50219
  • Plata
    Megnéztem a hajódat,az űr szetted kukázni kéne,tac konzolokból fleet változat,sci konzol kuka.
    Hátra mi a fenéért nem 3 omni került?

Az én hajóimra hiába keresel rá,asszem mind a 34 le van zárolva.
    Doffos kariknak nem.Azok úgyis kicsik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.23. 00:28:26
  • Plata
    Mi a túró,10 percoig tököltetek ISAn?
  • aru
    Miért nem használsz flottás tac konzolokat? Nem gondoltál arra, hogy előre 4 dual hátra meg 3 omni?
  • Kotomicuki
    Mivel 6,75-7 milla EC a plasmonic leech darabja, ezért kifosztottam az embereimet és vettem is 2 db-ot gyorsan.
    Az egyik felkerült a már megemlített, fed-es engi-mre és tettem egy új próbát, immár plasmonic leech-el a pajzsnövelő helyén:
    Ami, meglepetésre csak 28k lett.
    Bár, igaz, hogy most
    a társak sem remekeltek.
  • Plata
    Kulcs akcó van.
  • Kotomicuki
    Íme az eredményeim:
    30k DpS
    részletek 1
    részletek 2
  • Kotomicuki
    Azért bátorkodnék, ismételten "szembe menni" a meta-val, mert még nem tudom oly sokáig görgetni a trait-ek, skill-ek, epic összetevők és miegymások listáját, mint azt illene, így kénytelen vok a számomra elérhető, legegyszerűbb dolgokból építkezni: ez meg a faw - több hónap gyűjtögető munkája fekszik már így is ezekben a felállásokban... (és én is szívesen elfelejteném már, hogy milyen sanyarú (ingame anyagi) körülmények között álltam neki mindennek)
    Most tartok ott, hogy jut már a "cicomára" is, persze, csak módjával.

Természetesen, mindezekért bocsánatát kérném az ezen dolgokkal megbántott, STO-s társaságnak!

• gerisz23
    Az elég harmatos...Sci karival minek fawozol te is?Azt a dps csaornákon nem hangoztatják hogy azzal úgy nehéz nagy sebzést csinálni...
  • reorni
    Nem tudom mi van, de nálam a sebzés 7 ezer és 40 ezer között alakul kritekkel ha nem nyomok skillt XD, persze tak karin
  • Plata
    Dps mérővel nézd ISA-n.
  • Kotomicuki
    Egy darab, Mk XIV-es antiproton beam-re ráálltam az egérmutatóval és a 2 szélsőértéket megjegyeztem a tholian RA alatt - rövid volt, már csak a 2. felére értem oda.
    De, mint írtam, ez másik karakter, másik hajóban, csak a felszerelésük hasonló (probe- és kristálykonzol mindegyiknél, de keine plasmo').

Nosztalgiával gondolok vissza azon fórumbejegyzésekre, amikben a plasmonic leech 150-200 millás áráról diskurálnak az arra áhítozók...
    Most 8 milla az ex'-en...

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.09.22. 14:43:39
  • Plata
    1550-ről 1250-re? Az nagyon nagyon kevés mivel mérted?
  • Kotomicuki
    Ezen, magyarázós videóban már megelégszik csak az EPS RCS konzollal, mert, mint mondja, a drain skill-ek/buff-ok annyira megdobják a plasmo' hatását, hogy az is bőven elégséges a kívánt hatás eléréséhez.

