50202
  • Plata
    És olyan szimpatikusan szétbasz mindent.
  • lammaer
    Ez az ágyú igen szimpatikusan néz ki :)
  • Plata
    Enyhén drága volt,de a boffjaimat is felszereltem jobb fegyverekkel.
  • Plata
    Frakciót váltottam,temporal karimat pénzért romulánra váltottam.
  • Plata
    Na a vorgon fikusz nekem is kész.
    Temporal karimnak T1 lett tempiral repuja.Tök jó konzolt lehetne kivenni.
  • Plata
    Sajnos 50 lobi,de isteni,ha lenne lobim vennék a többi karimnak is,sőt szerintem a boffoknak is adnék,mert brutális a sebzése.
    2400-2900 körüli sebzéseket lövök egy egy célpontba vele,és ez sci kari,nem épp a fegyver sebzésre van kihegyezve,inkább kitre.
    Jah és hagy tegyem hozzá a harmadik támadása pont olyan mint amit khaan csinál,vagyis a kari körbe lendíti a fegyót és padlóra vág mindenkit.
    De nem igazán jutnak közel.sokszor nem is egyet lő a másodlagos hanem két három brutál bímt basz oda,a játék meg nem tud mit kezdeni a brutális sebzéssel és az ellenség ott marad lefagyva ahol épp érte a bím,az előbb egy egész fedes osztagot csaltam csőbe és egy rakás fedes biztonsági tiszt maradt lefagyva szép libasorban.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.08. 21:10:37
  • gerisz23
    Mennyi a fegyó?
  • Plata
    Jah megvan a lobis fegyóról a videó.
    Ezt a lobis fegyót lehet megvenni,játékban is pont olyan kurva ütős mint a filmben.Másodlagos lövése mindent kinyír ami az útjába kerül,ha szűk folyosón jön rád vagy 20 ellenség akkor mindet hazavágja.
  • Plata
    Küldis cucc,csak kék színben van,onnan kell uppolnod,és asszem egyből mk11 vagy 12.
    Elég necces mert nincs statja.
    Vagyis ha uppolod vr-re ur-re és onnan epicre akkor is kevesebb statja lesz mint egy sima fegyónak.Vr-en 1 Ur-en 2 epic-en tán 3.
    Destab tetryon jobb nála.Legalább is nálam a destab az isten ha tetryonról van szó.
    Destab tetryonnak 5 statja van epic-en.
    Ui:Asszem a piercing tetryont nem is lehet uppolni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.08. 20:11:19
  • Kotomicuki
    Kérdés: Piercing Dual Tetryon Beam Bank-ra hol lehet szert tenni és megéri-e a "sima" UR-epic változat helyett használni?

Az event-es hajót szerelném föl, de Tetryon-t idáig még nem alkalmaztam, így megint egy teljes fegyverszettet kell fejlesztenem.

Hhmm, ahogy nézem, egy ilyen sem volna rossz hozzá...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.07.08. 19:49:24
  • Plata
    Lehet ez a hülye 10 misiért akarta ki tenni őket de elirta volna 2 nullával az összest?
  • Plata
    Hát kár.
    Hülye assigot ha megvenné nem lenne rossz üzlet.
    Akinek mákja volt megvette 3 assigot 100 ezerért.Gondolom darabját 3 misiért elpasszolta.
    Sajna én nem értem rá épp.
  • Raulblanco7
    Az a baj ezzel, hogy én nagyon egyszerű verziót használtam rá.
    Ennek az volt a lényege, hogy non-stop nyomta a keresést és a megvételhez szükséges kattintásokat.
    Csak amit én kerestem anno, az a vonph, ott akkor napi 2-3db ha felkerült eladásra, az is 500 milliós ex limit áron.
    Szóval ott lehetett csinálni, hogy rakok oda 1B-t, és megy nonstop, aztán van hogy nem vett egész nap egyet sem, mert nem volt, volt hogy vett 2-őt is.

