50202
-
aru #20604 Ma sem került be új tartalom így a játék ma is csak 4x fél perc kristály lett. Szánalmasak ezek egyre jobban!
-
Daeus89 #20603 ha már változás max konzoloson és ugye az is augusztusba jön ... szal no para vagy szeptember ? egyébként meg pár t5 hajó árára rá férne a fixálás az tuti :D + jöttek olyan hajók amiket lehetne pakkosítani + extra hidazni esetleg , egyébként amiket hallasz pletykát azoknak nagyrészt bejönnek csak máshogy szal nem para
másik vagy itt vagy másik forumon volt téma hogy konzolosokkal itt is grafika frissítés lesz és akkor mi lesz nah erre a válasz szerencsére a sony meg xboxosok meg szorongatják a tökeit a cryptiknek mivel a mostani optimalizálásuk öhm low low low
-
Plata #20602 Zen árfolyama nem megy lentebb,egy hamar nem.
És amit ma hallottam pletykálni az sem volt jó.Remélem csak pletyka marad.
De állítólag ha jön a konzolos STO a jelenlegi store árakat átalakítják,valószínűleg drágább lesz majd minden,én vettem is még zent és vásárlok + kari slotokat későbbre.
Pletyka szerint megint olyan store átalakítás lesz mint 4 éve volt,akkor mindennek 25%-al lett drágább az ára,most nem tudni mennyivel fog változni.
Egyébként meg a dyson hajó dyson szettel nem nagyon igényli a sok túlélős sci boff skillt,és lehet vele 3 tac-ot használni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.26. 17:50:22 -
Zero_008 #20601 Ja, a photonic shockwave-re is rak radiationt. -
Zero_008 #20600 Az inhibiting secondary reflector radiation damage-t rak egy csomó skillre, többek közt a gravity wellre is, meg a scramble sensorsra is. Én ez utóbbit használom még sebzésre, GW úgyis jól összegyűjti őket és felbassza az agyukat, közéjük küldöm a scramble sensorst, és pucolok el amíg egymást lövik. -
Kotomicuki #20599 Azért "akarok" T5-ös hajót, mert ez jön ki "olcsón", amíg ilyen magas a Zen árfolyama: 13 milla most a fsm, tehát 52 milla EC-ből kijön és van hozzá tokenem - és ez nincs Zen-es csomagban, tehát akkora veszteség nem ér a "korai", flottás változatának a beszerzésével.
A Vesta-nak akkor van több tac boff-helye, ha beáldozom a sci-t, így lehet, hogy jobban harcol, de kevésbé lesz tartós - mindkét hajón csak 2 slot-os az engi boff, így abba olyan sok túlélés nem pakolható.
De, ha tényleg torpedósra építem, akkor ahhoz tényleg nem kell sok tac hely: II-es spreed, HY (vagy kicsi spreed) és TT elégséges - és akár a beam +25% sebzése mehet a védelemhez is a skill-ezésnél (az aknák, ha ki nem lövik őket, előbb-utóbb tarolnak). Viszont most nézem, hogy a III-as GW mellé mindenképp csak II-es TR fér majd...
Tényleg, ha már lesz egy 2. 3. sci slot-helyem, akkor a GW és TR mellé mi van még, mint területre ható sci skill?
Egyedül a Subspace Vortex-et találtam megfelelőnek, ami még a Lt.Com. helyről "indítható", de az meg komolyabb befektetést igényelne...
Vagy marad a Photonic Shock Wave, bár, annak a 3 km-ébe, mivel a hajótól számítja, sok minden nem fér bele és Lt.Com. helyen csak az I. szint elérhető, az meg sokat nem üt.
-
Zero_008 #20598 Én tavaly delta kiegnél elkezdtem egy ilyet is, és bő 16. szintig jutottam vele, annyira nem volt hozzá energiám. -
Plata #20597 Na bakker 58 másodperces kristály.
CLR—Crystalline[0:58]— Dmg(DPS) —Garon 1 203 283(22 703) Stray 598 834(12 221) Si'Las 472 329(8 588) Shaag 438 312(9 326) Shorty Rem 377 721(8 784) Arnor 306 352(5 891) Gabriele 290 456(19 364) Vanguard 224 830(4 088) Korax 164 333(3 652) -
Plata #20596 Norm kristály túl puhány ahhoz hogy nagyot lőjek bele.
