50240
-
Plata #22685 Hány giga ramos a kártyád?Neve nekem nem mond semmit. -
Thomas Magnum #22684 -
Thomas Magnum #22683 Sziasztok. Erre a pixeles problémára gondoltam.Szemmel tisztán látható hogy gond van a felbontással.Nem tudom másnak is volt e gondja
ilyesmivel.Gépem pedig teljesen alkalmas erre a játékra bőven,gtx 650vga,4giga ram,dual cpu 2,6ghz és full hd led monitor.
Nagyon örülnék ha sikerülne rájönni mi lehet a probléma.Nem hiszem hogy ilyen lenne ez a játék kinézetre mert you tubos videókon is jól néz ki. -
Thomas Magnum #22682 -
Lokker #22681 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #22680 Na 21 karival kész a kristály.
Utoljára még lőttem egy képet,sikerült elkapni amikor a Guramba goromba.
-
Plata #22679 Normal kristályra hülyeség Tulwar-al menni,egy lövésig bírta kristály. 
Spike damage vagy sem,jó hecc volt. -
Plata #22678 Passzolom hogy mi lehet a baj,vagy nem tudom mire gondolsz pontosan a pixeles hajón.
Nekem kb így néz ki.
Didi dekkol kristályra várva.
Juhtúró tüzel kristályra már ma.
-
Thomas Magnum #22677 Sziasztok! Tudna nekem segiteni valaki,maga a játék felbontásával kapcsolatban? Mert már teljesen érthetetlen számomra az adott probléma.
A játékot full hd ban játszom,és szemmel látható hogy pixeles az egész,tehát látszódik pl a hajómon is és máshol is.
Olyan az egész mint ha nem is váltana át a felbontás,ezek szerint,Tanácstalan vagyok,nem értem.
Előre is köszönöm a segitséget! -
Chak #22676 Captain Planet nem tudja elhagyni a Földet, így sajnos dpselni sem fog tudni. -
Plata #22675 Várd meg a t1 bázist,holding nem számít. -
aru #22674 K-13-ba csak transwarpal lehet bejutni (vagy ez valami új feature?)? Itt vagyok a 20 Draconisnál repkednek az ellenséges asteriodák és sehogyan... A holding egyik ága 1 napja ki van húzva T1-re, a T1 bázisig meg még van 4 nap...
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.04. 13:37:25 -
Raulblanco7 #22673 jaja, Dundessel, az irányítás kicsit fura de mivel a Dragon Ballt egyébként bírom, így azért összességében elviselhető. -
Plata #22672 Ne mááár,tényleg dragon ballozol?
-
Plata #22671 Nono,sőőőt nononono.
Ha nagyobb tömeg van a spike damage nem 2 milla,hanem simán 10 körül is van.Ha olyan karival vagyok.
Nekem unalmas a sima kari. -
Raulblanco7 #22670 Én utoljára komolyabban február körül szórakoztam a dps-el ha jól emlékszem, de akkor valahol 80-90k körül volt, azóta persze sokminden változott, pl skillfa átdolgozás, jobb fed dps hajók, szóval kíváncsi lennék mennyi lehet most, de annyira azért nem hogy foglalkozzak vele, mert kellene.
Elvagyok xbox fifával, illetve dragonball xenoverse 2-vel, semmi kedvem sto-zni jelenleg, ez az artifact kieg egy vicc kategória, az egyetlen értelmes dolog a visual a fények miatt, de amiatt nem fogom újrakezdeni a játékot, content nem került be leszámítva a 15 perces küldit. -
gerisz23 #22669 Platának csak spike dmge van,egyszer tud 2millát,utánna 2percig csak nézeget. -
gerisz23 #22668 Tealcel 140k körül járok pug csapattal,csak mostanság vhogy nem érdekel hogy jobb legyen.Amit kell a farm kariimal is megtudom tenni,50k körül bármelyik tud,igaz megvan minden accountos trait ami kell.Ezt a videót megnézem majd,lag miatt simán lehet bukni amúgy akár 100k dpst is. -
Plata #22667 A dps-t nem tudod összeadni.
