50216
  • Plata
    Sajnos a 23-adik századi kari eventnek vége,már nem kapsz rá bónuszt.
  • Quintall
    Köszönöm mindenkinek a kedvcsinálót, bele is kezdtem, 13-as szintű a fedes engi karim, de azért érzem, hogy sok mindent kell még tanulnom :) Gondolkozok egy másik karakterben is, csak hogy megtudjam melyik jön be jobban, de a sci az nem biztos, hogy az én műfajom...

A 23. századot szerintetek érdemes elkezdenem, vagy azt majd inkább ha belejöttem egy kicsit, és pörgessem inkább tovább a "sima" küldetéseket?

Köszönöm még egyszer, tényleg elég jó játék (még) egyedül is!
  • Plata
    Hát én meg nem mondom mennyi idő alatt halt meg,de tudom hogy tesztszerveren sokat baromkodtunk.
  • Raulblanco7
    Azért ez a lefújtad és meghaltak inkább úgy nézett ki hogy a leggagyibb ensign tholiant is fújkáltam 5 percig mire kipusztult végre, és még accolade sem járt érte, hogy csak tűzoltókészülékkel öltem meg nukara prime-on egyet.
  • Plata
    Gateway?
    Szerintem nem fognak foglalkozni a ticketeddel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.03. 09:29:40
  • Kotomicuki
    Megvan az első "űri" bukásom is: mindent elpusztított a csapat, igaz, kifutottunk az opcionális időből - az elején biztos, a vége már simábban ment - , de senki nem kapott jutalmat - ment a ticket.
  • Orbancapitan
    jaja arra emlékszem tökre fun volt :DDD
  • Plata
    Nem kell venni,pár dilithiumért kap fehéret,utána küldiben úgyis esni fog kék vagy lila.Már vagy két éve nem küldiztem nukarán,de azt tudom hogy EV suit az esett rengeteg.Jah meg régen ha lefújtad a tholianokat tüzoltókészülékkel meghaltak.
  • Royizee
    Köszönöm Szépen a gyors választ:)
  • Kotomicuki
    Egy "tőzsde" ponton vásárolsz (pl. Drozana állomás, nem messze a Nukara-tól): "Environmental" beütése után, ha minden alapállapotban van, kiadja a lehetőségeket, nagyjából 500-5000 EC közötti összegre számíthatsz. A minősége/színe mindegy: csak a fegyvered legyen jó.
    A Nukara-n a küldetéseket teljesítve tehetsz szert még environmental ruhákra, ezeket tovább adhatod a többi karakterednek, vagy a tőzsdén kiárusítod.
  • Plata
    EV suit kell,azt kapsz a dilithium storeban pár dilithiumért,arra jó hogy elkezdj küldizni,nukarán úgyis fogsz kapni küldis ládákban jobbat.
    De vehetsz zenért is a zen store-ban,vagy van egy 50-es szintű küldetés ami iszonyúan unalmas,de nagyon jó Ev suitot ad.
    Sol EV suit.
    Háromféle Ev suit szerezhető be a küldiből,attól függően hogy miként döntesz a játékban.
    De itt az összes EV suit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.02. 13:42:30
  • Royizee
    Sziasztok!
    A Nukara Prime bolygón ha van küldetésem akkor ott hogyan szerzek szkafandert? (Először járok a bolygón)
  • Plata
    Tegnap egyébként csak az új deflectorom akartam kipróbálni ISA-n,de a csapattársak töketlensége nagyon felkúrt.
    ISA előtt kreáltam,kraftolt m2 deflectorból,roma up tokennel megküldve.
  • Chak
    Mindig a skillbaron vannak, ha már vannak.
  • Orbancapitan
    plusz nem is kell be tenni az invertoryból is elnyomható vagy ki rakod a skillbar-ra
  • Plata
    Hát úgy látszik nem,mert van még olyan dinnye aki nem tudja hogy azt a szart nem kel felrakni a hajóra,mert a táskából is lehet aktiválni.
    Temporal dreadje van de esze nincs,az a hajó egy barom erős dög,ma két karival vettem ki a traitjét,sci karival és mk11-12 vr fegyókkal aux energiára rakva is úgy sebez mint állat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.01. 21:55:41
  • Chak
    Azokat mindig az inventoryban tartom, jó helyen vannak ott is. Vagy most nyilvánvaló tényt próbáltam a világ szeme elé tárni? :DD
  • Chak
    Az a mk nyóc' impulzus hajtómű nagyon állat, nekem is kell!
  • Plata
    Viszont rohadtul nem értem minek rakják be a játékosok azt a ratyi roma meg deltás vackot devices-be.
  • Plata
    Hm a leggyengébb DPS-el rendelkező egyén mint kiderült vaj honnan jött,hát a balfasz direktívából,T6 tarantula dread-el.Hogy a faszba lehet azzal a döggel ilyen lószar dps-t csinálni?
    Jah már értem.
    T6 temp dread-esnek nincs sok esze.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.01. 21:39:46
  • Plata
    Jó kis csapatba kerültem,csupa T6 drága hajó,jó hajók,ratyi tulajok.Halál bénák voltak bazdmeg.
    CLR—Infected Space[8:15]— Dmg(DPS) —Shrot 21 349 400(43 130) Ru'un 6 236 746(12 728) Kendra 5 492 986(11 302) Mars 5 367 006(10 931) Doktor 3 405 839(7 095)
  • Plata
    Hát egy gyors kristályra el tudtam lógni,de kár volt,már lag volt.
    CLR—Crystalline[1:16]— Dmg(DPS) —Shrot 6 853 483(100 787) Scarlett 2 541 297(37 930) Hazel Nutt 2 183 364(30 752) Kalara 1 178 869(16 841) KrazyEisTe 1 087 944(20 527) Maddin 898 954(12 842) Dewblood 346 747(4 562) Cromynus 268 488(4 401) Racknor 265 740(3 966) Patte 20 406(329)
  • Plata
    Ma is árultak 4.6m áron kulcsot.De 50-esével.
  • Plata
    Egyébként érdekes ez a combatlog,repus skillt is petnek számolja.

