50206
-
Plata #21448 Már 4-es szintű. 
Majd segítesz húzni.
-
lammaer #21447 "Mindegy este megpróbálom"
Mi az, ma este melózol
?
-
Orbancapitan #21446 e-mail cím lesz úgy betudsz lépni ha azt írod be. -
lammaer #21445 Onnan rémlik, mert egy jó ideig csak egy accountom volt, és ugye mivel egyszer beírtam az email cimet a kliensbe, utána megjegyezte, de ugye belépéskor nem azt mutatja csak egy random számot (vmi egyedi azonosító), én meg mindig csak a passwordot pötyögtem be.
Aztán amikor egyszer csináltam egy alt accot, akkor ott én is szívtam vele rendesen (ugyanez volt mint neked), mire rájöttem hogy mi van. Azóta viszont mivel rendszeresen valtok accot, megszoktam hogy az email cimet pötyögöm be, a usernevet nem is tudom... :) -
Plata #21444 Nem,hű ez jó ötlet,hogy mekkora barom vagyok hogy nem próbáltam.Mindegy este megpróbálom.Vagy egy órát elszarakodtam vele és úgy felidegesített hogy megfájdult a fejem.
-
lammaer #21443 Email cimet használsz a bejelentkezésnél? Régebben nekem is volt vmi kever kavar ezzel kapcsolatban. -
Plata #21442 Srácok valaki segítsen ha tud,regeltem egy új accot a sulibánozáshoz,meg is van az acc az arc honlapon,de belépni nem tudok vele a játékba.
Mindig azt nyögi hogy invalid acc név vagy password.
-
gerisz23 #21441 reggelt megmérettem ismét a tepm toonom sebzését,82k csak elfelejettetm visszaállítani a fegyó energiát:Dfél energyvel mentem... -
Plata #21440 nem tudom hogy kéne csinálni,rá rakjam az alt accomra vagy újat húzni? -
lammaer #21439 De lesz segítséged majd ;) -
Plata #21438 Ú bakker Raul,aszittem megszabadultam a sulibánozástú,erre meg reggel mi vár?
Egy flotta körlevél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.30. 07:52:57 -
Plata #21437 Bakker Nishtrim elfelejtettem mi a neved bneten,privátban add már meg.El kellett mennem itthonról és most jutott eszembe. -
petyahun2 #21436 intel gma 4500 kurva fos de majd lessz valamikor jobb nekem full halál most a játék most akartam kicsit vissz térni de ........ nah -
aru #21435 Nekem a crimsonnal jól megy (catalystot nem használok mióta új kártyám van, de nekem azzal sem volt gond), a legfrissebb van fönt. Néhány item ikonján vízszintes csíkok vannak, de ezen kívül minden rendben.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.07.28. 20:58:33 -
Daeus89 #21434 ki találom amd :D keress egy olyan drivert amivel nem csinálja ha jól emlékszem 2015 8-9 hóba volt jó vagy win 10 :D
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.07.28. 20:46:17 -
petyahun2 #21433 mit csinálltak a köcsög patch-be? nem akar indulni folyton behal a képernyőillesztő sajna egyenlőre csak egy gyengusz beépített de eddig ment -
lammaer #21432 Köszönjük a hitközség nevében.
Javaslatodra megnéztem a kemo árat, és vmilyen oknál fogva vki felrakot 10.000 ECért egy II-est belőle. NAmost kiosztom a kristályt :)
-
gerisz23 #21431 Doffok,kék crit chancet meg severityt adó elég.Flottás konzolok,ha faw akkor plasma explosion konzol EPICRE húzva,tactal dmg4 vagy dmg3 penes fegyó,többi kasztnál crtd3 pen vagy crtd4.Fawos sci kari-vétek,engivel még elmegy.Sci torpedós exotic kari-research labos sebzést adó sci konzolok.
Vegyetek kemocite-laced weaponry skillt,most olcsó,habár soknak tűnik a 8 misi,de nem az.
Tact dps
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2016.07.28. 17:49:33 -
Chak #21430 Ez a játék legjobb része :DD -
lammaer #21429 Amúgy meg a DPSt csak akkor látod ha méred :), alapból nem látszik.
Az a jó az STOban, hogy igazából nem tudod hogy egy STFet valójában csak azért csináltatok meg ilyen jól mert bejött valaki akinek összesen annyi a DPSe mint mindenki másnak együtt, szorzva 3-al. Te ott repkedsz körülötte a csattogós lepkéddel, generálod ugyanazt a látvány és hangorgiát amit JJ Abrams is megirigyelhetne, pedig a valóságban nem is sebzel :D -
lammaer #21428 Fenét, itt vmi más titok van :)
Önsajnálat jön, gyenge empátiával rendelkezők ne nyissák ki :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt van pl egy kb ennyibe kerülő build (a hajón kívül)
1,580,000 EC, 43,000 fleet credits, 79,025 dilithium, 500 Romulan/Nukara/Omega marks itt az árlista
A videója szerint ezzel a builldel úgy megy 30K DPSt, hogy semmi extra boff, doff meg zenes lobis cucc nincs rajta.
Nekem meg MK XIVre felhúzött egyszerű FAV beamboat (T6 természetesen), hozzávaló vulnerability locatorokkal, iconian repus szettel hoz jó esetben 10Kt.
És tele van a reddit meg a youtube olyan budget buildekkel, amik elvben hozzák a 30kt pikk pakk... csak nekem nem :) Szóval valszeg bugos az accountom vagy ennyire epic béna vagyok a játékban a hajó kezelésével (rosszul időzítem a skilleket, nem jól pozícionálok vagy ilyesmi).
