50062
  • Plata
    Figyelj,engem sosem érdekeltek a flottán belüli balhék,sem a rangok körüli vacakolás,mert nem érdekelt,csak játszani akartam és kész.
    Az amikor berágtam másokra az sem flottán belül volt,hanem flottán kívül,mert őket már ismertem és tudtam hogy csak szét akarják cseszni a flottát.
    De őket máshol sem kíméltem,volt ahol bannt is kaptam a túzásba vitt gyilkolászásért. :P
    Én ts-en sem voltam fent,szóval ha volt is ilyesmi ts-en vagy egyében arról én nem tudtam.
    Nekem úgy emlékszem 2014-ben adtak rangot,mert már sokan inaktívok voltak,akkor is csak névleges rangot kaptunk Padre-val,az volt a dolgunk hogy ha a vezetők inaktívak vegyünk fel új tagokat és a flotta bázist építsük,másra nem is volt jogunk.
    Jah és én voltam a sulibán felelős. Nekem kellett a flotta tagokat invelni doffozásra.
    Ez így ment sok évig,hogy közben a többiek mit csináltak passz.
    Nem volt igazi rangom,csak névleges.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 16:16:55
  • Orbancapitan
    mindegy hogy ha nem tudod akkor nem tudod.. mindegy is
  • Plata
    Belső viszály?
    Mikor már mindenki elment?
    Ne viccelj már.
    Az max úgynézett volna ki hgy belogolok egyszerre sok karival és vitatkozom magammal. :D
    Ben már nagyon rég nem játszik,elfelejted hogy én legtöbbet velük játszottam a klingon flottában.
    Körülbelül Ben akkor hagyta abba amikor a mobilos pokemon játék megjelent,mert mondta annak idején hogy próbáljam ki.
    Kb utána nem is nagyon jött.

Amikor még voltak belső viszályok,sima tag voltam,vagy még az sem,mert a tanuló flottában voltam.
    Ami szintén belső viszály matt szünt meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 15:46:29
  • Orbancapitan
    És ki miatt maradtál egyedül? ott a pont..... ha szét verik a flottát ez történik..... de szólhattál volna bennek v tonyó-nak h küldjön pár embert ha aki akar csatlakozni pár játékos a hgf belsőviszályai miatt a uhd-ben is kötött ki tag többek között
    de nekem is szólhattál volna h rault bannolták és egyedül vagy biztos kitaláltunk volna vmit
  • Plata
    Konzolosoknak még most élesedik az event kampány utolsó része.
    Akkor lehet ezért nincs nekünk sem még?
  • Plata
    Amúgy miután Raul bannt kapott tök egyedül voltam.
    Néha feljött új accal, de nem sokat volt fent.
    Elég hamar egyedül maradtam és elég sokáig.
    Mire újra feljött játszani volt hogy már új flotta épület is kész volt.
    Engem nem igazán foglalkoztatott más csak hogy építsem a flottát,esetleg új tagot felvegyek ha jelentkezik.
  • Plata
    Hát ezt a kicket kétlem.
    Legalább is én nem tudtam róla.
    Még az inaktívakat sem dobtam ki, mert hátha visszatér.
    Kivéve mikor sokan lettünk és új tagnak kellett hely.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 14:33:51
  • Orbancapitan
    mert az a illettő egyálltalán nem volt az akinek mutatta magát neked...... és aki mert mondta volna a flottával kapcsolatos dolgokat azt leszartátok v hopsz kick ment rá nem a te részedről ilyet is hallottam az uhd-ben de mindegy lépjünk túl ezen.
  • Plata
    Ó én már vagy tíz éve elengedtem mert rájöttem az életbe nem lesz kész.
    De a többiek vették hajókat, azt hiszem Zoli is vett még Raul is, többiek én nem vagyok biztos.
  • Plata
    Nézd nem tudok róla hogy bárkit is zavart volna.
    Engem sem érdekelt.
    A flotta bank egy része mindig is zárt volt.
    Sőt régen több része volt zárva, mikor még volt szabályzat meg egyebek nem sok része volt nyitott.
    De minden részéről le lett szedve rang követelmény kivéve egyről.
    Nem volt idő új flottást létrehozni, már tudta hogy bajban van és nincs ideje.
    De így még lett mentve a mozgatható értéke.
    Mivel megbízott bennem így rám bízta.
    Nem értem miért gond, ha valaki bajban van segítek.
    Raul is segített, még tanított kereskedni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 13:50:18
  • Orbancapitan
    amúgy nem lesz kész mert majd becsődöl a studió " váratlanul" robertsék jól ki találták xd
  • Orbancapitan
    nem, volt még élet ben-től tudom mert át járt a uhd-ből és nem hagytam abba csak benéknél voltam+láthatatnul a friend listán
    hogy ha kell flotta bank más playerek csináltak és nem a köszösségi flottát használja ahol látják a többi player h mennyi minden van xd most azért üresebb meg nincs élet. de mindegy.... hagyjuk
  • Plata
    Háát plunderstormot nem tudom hogy ki merem-e próbálni,sosem toltam,mert az már nekem lehet nem menne.
    Egyébként míg ide írogatok valaki rámírt a játékban hogy a karim very cool. XD
    Pedig szegény törpe olyan izé. XD
    Bár lehet az ősrégi sámán szett miatt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 13:08:42
  • Plata
    Ezt most nem értem.
    Akkor már kb csak én voltam a flottában régi meg Raul.senki nem játszott már szinte a régiekből,egyedül mi maradtunk aktívak,szerintem annak idején még te is abba hagytad.
    Raul meg bajba került és segítettem neki,ez nem tudom miért baj.
    A flotta bank úgysem volt tele,volt bőven hely.
    Szerintem most is van benne.
    Gyakorlatilag senki nem használja rég.

