50218
  • aru
    [OFF] A te dolgod mit hiszel! Én meg még hajlandó sem vagyok utánanézni, hogy melyik weboldalon miként van! Erre van a topikgazda!

A lehetőséget megkaptad, nekem meg 5 perc összerakni a feljelentést 1 vagy 2 személy ellen az olyan mindegy! Holnap munkából hazafelé be is dobom úgy is útbaesik a szerv![OFF]
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 17:50:05
  • Plata
    Jah de azt fel kéne fogni.
    Na de offolom magam mert a cseten izgalmas dologról pofáznak,nem akarok ilyen marhaság miatt lemaradni,cset meg fórum egyszerre nem megy.
  • Lokker
    Lemaradt egy / jele a szöveg végi OFF-nál azért nem működik. Működnie kell.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.11.10. 17:45:21
  • Plata
    Háát szerintem először csak elbénáztad,utána meg próbáltad ismételni hátha bevesszük ezt a dumát.
  • aru
    [OFF]Miért kellene nekem másolgatni? Itt kellene lennie a gombnak! Nekem megfelelő így hiányában. [OFF]
  • Plata
    Te szerencsétlen az OFF-ot nem így kell csinálni,másold már be rendesen.
    Uff én szóltam.
  • aru
    [OFF]Fokozhatod még néhány BTK-ba ütköző tétellel! Nincs semmi AVH csak jogilag felkészültebb vagyok, mint az átlagpolgár! Első önálló egyem egy német multi ellen volt a ki nem fizetett munkabérem miatt amit szintén nyertem.[OFF]

A topikgazda tehetne be egy OFF gombot ide. Köszi!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 17:38:54
  • aru
    [OFF]Te teljesen beteg vagy, mint yosika! Nekem soha nem volt alregem, ezt az eggyet használom 2005 óta (akkoriban még game demok letöltögetésére lett létrehozva)! Ezt én tudom bizonyítani így rajta!
    Nekem tényleg mindegy üllhetsz majd mellette vádlottként a rendőrségen! Utána meg megyünk polgári perre, majd ezt követően ha még mindig kint lesznek a rágalmak akkor az SG is megy polgári perre mivel ők is felelősek a kintlévő rágalmakért egy ideje!

Volt már ilyen ügyen ami rendőrség-polgári per-rendőrség vonalon ment mégig 2 év alatt. Én nyertem mindet ügyvéd nélkül! Neked is azt írom ide amit yosikának privátba, ha holnap 0 órára nem tünteted el a rágalmadat akkor megteszem ellened is a feljelentést![OFF]
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 17:35:42
  • Plata
    Azt hiszem neked súlyos értelmezési gondjaid vannak.
    Az alregeddel írtál valamit amire én válaszoltam.
    Ha jól emlékszem valami olyat kérdeztél hogy ez a szar él-e még,mire azt válaszoltam hogy mivel még írsz így valszeg még élsz.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.10. 17:28:04
  • aru
    [OFF]Nem írtam semmi olyat, hogy bannoljanak, csak egy linket küldtem amikor megláttam, hogy "annak örülnél ha valaki meghalna". Ennyi történt! Téged sem ismerlek, őt sem ismerem, de ez úgy gondolom túlvan egy bizonyos határon! Ellened is menjen feljelentés rágalmazás miatt? Kérlek bizonyítsd azt ami nincs, hogy "alregjeim vannak"![OFF]
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 17:21:55
  • Plata
    Jah egyébként már éles szerveren is bent van a Nova szett.Ma láttam.
    Sci karinak tele van a bankja konzolokkal és ahogy rendezgettem őket láttam hogy a T5 Nova konzolján már rajta van a szett képesség meg egyebek.
  • aru
    Mit? Azt amit leírtam? Többször is, mint írtam!

