50197
-
Plata #19705 Nekem ezek a szettek már ingyen vannak.Unlockoltam őket accountra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #19704 Ha már GSF idején is játszottál akkor alapból kapsz 4 pilóta szettet,mindegyik adaptive armor.Nem túl szép de használható.
A Gunslingeremnek tök vegyes felszerelése van,mert 50-es,részben adaptive részben medium részben FP-n talált.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez volt a legelső karim.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.03. 20:24:54 -
petyahun2 #19703 hát ha úgy tudok majd összegyűjteni pénzt rá játékban és szépen jön akkor majd én is veszek boltba ilyen cuccokat kössz a segítséget
-
Plata #19702 Még azt elmondanám hogy én kariknak mindig adaptive armort veszek,és azt modolom 4 szintenként,vagy data kristályból veszek boltosnál zöld modokat bele,vagy ha van kedvem magam gyártok hozzá kék vagy jobb modokat.
De mióta le van könnyítve az Sw ToR és a szintek csak úgy repkednek inkább csak boltban veszek zöld modot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
petyahun2 #19701
hmm köszi az infót akkor majd ha oda érek ezek alapján Saboteur leszek tetszett a leírás alapján kicsit illik is hozzám 
Utoljára szerkesztette: petyahun2, 2016.04.03. 20:01:19 -
Plata #19700 Na haza értem,smuggler lehet Gunslinger vagy scoundrel.Gunslinger tiszta dps dupla pisztollyal,távolsági sebzős kari,akinek van saját fedezéke.Ha letérdel letesz maga elé egy fedezéket és az mögül ossza az áldást.Azon belül is 3 ág van,Saboteur ami egy tér sebzős robbantgatós csempész,a Sharpshooter pisztolyokkal sebez hatalmasat,a harmadik a Dirty Fighting,az kicsit más,azt még nem próbáltam.Saboteur az genyó gránátokkal és pisztollyal operáló nagy sebzésű kari,a Sharpsoter inkább pisztolyokkal szintén nagy sebzéssel bíró kari.A Saboteur ráadásul olyna bombákat is dobál aminek dot sebzése is van aoe mellett.
Gunslinger ha lerakja a fedezékét,tud magának bunkert meg egyéb szart lerakni,még boss harcnál is volt hogy én gunslingerrel túléltem míg a tank nem.
A másik a Scoundrel,az teljesen más tészta,az hátba támadós piszkos harcmodort folytató kari,híler és dps is lehet.Van neki stealthje,így sok harcot ki lehet vele kerülni.
Sawbones nagyon jó híler,de sebezni is tud,Scrapper az egy álcából hátbatámadós genyó figura.Be osonsz az ellenség mögé és shotgunnal hátba küldöd meg hasonló,tényleg a Scoundler nem két pisztollyal hanem pisztollyal és shotgunnal harcol,a shotgunt csak hátba támadásnál tudod használni.A scoundler nem tud fedezéket lerakni.De fedezéket tud keresni,ládák hordók egyéb tereptárgyak mögül tudja osztani az észt.
Harmadik Scoundler a Dirty fighting,az közös a gunslingerrel.
Mind a kettő jó,Gunslinger azért jobb mert távolról szétszedi a népet,a Scoundrel azért jó mert tud láthatatlan lenni,tud hílelni ha kell. :
Most 1 Gunslingerem 2 Scoundrelem van.
Gunslinger az saboteur,scoundrelek közül egyik Sawbones másik Scrapper.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.03. 19:15:24 -
petyahun2 #19699 Rendben köszi -
Plata #19698 Van 3 smugglerem is.
Ha haza érek ìrok,de mobilròl utàlok.
Szar ez a mobil billentyűzet. -
petyahun2 #19697 Akkor ez a gond köszi Plata mondjuk nem vesztettem sokat :P kb lvl 20 kari volt ha ismered a smugler kasztot akkor kis útutatást adhatnál róla pl hova specializálódjak stb meiknek mi a pozitívuma és negatívuma..... -
Plata #19696 Ha SW ToR-ra gondolsz lehet hogy sokàig inaktìv karit törölnek. -
Plata #19695 Ha SW ToR-ra gondolsz lehet hogy sokàig inaktìv karit törölnek. -
petyahun2 #19694 Hali mindenki egy kis off téma valaki tud arról valaki valamit hogy a star wars online játékába önmagátol törli a karit ? mert velem szó szerint ez történt hónapok óta nem nyultam az acc-hoz és most néztem hogy kicsit játszom de nincs a kari sehol -
aru #19693 Nem is tudsz minden játékot vagy launchert felrakni mert vannak olyanok amik régió lockosak. Nekem már adott ilyet és skipelnem kellett emiatt.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.04.03. 14:09:58 -
Plata #19692 Napi háromnál többet nem ad.
Egyszer zsinórban sikerült megcsinálni pár küldit,és három újat adott,de többet nem.Csak másnap.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.03. 13:19:47 -
Chak #19691 4k pont felett vagyok és azt vettem észre h napi 1 küldit enged ki ikszelni és akkor ad egy másikat. Néha jól jött mert olyat adott helyette amihez nem kellett újabb gémt felrakni. -
Plata #19690 Igen de ahhoz kell hogy a játék fent legyen a gépeden,most 18 játékot nem fogok felrakni rá.Torchligh 1-2 fent van,neverwinter és Sto is fent van,na meg az a stronghold kingdoms,mert azt hittem olyan mint az eredeti.Sajna nekem mindig játsz x napot APB játsz x napot warriors akármivel,játsz x napot prime world játékkal, meg hasonló küldik vannak.