Annak idején arról is volt szó hogy ha ki jön a Star Citizen akkor ott folytatjuk tovább,csak ugye nem jött ki 2013-ban. XD
    Ha jól emlékszem Zolee,Kolln és Raul is benne volt,bár lehet még többen is,de marha rég volt.Úgy volt hogy mind egy hajón marháskodunk majd.
    Hát hogy valaha kész lesz.e a játék nemtom. De sanda gyanúm a HGF már nem elsz úgy benne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 13:05:54
  • PiszkosFred
    Turbulent event van, minden mas timewalking idoszak van es visszatero itemek (plusz ha fenntartod a 30%-os bonuszt, mount is a tied a vegen)

Plusz ma elkezdodott a plunderstorm (ezert is orulok, hogy egyik mmoban sincs most event), ahol egesz jo cuccokat lehet grindelni, plusz trader tenderre is be lehet valtani a tokeneket, nem csak skinekre.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.15. 13:01:30
  • Orbancapitan
    azt hittem h megbecsülitek kolln-ék munkáják de tévedtem de mindegy lépünk túl ezen..........
  • Plata
    Ühüm.
    XD
    Volt zárolt része ahova csak én fértem hozzá.
    Raul hajóit és egyéb értékeit ott őriztem.
    Csak egy fül volt zárva,szóval nem volt gond.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 12:52:28
  • Plata
    Ok.

Én eddig észre sem vettem WoW-ban hogy vannak új timewalking mountok,ez a rakétás sárkány nagyon poén.:D
  • Orbancapitan
    EGEK SZÓVAL A HGF BANK FLOTTA VOLT GRAT....
  • Orbancapitan
    ohh xd akkor rendben :D
  • Plata
    Én is.
    HGF-ről van szó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 12:46:12
  • PiszkosFred
    Igen, a kockazattal tisztaban vagyok, nem kell messzire menni, pont a wowban esett meg fel eve, hogy kvazi a guild bankok 80%-at kukazta egy bug a legujabb kiegeszito megjelenesekor, vitte a bankos guildem cuccait is, es a progress guildem cuccait is, nem valogatott (speciel sokat nem buktam, de volt,aki personal guildben tartott nagyon ritka peteket, mountokat, stb. nem acc bound draga holmikat, hat az ott kihordott egy tucat infarktust labon, mire a support visszaadta).

