50216
-
Plata #22581 Szép nagy kecske.Majd este lövök róla képet.
Poén hogy Tüsi nevű petem valami bazinagy vadállat volt,befogtam és összement.Valami pici sündisznó lett.
Mondjuk majndem háromszor erősebb mint a karim.
Kecskét meg befogtam és egy baszottnagy pet lett belőle.Mivel nagy az arca ezért orbán viktor lett a neve.
A kezdő petem neve jól el lett cseszve.
Mikor kezdtem a karit egyből kaptam hozzá maci petet.Poénból Morci nevet adtam neki,de az a marha folyton vigyorog. -
Plata #22580 Csodás mobil duplázta. -
Plata #22579 Nekem még ezredszerre is tud mókás lenni. -
Plata #22578 Nekem még ezredszerre is tud mókás lenni. -
Raulblanco7 #22577 Csak a különbség, hogy iphone-t nem veszel, mert nem üti meg a szintedet, viszont a sto-val játszol, hiába nem üti meg a szintedet, és azzal hogy fizetsz, igazából magadon segítesz azzal, hogy nem kell szopnod mondjuk 100x valami unalmas stf-en ahhoz hogy meglegyen valami amit szeretnél. -
Chak #22576 Nem semmi nevet kapott az a szegény pára. :DD -
Plata #22575 Na persze odahaza még van egy rakás harci pet.Csak ezek a kedvencek. -
Plata #22574 Mivel hunti a kedvenc karim így minden célra van egy petje,Orbánviktor a kecske jön vele régiséget keresni,Morci a maci pecázni és küldizni,vele kezdtem a játékot,Tüsi a sündisznó raidelni. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 13:54:04 -
Plata #22573 Én meg tudod mit csinálok WoW-ban?
Fél napig csak pecázgatok meg régiségeket keresgetek.
Egyszerűen imádok guberálni a földben kincsek után.
Kedvenc kecském társaságában fél napig el baromkodok.
Asszem orbánviktor már unja a sok régiséget,de egy kis zöldségért cserébe vígan baktat mögöttem.
-
Chak #22572 Ja én is egy nagy nulla lennék, nem is járok sehová vele csak doffozni meg hasonló egyszemélyes élményekre. 35+ karimból egyik sem tud semmit, de szeretnek repkedni. :D
Infecteden se jártam vagy 2-3 éve, de amikor igen akkor sem volt jobb. Mikor anno kijött a T5 Odyssey pack akkor tele volt vele az stf, de nem igen értek el látványos eredményeket. Ahogy 5 éve, úgy most sem jobb a játékos állomány képzettsége. Mióta kijött a temporálos ground insta voltam párszor, de ott sem tudja senki mi van. Főleg a végén a Na'kuhl rushnál. -
Chak #22571 sajnos így van/lesz -
Kotomicuki #22570 Így lesz egy közösségi játékból kisközösségi játék! :)
De, hogy minden társasjáték a neten az ilyesmitől szenved és emiatt (is) játszhatatlan... :/ -
Plata #22569 Én nem azt mondom hogy te is rossz vagy vele,de ne tudd meg mi volt itt amikor az Atrox beszabadult,minden tac engi sci azzal jött,és kb nulla volt a teljesítményük,igaz ma sem sokkal jobb.Mikor múltkor két atrox volt GGA-n és elbaszták majd frászt kaptam.
Aztán kb ugyanez volt a simitárral is,sok retardált nem tudott vele bánni,mindenki azt mondta hogy mennyire szar a simi,mert papír és nem tud dps-elni,na ja mert hülyék voltak hozzá.
Mk10 szettel kitankioltam vele tac karival ISE-t,mert akkor még volt mk10 szett és elite infected.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 10:40:32 -
Chak #22568 Cica lányom Atroxxal járja a végtelen galaxist. :DD -
Chak #22567 Sajnos sem olvasni, sem figyelni nem szeretnek az emberek és egyebek. Végül tárt karokkal csodálkoznak mikor bukta lett az insta. Megoldást nem tudok a problémára. Talán ezért olyan népszerű a privát queue ficsör. Sohaj. -
Plata #22566 Ne tudd meg mi volt itt amikor megjelent a játékban az Atrox nevü szutyok.Minden idióta barom azt vett és random STF-ek borzalmasak voltak,akkoriban még ha buktad az opcionálist ISA-nak vége lett és kidobott.Brutális volt,minden idióta gyökér azzal a hajóval mászkált,kb 90%-a az atroxos játékosoknak idióta fxsz volt.Rémálom volt minden stf amin megjelent egy fasztrox,akkor vált szokásommá hogyha megláttam hogy csapatban van atrox le is léptem inkább. -
Plata #22565 Figy amíg sok retardált bejön random STF-re olyan hajóval amin mk10 zöld idióta konzolok vannak addig nem nagyon van értelme elvárni bármit is.
