50202
-
Kotomicuki #19470 Dehogynem - 9. és 2x.(klingon) szint után!
Ha ott vagy a térkép szélén, akkor felteszi a kérdést, hogy át akarsz-e menni a másikba - rábólintva már ott is vagy.
A Delta az más tészta: oda repu mark és szint (én a téli event-ből szedtem ki, minden karimnak), vagy küldetéssorozat kell.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.18. 17:46:10 -
Matusy #19469 qvadránsok között csak pénzért lehet utazni? Át kéne mennem a szomszédosba de pénzt kér érte. Áthajózni simán nem lehet? -
Kotomicuki #19468 De én csak pirossal szedve szeretem a "Miss"-t látni... 
A lényeg, hogy az acc+dmg-ről eljusson a hajó és a karakter a c.D+pen-ig, de ez nem kis idő.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.18. 17:36:44 -
Plata #19467 Van partgen+grav gen skilles.És van ami plasma sebzést ad partgen vagy grav gen mellé. -
Plata #19466 Őtvenes szint alatt tökmindegy milyen cucc.Én szarok rá hogy milyen a statja VR legyen és kész. -
GaborST #19465 ezért raktam hasonlót :) -
GaborST #19464 Azt tudom olyan van csak csak ott nem találtam a listába :D -
GaborST #19463 Bocs a hülye kérdésért de Akkor simán CrtD? (+ szorzó) -
Plata #19462 Crtdx3 pen vagy crtdx2 pen.
Sci konzolokat dobd ki a francba,ezerszer jobb sci konzolok vannak res labban vagy a nagykövetségen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.18. 17:30:07 -
Kotomicuki #19461 Nekem van az egyik karimon olyan VI-os pajzs, aminek az "erősségét" a XII-es Cap-esek sem érik utol...
Szerintem az erő/teljesítmény a lényegesebb, mint az öngyógyítás, csak legyen a boff-jaidnál pajzsot visszatöltő skill: pl. sci team, emergency power to shield. -
GaborST #19460 Hmm 60-s szint
-
Matusy #19459 az a shield ami 2300 max-al rendelkezik de 207-es regenje van az jó? Most olyan van ami 4800as a maximuma de csak 56-ot regenerál. Az enyém mark IV-es a gyors regenes meg mark VII-es de nem értem miért erősebb ha egyszer a maximuma kevesebb -
Kotomicuki #19458 Milyen szinten és mi van hozzá (pl. skill, trait, doff, kozolok és szett)?
Abszolút kezdőként az acc + dmgx2, mert még semmi sincs, ami a találatokat elősegítené, de a sebzés is csak alanyi jogon jár, amit max. konzollal lehet növelni.
A következő fokozat a c.H c.D dmg, ha már van találatot elősegítő skill-ed.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.18. 17:08:08 -
GaborST #19457 Srácok egy tack karinak milyen típusú beam a jobb [ACC] ,[CrtD] ,[CrtH] ,[Dmg] vagy valamelyik kombinációja? -
Kotomicuki #19456 Igen, volt egy olyan időszakom is, de utána, normál szinten is volt egy-egy, olyan küldetés, ami végképp megakasztotta az előbbre jutásomat a történetben, pedig addigra már nálam is az Mk XII, egynemű fegyverek és konzolok voltak felszerelve a 40, szinten kapható hajóra - sz'al a "rossz" cucc, az rossz cucc, egy bizonyos szint fölött.
Ezt változtatta meg a T6-os event-es hajó és az, hogy pár dolgot feljebb tudtam húzni - innentől nincs gondom a küldetésekkel, a 60. szinten sem.
...
"190000 EC-m meg 18400 finomított dilithiumom" - ennyije van, ne küldd már be az upgrade meg a gyártás világába. Meg gyanítom hogy level 15-nek még a közelében sincs egyik RD iskolában se.
Segédlet a fejlesztéshez ill, az R&Đ-hez és a gyártáshoz.
Ha nincs event, akkor a lila uprage elég egy MK II konzol MK VIII-ig húzásához - event-kor ez MK X-ig megy.
A fegyverekhez 2x (vagy 3x?) ennyi uprage kell, ugyanezen szintekhez, míg a hajtómű, pajzs-deflektor 4-esnél 4x ennyi (duplája a fegyverekének) - emlékeim szerint.
A fentiekből visszaosztva kék uprage-ből kell ~3 egy konzolhoz, 4-5 egy fegyverhez és 10-11 a többihez.