Semmi sem biztos es nincs garancia semmire sem, meg egy fenyevekkel nagyobb gardaval, budzsevel es jatekosszammal dolgozo Blizzardnal sem, nem hogy itt, a vilagtalanoknal :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.15. 12:46:15
  • Orbancapitan
    én a hgf-ről beszéltem amikor még volt élet de már a régi vezetőség le köszönt. nem a bankos flottáról
  • PiszkosFred
    Szukseg eseten mindenkeppen kereslek teged/benneteket, koszonom.
  • Orbancapitan
    mi csak annyit mondunk hogy a flotta rendszer nem a legjobb mert már volt lista bugtól kezdve beraggadó acc ami 0-24-ben online-nak mutattot és nem lehetet ki rugni nem tudom h plata emlékszik e rá h mennyire zavart minket xd szóval csak idő kérdésre annak az exploitnak ami inv-t nélkül bárki tud csaklakozni az adott flottálhoz és ha az a flotta egy bank flotta akkor k nagy gáz lesz a tujaldosonra nézve. picard faceplam.......
  • Plata
    Hát én nem úgy emlékszem,a flotta bankos az én ötletem volt.
    Raul bajban volt mert tudta a valódi pénzért kereskedésért bannolják,nekem meg eszembe jutott hogy mi van ha bepakol minden értéket egy flotta bankba és onnan kiveszi másik karival.
    Annak idején úgyis alig volt aktív játékos,akár csak most.
    Régiek meg mind elmentek.
    Én csak megöriztem a cuccait egy ideig,nem tudom hány hónapig,de jó ideig ott voltak az biztos.
    Több fiókját is bannolták a kereskedés miatt.
    Elő léptetni meg muszályból nem kellett volna.
    Mivel a flotta akkor is el van ha nincs senki magasabb rangban.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 12:36:16
  • Orbancapitan
    jah vagy raulnak kellett még melléd hű katonák miután az egész régi vezetőség le köszönt az teljesen oké hogy régebben sokkat játszott és vagy sokkat járult hozzá mert ismerek pár accot de az a kérdés h melyik accok azok amelyik csak muszályból lettek elő léptetve anno és a csekkolásuk kb lehetetlen
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.15. 12:30:06
  • Plata
    Nézd az ajánlatom továbbra is él,ha gondolod kiskarival belépek segítek megalakítani utána lelépek.
    Egyébként mondok valamit,a két kliens futtatásos trade sokszor szopacs.
    Én gyakran játszottam két sőt ha szivatni akartam a hülyéket három klienssel. :D
    Arra mindig is haraptak a marhák ha egyszerre két karival voltam online.
    Igazából nem,csak azt hitték.
    A harmadik fiók neverwinter volt,de ha never és sto karim is fentvolt egyszerre akkor a játékban úgylátszott hogy két karival vagyok bent egy accról.
    Amiért kaptam az ívet hogy hacker vagyok. de poén volt. XD
    Dea lényeg ha két karival vagy bent két külön accról akkor sokszor nem enged tradelni,azt írja a másikra hogy elfoglalt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 12:30:11
  • PiszkosFred
    Bocsanat, a fene tudja mar ki a fonok :)

Nem kosz, semmi ilyet nem akarok, tisztabb a sajat flotta, minden mmoban ez a legpraktikusabb. Amire kivancsi voltam, arra nagyjabol megkaptam a valaszt.

Tudom, hogy lehet tradelni, de ahhoz most ket klienst kellene futtatni, talalkozni a ket karakternek, atadni a szajret 5-6-ossaval (vagy mennyit lehet egy trade soran, nem emlekszem), azt elfogadni, szortirozni, bankba rakni, stb. - minden alkalommal, ahogy jon egy uj cucc. Na, ennel gyorsabb, ha az arc/epic accal csak bedobom a sajat flottas bankomba a szarjaimat, a fo account postasaval meg kiveszem es teritem. Kenyelmes ember vagyok, ha nem muszaj, nem bonyolitanam tul a dolgokat.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.15. 12:20:59
  • Plata
    Pontosan nem tudom mekkora,de jó nagy,viszont legtöbb esetben mindenféle hülyeséget tartok benne. :D
    Sajnos a legtöbb játékban ilyen gyüjtőmizéria kap el.
    Most nincs olyan sok holmi benne,abban tároltam a winter tokeneket event alatt így sok helyet kellett felszabadítani.
    Kidobtam vagy 20 darab diszkós fegyvert is. :D
    Az a fura hogy gyűjteni szeretem a dolgokat,de eladni nem igazán,az nagyon untat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 12:20:03
  • Plata
    Hát a legtöbb admirális vagy helyettes régebben sokat játszott.Vagy sokkal járult hozzá a flottához.Hogy ki mivel járult hozzá pontosan azt nem tudom,mert szerintem nem írja.
    Akiről én tudok.
    Egyébként régen a flotta bankban volt egy ilyen ablak ami ki volt sajátítva,oda volt betéve rengeteg baromi értékes cucc.
    Hajók és egyebek,mivel Raul bannt kapott úgy játszottuk ki vele hogy elveszítsen mindent hogy az értékeit ét rakta a flotta bankba,így hiába kapott bant a promós hajók és egyéb cucc megmaradt,csak nekem és neki volt hozzá férése,én vigyáztam a cuccaira jó ideig.
  • PiszkosFred
    200 slotos acc bankkal en is elfernek :), de helyette van 28-30? (az alap duplaja).
    Zent nem koltottem meg ra (mert a 10th bundlere gyujtok tovabbra is), giveaway meg csak inventory meg karakter bankot novelt, accountothoz meg nem volt szerencsem.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.15. 12:22:28
  • Orbancapitan
    am én raklak ki max xd mert én vagyok jelenleg a leader plata a helyettetesem.
    de lehet tradelni az tudod ugye nem csak in-game mail-al is
  • Orbancapitan
    abban meg tudunk segiteni frednek és az összes karidat flotta admirális rangba teszük fred és a bankban csinálunk egy külön slotot amihez csak a flotta admirális fér hozzá pl azért flotta admirális mert raul és plata anno kicsit figyelmentlen volt a rangok osztásásánál olyan emberek is vannak főtiszti és admirális v admirális helyettes rangban akikről nem tudok semmit és a régebbi sikertelen flottaátvételi gerilla támadás után(vkinek megheckelték az accják és kezdte kirúgni sorra az fő karikat platának egy karija bánta nem tudom h emlékszik e rá h vissza kellett venni az egyik kariját mert a srác azt hitte h az volt a leader xd de azonnal ki rugtam a heckelt accod azóta figyelek h plata és én legyünk flotta admirális rangban )
  • PiszkosFred
    Tematikus malhas karakterek vannak, de csak az acc boundos cuccoknak, a sima tradelhetoket tarolnam kulon, de itt a hangsuly mondom az accountok kozotti csere-beren van. Nem bizok a mailben, mert ki tudja mit gondol egy-egy ingame mail forgalmat figyelo support AI, aztan meg magyarazkodhatok valami indiai nagytudasu supportosnak, hogy csak a sajat accjaim kozott kuldozgettem a cuccokat, nem fizettem ertuk euroert kulso websiteon.