"Én is toltam már le egyedül Borg RA-et egymás után minden szektorban (ugye erre a délelőtti órákban van a legjobb esély mert az amcsik alszanak!). "
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 17:07:18
  • Plata
    Hagyd rá szegény egy kicsit defektes.
    Már a moderátoroknak írogat hogy bannoljanak.
    Birom a csókát,szokás szerint olyasmiről ír amiről fogalma sincs,aztán ha szemére vetik akkor jön a hisztivel meg a bannolással,wot topic-ban is ez vót.
    Csodálom hogy ide még nem talált be valamelyik alregjével.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.10. 17:07:13
  • aru
    Az egyik starbase-nál tudsz gyakorolni űrre (hajókat kell kiszedni és utána magát az állomást) de meg nem mondom melyik. Földire még ilyen sincs sajnos. :( Mondjuk ez DPS mérésre is jobb lenne, mint a jelenlegiek!
  • Lokker
    Próbáltad már?
  • Chak
    STO egyik hibája pont az h nincs és nem is kell kommunikálni vagy egyáltalán senki nem akar. Egy másik mmonál amivel évekig nyomultam, ott úgy ment h bementünk insta, és akkor szépen megbeszéltük ki mit csinál, ha volt új arc akkor annak el lett magyarázva h mit kéne csinálni. Itt viszont bemész és semmi, nulla kommunikáció, nulla idő arra h valaki valakinek is tudjon magyarázni. Mivel se az stf se bármelyik pve queue nem vár max 20-30 seceket aztán elindul. Akkor pedig mindenki elindul vagy le telik az idő és pipa van. Szerintem ez is az egyik oka h sok a nab player. Más kérdés persze h fehér és zöld rarity gearrel miért megy be valaki advanced/elite contentbe. Őrület.

Ezen kívül nekem elégé hiányzik mind ground mind pedig spacere egy dummy szoba/map. Mint ahogy Neverwinterben van, bemegyek és a dummy-n tudom próbálgatni a skilleket meg kombokat. A dummy az egy bábú amit lehet ütni, de nem üt vissza és nem hal meg.
  • Plata
    Elitre szoktunk járni csak.De akinek van kiskarija mondta nehezebb mint elite.
  • aru
    Nem hiszem én azt! Eliten pikk-pakk elbukod az opcionálist és onnantól mehetsz haza! Normálon és adv.-en nem lehet afkolással sem! Az amit te írsz az már régen nincs meg!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 16:58:18
  • Plata
    Hát hallod 1000 diliért nem fogok elmenni gornra,ha annyira kell a dili előveszem a bankból azt a szar dili kártyát és használom,de ahhoz sincs kedvem.Dili eventen konkrétan 1 darabot sem használtam fel,lusta voltma ahhoz hogy elmenjek oda meg bányásszak is.Ha erre lusta voltma akkor gondolod majd 1 órát fogok malmozni hogy szaros 1k diliért bemenjek?
    Nem.
    Minefield sosem erről szólt,hanem arról hogy hogyan szopassam szarrá a többieket.És szerezzek sok pénzt,de az már elúszott.
    A két minefield és kerrat nekem arról szólt hogy én legyek az első.Lehet hogy nem fog tetszeni,de nekem erről szólt,volt idő amikor nekem a fél napom abból ált hogy kerratra jártam vagy minefieldre,de nem pvp-ért,bár néha azért is,hanem hogy le alázzam a csapattársakat és én legyek az első.Kerrat-on kiírja a végén kinek mennyi pontszáma van.És volt idő amikor nekem az állati nagy kudarc volt ha nem voltam mindig az első.Gorn-on meg hogy ne én legyek az első az nem is lehetett.Volt olyan karim amit kerratban húztam fel 50-re,és sosem volt második helyezett.
    Gornon nekem csak Raul volt ellenfél,mert ő is tudta hogyan kell jól csinálni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.10. 16:56:54
  • Plata
    Jah csak hogy tudd valami gebasz van a földi temporalos stf-el,eliten könnyebb mint normalon.
  • Plata
    Hát igen az én hibám amikor egyedül le tankolom stf-et és egyedül sebzek tízszer annyit mint a kibaszott csapat.
    Alkalmazkodni hülyékhez nem lehet.Nem azt mondom hogy bukta lett hanem szar,az már elég ha bejön két hüyle faszláma 2-4k dps-el oszt öszzevissza mászkálnak és ló faszt sem tudnak arról mit kéne csinálni.
    Ezért jár a játékosok kb 80%-a inkább privát PVE-re.Ott az ilyen faszfejek kizárva.
  • aru
    Én is toltam már le egyedül Borg RA-et egymás után minden szektorban (ugye erre a délelőtti órákban van a legjobb esély mert az amcsik alszanak!). És? Nem gondolom, hogy probléma lenne, hogy bezárták ezt a SXP kiskaput! És igen ez egy kiskapu volt, és az is várható volt, hogy bezárják.