Ha öt karid egyenként 8-8k dps-t ér el akkor az összesen is csak 8k. -
Raulblanco7 #22666 nem hiszem, manapság már a 40k egy kapitánytól is elég szerény teljesítménynek számít igazából, nem hogy 5-től egyszerre. -
petyahun2 #22665 az számít hogyha az 5 karim együttes erejéből megszületett bolygó kapitányának dps-e meghaladja a 40k-t ? -
Lokker #22664 Kevés hozzá a 8k dps-em. :( -
Raulblanco7 #22663 ha 30k a legjobbad, akkor elég soká lesz abból neked 100k, és ha 100k-d is lenne, azzal sem tudnál egy közel sem ekkorát összehozni. neki ebben a videóban amikor szinte semmi buffot nem használ, akkor van a 100k dps-e. -
aru #22662 Dehogy az, pontosan úgy van. A nagy DPS-el rendelkezők esetében nyilván nincs nagy ingadozást ők inkább a kicsik DPS-ét húzzák fölfelé. De egy középkategóriásnál is simán lehet olyan szórás a kicsiknél meg akár ötször több is kijöhet! -
Plata #22661 Ezt kukkoljátok meg.
Katt. -
Plata #22660 Le toltam 21 karival kristályt köztük a klingon fun tac karival is akinek Kortar tactical pilot raptor van,rajta van a full pilot szett,elég fun egyébként,jobb mint a fedes. -
Plata #22659 Azt már kitárgyaltuk hogy hülyeséget beszélsz.Mert ha valaki durva sebzést tol,az 5 perc alatt is sok dps-t fog elérni.
Az meg hogy szar csapattal 10k jó csapattal 60k akkor emeletes hülyeség hogy el sem hiszem hogy komolyan gondolod,vagy ha igen akkor komolyan gond van. -
aru #22658 Ezt már kitárgyaltuk akkor, hogy időfüggő a DPS ebben a játékban. A fix 30k-val szar csapatot fogsz ki akkor kapsz ebből 10k-t, ha brutáljót akkor akár 60k is lehet.
Az lenne a mérvadó DPS mérés ha teljesen egyedül csinálná mindenki.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.03. 21:17:09 -
Kotomicuki #22657 Kellett nekem annyira szószártyárnak lennem! 
Értettem már a pár hónappal ez előtt, nagyjából uí levezetett dps-gyártás hogyanját is: minél kevesebb idő alatt, minél több sebzést kiosztani.
A conduit-on sokat nem jártam és valóban csapnivalóak az eredményeim, de nem fogom a DR-pakkra félretett dili'-met csak azért elverni (flottás konzolok, full ico' szett és XIV epic-re húzás, az esetleges maradékból EC-gyártás) és a karaktereimet kirabolni (ex'-es tarit-ek, DOFF-ok, Boff skill-ek - bár, ehhez még nem volna meg a kellő EC-mennyiség, még így sem - talán csak egy Zsírosdeszka szintű csődbiztossal...), hogy bebizonyítsam az "igazam"!
Tán, még Augusztusban mértem a dps-em:
- 30k, a legjobbnak kb. 60k(? - most épp nem tudom visszanézni)-ja volt, 7-8(?) percesre emlékszem
- 28k, én voltam az egyik "ász" egy több, mint 20 percen át tartó ütközetben
Sz'al, a körülmények sem voltak ideálisak, többször el is haláloztam rajtuk, ami tovább rontja az "eredményeimet".
De, a Plata által akkor sem magasztalt hajón (és karakterén) azóta hajtottam végre 1-2 módosítást, amitől - érzésre - jobbak lettek.
Így továbbra is kitartanék amellett, hogy az általad határként megjelölt 100k-t, ha mindent egy lapra teszek fel, elérhetem, azaz: elérhetném.
Viszont, az alapfeltevést, miszerint legalább annyira kellett a csapat együttműködése is, ahhoz a "jó" eredményhez - igen, innen indult az egész: nálam a 4, a cél érdekében alázatos legalább annyit ér, mint az általuk felhúzott és sztárrá tett 5. jóképű - , még mindig nem cáfoltad meg!
-
Plata #22656 Hidd el hogy magyar mentes szerveren sokkal nyugisabb az élet.
Nincs az állandó anyázás,meg hasonlók.Arathor-on van két karim,de ott elég kimenni Stormwind főterére vagy goldshirebe már szembe találkozol a szomorú ténnyel hogy itt biza magyarok vannak.
-
Lokker #22655 Premade BG és Aréna, pvp guild rulz. Amire te gondolsz az a gankelés és azt én is utálom. Kis karijaimat szokták gankelni és olyankor nálam is fel megy a pumpa, nagy kari elő és nem engedem felkelni a majmot. Amúgy meg már bármikor össze futhatsz magyarral mert cross realmek vannak azaz több szerver van összekapcsolva (szerver group). Szóval el vagy ilyen téren tévedve és ez nem magyar mentalitás mert ugyan úgy csinálják a németek a franciák az angolok meg akármelyik nemzet gyermeke.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.11.03. 16:29:18 -
Plata #22654 Asszem nem tévedek ha jól sejtem hogy az a fajta pvp amire te gondolsz a WoW-ban az részemről szánalmas és undorító.