CLR—Crystalline[2:04]— Dmg(DPS) —Gaval 1 222 648(10 540) X'Prel 1 009 361(8 411) Tol'Ar 751 627(6 652) Jack 519 327(4 946) Mira 388 400(3 237) Yirxoyc Ir 255 399(2 146) Setsuna Th 227 063(2 911) Korava 150 152(1 548) Andrei Tur 140 619(1 202) Iblis Sava 67 672(564) -
Plata #20595 Én is tervezek egy újabb karit funból,ez már több éve érik bennem,de sosem csináltam meg.
De most majd megpróbálom.
Klingon joined trill sci kari.
Katt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.26. 07:17:08 -
Plata #20594 Miért t5 hajót akarsz?Vannak már T6 hajók,de ha t5 hajót akarsz ott a Vesta,abban 3 tac boff is volt.4 tac 2 engi 5 sci konzollal.
Vagy ott van a zenes Dyson,abban is 3 tac boff van és ugyanez a konzol kiosztása.Bár mind a két hajót 3 féle konzol kiosztással adták ki,de ezek a tac változatok.
Skillezés alapján úgy nézem valami torpedóst akarsz,ahhoz nem kell sok tac boff.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.26. 07:09:55 -
Kotomicuki #20593 Rohadjon meg az összes befőttje annak, aki ennyire megnyeste a tac boff-helyeket ezen a gyöngyszemen!
Így csak fun hajó lehet - netán torpedó-akna boat a gw + tr combo-hoz, efféle skill-ezéssel.
-
Plata #20592 Nekem temporal drenyás a GW sci karim.
Az űr szettje még a régi ingyenes szett.kivéve a pajzsa azt lecseréltem repus MACO-ra pár éve.Majd ha lesz kedvem neki farmolni tokent lesz jobb is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.25. 17:15:12 -
Plata #20591 CLR—Crystalline[2:16]— Dmg(DPS) —Gaval 1 419 755(11 268) T'Shenaat 810 364(6 234) Gsseth 526 920(4 284) Endicott 385 750(2 990) Tejen 362 479(3 295) Koto 347 856(2 596) Tharasss 218 233(1 774) K'Leen 108 854(930) Alexa 69 678(792) D'Vel 67 785(521) Name 0(0)
Első lettem pedig el sem tudtam sütni az ágyúm,sem a többi tholian cuccot,mert túl hamar vége lett. -
Plata #20590 Kristályon nem tudom mire adja az első helyet,afkolással is voltam első. -
Plata #20589 Lifetimereknek van. -
Zero_008 #20588 Normál nem valószínű, mert most úgy néz ki, hogy a TOS küldetéseket hegesztik, legalábbis a mai hír szerint:
http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9981053 -
Lokker #20587 lesz új küldetés a héten? -
Zero_008 #20586 Na azért. Oké, hogy kristály advanced pub tele van gyökérrel, de azért voltam első GW-re speccelt sci Pathfinderrel... GW és Tyken's rift megy felváltva, általában a GWnek még épp nincs vége mikor tudom tolni a riftet. Meg van felpakolva gravimetric torpedó, ha azzal megszórom az összegyűjtött ellenségeket, akkor 1-2 gravimetric proc is bejátszik, ami szintén a GW skillből kap bónuszokat.
Az tény, hogy az energiafegyverek meg csak azért vannak a hajón, hogy szépen világítsanak... -
Plata #20585 Én most tervezek egy új EBC-s fun karit,de mindenképp klingon lesz.
Csak nem tudom még várjak-e lobis raiderre,mert vajon EBC-je lesz vagy csak BC.
Valszeg Trill sci kari lenne,energia és pajzs drain konzolokkal,energia drain skillekkel.Torpedókkal.Vagy és Gw és torpedók.
Csak tudnom kéne hogy a lobi raider vajon EBC-s lesz-e,mert a zenes nem azt tudom.Viszont a lobisnak baromi jó a boff kiosztása.
