50216
  • Lokker
    "unalomig kell tolnod az 5-10 fős "instákat"" ha éppen akad rá elég ember.
  • lammaer
    Halihó,

Jó helyen jársz - ez egy igazi single player MMO. Nincs igazán olyan tartalom ahol szervezett csapatmunkára lenne szükség. A játék első fele (ahol a rengeteg sztori küldetést tolod) az gyakorlatilag single player, a végjáték és a gyüjtögetés az ahol orrba szájba unalomig kell tolnod az 5-10 fős "instákat" - ezek viszont úgy működnek ogy jelentkezel rájuk és gép random összerak a megfelelő számú emberrel aztán hajrá.
    Beszélni nem kell, koordinálni nem kell, az esetek többségében mindenki osztja a sebzést aztán a meccsnek vége.

Persze nem árt ha vannak arátaid akiktől lehet kérdezni meg akik tudnak esetleg segíteni eligazodni, de inkább csak a tudás végett hasznos.

PVP nem igazán van (illetve ha van is, nincs érdemi haszna mert nem kapsz érte különösebb jutalmat, max megveregetheted a vállad), a játék gyakorlatilag PVE.

Az 5-6 óra nem túl sok, arra elég hogy szép lassan végigmenj a sztori küldetésekben (ebben szerintem ez a játék kimagaslik a többi MMO közül, elég erős ez a része, és a sztorik is érdekesek tudnak lenni, elég hosszú is). Én javalom kezdj bele, free to playként semmibe nem kerül, aztán majd ha végére értél a sztoriknak el tudod dönteni hogy akarsz e az endgame gyűjtögetéssel foglalkozni - a sztorik után a játékban csak ez marad, a napi grind hogy vehessél nagyobb meg erőseb hajókat, fegyvereket, amiket arra használsz hogy a napi grind gyorsabban menjen, hogy aztán még több pontot kigrindelve mégerősebb fegyvereid lehessenek :)

A lényeg hogy a játékkal való megismerkedéshez meg a sztorikkal való elbibelődéshez elég ha csak a sztorik során megszerzett dolgokat használod, nem kell külön nekiesni az agyatlan és kimeritő grindelésnek... nekem az volt a legjobb része a játéknak, amig kezdőként végigmentem a sztorin (pedig nem is voltam startrek fanatikus de az ott érdekes volt), azóta nem is tudom mi hajt hogy toljam a játékot :) Most nekem a játék olyan mint vmi browseres/facebookos játék, mint mondjuk egy farmville, csak gyűjtögetek :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.09.30. 14:51:39
  • Quintall
    Üdv!

Gondoltam elkezdem a játékot heti 4-6 óra szabadidővel, mert az Elite Force 1-2-t már számtalanszor végigvittem, és egy ST játékot kerestem. Egyedül élvezetes/lehetséges érdemben játszani egy ideig?

Az utóbbi kommentek qvára nem segítenek a kezdőknek, lehet én vagyok "noob", de nem találtam faq-ot az itt (szerintem indokolatlanul sokat) használt kifejezésekre...
    Sry, de ez van...
  • Raulblanco7
    Delta szettben menjetek ha van, annak a 3-as szett bónusza a nem élő célpontot azonnal kinyírja, és szinte minden ottani ellenfél nem élőnek számít, elég brutális amikor benyomod, kb minden azonnal hal.
  • Lokker
    Azt nem vitatom, ott szedtem ki a teljes ikony szettet.
  • lammaer
    Azért szokott ez is bukni, nem rritkán lejár az idő miközben triggerelni kéne azokat a konzolokat. De mindenképpen a legjobb mark és gömbgyűjtő hely.
  • Lokker
    Amióta könnyítettek rajta már egy közepes csapat is elég rá. Mikor kijött mocsoknehéz volt, akkor kellett a jó csapat.
  • Plata
    Mondtam én hogy nem nehéz az,ha jó csapatot találsz laza és még sok markot meg 2 gömböt is ad.
  • Plata
    Atya ég ki ez a vadkecske?
  • Kotomicuki
    Hhmm, az elit "Testvériség..." tényleg jobb gömbgyűjtésre, mint az advanced "űr", még kezdetleges felszereléssel is, ha jó a csapat: csak találni kell egy nyugis sarkot és mesterlövészkedni!
  • Chak
    Na Október 25.-én jön a kövi content update. Kicsit hamarabbra vártam, de sebaj.
  • reorni
    :D lol
  • Plata
    Ne nekem mond.
    De én sok ec-t kerestem vele.Asszem 80 misiért is vitték doffot miután kijött a hajó.
  • Raulblanco7
    az a trait kuka, van annyi király trait ami közül lehet választani, az a reverses sebző trait semmit nem ér pont hozzájuk képest.
  • Plata
    Voth doffos TBR-el mekkora poén már szórakozni.
    Mikor khito eliten Raul-ék elő lenyúltam Donatra-t.
    TBR-t be padló gáz és elszaladtam Donatra-val.
    Jah másik Khito-s poén,klingon karival és Subspace snare konzollal betenni csapat elé Donatra-t amikor lő.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.29. 15:18:36
  • Plata
    Nem mert a voth TBR lényege nem a szétlökés,hanem hogy rád ránt mindent,abból meg tök mindegy hányast használsz.
    Egyébként meg nem kell odafigyelés,RPS-et szinte minden hajón használok,aminek van pajzsa.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.29. 15:06:07
  • Kotomicuki
    De, ha "értelmesen" szeretnéd használni, akkor a II-III-as szintű Reverse Shield Polarity-t érdemes alkalmazni. Ahelyett meg volna jobb engi skill is, ill. egyszerűbb, és/vagy hatékonyabb területsebzési eljárás is...
    HA lejár, AKKOR robban..., szvsz, van ennél egyszerűbb, jobban kiszámíthatóbb is, ami nem igényel ekkora odafigyelést és időzítést.
  • Plata
    Egyébként van aki nem is galaxy-n használja a traitet,csak kivette vele,utána más hajón használja.
  • Plata
    Voth doff+TBR.
  • Kotomicuki
    Nekem az a 3 km-es hatótáv nem tűnik soknak, pláne úgy, hogy még GW-slot sincs azon a hajón, ami "összeterelné" a robbantáshoz a jónépet...
    ...és a hozzávaló Reverse Shield Polarity is 2 perces cd-vel bír, ami megint csak nem javít az effektivitáson.
    Egy ilyen trait-be befektetni milliókat...
  • lammaer
    Na akkor mostmár értem mitől olyan drága ez a doff... nem értettem hogy mi olyannagy dolog abban hogy pár seccel tovább van fenn egy reverse shield polarity.
  • Chak
    Ahogy én értelmezem, 1 commodity = 1 ec. Kivéve a contraband, azt nem szedik ki. Majd meglátjuk hogy alakítják.
    Van már kirakva képek az új fleet holdingról azaz az 1500as évekbe elrepült és ott ragadt Babylon 4ről is és az itemekről amiket kinálni fog.