Emiatt nem is játszom olyan szerveren ahol magyarok vannak.Azon a szerveren amin játszom nincsenek magyarok és nem is találkoztam még ilyen játékosokkal.Nem tudom mi abban a pvp ha 110-es játékosok ölik a 100 szinttel kisebb játékosokat.Ez a fajta móka főleg a kelet európaiakra jellemző,bár én inkább úgy hívom őket hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Szerencsére azon a szerveren ahol játszom tényleg nincs magyar így a WoW társadalom selejtje is elkerül.Na jó azért ismerek egy két normális magyart,de nem mennék vissza semmi pénzért olyan szerverre ahol sok a magyar.cigányok -
Plata #22653 Nekem WoW-ban is pve.
Már ha a a hajnalig pecázás pve. -
Lokker #22652 Nekem a WoW-ot az tartotta életbe 10 évig, nem a pve tartalom ami 2-3 hónapig bírta. Az meg egyértelmű, hogy a jelenlegi formájában szar. GW2-es pvp megoldás kellene ide is de legalábbis alapnak jó lenne. -
Plata #22651 Nem szeretem pvp-t.Sto-ban nulla értelme.
Jelenleg főleg mivel most teljesen p2w.
Jártam én régen pvp-re.Volt 2 pvp karim.
De meguntam napok alatt. -
Lokker #22650 Csak jót tenne a játéknak egy jobb pvp, a végén még lenne miért belépni eventek közt. :D PlataC meg azért nem akarja mert béna benne.
-
Plata #22649 Pilot hajó meg dbb rossz ötlet.
Faw-al is szar lesz dbb.Beam és faw 360 fokban lő.Sokkal több a sebzése.
Pilot boff képességek meg szarok.
Temporal vagy intel esetleg command jobb sokkal.
Dbb kis szögben lő ahhoz hogy legyen jó dps-e.
Ha lenne olyan bugos dbb mint a regent bug torpedója akkor jó lenne. -
Plata #22648 Kő a fasznak. XD -
Lokker #22647 Jóféle pvp kellene ennek a játéknak, hogy a grind mellé kerüljön egy kis izgalom is. -
Raulblanco7 #22646 Látod ez a baj, teljes képzavar van nálad, mert halvány lila gőzöd sincs az egészről.
ha van hozzá olyan csapatom, mint a videóban, akkor nekem is összejön az az eredmény, igaz, lehet, hogy nem T1-es hajóval
Itt a gond, hogy te ezt elhiszed, pedig a valóság az, hogy ugyan nem tudom a dps-ed, de vegyünk példának 20k-t random pug csapattal.
Ha utána a random pug csapat helyett a 4 haverjával mennél és ugyan azt csinálná mindenki mint a videóban, annyi különbséggel hogy a t1-es hajója helyett te vagy ott a legjobb hajóddal, akkor 20k helyett esetleg összejöhet neked 30-40k, de a 40 már nagyon optimista becslés, de nem 300k, hanem 30-40k. Ha tegyük fel már elég jó vagy, és van 50k dps-ed, akkor esetleg ezzel a módszerrel és emberekkel kihozhatsz belőle 70 akár 80k-t. De egy szaros 30k dps hajóval ha mész, lehet melletted bárki, csinálhat melletted bárki bármit, ha csak 30k dps-t tudsz kipréselni a hajódból, nem tudnak azon segíteni.
A dps-ed adott, x sebzést tudsz kitolni y idő alatt, de ezt nem folyamatosan, mivel vannak buffok, amik hol aktívak, hol lejárnak. Tegyük fel van egy skilled ami jól sebez, sokat, azt elnyomod, akkor megugrik a sebzés, vannak buffok, elnyomod, megugrik. Ilyenkor szép nagy lesz. Aztán jön az az időszak amikor cd van, buff nélkül lősz, vagy átmész egyik helyről a másikra, nincs mit lőni, csak 1-2 célpont van, ilyenkor keveset sebzel. A végeredmény dps-ed ennek az átlaga.
Ők azzal játszanak, hogy a srác a képességét és a buffjait akkor nyomja el, amikor a legjobb legtöbb sebzést tudja kihozni az adott képességből az adott buffokkal a legtöbb ellenfélre, mikor minden egyszerre kijön a kapun.
