50202
  • Plata
    Asszem a Tarantula mégsem lett nerfelve.
    Most mértem,és én vagyok az első.
    CLR—Crystalline[0:53]— Dmg(DPS) —Gaval 4 672 092(129 780) Rake 1 595 781(33 953) Crixus 1 075 535(22 884) Jackob Gry 793 920(16 892) Stryker 671 460(15 987) Rino 578 094(12 300) EronVlos 231 372(5 030) Morrell 229 656(6 207) Val'ur 107 250(2 282) Orici 90 276(2 440)
  • Chak
    Egyedül az első részéhez volt szerencsém.
  • Lokker
    Első két rész igen jó volt szerintem, a harmadik már inkább rétegjáték lett.
  • Chak
    Dead Space az egy űrhajós mászkálós játék.
  • Plata
    Nem tom mi az a dead space,gondolom sorozat,de a ruhák irtó ratyik.
  • Chak
    Tényleg most h mondod.. :D
  • Lokker
    Ruháknak csak szerintem van Dead Space koppintásuk? :)
  • Chak
    Befutott a temporal defence reputation blog is. A ground skin is érdekesen néz ki és a sisakok.. Mint valami robotfej és azok a fegyó skinek rém gagyinak tűnik. :D
  • Chak
    Na az új queue a doomsday machine ellen fog menni. Lesz elite fokozata is.
  • Plata
    Már tudom miért nem szerettem régen WT-t,gondoltam megyek egyet vele,nem jött össze 11 percig pöcsölt a launcher is alanizálta a file-okat aztán kihalt.
    Nem tudom miféle szar laucherje van,mindig is sokáig szarolt,na de ennyire.Amíg ez betölti a launchert addig megyek 3-4 csatát WOT-ban.
    És nem is fagy le a launcherétől a gép.
  • Chak
    Ezt én is láttam még az este, nagyon állat lehet. Kár h a maga a hardver hozzá a 200-300k árával nem lesz a magyar háztartások alapvető kelléke. Így sajnos ez is kimarad az életemből.
  • Plata
  • Chak
    cool, de nem én csináltam, csak terjesztem.
  • Plata
    Chak a térképed bekerült a menübe itt fent bárki megnézheti.
  • gerisz23
    Temporal hajó statok
  • Lokker
    Nem a nehézséggel van gondom hanem gagyi a kivitelezés. Meg a homokvárépítés helyben volt. :)
  • Plata
    Ereklyevadászat rohadt könnyű.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.13. 19:08:59
  • Lokker
    Jó hogy mondod, megyek is szedni egy kis favort. Sajnálom hogy már csak sima küldetés a homokvárépítés és helyette ez a fos ereklyekeresés van.
  • Daeus89
    sw tor egy gw 2 (guild wars) mechanikával látnám szívesen meg b2p-je is baromi jó nah olyan lenne akkor huhuu :D
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.06.13. 19:05:52
  • Plata
    Megtanultam levitálni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.13. 19:04:47
  • Plata
    Én azért hagytam abba mert túlságosan le butították.
  • Lokker
    én 8-9 év után kicsit ráuntam :D
  • Plata
    Hát azért WoW-ban több lehetőség van mint Sw ToR-ban.
    És bár Sw ToR F2P,de az csak átbaszás,mert F2P accountal de még prefereddel is csak szívatás az élet.
    Van 19 karim red eclipsen,és szeretem is a játékot de azért a WoW-ban több lehetőség van.
  • Lokker
    Oké elhiszem neked, én panda elején játszottam utoljára. Egyszerűen kevés már a WoW tartalomban hogy visszacsábítson. Mostanában inkább SWTOR nálam a menő.
  • Daeus89
    fenéket nem , jelenleg is buy 2 playes a wow tokennek köszönhetően 5 kari környékén lvl 100 és alap pvp gearel simán ki lehet termelni a 100k goldot és még garrison sem kell nekem pl havi töltés meg pár marhasággal is megvan a gold és +100k gold marad is , ahogy láttam már légióval is meglesz a havi 100k gold stb szóval ott is lesz tokenezés amúgy kari húzás kb 2-3 nap maxra és olyan 9 k körül van , jah és most 90k a token nem 90k +

Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.06.13. 15:20:09
  • Plata
    Sosem lesz Free,Blizzard inkább lelövi mit free legyen.Ha nem lenne ennyire le butítva akkor biztos nem hagytam volna abba.
  • Lokker
    Szerintem amúgy se éri meg ha lenne hozzá induló tőkéd, sokat kell farmolni hogy a havi majd 100k gold meglegyen. Várj amíg free lesz. :D
  • Plata
    Nekem megvan az összes kieg,csak Cata óta nem játszottam,és töröltem a régi karaktereimet,hogy ne csábuljak vissza.
  • Lokker
    Szerintem 5 karakter ha fullosan csinálod a napikat meg a garrisont és mellette farmolsz mint a katona. :D Szóval nem egyszerű, főleg hogy maxos garrisonod sincs amiből jönne a lóvé és karaktereid is le vannak maradva 2 kieggel. Én még várok hátha egyszer free lesz :D
  • Plata
    Na igen de ha nulláról kezdem,akkor mennyi idő mire oda jutok hogy havi 90k goldot szerezzek?
    Régen nekem sosem volt sok pénzem,mert mindig elköltöttem hülyeségekre.
  • Lokker
    Havi 90k+ gold és fent tudod tartani freeből az accot. :)
  • Zero_008
    Pedig ez jó ám. Annyiból engem sem nagyon érdekelnek a repülők, hogy szimulátorral nem játszanék, de ez a WT pont jól eltalálja azt az arcade-szimuláció arányt, ami elég különbséget tesz a gépek közé, de még nem túl szimulátor ahhoz, hogy nagyon szopás legyen vele játszani. Ez a 3rd person nézetből egérrel lövöldözés pont elég fasza nekem. Belső nézetből TrackIR vagy valami VR cucc nélkül amúgy is lehetetlen játszani, légicsatában nézelődni KELL, az meg nem megoldható normálisan fejmozgás követés vagy egy harmadik kéz nélkül.
  • Plata
    Repülős része csöppet sem érdekel,csak a tankos.Nem izgatnak a repülős játékok,az utolsó ami érdekelt,az vagy 16 éve volt az F-22 valami.
  • Zero_008
    Pedig WT inkább érdemel pénzt. Nekem prém repülőim vannak, de nem játszottam kb két éve. Átmókolták a tier rendszert, azóta nem tetszik. Vettem egy T1-es nagy dög kacsát, hidroplán bombázót (Catalina), az majdnem lelőhetetlen volt a T1es szarokkal, még a kamikáze barmok is csak úgy lepattogtak. Hihetetlen buli volt. De aztán átmókolva már T3-as gépek is jöttek ellene, azok meg lelőtték mint a szart.
    Tankos felével úgy őszintén nem sokat játszottam, mert addigra kikoptak a haverok, és egyedül meg nem volt kedvem játszani vele.

Most, hogy így beszélünk róla, lehet, hogy este felteszem, kezd hozzá megjönni a kedvem megint...
  • Plata
    Kár hogy WT-ben olyan kevés tank van,imádom az amerikai tankokat WoT-ban,de kb negyede sincs bent WT-ben,ha be is rakták prémiumnak vagy giftnek.Nincs az az isten hogy WT-re költsek,WoT-ban vettem tankokat de WT-ben nem.
  • Plata
    Hát csapatban biztos más,de randomban ugyanaz megy mint WoT-ban.
  • Zero_008
    Eh, látom nagyon nem érted.

Nem, nem várom el a publik faszláma néptől, hogy csapatmunkát játsszon. A játéktól várom el, hogy legyen értelme a csapatmunkának. Aztán majd én megoldom, hogy haverokkal TSen játsszunk, és szarrászanaszét alázzuk a public népet csak azért, mert mi csapatmunkát tolunk, az ellenség meg nem. Az nekem csak jó, ha _az ellenség_ hülye.

Ez némileg működött WTben és WoTban is, de messze nem annyira, mint egy régebbi Battlefieldben, pl. BF2-ben voltak olyanok, hogy heten megnyertünk egy public meccset 22 ember ellen, mert kicsit taktikusabban védtünk egy pontot, mint ahogy a sok barom özönlött felé. Meg haverral ketten nyertünk pályákat azzal, hogy ő vezette a tankot, én utaztam vele fenn a toronyban, aztán ha megálltunk foglalni, kiugrottam és védtem a seggét a rakétások ellen, meg késeltem halomba az előle bujkáló gyalogságot, meg beszálltam fix légvédelmekbe védeni a seggét, ha jött valami repülő vagy heli.
    Na meg ugye klánozni ezeket a mai játékokat ugyan lehet, csak rohadtul nem éri meg, mert a játék alapvetően publik agyhalottságra van méretezve.
  • Plata
    Csapatmunkát vársz el WT-ben?
    Regeltem egy új accot mert a régit elfelejtettem.
    Mentem egy csatát hát nulla taktika megy mindenki amerre lát.

Mostanában hülye WoW csábít nagyon.Mondjuk a WoW accom az megvan,csak le van nullázva,nem tudom mennyire lenne értelme újra kipróbálni Cata óta nem játszottam,mindent nulláról kezdve nem tom hány hónap kellene hogy kitudjam gazdálkodni játékban a havi előfizetést.Most meg valahogy sajnálom rá a pénzt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.13. 10:29:38
  • Zero_008
    Igen, ezt úgy hívják, hogy kombinált hadviselés, és pont az a lényege, hogy ha hatékonyan vannak használva, akkor a légvédelem védi a tankot, a tank meg a légvédelmet. A gyalogság meg mindkettőt. És bizony kell némi taktika, meg normális elosztása a fegyvernemeknek, és csapatmunka ahhoz, hogy működjön, az nem megy, mint a WoTban, hogy elindul a barom ész nélkül előre, aztán lő amíg él. Pont ezért jó, mert egy magasabb szintű játékot igényel, mint ezek a kauzár szarok. Ez a WoT kb Quake teamdeathmatch szint, csak nem ember a karaktered, hanem egy tank.

• Plata
    Nem sok értelmét látom a repülőket és tankokat össze eresztő WT-nek sem,repülőknek a tankok nem ellenfelek,lazán kilövik,mivel a tornyuk teteje kb semennyire sem páncáélozott,tudom,vana játékban önjáró légelhárító de az meg a tankoknak csemege.