HGF-rol irtam, hogy ha kell konzol vagy fleet ship, akkor ott van minden, plusz bonuszok, minden facility, stb. nincs ertelme ugyanezt megegyszer, foleg nem egyedul. Ha egyszer Plata kirak a csapatbol (remeljuk nem adok ra okot), akkor is inkabb bekeredzkedek egy masik flottaba, mintsem magamnak csinaljam meg, hamarabb lelovik a szervereket, mint ahogy vegeznek :D
  • PiszkosFred
    Lifetimerrel en is elferek, de hiaba van dupla (+elite service pack par korai karakternel) personal tarhely, ha nem tudom atadni az altala guberalt cuccot, csak korulmenyesen.

Pl. most a summer meg aztan a winter event alatt minden karakterrel farmoltam a tokeneket, a contrabandet, plusz folyamatosan ment az admi, ott jottek matik, penz, stb. Jelenleg 20+ karakternel van egy rakas cuccom szetszorva, es a dupla account bank nem eleg erre, mert az is tele van minden szarral :D

Igy a terv az, hogy egy karakterrel lecsupaszitom az acc bankot (ideiglenesen), az ures bankba berakok mindenkivel mindent (amig fer), majd a postas karival atrakom flotta bankba, aztan goto 10 amig vegere nem erek mindennek, aztan visszarakok mindent az acc bankba, ami volt. Aztan ugyanez az arc es epices accounttal Igy a vegen legalabb atlatom, hogy mibol mennyi van es ha kell, akkor kvazi 1 reloggal atadhato a szukseges targy/ingosag/barmi.

Hja es van kb 100 boff candidate is, azok is tarolhatok flotta bankban, azokbol is tartanek ott parat, mert tele vagyok veluk - mindig ment a doff kuldi miattuk, hatha el lehet adni oket "manualkent", de nem volt idom atnezni, hogy melyik manual mennyiert adhato el, igy csak gyulnek, csak gyulnek.
  • Plata
    A lohlunattal az a baj hogy mindig kevés van belőle,így nem nagyon van mit tárolni,bezzeg téli vacak az van.
  • Orbancapitan
    most a hgf-ról beszélsz vagy plata magánhadseregéről? :D
    accon belüli tematikus karakterek jobban megéri sztem. mert a bank flotta macerás
  • gunji
    Ja igen, még ezt szerettem volna: hogy hamar betelt a flottabank, így sok mindent inkább a karakterek bank-jaiban tárolok hasonló elven: külön emberhez a lolnutokat, másikhoz a téli event díszeit, stb.

#47138: Igen, az accountok között a flottabank a legjobb a holmimásolásra, igen.
  • Plata
    Nekem azt hiszem 200 slotos acc bankom van,de nem mindet vettem zenért,egy két csíkot kaptam ingyen is giveaway-ben.