Zöldből ~7, ~13, ~26-28...
MK II-es dolog előállításához csak fehér és zöld alapanyag kell, amiből, ha nem felejti el kiszedni azokat a küldikből, bőségesen kéne, hogy legyenek neki. Egyedül a lila uprage igényel 1 lila és pár kék alapanyagot, a kék a kékekből is kijön - utóbbit lehet már 20. szinttől is találni a küldetéseken (a doff-küldik is hozhatnak), igaz, nagyon ritkán, de, ha több karival nyomja az illető, akkor ezek sem problémák, pláne az 52. szint fölött az admiralty-val.
Az biztos, hogy 10-es R&D szint alatt nem nagyon éri meg sokat fejlesztenie, mert az csak a dili'-t nyeli - a 10. szint 30x6k R&D XP-t jelent, ez 3 slot esetében 10 fejlesztési napot... (a 15. szint 105x6k-t, avagy: minimum 105x20 órát)
Nem tudjuk az sem, hogy az alapanyagok gyűjtésével hogy áll, mert ez is az egyik alaptétele a saját gyártásnak, fejlesztésnek.
Ennyi EC-ből 2-3 dolgot vehet az ex'-en, míg a gyártásnál&fejlesztésnél csak az uprage-k igénylik az EC-t - 200k-ból meg kijön 13 lila, 26 kék és 80 zöld uprage; ennyit mennyiért is kapnál az ex'-en belőlük...
Ennyi diliből (de még gyűjthet hozzá hétfőig) ~20 fejlesztési lehetősége adott. A hatékonyság attól függ, hogy milyen szintű uprage-t tud előállítani, vagy venni az ex'-en - most ez utóbbiak is drágák, 2-nél több lilát (de inkább csak kéket) nem hinném, hogy kaphatna 200k-ért.
Summa: nekem, a számok alapján még mindig a saját gyártás és fejlesztés éri meg jobban, mint a tőzsdei beszerzések, mert nem vok kereskedő és nincsenek 100 millióim - de ekkora értéket már gyártottam és fejlesztettem magamnak..., sokkal kevesebből.
A fentiekből meg az jött le nekem, hogy a saját gyártás és fejlesztés előbb megvalósulhat (és olcsóbb), mint a tőzsdei beszerzésekre alapozni - ez utóbbi jóval nagyobb igényéhez az EC-t előteremteni (pláne kezdőként).
HA pontosan előírt tulajdonságú cucc kell, akkor érheti meg a tőzsde, de az megint csak nem a kezdők játszótere az EC-szükséglete miatt.
De ne legyen türelmetlen: ~2 hónap múlva ismét lesz event és akkor, már sokkal felkészültebben, megint nekiállhat tervezni.
Csak addig kell elvergődnie vhogy... (pl. indít még pár karaktert és dili'-t farmol az acc' bankhoz)
...
gerisz23 #19430:
A repus dolgokkal egyet értek, azok sokat segíthetnek egy kezdőn, de ahhoz 50. szint fölé kell menni - és piszok szerencsésnek lenni az RA-kon, hogy ne csak uo kezdőkkel legyen az tele, ill. megfelelő cuccot dobjon a doboz.
Viszont az FC-ért kapható konzolokkal nem értek egyet:
- még nem flottatag, ergó: nem lehet FC-je sem
- a fleet-es konzolok hihetetlenül drágák, mind FC-ben, mind dili'-ben -> nem kezdőknek valók
- a fllet-es konzolok akkor érnek vmit, ha az egész hajókoncepció támogatja őket (boff-ok, doff-ok, különleges szettek és konzolok) -> ez megint nem a kezdőknél fog megvalósulni
...
Chak #19455:
Alacsony szinten az acc és a dmg a nyerő - hogy egyáltalán eltalálhasd a célpontot és többet sebezz bele.