Nálam meg minden karakternél max-on van a drain - azaz, inkább az ellene való védekezés - és a flow, így nem hiszem, hogy flow konzolokkal kellene teletömnöm a hajóimat. A felszerelésem is ad még plusz drain-t.
    Natúr van 30%, max 50% energiaszint-ingadozásom, a plasmo' ezt mérsékli 10-15%-ra, a plusz EPS-konzolokkal meg 5-10% lesz - ha 130-140-re kitolom a max-ot skill-el, vagy megfelelő warp-pal (0 csak akkor, ha egyéb buff-ok is hatnak, de ez igaz a csak plasmo'-s felállásra is).
    Szerintem, nem azon az 5-10%-on múlik - annyit az a 2, sebzésnövelő konzol is adhat.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.09.22. 12:32:25
  • Kotomicuki
    Megnéztem, igaz a sci-mmel, aki flottás arbiter-ben csücsül és a -10%-os fegyver-energiaigény is játszik nála, viszont a tac-konzolok nem doborítanak oly nagyot, de a felszerelésük kb. azonos:
    1550-ről (buff-ok nélkül, azokkal 3k is volt) 1250-ig esett vissza a sebzésem, plasmo' nélkül, normál harci körülmények között - 3/4 alá sosem ment az energiaszint.
    Ha 50%-ra (plusz motor és egyéb bónuszok) visszaveszem a fegyverenergiát, akkor kapok 880-at, de ez nagyon ritkán jön össze - a xyfius-al.

A plasmo'-s reman tac-omnak sikerült 1%-ra levinnie a borg RA-boss HP-ját - polaron fegyverzet - , egyedül - de aztán spam-elte a repair gömböket én meg hagytam a fenébe, addig is 3x haltam már a xyfius-ban!
    Nála nincsenek ilyen ingadozások, így, szerintem elégséges lesz a plasmo' is a kiegyenlítettebb sebzéskiosztáshoz - meg a jobb moci.
  • Plata
    Nem szoktam leállni veszekedni random stf-en,de ma GGA-n felbasztak a töketlen fedesek,és egy kicsit leosztottam őket.Két fütyi carrieres volt,meg valami hapax vagy valami hasonló haratyi roma cruiser,meg vuki carrier.Négy balfasz egyedül nem bírta leverni az egyik oldalt,én elmentem egyedül jobbra,ezek balra és nem tudták leverni.Aszittem rosszul látok,én levertem az ikonyokat álltam és vártam hogy mindjárt biztos végeznek,hát nem,buktuk opcionálist és csak úgy lettek leverve hogy átmentem hozzájuk,utána jött a másik forduló,én egyedül megint a jobb oldalon,négy balfasz a bal oldalon,és csak tököltek meg harcoltak és folyamatosan elhullottak,kicsit felkaptam a vizet és elküldtem az atroxos édes anyjukba őket.Nem tudom mennyi volt a 4 sügérnek együtt a dps-e de szerintem 10k nemvolt a négy faszfejnek együtt.
  • Plata
    Egyébként az EPS RCS konzol eladásra is jó,ha jól tudom Zsíros 100 misi körül is passzolt el.
  • Plata
    Nem a 125 a max,140 is lehet,ha jól tudom.125 alapjáraton max,spéci cuccokkal tovább növelhető.
    Ha 50%-ra vissza esik energiád akkor az már szar,mert több mint felére esik a sebzésed.
    Az a két konzol csak papíron ad annyi % sebzést,igazából nem ad annyit.AMP mag nem nagy kunszt,ha van temporal eventes karid akkor minden repus mag egyből AMP,UR szinten minden mag AMP statot kap.
  • Kotomicuki
    De nincs túlzásba víve a power transfer rate imádat, nem volna elég az AMP-os mag és a plasmonic leech?

A karakteremnél van, hogy 50%-ra visszaesik a fegyverek energiaszintje - ezért kéne neki a plasmo' - , de még így is eléri a többi, PL-es karakter sebzésszintjét azzal a 2 konzollal.
    Az Arbiter trait-je megvan, annak a kihasználásához amúgy is kell az EPtW skill, azzal együtt meg már nem ingadozik ilyen mértékben az energiaszint sem - és még nincs 'leech, se AMP-os mag...