ISA-n hülye barom bejött a hétszáz millás hajóval azt nem volt sebzése,megnéztem stf után még is mi a fasz van a hajóján hát majdnem padlót fogtam,idióta zöld meg kék konzolok,hülye fegyverek.Ha a baromnak van többszáz milliója a hajóra akkor miért nincs annyi esze hogy legalább értelmesen cuccolja fel?Olyan sci és engi konzolok voltak rajta amit szerintem életben nem használtam mert használhatatlan szar. -
Kotomicuki #22564 Pedig ez a fejlesztőknek sem jó, mert így a kezdők, akik nem tudnak a privát dolgokról, nagyon hamar otthagyják az STO-t, hiszen, ha nincs érdemi pvp, akkor csak a pve tarthatná életben azt...
Megnéztem a BotS 'töltőképernyőjét", ahol szépen eldarálja a klingon, hogy először a közepét aktiválod, majd a KETTŐ másikat.
Ennek ellenére, hiába van csili-vili, több millás cuccuk, gyakran 2-ig sem tudnak számolni, vagy csak lövöldöznek... - persze, hogy nagy a lemorzsolódás! -
Chak #22563 Nekem van nulla stf cset, még is elfoglalom magam. Doffozom, vagy mint mostanában hála a tos eventes karinak, mindenki kaphat 1k markot és épp fejlesztem a temporális repu-t a karikon. Ki-be lépkedés powa'. -
Chak #22562 Nem tudom miért kerül minden Apple termék háromszor annyiba mint kellene. Vagyis igen, mert megtehetik. Mindig lesz olyan a 7 milliárdból akinek nem számít az ára. Személy szerint h tudjak telefonálni, youtubeozni vagy kicsit böngészni a neten és néha-néha lőni egy fotot, ahoz már egy 60k körüli telefon is megteszi. Így nincs szükség 300k-s telóra. Persze mindenki azt vesz ami neki tetszik. Vagy tud.
Idővel a vr is olcsóbb lesz ez nem is kétséges. Ahogy haladunk és nem atomozuk szét egymást közben, tuti eljutunk odáig h lesznek holoszobák interaktív programokkal. Jó lenne megérni és kipróbálni. :DD -
Plata #22561 Tudom,nekem van vagy 6-7 stf cset,ott mindig van élet.
-
Chak #22560 PVEre nincs létszám. Valóban nincs ha a queue ablakot nézem, de egy valamit sosem vesznek figyelembe, az pedig a privát queue. A userek pedig oda járnak játszani. Ezért nem lehet csodálkozni azon h üresek az insták, kivéve a laboratóriumi körülményeket kínáló ISA-t. -
Plata #22559 Ezért is érte meg a TOS event,mióta kész nekem szinte mindig van 3 tour küldi.Már ha van hozzá kedvem,sokszor nincs csak klingont veszem fel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 06:57:00 -
Plata #22558 Elég sokan megkönnyítették valamilyen módon az event kihúzást,arról nem tehetek ha nektek nem ment.Vagy nem esett le hogy lehet könnyíteni.Mivel zenből elég sok felesleg volt ezért Zen és Ec kombóval szinte kihúztam az eventet.De nem bántam meg, a jutalmak kárpótoltak.
-
Plata #22557 Tartalom van,csak meg kellene találni,vagy észre kéne venni.
PVE-re is van létszám,csak használni kéne a csetet.
PvP számomra minden játékban kb értelmetlen,ez sosem hiányzott.
Jah a TOS eventet sem zombi módra toltam le,hanem inkább ésszel,mivel volt eszem hogy rájöjjek hogyan lehet gyorsabban és könnyebben megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 06:33:59 -
aru #22556 Már vagy 2-3 hónapja nem játszom vele, mert nincs tartalom... Majd holnaptól lesz az új holding ami miatt érdemes lesz felmenni és gyüjtögetni! A TOS eventet is csináltam amikor végre behozták (persze az ésszerűség határain belül és nem zombi grindelőként) szintén 3 hónap nulla után. Ez egy kurvára időszakos játék ahova pár hónapos kihagyás után érdemes bejelentkezni. A PvP gyakorlatilag értelmetlen a játékban, a PvE-re alig van létszám... Időszakosan összejön a flotta amiben vagyok, kihúzzuk az új dolgot aztán mindenki megunja és eltávozik addig amíg nem lesz új dolog ismét. Ez egy ilyen game!
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.24. 00:52:14 -
Plata #22555 Hülye vagy,nem üti meg a mércéd de folyton ide jössz hisztizni hogy ilyen olyan nehéz szar stb.Akkor mi a fenének játszol vele?
Már vagy két éve hisztizel mindig valami szarért?
De nem üti meg az elvárt szintet,akkor minek játszol?
Ne haragudj de szerintem amit mondtál az csak süket duma.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.23. 23:47:24 -
aru #22554 Miért kellene pénzzel támogatnom az STO-t amikor nem üti meg az általam elvárt árkád szintet? Nevetséges a játék a kanyarodó DHC lövéseivel!