Klingon Timeline Pilot Raider [T6] - D4 Class
Console - Universal - Proton Charge Launcher
Starhip Trait - Standoff:
+15% Bonus Damage to Weapons when attacking a foe's forward 90' arc, Bonus reduce to 5% in PVP, Once per 10 seconds, apply Weapons Offline for 2 seconds when attacking a foe's forward 90' arc,
5 Fore, 1 Aft Weaponary
5 Tactical Consoles
3 Engineering Consoles
3 Science Consoles
Bridge Officer SeatingEns Uni, Lt. Cmdr Uni, Lt Uni/Temp ops, LtCmdr Uni, Cmdr Uni/Pilot
Comes with Pilot Manuvers
De ha nincs EBC akkor mindegy.temoral vesta és flagship traittel jó lenne. -
Plata #20584 De egymást cd-re teszi,de ma már olyan hamar lejár alapból is a cd-je hogy fölös 2.
Nekem van hogy saját magát teszi cd-re,mert hamarabb lejár a cd-je mint kéne traitek miatt.
Van egy fun Gw-s sci karim,a vulkáni karim,3 temporal hajóval,temporal szettel meg satubbi.Neki atom erős gw-je van,10 kilóméterről mindent összeránt és sebez is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.25. 08:19:41 -
Plata #20583 Másik meg hogy Gw-t ha nem skillezel rá és nem raksz rá sok aux energiát akkor nem is érdemes használni.
Ha viszont a gw-re is skilezel rendes sebzősre nem nagyon tudod skillezni a karid,és az energiás akkor sem lesz elég ha fedes karid van,mert akkor kéne minimum 75 aux 75 fegyver 50 pajzs,már pedig annyi nem lehet.Igaz delta eventes gorn engi karim ha harcol 115-125 all energiára feltornázza magát,de az meg más tészta,mert ő fun akksi kari.
Van asszem 5 vagy 6 romulán 60-as karim,mindnek ott van a hajóján 4-5 uni konzol még sincs gond sem a túléléssel sem a sebzéssel.
És az energiával sincs gond,ha kevés az energia használj plasmonic leech-et,az a klingon kariknak nálam alap felszerelés,így a klingon romulánnak is.Sem a flambardnak sem a command cruisernek nincs energia gondja plasmoval. -
Lokker #20582 2 gw nem egy cd-n van? -
Plata #20581 Mi a fasznak 2 Gw?
Egy kurvára elég,kettőt nem tudsz használni,hamarabb lejár a cd-je minthogy kitudnád használni.
Az egyik romulán karimnak nincs is tac konzolja csak 5 uni konzol,még is durván tud sebezni.
Romulán meg szerintem nem jó igazán EBC-s torpedósnak,abban a klingon BoP jobb.
Klingon EBC szett 2 részes romulán 3 és gyengébb.A konzolja szintén gyengébb,a romuláné plasmás klingoné quantum.
Romulán hajó tökre jó bármire,veszel hozzá plasmonic leech-et és nem lesz gondod energiára sem. -
Kotomicuki #20580 De a fed/KDF oldalon csak 2 konzol kell - a 3. be van építve a skill-jeikhez - és a plusz egy T6-os hajó ára ráköltése nélkül is használhatók - ha a fleet ship module-t rááldozza még az ember, de ezt én 10 milla EC-ért vettem...
Azonkívül a romulán hajónak sok mindene függ az aux energiaszintjétől - ha nem rángatom föl, akkor még javítani sem nagyon tudja magát, mert annyira alacsony a SC miatt, de ekkor/addig meg a fegyverek kapnak szinte semmit és a e.-szintváltozásokhoz is idő kell... - , míg a másik kettőnél erre nem kell annyira figyelni, mert az alap-energiaszintek is magasabbak (ha skill-pont van rajtuk).
3 konzolhelyet beáldozni, csak azért, hogy "használható" legyen a hajó...; plusz még a PL is, hogy legyen némi energia...
A flottás "juhtúrónál" legalább volt 2 GW-nek hely, ha 2 sci boff-ot alkalmaztam - addig kellett csak elvenni a fegyverekről az energiát, de ez a torpedót nem is "izgatta" és mire a GW összeszedte a népet már az energiafegyverek is működésbe léphettek...