Első képen az összes sebzés látszik,másikon az amit pet-nek számolt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.01. 12:24:18
  • Plata
    Harmincnyolc másodperces kristály.
    CLR—Crystalline[0:38]— Dmg(DPS) —Shrot 3 749 212(138 860) Lockon 3 222 293(128 892) Scarletsca 1 451 030(53 742) Aniol_a 1 230 384(53 495) E'Muk 1 217 016(38 032) Molly 970 322(30 323) Nadsamec 849 593(33 984) Evelyniena 248 009(8 552) D'BRECK 47 687(1 644)
  • Plata
    Mondjuk inkább azt hogy egy random gyökérzöldség.
    Ép eszű ember ilyen felszereléssel nem videózza le a bénázását.
    Vagy nagyon figyelem hiányos vagy nagyon ész hiányos.
    Az még hagyján hogy borzadály hajó felszerelés,boff skillek kriminálisak,a konzolok hihetetlenek,ha jól láttam tán még mk2 zöld konzol is volt neki bent.
    Spec ágakról assem tudta mi az.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.01. 09:51:55
  • Lokker
    Vagy egy teljesen random ember.
  • Plata
    Most mutattak nekem egy magyar játékos videóját,az idióta a youtube-ra tölti fel a videóit,mint bemutató videó,azt sem tudtam sírjak vagy röhögjek.
    Hülye barom állat engi karival star cruiserrel elöl full ratyi kék zöld hulladék torpedókkal,hátul szedett vedett kék turretekkel megy a videóban fleet alertre ahol alig tud életben maradni,már ha életben marad.Van egy sanda gyanúm hogy alfás az állatja.vagy balls-os,bár azok nem csinálnak videót talán.
  • Plata
    Meg esik az olyan,én delta magra pályáztam a fun sci karimnak,bug hunton olyan csapatot fogtam ki akik közül 3 német úgy jött be hogy minimum vagy 60 sérülés volt rajtuk.Nem tudom hogy szimplán idióta hülye gyerekek voltak-e,végül is németeknél esélyes,vagy direkt szopatták a bug huntra jelentkezőket.
  • Kotomicuki
    Ma, idáig, csak 2, elit "A Kardok Testvériségét" bukott a karakterem, mert csak lődözni volt hajlandó a csapata...
    Pedig, ezzel meg lett volna még egy szettdarab!

Advanced űrt még nem buktam...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.10.01. 08:25:02
  • Plata
    Nem tudom,ma nem tudtam felmenni,két napja admiraltyra sem volt időm.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.30. 22:06:42
  • Kotomicuki
    Dettó, én is hanyagoltam a gömbgyűjtést emiatt!

A link-ért köszönet, hasznosítom én is!
  • lammaer
    Nektek is laggol a játék?

Gondoltamma játszok egy jót (nemcsak belépek azt megcsinálom a szokásos háztartási teendőket mind dili finomitás, doffolás meg admirality), de egyszerűen élvezhetetlen szar az egész. Nem veszi be a skilleket, főleg groundon látványosan szét van csúszva minden (hosszú másopercekkel elcsúszva jönnek a lövések, itt még jobban érezhető hogy a játék nem reagál a skillek inditására), megcsináltam egy küldit aztán elég is lett belőle..

Kb arra jó az egész hogy az ember doffoljon meg admiralityizzen azt ennyi.
  • lammaer
    Oh, ilyen tudástáram nekem is van ám....

Itten van e ha érdekel.