De 2500 pontom nekem is van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.03. 11:50:31 -
Nomad90Hun #19689 
Aki Arc-al akar pontokat gyűjtögetni, és azt átváltogatni zen-re annak halkan megsúgnám, hogy tessék az ilyen "játsz x játékkal y különböző napon" küldiket potya xp-ként kezelni, ugyanis Arc barátunk nem nézi, hogy játszunk-e az adott játékkal, hanem azt nézi, hogy 24 óránként 1x el van-e indítva az adott játék launchere. Ezt külön leteszteltem, hogy 1x elindítottam 1 ilyen több napos questhez a gamet éjfél után és nem adta meg a következő napit, reggel 8 után elindítva viszont igen. Szerintem mindenkinek van napjában 5 perce, hogy elindítson 2-3 játékot (PWI, APB, stb), és elég ha 1-2 percig fut a launcher már meg is van.
Nekem holnap lesz 1 hete, hogy elkezdtem, és meg is lesz az 1500 arc pont = zen
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.04.03. 11:41:55 -
Plata #19688 Nekem még soká lesz,folyton buzi küldit kapok. -
aru #19687 Tegnap melett az első 500 zen a belépkedős klienses marhasággal. Kaptam mellé amikor kiszedtem egy "first buyer" packot.
-
Chak #19686 Yeah végre új játszható faj is jön! :D -
Plata #19685 Mivel ez április elsejei vicc volt,ennek elég kicsi a lehetősége.
-
aru #19684 Tök mindegy akkor sem mernék. -
Plata #19683 Az addig ok,de valamit nagyon elfelejtettél.
Április 1 van te tök.
-
aru #19682 Az teljesen más ott nem "random stattal" dobták vissza a cuccokat! DR-nél sima 2 szintes nerf volt aminek a szintrehozását az ugrade behozásával oldották meg. Jogosan lesz kurvaanyázás amikor az 50-100 milliós cuccok értéke 1-2 millióra csökken emiatt, és még használhatatlanok is lesznek.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.04.01. 13:12:02 -
Plata #19681 DR-t is megcsinálták. 
De ne csodálkozz,következő Season előtti hulla szezon van. -
aru #19680 Ha ezt megcsinálják akkor drasztikusan fog csökkenni az amúgy sem nagy játékosállomány.
Tegnap pl este 6-tól 8-ig alig jutottam be PvE-re, mert alig volt játékos. Tegnap délelőtt is hasonló volt a helyezet, 30 perces várakozások.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.04.01. 13:01:47 -
Plata #19679 Lol.
Én meg mondtam nektek előre hogy ne siessétek el az uppolást,még jó hogy én csak egy két karimnál tököltem vele.
Az epic lesz a legmagasabb szint,de az ultra rare és epic közé bejön még egy szint,az epic cuccok az új szintre fognak kerülni de random stattal.
A zenes hajók konzoljai nem epic-ek lesznek többé. -
Chak #19678 uberrel -
Plata #19677 Hogy gyün STO-hoz a Sith nagy úr? -
Chak #19676 oh hogy Jar Jar lopja el az ebéded!! -
Plata #19675 Ha jól látom ez reddites link,gondolom valami április elsejei ökörség. 
Én tudom hogy mi lesz a köv expansion,de nektek nem mondom el,mert akkor nem keresek olyan sokat ha elmondom nektek is.
-
Chak #19674 link az új expansion tartalma már hivatalos! :D -
Lokker #19673 Akkor most már a kezdők is 10k feletti dps-t tolnak majd
-
Plata #19672 Másik fórumon írták mi lesz temporal recruit event jutalma.
Reward for the Temporal Recruit event is a single uncommon Mk VIII Tetryon cannon with a DMG modifier.
-
Plata #19671 És a régebbi szetteket,Nukara,Romulan,Borg meg is variálják S11.5-el.
Elvileg felújítják őket,lehet dysont is,nem emlékszem pontosan melyik szetteket buherálják meg,felkéne nézni tribblire. -
Plata #19670 Jelenleg 8 repus szett van,mind másképp néz ki,hidd el sok dinnye van aki képes lesz minden szettet beszerezni,a hajó külseje miatt.
És lesz majd jó pár sügér aki vesz majd zenért + visual slotot. -
Daeus89 #19669 jah csak a wowba van értelme is itt meg van kb 12 item azt csoki :D majd 12 kieg múlva lesz jó és értelmes most konkrétan "szart" se ér -
Plata #19668 Hidd el hogy sokan fognak rá cuppanni a dologra,pár évvel ezelőtt már láttam hasonlót,csak ott Transmognak hívták és a WoW-ban volt,sok pénzt kerestem vele. -
aru #19667 Nem írtam, hogy mindet. Amire szüksége volt, és a visual slot sem fogja arra ösztönözni a játékosokat, hogy beszerezzék a hiányzó darabokat! -
Plata #19666 Nekem nem volt,egyszer dobott ki mikor nem voltam gépnél.
Letoltam az összes karival a doffozást,sulibánozást,és még vettem asszem 10.7k zent is.