Az idővel úgy játszanak, hogy nem megy egyszerre mindenki mindenhova, mert a többiek is vannak olyan erősek, hogy lelőjjenek mindent akár egyedül is adott oldalon, így az a 22 millió sebzés amit emberünk betol csak 1 percre osztódik el, nem 2-3 percre amíg mindenki össze vissza repked.
De Te a gyenge hajóddal hiába mész oda, hiába lövik le neked a haverjai ugyan úgy a két oldalt, és hiába jöhet ki hozzád egyszerre a jó célpont, ha a hajód gyenge, akkor nem tudod lelőni őket villámgyorsan egyedül, és innentől bukott az egész, nem tudsz bevinni 22 millió sebést 1 perc alatt, mert a hajód és a sebzésed gyenge, emiatt az stf sokkal tovább tartana, mert neked nem 10 sec kell lelőni a teljes sphere sereget egyedül, hanem 120-180 sec a gyenge sebzéseddel, emiatt a dps a végén nem 65 secre osztódna el hanem 180-240 secre, ami rögtön a negyede lenne mindenki eredményének, illetve a többiek is elkezdenék lőni az elvileg neked meghagyott célpontokat, mert látványosan nem haladnál vele, emiatt neked nem jutna 22 millió sebzés, míg a másik négynek 24 összesen, mert akkor sok sok percig tartana az stf, és ugye minél kevesebbet sebeztél, annál kevesebb sebzésed osztódik el a végén az adott időre.
Ha Te ezt meg tudnád csinálni a csapatával, amit ő, akár a legjobb hajóddal is, akkor egyedül vagy bármilyen pug csapattal menve is 100k felett lenne a dps-ed, de ha csak 20k mondjuk, vagy 30k, akkor ezzel a csapattal, lenne kb 10-20%-al több, de nem azért mert többet sebzel, hanem azért mert gyorsan letolja a másik 4 aki ott van rajtad kívül, és emiatt neked is kevesebb állásidő jut amikor ide oda repkednél, de nem azért, mert nagyobbat sebzel. Ha szólóban mész, ha egyedül, a sebzésed annyi, amennyit az adott hajód tud sebezni. A dps eredménnyel úgy lehet játszani, hogy minél gyorsabban készen tudtok lenni, és meghagyják neked a legjobb tömegsebzős lehetőségeket, de ha a hajóddal nem tudsz kipréselni magadból max buffokkal sem 50k dps-nél többet, akkor lehet bárki bármi bárhogy melletted csapattársnak, a végeredményed a buffok nélkül lőtt átlaggal majd a végén 30-40k lesz.
Neki azért 381k dps a végeredménye, mert volt benne egy olyan időszak, 0:25 és 0:45 között, amikor csinált egy iszonyatos spike dmg-t a kapura és 2 oldalt felrobbanó transf. miatt a kijövő spherekre. Ez alatt a 20 mp alatt bevitt 17.5 millió dmg, szóval ha csak azt a 20mp-et nézzük, amikor a sebzése 80%-át bevitte, akkor ott azalatt a 20mp alatt neki 875.000 volt a dps-e. Hozzá jött ehhez a 20 secnyi 875k dps-hez további 45 sec, amikor összesen csinált még 4,5 millió dmg-et, ami még mindig 100k dps, de az gyenge, és ezzel a 45 secnyi gyenge eredményével lerontotta azt a 20 seces csúcs max buffos brutál sebzését, így a végeredménye 381k dps lett. Nyílván azt a 875k dps-t csak akkor tudja, amikor a hozzá kellő összes skill, és elegendő target rendelkezésre áll, de kérdezem, ha te ugyan ilyen csapattal odaállsz, elő tudsz húzni a legjobb hajódból másodpercenként 875.000 sebzést 20 másodpercen keresztül, gondolom nem tudod mennyit tudsz minden buffal eltolva, kérdezem úgy, te egyedül ki tudod lőni a kaput és a 2 oldalnyi sphere-t 20mp alatt? Mert kétlem. Vagy bármikor egyébkor elő tudsz húzni a legjobb buffjaid és skilljeid nélkül (mert ugye azokat a 875k dps 20 sec alatt lövöd el) 100k dps-t mint alapot, ami aztán tovább nő mikor buffokat használsz?
Ha nem, és gondolom nem, mert akkor puggal menve is 100k felett kellene legyen a dps-ed, akkor ezt sem tudod utána csinálni a csapatával, és az ő körülményeivel.
Érthető így, hogy esetleg miért nem kellene leszólni?
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.11.03. 15:22:19