50219
-
Plata #22504 Állítólag változások lesznek űr és földi stf-eken is,valszeg nehezebbre veszik. -
Plata #22503 Német oldalon mindig hamarabb van kint. -
Daeus89 #22502 szerintem az érdekes hogy német oldalon fel lövik őket itt meg ... :D + szerintem drenyát be szerzem hogy meg legyen a szet a t5 tac még talán jól is néz ki :D -
Plata #22501 Jaja,ezért mondtam már hónapok óta hogy kellenek a francnak. -
Lokker #22500 Nagyon csúnyák.
-
Daeus89 #22499 gömb hajók -
Kotomicuki #22498 De, amilyen lelkesen mondtátok, hogy mennyi sok dili'-van belőle, én legalább 30-40k/alkalomra számítottam! 
Jó, ha az utazást nem számítom, akkor azért az 1-1,5 percért dobott 10k is a legjobb "ajánlatok" között van - gondolom, life time-mal minden duplán értendő, úgy meg már elfogadható... -
Plata #22497 Basszus kulcs,jövőhéten.
Ki is van írva szerintem. -
petyahun2 #22496 mikor vagy hol elérhető az új missio ? -
Raulblanco7 #22495 bánya dupláz eventkor, 10k-t kapsz, vagyis 10.001-et ha jól emlékszem. -
Chak #22494 Én tudom mi lesz a reward. Egy epic [Console - Universal - Agyfasz] konzol. Plusz 50 őrület minden playernek akik nem szeretnek olvasni stattal.
más:
Az mmo-k amikekkel eddig játszottam, mind 3-6 havonta adnak új content. Így STO sincs lemaradva, az más kérdés h van-e mivel kitölteni az időt a kövi pecsig. Jelenleg úgy áll a Borg helyzete h még a battle group omegát is megszünteti a Föderációs-Klingon hadvezetés. -
Kotomicuki #22493 Bontottam 2 ládikát és az egyikből hullott 10 db Rich dilithium claim, mondom: event-kor minden dili'-gondom megoldva...
...aztán nézem, hogy "csak" 5k-t ad, akcióban meg 10-12(?)-t...
...akkor, még sincs megoldva, hosszútávon a dili'-problémám!
Már csak 250 Zen és megvan a 12K - az ARC besegített!
-
aru #22492 Egyelőre az új holding a lényeg az legalább néhány hónapnyi elfoglaltságot ad végre újra. :)
Fockupac azért amiért 3-6 havonta kerül be új tartalom. Ráadásul a borgos patrolokat is kivették valamikor a map egybeeresztésénél, mert gyak. a borg űrben egyetlen bolygónál sincsen.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.21. 10:08:34 -
Plata #22491 Na bakker az ilyen mázli is ritka.
De ma rohadtul nincs kedvem foglalkozni vele,letolom hülye admiraltyt és kész.
Be kell valljam hiányzik a törpicsekem meg a macija.De egyszerűen alig van időm játszani,így meg morci vagyok.
STO már reggel kilenckor lagol és SNR-ezik,kurva jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.21. 09:05:42 -
Plata #22490 Kíváncsi vagyok mit ad majd. -
Chak #22489 Egy darab új küldi is lesz! :D -
Plata #22488 Nyugi,5 nap nem nagyszám.
Ha 25 nap lenne akkor is kibirnám.
Jövőhéten csak új hajók meg box meg flotta épület jön.
Esetleg halloween event.
Tényleg valami új halloween eventről írtak.
A KDF event úgyis később lesz. -
Chak #22487 Miért akarnál belépni egy foskupacba? A széklettől csak büdösebb leszel. Nem túl bölcs vágyak vannak itten'. :'D -
aru #22486 Akkor még 5 nap...
-
Plata #22485 Várj még jövőhétig.
Szerintem ma nincs is leállás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.20. 15:13:14 -
aru #22484 Még 5 nap, hogy 3 hónap után legyen újra új tartalom ebben a foskupacban és érdemes legyen belépni? Vagy ma kerülnek be szerverindításnál?
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.20. 14:10:54 -
Plata #22483 Én most arra vagyok kíváncsi vajon milyen lesz az a nauszi dread,igazából egy Fek'Ihri dreadnek örültem volna jobban.
Gondolom ez lesz rajta.
Nausicaan Energy Torpedo Launcher
Disruptor Damage
+40% Critical Severity
20% chance: Hold for 5 sec
(On Hold: Disruptor damage per sec for 5 sec with Nausicaan Weaponry Augmentation set bonus)
To Target: -10 All Damage Resistance for 10 sec
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.19. 13:49:51 -
Plata #22482 Nem az eleve világos volt hogy egy fedes hulladék carriert fognak csinálni. -
Plata #22481 Úgy néz ki nem csak a fedesek kapnak új hajót,T6 sovi környékén jön egy T6 KDF dread talán.Vagy vele együtt vagy akörül. -
Raulblanco7 #22480 Ott nem ingyenes hajónak hirdették, ott tiszta volt hogy a fedes zenes carriert szavaztatták meg.
Itt egyértelműen le van írva, hogy az évfordulós hajót csináljuk.