De van most a nyári hajóval is egy hasonló árfekvésű buildje :) - https://www.youtube.com/watch?v=FRTgWR1v9sg
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.28. 17:12:03 -
Chak #21427 A 30+ karakterem közül egyik sem tud dpselni, helyette inkább órákat tudok eltölteni a tailornál h az igazán furcsa kifejezéssel élve, space barbiezzam. Ahogy Boston és környékén is napokig építkezem holott haszna nincs, de jól alszom utána. :D -
Daeus89 #21426 és a doffok meg a jó boffok aminek speciális traitje van az is szerintem 2-300 milla :D a rucikra meg tényleg borzalmas randák egy terrán / borg egyenruha jobban néz ki vagy egy seven of nine :P -
Kotomicuki #21425 Jó'vanna, nem veszünk ilyenen össze: engem nem tud megvigasztalni, ha "jobban" nézek ki, vagy végre normális hangja van a dolgaimnak -> inkább búsulok tovább a DPS-ért! :)
Pedig neked a DR-pakk is megvan, az pedig mán fél lépés a (maratoni futásban a) sikerhez - én meg még azért gályázok, hiába...
Még pár milliárd EC és meglesznek a lobbis/ládás hajók és trait-ek is az ex-ről...
Amúgy meg, te is tudod a megoldást: flottás tac- és sci-konzolsor az alap, ehhez "csak" FC és dili' kell... (meg "türelem", amíg nem lesznek XIV epic-ek)
Onnan mán sima ügy!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.07.28. 16:08:26 -
lammaer #21424 Alapvetően úgy gondolom mint te, de hála istennek van egy réteg aki odavan az ilyen kozmetikákért és képes érte kemény pénzeket fizetni (lásd WOTban a dekorációs kamó, meg egy rakás kardos varázslós MMOban mindenféle diszegyenruhák stb).
Azért hálistennek, mert ők teszik lehetővé azt, hogy a játék F2P legyen neked meg nekem :)
Mondjuk egy kicsit már én is megvagyok fertőzve, ha már DPSt nem tudok kicsiholni se a karaktereimből se a hajóimból (megint depressziós lettem mert tegnap véletlenül mértünk :), és teljesen reménytelennek érzem a helyzetem, úgy tűnik vhogy ez a játék túl komplex nekem, hiába olvasom a guideokat meg tutorialokat, túl sok az opció meg a rejtett összefüggés) legalább látványos meg jó hangeffektes legyen a fegyverzet.
Ezért van a karaktereimnél pl "Vaadwaur_Polaron_Assault_Minigun", isteni a hangja meg a grafikája és inkább favorizálom a cannonokat meg torpedókat mint a beameket. Béna vagyok hozzá, de legalább repülők és szórom az áldást. Aztán lesz belőle 7 meg 9k DPS, MKXIVes cumókkal (FAW hajó is azt hozza nekem, tökmindegy). -
Kotomicuki #21423 Ruhákért "pénzt" adni, amikor csak a karaktered seggét látod állandóan?!
Ki nem ...-a le, hogy a többi mit gondol, ha az állandó EV-ruhámban (bányászni többet megyek, mint küldetéseket teljesíteni - utóbbihoz jóval több idő kéne) rohanok az ügyeimet intézni... (ezért sem töltök oly sok időt a karaktertervezéssel, mert minek az: semmit sem befolyásol a kinézet) -
gerisz23 #21422 Lol én a batterykat néztem csak. -
Sziasztok :)
Visszanéztem a játékba, erre láttam hogy a skilltree meg elég sok minden megváltozott. :D
Esetleg van egy infós oldal ahol akkor utána olvashatok hogy engineer tisztnek milyen skilleket érdemes húzni? :)
Előre is köszönöm. :) -
Chak #21420 Pedig csak 4k zen darabja :DD -
Plata #21419 Ilyen randákért 8 ezret sem adnék wazze.
-
Chak #21418 Ilyen féle nem is. A dilis láda nem eladható, a lobis igen. Egy darab skinért pedig nem fogok kiadni 2 milla dilit. Ennyire egyszerű.
link -
Plata #21417 Hát a jelenlegi zen ár mellett a dilis olcsóbb.
Az epic láda 2 mila dili,az erősen kerekítve kb 500 zen amiért kapsz 4 kulcsot.Amiből ha nincs szerencséd lesz 20-25 lobi,ha mákod van olyan 80-100.
Egy epic ruhás láda 300 lobi.Asszem.Bár ha ec-ért veszed a kulcsot a lobis olcsóbb. -
gerisz23 #21416 Neked se jó semmi.Eddig ha minden igaz lobiért lehetett venni,úgy sokkal drágább volt. -
Chak #21415
Szép próbálkozás kedves Cryptic. Ha ezt dili kivonásnak szánják akkor se jobb és ki fogja megvenni ennyiért. Főleg h nem account unlock hanem csak karakterre kapod. -
Chak #21414 Kegyetlen az élet.. :P -
gerisz23 #21413 Gyűlöl a radai rosseb.Magas labdát lekell csapni.Vártam a filmben a jelenetet erre nem pont a lényeg hiányzik...és még a remixelt zenét se találtam... -
Chak #21412 Miért gyűlölsz ennyire..
-
gerisz23 #21411 Azt azt...
Azzal kéne telibefújni téged is!
-
Chak #21410 Replikálnak egy karton Chemotox-ot. -
gerisz23 #21409 Kb 15 perc hiányzik, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a rész mikor rjönnek hogy győzzék le a darázs hadat