A játékba meg nem azért járok föl, hogy cseverésszek annak érdekében, hogy összejöjjön a létszám egy-egy random PvE-re!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 16:43:15
  • aru
    1% körüli olyan random PvE-n voltam 3 év alatt ami bukta lett. Ha te mást tapasztaltál akkor bizony benned is hiba van, mert nem akartál alkalmazkodni a másik 4 játékoshoz. :)
    Az új földi temporalos PvE-nél eliten volt olyan, hogy mindenki kilépett csak kettesben maradtam egy valakivel akivel végig letoltuk. Vicces volt, és csak annyi kellett, hogy alkalmazkodjunk egymáshoz. :)
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 16:37:04
  • Lokker
    Nem volt semmi kiskapu, bárki bemehetett egyedül ha elsőnek ért oda és mindent ő kapott meg mert egyedül letolta, 10 perc kb és sok xp. Én se használtam a chatet de múlthéten kipróbáltam és pikk-pakk lett ember és pár perc alatt letoltuk az adott stf-et. Amúgy meg vársz egy csomót és sokszor még hülyékkel is kerülsz össze. Régen WoW-ban is így ment, hogy chaten szedted össze a dungeonre a csapatot és a profik még mai napig ezt preferálják csak már addon segítségével. Hozzászólásaidat nézve nagyon nem vagy képben a dolgokkal, ki se próbálod amit itt a "nagyok" mondanak, de már mondod hogy hülyeség meg minek, de ha szenvedni akarsz akkor tessék senki nem áll az utadba.
  • Plata
    Trait kell nekem.
    Két újabb traitet húzok karinak.
    Random pve-n nincsenek játékosok mert a normálisabbja inkább privátra megy mert ott nincsenek hülyék.
  • aru
    Nem baszom, és minek használjak egy random PvE-hez akármilyen chatet? Ha szervezetten akarok menni akkor ott van a flotta vagy az armada amiben vagyok!
    Ha nem kell várni RA-re az ötfősítés miatt akkor kár a "sírásért". Csak bezártak egy kiskaput úgy, mint annakidején a patroloknál a CD hozzáadásával. Amúgy a fene sem tudja mikor voltam utoljára RA-en, unalmas még egyedül is, és kevés rewardot ad!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 16:22:31
  • Plata
    Szokj hozzá hogy használj stf csetet bazd.
    Redalertre nem kell várni,csak már nem solzható.
  • aru
    Majdnem 1000 dil/5 perc. :)
  • Plata
    Gorn minefield minek?
    Nem ad már semmit.Annak vége.
  • aru
    Én is akarnám egyedül a Gorn Minefieldet de nem lehet! Ez van, szerintem te is szokj hozzá lassan, mint mindenki más a 30-60 perces PvE várakozásokhoz.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 16:03:26
  • Plata
    Van elég játékos.
    Menj kristályra.Van hogy 200-an várnak rá este.Bár fasz tudja mért nem hívja be őket ha 10 fős.
  • Plata
    Nem érted a problémám.
    Van 5 fő red alertre.De én egyedül akarom.
  • aru
    Én már nagyon régóta írom, hogy egyre kevesebb a játékosok száma! Ugyan ez van PvE-nél is!
  • Plata
    Nekem van sok master nevű karim,mert sok karim már Dahar master.
  • petyahun2
    kár hogy a kari neve nem Doctor vagy Master (aki érti az pacsi aki nem az az hát nem érti :D
  • Plata
    Nem,még nem.
  • Lokker
    Plata, kivettem lobiból a bolián fegyvert és most enyém a világ. Eszméletlen op fegyver. A gömbépítős lobis fegyvert nem próbáltad?
  • Plata
    Mekkora faszfejek ezek komolyan,kibaszott red alertre nem lehet elmenni,mert 5 főssé tették.
    Akármelyik buzi red alertet letolom egyedül,még xp is több úgy.
  • Plata
    Mé lenne tardis nevű hajóm?
    Épp ma javítják a Paradox traitjét,sajnos nem lesz tőle jobb.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.10. 12:16:07
  • Raulblanco7
    Nem ígérem hogy ma, de amint belépek legközelebb akkor küldöm mail-ben, mail konzolnál tudod majd kivenni.

Platac, főkarinál nekem is Tardis a hajóm neve, ratyi akinek nincs Tardis nevű hajója.