Viszont ilyen assigmentekkel nem lehet, nem tudom beállítani úgy hogy csak a 100k-st vedd meg, mert ez keres és vesz folyamatosan, assigmentekből meg van több száz. Az egyetlen amivel játszhatok, az az ár, és úgy, hogy csak annyi ec legyen ott.
    Pl elkezdhetek keresni nonstop az aktuális lockboxos hajóra ha valaki elírja az árát, és 500millia helyett 50-ért teszi be, hogy hagyok ott mondjuk 300 milliót, így a normál áras 500 milliósat nem veszi meg, de ha valaki betesz egyet olcsón azt egyből.
    Ez az 1-2milliós assigoknál ugye az 1-2 milliós ár alatt kell kicsivel otthagyni pénzt, szóval otthagyok 900k-t, fasza, vesz nekem egész nap 9db-ot, ami ér 9 milliót, nem éri meg foglalkozni vele. A vonphal megérte, mert azt 4-500m-ért vette, napi 1-2-őt, persze volt hogy egyet sem, de átlag napi 1 volt, és azt eladtam 6-700 millió között chaten, lehetett vele napi 1-200 milliót keresni.
  • Plata
    Te Raul beüzemelhetnéd az exes karid,időnként valaki iszonyú olcsón tesz fel assigmenteket.
    Hármasával is fel rakja 100 ezerért.
    Miközben már 3-4 milla darabja.
    Neked van valami exfigyelőd nem?
  • Raulblanco7
    Amikor behúzol valamit a levélbe, ott marad az invetoridban egészen addig ameddig rá nem nyomsz az elküldésre és el nem ment.
    A behúzás miatt nem veszi ki az inventoryból.
  • lammaer
    Hát, mivel behúztam a levélbe, technikailag vissza kellett másznia az inventoryba. Max a levél nem tud visszajönni, bár ugye exchangen ugye van olyan hogy levélben jön vissza az amit felteszünk, tehát az is létezik a játékban :P
  • Raulblanco7
    El sem ment.
    Visszajönni nem tud.
  • gerisz23
    Vagy el se ment inkább:p
  • lammaer
    Na, közben az történt hogy vhogy visszajött a hajó az inventorymba... üzenet az nem volt hogy kézbesithetetlen volt a mail, úgy látszik Linux van az STOban is :)
  • Raulblanco7
    A karakternév nem számít a mail küldéssel, küldhetek valamit a Raul@raulblanco7 karakteremnek, azt a mail látja a Béla@raulblanco7 és az istenkirályborgandroid@raublanco7 karakterem, illetve igazából hazudok, nem szoktam szarakodni karakternévvel, csak simán @raulblanco7-nek küldöm, szóval lényegtelen, hogy van-e olyan karaktere.
    Ha el tudtad küldeni, van olyan account nevű játékos, és a boldog tulajdonosa lett a hajódnak, már persze ha nem inaktív 2 éve :)
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.07.08. 11:23:04
  • Plata
    Igen.
  • lammaer
    Skacok, egy technikai kérdés:

Egy havernak küldtem egy hajót mailban karakternév@accounthandler42 címre. Nem kapta meg, és kiderült hogy azért mert helyesen a cím karakternév@accounthandler42b lett volna.

A mail nem pattant vissza, akkor most valaki más (accounhandler42, b nélkül) lett aboldog tulajdonosa a hajónak? Még akkor is ha neki valószínüleg nincs pont olyan nevü karaktere?
  • gerisz23
    Lvl 50 muhaha
  • Plata
    Raul a 100-al a karidat 60-ra húzod és még lesz vagy 30 spec pontja is.
  • Plata
    Karik kapnak xp boostot.
    Legalább is enyém kapott.
    Diplomatic orders küldiben vettem észre hogy 534k xp boost virít a karimon.
  • Plata
    Fejlődős temporal hajók nagyon faszák ám.
    T6 meg küldiben mocskosul op.
    Klingon hajókat zenes temporal szett szabályosan szét szaggatta.
    Lőni nem is maradt időn aktiváltam 2 konzolt oszt a klingon flotta megmurdelt

Igaz partgen sci a karim.
  • gerisz23
    A teljes temporal rewardhoz ha minden igaz kell az összes küldi.Király jutalmak vannak egész accountra.
    Én felhúzom a karit minima 50ig assigokkal hogy gyorsabban menjenek a küldik.Átpakolok jó fegyókat stb...
  • Raulblanco7
    Van még pár száz ilyen mirroros assigmentem, azt hiszem a karakterhúzást én is így oldom majd meg, és inkább az új küldikkel meg hajókkal játszom majd az időben.
  • Plata
    Nem emlékszem de 4 assigból 2 crit 2 normal és majdnem 51 lettem.
  • gerisz23
    Jah,kell most külön vackokat keresni akkor a pályákon új karival?
  • gerisz23
    Hány assigból?
    Remélem este hamar lesz server...
  • Plata
  • Plata
    Ugyan dehogy,időm sincs annyi és mellé még most betegeskedem is,úgyhogy se időm se türelmem nem lenne,mirror research assigokat vettem,asszem 8 darab volt.És 29 lettem tőle.Most 12 fut asszem,és még van pár.Asszem 12-es szintű küldinél tartok.Mivel 12-es szint kell az assigmentekhez,11-es szintet ír de csak 12-nél engedi elnyomni.
  • gerisz23
    Assigozott.Én csak reggel indítottam 19-et.Remélem 40 köré ugrik egyből.
  • lammaer
    Mi a pék, egész éjjel toltad vagy mi? Éjfélkor még level 12, most meg már 29... aludni ki fog? :)
  • Plata
    Érdekesek.A bevezető küldisor csupa TOS sorozatos küldi.Így néz ki T2 temporal hajó.Igaz az enyimnek T6 skinje van,mivel az összes hajót megvettem t6 kinézetet is választhatok.
  • lammaer
    A régi karaktereknél az új agentes küldit érdemes megcsinálni?

Amúgy milyenek az küldetések ezzel az új karakterrel?
  • Plata
    Pedig van hajó minden szintre,csak el kell menni a hajógyárba vagy storeba.
    Atom pöpec mindegyik,a 10-es szintű már már túl erős,most 20-asban ülök de nem próbáltam ki,pár óra és úgyis vagy 40 leszek.
    Az új phaser ami a hajókhoz jár valami fura kék szinű igen.
  • gerisz23
    Az új phaser kék színű?
  • gerisz23
    Megvettem a nagy pakkot de ilyen hajót nem találok sehol mint amivel repülsz.
    Assigokkkal remélem hamar meglesz a 40.szint.Utánna talán tudom használni az új lobis hajót.