Hát, romulán hajó vagy spéci dps-ként, vagy ebc torpedó-akna-sci skill-esként használható, a többi legfeljebb fun kategória. B@xxák meg a Singularity Core-jukat: arra kell ellőnöm a nem túl nagyszerű képességeit, amit a miatta beálló végszükséghelyzetek előidéznek, amik nem is volnának, ha "rendes" magja volna a hajóiknak"!
-
Plata #20579
Ez a konzol plusz a T6 Bc konzol és nincs gondod a túlélésre,a t5 konzol nem tudom milyen,asszem sosem próbáltam ki.
Valami villámlós fegyver konzol,tényleg kikéne már próbálni.
Kéne egy kari hozzá. -
Plata #20578 Mert a romulán sokkal tac-osabb,és nem cruiser hanem warbird,warbirdnek nincs cruiser skillje.
Ha nem lenne juhtúróm akkor azt használnám,a BC szettel együtt meg tök pöpec.
Set 2: Enhanced Weapon Systems Efficiency
Passive
25% Resistance to Weapon Power Drain (including from weapon fire)
+5 Weapon Power
Set 3: Experimental Alloy Plating
Passive
+5% Maximum Hull HP
+35% Flight Turn Rate
A legkissebb konzol a szettből pedig kötelező darab minden romulán hajóra.
Tegyél a hajóra plasmonic leech-et és nincs gond az energiával.
Vagyis a fegyó energiával nem szabad hogy gond legyen,mert a szett mkatt eleve kevesebbet fogyasztanak a fegyók,és a szett ad is rá.
Vagyis ha ezt a BC-t használod 50%-al kevesebb energiát fogyaszt,mert a szett és a hajó is ad 25-25%-ot.Ami nem rossz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.24. 19:31:45 -
Kotomicuki #20577 Hát, a romulán BC (sokkal) gyengébb (még a flottás is), mint a másik kettő:
- hiányzik a 2 db 25%-os sebzéscsökkentés
- nincsenek cirkáló skill-jei sem
- a romulán "warp" energiaszint-csökkentései sem jönnek jól
- nincs EBC-je, így még lopakodó torpedósra sem lehet átépíteni, amivel a fönt hátrányok eltűnnének
A fed-es és így a romulán BC flottás változata viszont nagyon jó:
- tartós
- egy fordulékonyság skill-pötty elég neki a DBB-khez (amíg nincs más rásegítés)
- én a tűzerejére sem panaszkodom, hiába csak 2 sci-konzolhelye van (nyilván nem hardcore dps build - ezen a téren az Ecalipse előnyben van vele szemben; viszont, arra nagyon jó a T6 fleet BC, hogy összeszedje a cuccokat a majdani dps építéshez)
A 3 giveaway (T5, T4, T3), 2 event T6, 2 T6 zen + flottás verzió, 1 T5 zen, +1 T4-es dili'-ből és az "ingyen" hajókkal már teljesen ki lehet tölteni az admiralty fakkjait: így már dől a zsé, meg a dili is csordogál... (természetesen, ez még nem full T6 Plata-sebesség, de kezdetnek megfelelő ez is) -
Chak #20576 Nem csak oda, hanem láttam vagy másik 3 oldalon is. Agyfasz. :D -
Plata #20575 Na ugye ezért nem szabad linkelni.
Max bemásolni.
Gondolom valaki megint berakta hivatalos fórumba mint tavaly.
-
Chak #20574 Na az egyik leakes oldalt addig linkelgették páran ide oda míg mára átment privátba/bezárták. -
Zero_008 #20573 Én a kungfumacskámat bírom nagyon földön.
A karakter kit performance skillre, melee damage traitekre, és criticalra van kihegyezve. Van neki egy XIII lila kperfx3 kitje, benne egy XIIIas lila Lunge és Sweeping Strikes modul. Lila doffok vannak bepakolva, három melee critet ad, három meg melee knockbacket.
A Sweeping Strikes-t kb másodpercenként lehet nyomni, a Lunge-ot 8 másodpercenként. A SS expose-ol, a Lunge exploitol. Crit olyan 40% környékén van, kb minden harmadik támadás critel, kb ugyanilyen eséllyel van knockback is.