Az előbbit a skill-el (esetleg trait-el, doff-al, epic fegyverrel) váltod majd ki, az utóbbit meg egy hosszabb és drágább folyamat végén, amikor az egész hajót átszerszámozod.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.18. 17:00:14 -
Chak #19455 Sztem low lvlen a crtH és a dmg a leghasználhatóbb stat. Hiába tolnám telibe a mirandát 3 db crtdx3 beammel ha nulla crittel nulla hasznát venném a milliárdos itemeknek. A fedes tutorial is dmg meg crit hites fegyókat ad. Az sem véletlen. De amint elérhető a spire konzol.. egy egészen más világ jön. Kis karinak régen azt raktam rá mait találtam vagy kaptam rewardból. Most exen lehet kapni nagyon olcsón akár lila fegyókat is kevésbé jó statokkal, de küldizéshez több mint elegendőnek kell lennie. -
lammaer #19454 Hát még angolul se nagyon, rendesen utána kell nézni néha egy témának a neten... -
gerisz23 #19453 Nem hülye a kérdés,csak nincs normális magyar leírás még a játékmechanizmusról.
Tegnap pl vki trade channelen tac konzolokat árult azokat upolta,ami sztem pénzkidobás.Ha hozzáférhetők a spire tac consolok azok helyből jobbak. -
lammaer #19452 Hehe, tudok hülyéket kérdezni na :D -
gerisz23 #19451 Tegnap vettem dmg2 crtd pen ap beameket az engimnek majd kiváncsi leszek mennyit sebez. -
Plata #19450 Most hogy mondtad eszembe jutott hogy az új kiskarimnak,aki már nem kiskari mert 60+,vennem kéne fürdőruhát.Még valahol van pár ezer risa tokenem,veszek neki valami jó ruhát majd. -
gerisz23 #19449 Pent fegyóra csak 1x kapsz,és azt is csak craftoltra a gyártásnál.
Növelni lehet az értékét traitekkel,konzolollal.Olyan 40%-ra lehet felvinni az össz értékét,de ezt konfigos (zsírosdeszka) tudja pontosan.Azért az elég brutál debuff:) -
lammaer #19448 Hát most nemtok, de gondolom sokszoros a különbség.
Na erre írtam a kollégának, hogy a reddit népe szerint a két módositó között nagyjából 5-6% difi van, az ár meg... hajjajaj. Szóval nincs arányosság és neki nem kell ezzel foglalkozni. De összeveszni nem fogunk, rémlett hogy a PEN annyira nem gáz, de ezekszerint ennél több.
Lehet hülye kérdés de önmagában a több pen (mondjuk urambocsá penx3) szintén annyira über, vagy csak 4. módosítóként lett ennyire jobb (vmi stacking mechanizmus miatt esetleg) ? -
Plata #19447 Sajnos nincs.
A winter store-hoz aktív winter event kell,akkor kapsz winter store unlock küldit. -
gerisz23 #19446 Azt tudom,csak hátha nyitva van a store nekik is.
Akkor lehet este felpakolom a cuccom exre.
Tegnap bejőtt vagy 3-400 misi,és agony phaser crtd4 beam is sikeredett epicre,amit még nem vittek el. -
Plata #19445 Nem tudod,a korcsolya kari bound,és az új altoknak nincs winter store,csak a régieknek.de ruhát tudsz venni. -
gerisz23 #19444 Naná.Az összes dps huszár azzal megy.
Nézz rá exen a crtd4 és a crtd3 pen fegyók áraira -
gerisz23 #19443 Token?az az alapanyag,huh most lehet kitudnám venni korcsolyát az új altoknak. -
lammaer #19442 És magasabb szinten is OP? -
gerisz23 #19441 Alacsonyabb szinten dmg és pen kell,illetve az a legjobb választás.
Disruptort kifejezetten szeretem amúgy. -
Plata #19440 Hű srácok most néztem az árakat exen,egész magasan van a winter tokenek ára.
2.6-4 milla kezdőáron van 1 csomag. -
lammaer #19439 Szivesen veszem a korrekciót... csak éppen nem azt írtad hogy "alacsonyabb" szinten... :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.03.18. 14:10:03 -
gerisz23 #19438 Te meg ostobaságot írtál.
Neked írtam hogy a pen jelenleg a legjobb módosító-amúgy kisebb szinten is.
-
lammaer #19437 Megint belesik mindenki ugyanabba a hibába, hogy elfelejtik ki a kérdező, kinek megy a válasz, milyen lehetőségei vannak. -
gerisz23 #19436 A pen magasabb szinten OP... -
lammaer #19435 "190000 EC-m meg 18400 finomított dilithiumom" - ennyije van, ne küldd már be az upgrade meg a gyártás világába. Meg gyanítom hogy level15-nek még a közelében sincs egyik RD iskolában se.
Lootfelszerelés és bármelyik ingyenesen kapható hajó tökéletesen elegendő egy jódarabig. -
gerisz23 #19434 Flotta-igen.