Arra gondoltam, hogy ha, esetlegesen be-be ugrik is 125 alá az energiaszint (ez volna a maximum, nem?), azzal akkor sem veszítene több sebzést, ha a 2, sebzésnövelő konzol van rajta az energiaszint-növelők helyett: az állandó sebzésnövekmény több volna, mint az - esetleges - energiaszint visszaesési veszteség.
  • gerisz23
    Astika arbiter plasmo,skilkeknél meg pakolni kell epsre.És valóban minden 125,a terran pven szopás a faw mikor fbpba megy:d
  • Plata
    Papíron 20% és 17.8% sebzést adnak,papíron,de kit tudja mennyi az igazából, a több energia több sebzés.Minél magasabb az EPS-ed annál többet sebzel.A Rule 62 meg az epic EPS rcs konzol nagyon megdobja,és ott van az AMP statos mag,ami 75 feletti energiánál plusz sebzést ad,na mármost minden energiája gondolom 125 harcban,ez sokkal megdobja a sebzését.
    Az hogy te úgy érzed ütőképes a vorgon hajód nem biztos hogy valóban az is,már mint ha eléri a 10k dps-t te azt már ütőképesnek érzed,de valójában még harmat gyenge.Ott van még a hajóján Astika és Arbiter trait is,amitől gyakorlatilag végig szerintem 1250-140 az összes energiája.
    Nekem a tavalyi évi klingon lökött eventes karim nincs felszerelve csak úgy hogy a küldiket meg tudja csinálni eventre,de neki is harc közben az összes energiája 115 körül mozog.
  • Kotomicuki
    Ebben a videóban nem lenne célszerűbb tovább növelni az antiproton sebzést a 2 power transfer-es konzol (RCS, Rule 62) helyett ezzel (mindenki számára elérhető az ex'-ről) és ezzel (event-es)?

Nekem, az utóbbi 2 konzol a legütőképesebb karakteremmé változtatta a fed-es engi-met - a Xyfius-szal - , pedig még plasmonic leech-et sem kapott melléjük.
  • Plata
    Mai frissités.
    General:

Resolved an issue that occasionally caused a crash in the chat system.
    Slight animation updates on the following:
    Magnetic boots
    Movement in low gravity
    Pounce Trait
    Sitting in Risa sunbathing chairs
    Hyperspanner for rerouting shields
    power
    Temporal Rifle: Resolved an issue with this weapons melee animation and changed its class from rifle to assault rifle.
    The 23rd Century Constitution bridge now has NPCs correctly sitting in chairs and the film grain effect has been added as a toggle option.
    Updated descriptions on "Mark Package - Multiple Choice" boxes to reflect their correct contents.
    23rd Century TOS security officers now have appropriate TOS themed weapons.

Systems:

Mines and Cluster Torpedoes now gain a [Dm/Dm] mod at Gold quality in place of the [Ac/Dm] mod found on other weapons.
    Existing Gold quality Mines and Cluster Torpedoes will convert their [Ac/Dm] mod into the new [Dm/Dm] mod.
    Threatening Stance now has a 3 second recharge time and a minor delay between activating the Toggle and being treated as "In Threatening Stance" by other abilities, such as the Strategist Specialization.
    The increased threat generation and damage trigger will continue to apply immediately.
    Resolved an issue where Singularity Overcharge would only fire from one Beam weapon at a time.

Character:

Resolved clipping issues at the wrist while wearing the Veteran Decorated Klingon bracer.
    Replaced a duplicated Alien generated preset costume with a more unique costume.

Known Issues:

The TOS Gorn outfit does not unlock once completing the episode “Battle of Caleb IV”.
    No level up audio or FX is playing for 23rd Century Captains.
  • Plata
    Te Gerisz most jut eszembe nekem olyan Aquarius van amin van Jacuzzi is.
  • Plata
    Naná,egy 20-ast tuti bukni fog,mert kell pár milla dili a flottába.
  • Kotomicuki
    ...és ettől fog esni a Zen árfolyama?
  • Plata
    Nem tudom miből van jó sok,de ha a flotta épületre akkor azt már rég kiszivárogtatták.
  • gerisz23
    Hol vannak a jósok?
  • Kotomicuki
    Nálam csak annyi változott, hogy most ARC-kliensként hajlandó elindulni, de a lag-ok megmaradtak.