link

link
  • Plata
    Az új kit modulok faszák lesznek,már linkeltek be tribbliről modulokat.
  • Raulblanco7
    Hm, elkezdték az energy credit sink-et végre. Kíváncsi vagyok mennyi kell majd bele a többi vacak helyett, de végre egy jó irány, az új épülettel egy keveset kivesznek így a játékból.
  • Plata
    Azon a hajó Reverse Shield Polarity trait van,vagyis ha van ilyen boff skilled akkor amikor lejár a skill egy nagy robbanás lösz belőle.
    When Reverse Shield Polarity duration ends:
    * X Kinetic Damage (100% Shield Penetration) to foes within 3km (Damage Increased by 5% per stack of Polarity Shift)
    When damaged while Reverse Shield Polarity is active:
    * Apply 1 stack of Polarity Shift (max once per 0.5 sec)
    Na most a lila sulibán dofftól tovább marad fent a RSP.
    Purple Increases the duration of Reverse Shield Polarity by 8 sec
  • Plata
    Nincs,múltkor eladtam őket,és mostanában nem jött új.
  • lammaer
    "Meg vegyél neki sulibán fabric engi doffot."
    Véletlenül éppen van egy eladó, nem? :)
  • Plata
    T6 Galaxy nem az igazi dps hajó,és őszintén szólva én nem értek a dps engikhez,de a koznolját kidobhatod,nem sok lószart ér,egy plasmo-t tegyél helyette.Meg vegyél neki sulibán fabric engi doffot.
  • petyahun2
    üdv mindenki :D szeretnék így kari indítás ügyileg kérni segítséget temporal engi-hez t6 andromeda exploration cruiser-hez skill"fát" és egyéb instrukciókat :D szeretnék kicsit hasznos dps-el rendelkezni de mégis nem gyorsan meghalni... a karit tegnap este inditottam ha már xp event van vagy micsudi
  • Chak
    Jött egy Tribble pecs.

Elég szép kit és modul revampot tartalmaz.
  • Lokker
    Jaaa, az már rögtön más.
  • Plata
    De úgy gondoltam hogy aktív repus trait,tudod amit el lehet lőni.
  • Lokker
    Már nem külön van gound és space traitek?
  • lammaer
    Jaja, ráböktem, 1x volt etgy garnitúra, azokat 3 nap alatt megcsináltm mind és most üres az egész...

A current maposok nem fizetnek olyan jól....
  • Plata
    Jah és a current map fül alatt is van sok.
  • Plata
    Akkor ott valami bug van mert nekem volt,bementél abba a gömbbe ott feljött hogy doff assigments és ott is voltak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.28. 19:23:14
  • lammaer
    Az undine space BZben mit kell csinálni hogy megint legyenek azok a jó kis 5 órás sok XPt adó DOFF assignmentek?

Vki említette itt pár napja a helyet, szépen át is mentem, lenyomtam az összeset, azóta nincs egy se. Kiléptem-visszaléptem a BZbe, de azóta se jött vissza egy darab se...
  • lammaer
    Földharcra értettem hogy nem kell túlzásba vinni a "tréteket"...
  • Kotomicuki
    ...és lammaer #22219:
    Nekem segítenek a pluszai (észreveszem, a különbséget) : zömében csak a fegyverzetem XIV-es, de küldetésekre, a Nukara-n bohóckodni, jó jaz. A lemaradásom a nagy átlagtól a zűrben jelentkezett, oly elementális erővel, hogy a fejlesztéseimet inkább oda voltam kénytelen koncentrálni...
    Az "űr" specializációknak is szokott "földi" szekciója lenni, amik azért számítanak - csak tudni kell róluk, hogy az ember kihasználhassa azokat.

Plata #22221:
    ...és ettől tovább maradnak életben és jobban harcolnak, értem!

Plata #22222:
    "Kiskoromban" trait-et használtam erre, most, hogy ezt lecseréltem, eléggé satnyult a hajóim mozgékonysága.
    De, majd rápislantok, hogy a Pilot spec, másodlagosként is alkalmas-e erre.
  • Plata
    Maxos pilot spec sokat segít a mozgékonyságon,ha hiszed ha nem a Tarantula is meglepően mozgékony ahhoz képest hogy egy bazi nagy dög,de maxos pilot speccel besegítve egész faszán forog,sőt,egy ideig azt hittem hogy bugos mert túl gyorsan fordul ahhoz képest hogy mekkora.