@Quintall: nézd meg a fenti liket, a tetején vannak azok at anácsok amit még pelyhes kezdőként kaptam...
  • Kotomicuki
    Üdv!

Mint félig-meddig még kezdő, én is osztanám az ész...revételeket a játékkal kapcsolatban!

Lammaer kolléga/-ék jól megmondta a tutit: ez egy single player game - és ez igen nagy előnye - , ahol inkább csak az időről-időre előtűnő kampányok (event-ek) hozzák össze a népet. Ilyenkor "illik" ezeken részt venni, akár a játékos összes karakterével is, mert - különösen kezdőként - jó dolgokat adnak, cserébe az eltöltött időkért. Már csak azért is, mert ezek egy része soha vissza nem térő alkalom, hogy 1-1, soha máskor felkínálásra nem kerülő tárgyat megszerezzen az egyén.

FAQ: ez nálam úgy jött létre, hogy mind itt, mind a pH!-n nézem a kommenteket és "jegyzetelem" a hasznosnak vélt infókat. Egy év után elmélyedve benne, már megértek pár dolgot belőle...
    Ezt, ha igényt tartasz rá, elküldhetem neked e-mail-ben (rendszertelen fórum-kommentek halmaza, melyek használható infókat tartalmaznak).
    Az idő mindenre meghozza a gyógyírt.

Javaslom, hogy a 4, rendelkezésre álló karakterhelyből "áldozz be" 3-at, mindhárom frakcióra 1-1-et - és a 4.-et se hagyd "üresen"; manapság a tac-tical és sci-ence karakterek a menők - , hogy a nemsokára eljövő karácsonyi és télvégi give away-eken felkínált dolgokat maradéktalanul hasznosítani tudd - prémium hajók, ingyen tárhelyek, stb. (én nem tettem ezt és meg is bántam - prémium T5-ös hajót azóta sem vágott hozzám ingyen a játék)

A játék nagyon gyűjtögető jellegű - valós pénzzel, ahogy minden más MMO-ban, az erre fordítandó időt lehet csökkenteni - , de ezek legtöbbje csak az 50.-60. szint elérése után nyílik meg. Ugyan, szinte minden elérhető benne a gubival, de ehhez sok karakterre és még több időre van szükség: kifarmolni a karakterek közti tárgycserét lehetővé tevő account bank-ot, feloldani a tárolható fizetőeszközök limitációját, használható méretű zsákokra szert tenni... Aki tényleg komolyan gondolja ezt a játékot, annak nagyon sok időt kell beleölnie, hogy az egyáltalán "játszható" legyen - a lényeg a napi rendszerességen van, 4 karakterrel fél-fél óra már elegendő tud lenni a gyűjtögetéses részére (aztán, hogy ez mire elég a mostani, eléggé magas Zen-árfolyam mellett - amikor én kezdtem, akkor 230 Dilithium/Zen alatt volt, most 400 fölött és naponta legfeljebb 8000 (+500, ha jó flottában van a karaktered) Dilithium finomítható/karakter...; pl. az account bank 1000 Zen...).
  • Plata
    Szivesen segítek én bárkinek,és csinálok neki cuccost,ha megmondja a nevét.
    Delta event miatt annyi craft alapanyagom van amennyit más 10 év alatt nem farmol ki.Eladni lusta vagyok,így szórakozásból craftolgatok.
  • lammaer
    HETI 5-6 óráról van szó... :)

A VRben igazad van, emlékszem jól megtoltál MK IVes lila termékekkel annó amikor kezdtem, jó sokáig tartott mig esett olyan loot ami jobb lett volna.
    Gondoltam is, egyszer továbbadom egy újoncnak a szivességet és megszórom egy adag hasonló cuccal, mert amennyire értékes egy kezdőnek annyira olcsó egy öreg rókának (ezt természetesen nem csökkenti a hálámat irányodba :) )

De abban azért megegyezhetünk hogy alapvetően a gyűjthető loot is elegendő általában a PVE kampányra.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.09.30. 16:05:53
  • Plata
    Privát stf csetek erre vannak.
  • Plata
    Hát 5-6 óra alatt max a tutorialt nyomja le,baromi sok 5-6 óra végig játszani a sztorit,főleg ha kezdő akkor ,egy vén róka már végig zongorázza rutinból.
    Ha meg olyan vad kecske nyomja a sztorikat mint én akkor végig baromkodom.
    barát vagy flotta nem árt,mert nem mindegy hogy fehér vagy VR cuccban tolod a küldiket,VR felszerelés 1-es szinttől baszott sokat dob ám.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.30. 15:55:08
  • lammaer
    Hát, a lényegesebbek azok mindíg futnak, amúgy meg jah, olyankor hasznos ha van egy klán meg egy armada csati, ott össze lehet húzni 3-4 szükséges embert.

Csak az idegesit, hogy a teamet miért kell létrehozni újra minden menet után...