-
Plata #22479 Nem azt senki nem mondta hogy eventes lesz szerintem,eleve az volt hogy fedes szutyok lesz.
De ez nem fedes lesz. -
aru #22478 Én ebbe nem hiszek ezt már eljátszották egyszer a fedes carrier esetében. Ott is ment a duma, hogy ingyenes eventes hajó lesz aztán megvehetted 3000 zenért (már aki akarta azt a szutykot).
-
Kotomicuki #22477 Nekem meg most jött össze a 11k Zen, augusztus elejétől idáig, folyamatosan maximumom (72k dili'/nap) gyűjtve és csak egy 100-as doff-helyre költve közben - 9 karakterrel.
Több karakterrel nekem sem probléma az FC-gyűjtés, ahol van projektindítási jogom: van acc' bankom és összelapátolom a néptől ahhoz az egyhez, amit kell és csak dobálom befele a dolgokat... (ha van ehhez időm is mellé); de, mivel a dili' és az EC most másra kell és egyedül csak a klingon flottánál van lehetőségem a nekem tetszők elindítására (már, ha az éppen futót feltöltöm), ezért az FC-harácsolás, átmenetileg szüneteltetve van nálam (néha benézek és ha van hely - nem szokott lenni - , akkor bedobálom, amim éppen akad).
Az a másik gondom, hogy a kurrensebb cikkek karakterhez kötöttek - vagy FC-ért vehetőek meg: pl. hiába vettem bányász doff-okat az első karakteremnek, az általuk termelt dili'-kristályokat - amikor eljutok vele a flottabányába - nem tudom a többi karakteremhez átvinni, hiába is volna már belőlük több tucatnyi/projektre való is. Továbbá, ezek viszonylag ritkán keresettek, de miattuk - meg a dili'-hiány miatt - szokott állni a fejlesztés és amikor éppen nincs nálam belőlük, akkor tuti, hogy csak az ilyen dolgokat (is) igénylő tervek futnak... -
Plata #22476 Mutatok valamit,most jutott eszembe admiraltyzás végén,nekem a fun kariknál baromi sok Fm van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ráadásul a második karinak több fajta elite hangárjai vannak,mindegyikből 2-2.
Egy pár elite hangár 200k fc és 90k dili.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.19. 10:19:19 -
Plata #22475 Én szavaztam,de leszarom,megírtam nekik twitteren hogy basszák meg ezt a randa szutykot,úgyis megveszem majd a zenes változatát.
Az ingyenest meg úgysem fogom használni. -
Raulblanco7 #22474 Úgy szavazz, hogy a februári évfordulós event ingyen hajót szavaztatják most, hogy nézzen majd ki. -
Plata #22473 Hát én nem bírtam ki. -
gerisz23 #22472 Upolnod kell a módosítóhoz,anbyra nem fekszek rá dpsre úgyhogy nem izgat,mókának kell de azérte ne 3kdpeses mókának.Amúgy 3 vagy 4 crth dmg2lett vr szinten.
Én szeretem a hangját :p -
Plata #22471 Tényleg milyen statjai lettek a fegyónak?
Mind más vagy mind egyforma?Hányszor vetted ki store-ból mire jó lett? -
Plata #22470 Ma is lesz leállás.
General:
Resolved an issue where Jem’Hadar Attack Ships would not launch from a Jem'Hadar Dreadnought Carrier. -
Plata #22469 Jesszus akkor tényleg felraktad a hajód azokkal a szüttyögő rém bímekkel. 
Hogy bírod elviselni azt a rémséges hangját? -
gerisz23 #22468 Elkezdtem megcsinálni az egyik karimat tosos beamekkel.Reggel megmérettem 60k dps,nem volt go down fightning,és közel sincs kész a hajó,specek meg pár konzol megvan,de jó móka lesz így.Lehet marad neki az aegis set,csak kicserélem ur változatra. -
Plata #22467 Én nem tudom mi a bánatos istentelen skilljei vannak,de a fő bosst lazán meg basszák.
A vothokat valami szarral összeköti és ha egyiket megölöd a többi is belehal.
Aztán meg van valami területre ható fos amitől az össze voth egymás nyakának ugrik és kinyírják magukat.
Simán el lehet menni afkolni,lazán beverik a pályát. -
Kotomicuki #22466 Ezen lepődtem meg én is: teljesen más volt a nagyon kúlok ellen menni, miután már megvolt a temporal boff!
Az addigi vergődést és kínlódást a laza mészárlás váltotta fel, ugyanazzal a felszereléssel - harmad-negyed annyi idő alatt megvoltak a ground részek. -
Plata #22465 Rühellek dyson groundra járni,de fedes roma sci karimnak kellett még 9 voth szarság.
Így elmentem vele hát dyson ground battle zoneba,vittem a két borg romulán boffot,az egyik temporal spec a másik intel,vettem nekik flottás elite armort és pajzsot,eszement durva amit az a két csaj leművelt, a temporal képességek iszonyatosan erősek.
Tök fölösleges voltam két boff mellett.
Teljesen alap temporal képességei vannak,az amiket a gép sorsolt neki,de iszonyat erősek.Röhej hogy mennyire durván erősek a képességei.