -
Orbancapitan #47014 nem, az esc egyenlő a decline-al sajnos -
Plata #47013 Szerintem ha esc-et nyomsz akkor kivesz a sorból,de próbáld meg megnyitni a pve ablakot. -
es meg nekem is kuldtel egy-egy stacket :)
Mindig is meg akartam kerdezni, de folyton elfelejtettem, szoval amikor jelentkezek TFO-ra vagy barmi group cuccra, akkor ha osszeall a csapat, feldobja a miniablakot, hogy belepek e vagy nem (accept vagy decline - 60 secem van erre). Ha itt veletlenul ESC-t nyomok vagyis eltuntetem, hogy tudom visszahozni? Ha varok es automatikusan elutasitja a rendszer a jelentkezest, az az egyik opcio, de valahonnan ezt a parbeszedabalakot elo lehet varazsolni a 60 sec lejarta elott? -
Plata #47011 Hát nem kicsit. -
Orbancapitan #47010 ezért volt csalódás látni a picard végén az enterprise g-t látni..... -
Plata #47009 Hát ha lesz még az idén is winter event,azt hiszem a doffozást kihagyom.
Marha strapás meló volt 50 karival.
De egész szép lett a végeredmény.
Plusz amit már elköltöttem az sincs itt. :D
Ui: A doffos karim is nagy lett a doffozástól. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.04. 17:36:58 -
Plata #47008
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.04. 11:55:01 -
Plata #47007 Hát én azt nem értettem hogy hogy a píbe van az orion karinak 7 küldi is mikor a többinek max 4-5.
Amikor sokat tudtam felmenni ha jólemlékszem volt hogy neki kilenc is ment. -
Orbancapitan #47006 amúgy szerintem mikor a lock boxos doff küldikkel bővitették a doffozást ott ment félre valami -
gunji #47005 Biztos bugos, régebben mondták, hogy nem akarnak belenyúlni a doffolós kódba, nehogy problémák legyenek. ;) -
Plata #47004 Igen,mindig ezt csinálja. -
gunji #47003 Most KDF oldalra ad 4 doff küldit és FED-nél csak egyet, fura. -
Plata #47002 -
Plata #47001 Dupla xp event is jön.
Link. -
Plata #47000 Igen a red alertet láttam.
Az upgrade most nem annyira érdekel,még mindig nem találtam jó build-et a sci karimnak.
Így még mindig nincs felcuccolva,de már van sok százezer dilije erre a célra. -
Elsikkadt a karácsonyi pörgésben hogy dec.27-től 31-ig Upgrade event.
Plisz most olvasom hogy dec. 31-től jan. 14-ig (kéthetes) Red Alert (1x Ultimate Tech Upgrade, Specialization Point, 1x Experimental Ship Upgrade Token).