Fegyóknál vannak módosítók pl crtd2 pen,dmg pen amire érdemes ráfeküdni.
Ha szar módosítóst huzol az ha felhúzod se lesz jó.
A lényeg csináld a napi r&d-t az xpért,ha minden igaz 5-ős szint után 2 vagy 3 napit tudsz indítani.
Gyűjtögess.ismerkedj a játékkal,még ne foglalkozz olyan dolgokkal amikhez nincs cuccod,erőforrásod. -
lammaer #19433 Úgy megy a dolog, hogy a fegyverek erősségét két paraméter határoza meg:
- egyrész a szintje (azaz hogy milyen MK)
- másrész az hogy hány és milyen módosító van rajta -> ebből jön a fegyver ritkasága azaz szine (lehet fehér, zöld, kék, lila, sárga)
Pl egy DMG módositó feljebb tolja a fegyver sebzését, igy egy zöld +DMG modosítós fegyver sebez akkorát mint a nála 1-el nagyob szintű módosító nélküli.
Egy lila fegyer az 3 módosítóval rendelkezik, tehát még erősebb.
Ugyanez igaz más felszerelésekre is pl pajzsok meg fegyver sebzés módosítók.
Fontos hogy attól hogy egy fegyver lila (3 módosítós), nem biztos hogy sokkal jobb mint mondjuk egy kék (2 módosító), mert vannak kevésbé hasznos módosítók, pl CRTH, ACC, PEN szemben mondjuk a számodra vontosabb DMG vagy CRTD módosítókkal.
Azt még érdemes tudni, hogy a piacon néha aránytalanul megnő a fegyvereke ára.. pl lehet, hogy egy CRTDx2-es fegyót megkapsz 100K ECért, mig egy CRTDx3-asért meg milliókat kérhetnek. Ez azért van mert az extra DPSre utazó népek mindent ki akarnak sajtolni a gépükből és mivel ezek a kombinációk ritkák, a gazdagok sokmilliót s megadnak érte. A mi szempontunkból egy kevésbé drága CRTDx2 + DMG kombó tökéletesen megfelel, nem azon áll vagy bukik a build. -
lammaer #19432 TE, nem azért nem mentek neked annó a küldik mert véletlenül feltoltad a nehézséget? (Nem trollkodom, de vannak ilyen emlékeim, lehet hibásan).
Nekem nem voltak problémáim a PVE küldikkel, full kezdőként szedettvedett tetrion beamekkel felpakolt hajóm volt, tán még torpedók meg aknák is voltak rajtuk.
Gyakorlatilag mindennap letoltam a loot-o-matic foundrys küldetést, aztán abból ami esett kiválogattam ami szimpatikus (zöld esetleg kék) a többit meg eladtam.
Sőt, emlékszem hogy volt olyan fittem is (tán itt van a fórumon) hogy telepakoltam a hajó első 4 v 5 slotját torpedóval (mert szerettem a torpedókat, és fogalmam se volt olyasmiről hogy torpedó global cooldown vagy a torpedók büntetése pajzsok ellen), és még úgy se volt gond.
Az meg végképp fel se merült bennem hogy a diliért megvehető hajókból vegyek hogy váltogassam őket a küldetések során - egyszerűen nem volt rá szükség. -
Matusy #19431 Lehet én vagyok a nem túl okos, de elöbb azt mondtátok hogy mindig maxoljam a cuccokat hogy minnél nagyobb mark legyen, majd mark 2es cuccokról beszéltek h azzal lehet küldizni.
Én nem értek valamit? Vagy elcsúsztam valami felett? Bocsánat az értetlenségemért de amúgy is rengeteg opció van a játékban,+ durván beteg is vagyok és nem annyira fog most az agyam.
Amit eddig tanásc alapján megtettem: azonos tipusú fegyverek (distruptor beam-ek) elkezdtem a kutatást a beam fegyvereknél. DoFF-okat nyomom, napi 8000 dilithitumot igyekszem átalakítani.
Flottába akkor érdemes menni v sem? Én kezdő vagyok, Nincs cuccom és időm se lesz sok miután meggyógyulok. Én azt a napi 1-3 órámat amit játékkal tudok tölteni szeretném úgy h ellövöldözgetek csapatban akár PvP-ben akár PvE-ben. Ilyen szintű játék valahol lehetséges? :D