Azért mert van pénzem még iPhone-t sem veszek mert nem üti meg az igényeimet amit ki kellene szolgálnia! -
Angelus1991ster #22553 iPhone az ami a márka miatt drága?
Oké, hogy drága most ez a VR, de lassan-lassan mindenkinek a PC-je VR képes lesz.
Kíváncsi leszek, hogy 20 év múlva hol fog tartani.
Lesz-e vajon interaktív animációs film, olyasmi mint a holofedélzeten egy holoprogram. Ha nem játszol a forgatókönyv szerint, akkor reagál a program, a szereplők furán néznek rád, akár a cselekményt is befolyásolod.
-
Plata #22552 Ne is mond utálom a 3d mozit,de a gyerekek mindig oda akarnak menni,nekem kész rémálom. -
Chak #22551 Dehát minek a VR ha a moziban a 3d szemcsivel is hányinger jön reám. Hetest idézve, a menőség irreleváns. :D
iPhone féle sznobság jelensége meg megrázó, van olyan ismerősöm h ha kijön az új már veszi is. Biztos jó dolog lehet. Tuti az új csomagolás szaga miatt lehet.. XD -
Lokker #22550 Egyszerűbben. Inkább él vízen és kenyéren 1 hónapig vagy kettőig csak legyen VR otthon mert az menő. :D -
Chak #22549 Senki nem kérte h olvassa el alapból. Sem azt h reagáljon rá. :D -
Lokker #22548 "A magyar átlag minimálbéres fizuk mellé..."
Már nem is olvastam tovább. 5-10 év múlva meg olyan ára lesz mint egy felső középkategóriás vagy jobb mobilnak. 30e Ft. Aki akar az tud rá spórolni, hisz olyan országban élünk ahol hiába csóró az ember de a legújabb epül telefon ott vírít a cigaretta meg lóg a szájából és rengetegen autóval közlekednek hiába drágul a benzin. -
Chak #22547 Ma jó sokat írtatok. :D Most láttam a zinterneten h ha nem tévednek a dataminerek akkor Winter eventen Téhatos Chel Grett verda lesz a csúszkálás jutalma. Úgy legyen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Breen Chel Boalg Warship
The Winter ship, it's a T6 Chel Grett. So far it's a copy-paste of the T5 Chel Grett, so there's almost no data on it.
más:
Diablo 3 valóban nem mmo, "csak" egy arpg / hack & slash single player játék multis ficsörökkel. Neverwinter meg annyira egyszemélyes játék mint ahogy a D3 mmo. Azt nem értem h miért örülünk annyira ennek a VR ST játéknak. Ahhoz h játszhassak vele kell hozzá mondjuk egy htc vive, ami ha nem tévedek 350k hu FT körül van. A magyar átlag minimálbéres fizuk mellé valóban minden lakásban lesz majd belőle legalább 4-5 db hiszen playerenként kell egy. Szóval ez egy több millióba kerülő játék lesz ha még nincs vr csodád odahaza. Valakinek tuti megéri. Persze tudom h a hiba a gondolatmenetemben van, hisz megmondták a kemény arcok is h 47 ezerből meglehet élni. Így kis spórolással futja majd vrra is. Ja, nem. Az én nézetemben ez az egész vr dolog csak a tehetősebb országok és userek zsebére van kihegyezve. Maga a játék a Bridge Commanderre emlékeztet, ott is a hídról lehetett osztani a parancsokat. Igaz ott npc-k voltak élő emberek helyett(STO instákból kiindulva nincs nagy eltérés xd).
:D
más#2:
Gamestar szerint a Star Citizen Október 30.-ig kipróbálható ingyenesen.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.10.23. 20:38:50 -
Plata #22546 Akkor gondolom futja majd hogy játssz vele,bár ha a STO-ban sem futja zenre meg lifetimera akkor nem hiszem hogy abban menni fog.
-
aru #22545 Nézőpont kérdése, de nem egy nagy összeg! Persze kinek mi... nekem évente csak 2 lakás kiadásából van majdnem adózott nettó 2M bevételem, plusz még a fizetés amit a munkahelyemről kapok.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.23. 19:29:09 -
Plata #22544 Ha jólemlékszem valami 8x4.2gigás gépen ment a németek szerint a teszt 6x8 giga mittomilyen rammal meg 4 darab 4gigás kártyával meg asszem 8k felbontásban is lehet majd csodálni. -
Daeus89 #22543 Te az alap VR 120k xD meg a gép hozzá elvileg valami 300k 2k 2 képernyőn 60 fpsel (stabilan nem eshet az alá) szal szerintem nem :D
sajna az eventes boxos képet nem találtam de más van :D
Sovi T6 !!!4
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #22542 Jah és azt is jó ha tudod tele lesz fizetős DLC-vel.Az alapjáték kb nem sokat fog érni,de jön hozzá sok dlc.