Hát, elég szégyenteljes lenne EZ a hozzáállás a konzolokon - így ott is zárni kényszerülnek majd, 5 éven belül - , szerintem nem a PC-t kéne hanyagolniuk, hanem ténylegesen játszható tartalmat szolgáltatniuk, ami vonzaná a játékosokat és nem taszítaná őket.
  • aru
    Eddig is alig lehetett bejutni PvE-re, ez nem ùjdonsàg. Szerver lagot én egy ideje nem tapasztaltam. Mondjuk alig vagyok fent mert tartalom alig van, de a napi 30 perc nàlam lagmentes.
  • Daeus89
    jah "kapsz" ingyenes accot ty :D de haj mióta megjelent a conzol verzió pc le van szarva sajna meg úgy 3 hónapja kb :( szar az üzlet politikája , úgy még lehet érdemes lenne hogy a zenes dolgokat zent meg talán ec-t konvertálná át konzolra de így ty nem ... fos az egész :D + a légi égeti a seggüket xd
  • gerisz23
    Bezárják a pcs verziót,aki pcn játszott az kaphat accot psre vagy xbora,ajándékba kapsz egy elacsi hajót.Jah az eddig megszerzett cuccaidat buktad.

A jelnlegi támogatottsággal ez a szint...Sokan panaszkodnak fórumon,hogy szar a server,de konkrétan leszarják.Sokan nemis vesznek zent,a pvek kiürülnek teljesen.
  • Daeus89
    hát szerintem ez konzol mivel nagyon hasonlít a jelenlegi t5 re szóval szerintem nem nem jön csak konzolra
  • Plata
    Mond hogy jön Tal silány carrier Pc-re.
  • Daeus89
    szinte 90% hogy konzolra jön ki de azért hátha valakit érdekel
  • Plata
    Szerintem szarnak rá.De jó lenne ha valamit csinálnának,este is inkább GTA-ztam mert játszhatatlan volt.
  • gerisz23
    Remélem kezdenek vmit holnap a serverekkel.Este játszhatatlan a játék.
  • Plata
    Hát aknát nem használnék még mindig,pajzsátütés meg megint fölösleges ha úgyis a legtöbb borgot egy lövéssel viszi a torpedó.
    Gw meg nekem is van.Mivel a B'rel univerzális,vagyis bármilyen boffokat pakolhatsz rá.
  • Kotomicuki
    Ezért használnék GW-t és máris elég az alap hatótávja az aknáknak - és mehet egy hasznosabb trait a pursuit helyett - , sőt, így már akár a területre ható sebzésnek is van értelme.
    Most nézem, hogy a Transphasic Mine: +80% Bonus Shield Penetration, 20 second reload - a trans' aknának dupla akkora pajzsátütése van, mint a torpedónak! Akkor azért lehettek olyan hatékonyak...

Részemről ezt a skill-t használnám az aknákhoz: a III-as szintűvel 16-ot (az ecceűbb fajtákból) rak le egyszerre, az meg már ütni is tud - pl. egy GW közelében...
    A félperces cd-jébe meg minden aknatípus cd-je belefér. A támadó fegyverként való alkalmazásához kell a gyors, mozgékony hajó, különben tényleg sokat veszít a hatékonyságából.

Amúgy, amióta lecseréltem a tyken's rift-et subspace vortex-re, ami nem teszi cd-re a GW-t és vica versa, azóta egész hatékonnyá vált a sci-m "nehéztüzérsége".
  • Plata
    Na ma egész jót lőttem vadkutya torpedóval, a vadkutya olyan mint a breen torpedó,becsapódáskor 4 aknát dob ki.
    Csak nekem van hozzá traitem amitől dupla távon hatékony.
    Max. One-Hit: 241 585 (Tricobalt Mine - Tricobalt Mine Explosion)
    És ez csak az egyik akna volt a 4 közül.
  • Plata
    Most néztem exen,fedesnek kőkemény 1 milió ec a fegyó.
    Valami ilyen lesz belőle ha uppolod.