A melee sebzés ugyan nagyban függ az ellenségek védelmétől, de pl Nukara Transdimensional Elite-en pajzs nélküli ellenségre exploit crtitical lunge 2400-at sebzett. A sima sweeping strikes rugdosás 500 körül sebez, crittel 1000. De ugye NTTE-n a tholianoknak vannak a legalacsonyabb resistance-jaik, a többi földi stf-en azért nem repkednek ekkora számok.
Sztoriküldetések földi részei normálon igencsak viccesek, átlag pajzs nélküli mobok nem szoktak kibírni egy rúgást, pajzsosoknak kell kettő, főellenségek meg néhány másodpercig is eltartanak talán.
Nekem nagyon bejön, Sweeping Strikes talán a legdurvább DPS földön, annyi a hátránya, hogy oda kell menni az ellenséghez hogy pofán lehessen őket rúgni. -
lammaer #20572 Igy van, pl én. köszi az intelt :) -
Plata #20571 Hát traitek azok vannak,felvásároltam neki kurva jó traiteket régen. -
Kotomicuki #20570 Hát, most a trait-ekkel és a fogyóeszközökkel tudsz már csak variálni...
A sztoriküldetésekhez az új rendszer még elégséges. Impulzívabban kell játszani: ha gond van, 5-6 másodpercekre eltűnni a tűzvonalból, amíg a pajzs újratölt és amíg a gyógyszerek hatni nem kezdenek.
Részemről a fegyversebzést maximalizálom, mert rühellem a csak pár másodpercig ható, majd egy percig töltődő kit-elemeket (a debuff-tól, önmagától meg nem döglik az ellen) és inkább az hasson, ami mindig kéznél van - ha bevonod a ground-skill-eket tartalmazó fákat (pl. Commando), akkor azért még nagyot szól a mordály a karakter kezében. Itt tényleg csak az engi az, ami más: vannak a mindig mellette maradó robotjai és ha sűrűbb a "mezőny", akkor jöhet az akna és a tornyok - ezekre még megérheti dobni pár pöttyöt, mert addig kitartanak, ameddig lepörög a cd-jük. -
Plata #20569 Az a gubanc a régi skillezés jobb volt ground enginek.Fegyó kit,pajzs is maxolva volt.
Direkt külön ground kari volt Fedes klingon,engi,brutál jó volt groundon,marha sokat sebzett a kitje és a túléléssel sem volt gondja. -
Kotomicuki #20568 Nagyjából 2 dologban kell döntened, onnantól "egyszerű":
- tank (a szó legszorosabb értelmében - és majd a csapatod intézi a gyilkolászást), vagy fegyverhasználó akarsz-e lenni (jobb fönt-bal lent vs. bal fönt-jobb lent) szvsz, egyértelmű 2-es: fegyver- és kaszt-képesség-pöttyök
- a fegyvereidet, vagy a kasztod "képességeit" használod-e inkább (itt, esetleg lehet keverni a kártyát a pajzsra és páncélra rakott 1-1 pöttyel -> a "tankosabb", de még zúzógép előállítása végett) tulajdonképpen a fegyveredet, vagy a gránátot/aknát-droidot-tornyot/gyógyítást részesíted-e előnyben - talán csak az engi-nél érdemesebb az utóbbin elgondolkodni, a többinél fix 1-es, szvsz
Úgyis a 3 felszerelési tárgyad (pajzs, páncél, fegyver) szintje és színe (no, meg a csapatod és annak a cuccai) a döntő (tényező)... -
Lokker #20567 Nekem sokkal érthetőbbnek tűnik. Mondjuk mire megcsináltam a tac karimat nagyából rájöttem a dolgokra. -
Plata #20566 Én még nem mertem megcsinálni a ground engimet,vagyis a skillezését,ez az új skillezés tökre kínai nekem groundon.Túl kevés pontot lehet rakni. -
Lokker #20565 csak hátha olyan valaki téved ide aki ritkán néz a játék felé és az event azért még érdekli :D
este építgettem a turret-es engimet és akkora failt nyomtam. nem tudtam hova tenni a lángszórós turretet, wikin se találtam róla, mondom akkor lesz beam helyette és mikor beraktam a modult a kitbe lángszórós lett, így nyugodtan konstatáltam hogy biotech turret-em nem lesz csak :D