50240
  • gerisz23
    Sztem nincs nagy különbség max ha álcás hajót akarsz használni.
    Bent van a science pakk,és leárazás is van!SZórhtaod a zened,gondolj rám is,hozzámvághatnál 1-2 adag kulcsot:D
  • Plata
    Szerintetek romulán alien vagy romulan esetleg fed alien vagy fed joined trill a jobb sci karinak?
    Romulán eleve 3 crites boffal kezd.
    Vagy annyira nem kell a crit?
  • Kotomicuki
    Admiralty-s!
    De a többivel sem volt sokkal nagyobb szerencsém: 4-ből csak egyet színezett át a superior (2x quality) up. is.
  • Plata
    Roma admiraltis vagy roma küldis?
    Mert az admiraltys nekem mindig szerencsét hoz.
  • Kotomicuki
    Mintha a romulán uprage elvesztette volna minden "erejét": a 6 tárgyból, amit vele kezeltem, egyet sem up-polt, pedig, régen 50% körüli volt az aránya nálam.
  • lammaer
    Próbálják megszerezni a karácsonyi ajándékozásra szánt lóvét :)
  • Plata
    Igen gyorsan új boxot adnak ki.
  • gerisz23
    Akkor jövő héten új box jön lol,még el se adtam az inf boxokat.
  • Plata
    Na megint van infinity lock box és hozzá key ring bundle.
  • Plata
    Jah igen,elolvastam amit írtak.
  • Lokker
    Szerintem mindenkinek ugyan azt adja a calendar... spec én örülök ennek a Rayman játéknak lvl999999 nosztalgiafaktor és legalább nem unatkozok utazás közben.
  • Plata
    Akinek van uplay fiókja menjen fel a honlapra,mától van adventi kalendár,mindennap lehet nyerni valami ajándékot,ma spec nekem Raymen mobil játék jutott.
    Nem került be a Nebula.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.24. 18:49:33
  • Plata
    Küldizés még hagyján,azt pár nap alatt letoltam,de a doffozás lassú.
    igaz a küldizés nekem könnyű volt,a karira költöttem sokat,52-es szinten kezdtem vele a küldizést, a boffoknak 300 misiért vettem lobis fegyókat,a kari m is lobis ágyút kapott.Temporal szettes hajóval lófing volt a küldizés.
    Temporal kari sok sok sok dilit ad,ha időben húztad volna event alatt olyan milla körül adott volna neked dilit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.24. 10:09:16
  • Lokker
    Lusta vagyok temporal karival foglalkozni. :( Jó lenne valami más alternatíva a küldetéseken kívül szintezni ami ugyan olyan gyors csak ne ezeket a küldiket kelljen megcsinálni.
  • Chak
    Titokban Cryptic alkalmazott és ezért jár a céges tour bónusz. haha..
  • Plata
    Van spéci bónusz,a temporal eventet ha megcsinálod akkor 20% bónuszt kapsz rá.
    És pár hónapja egy patchban megnövelték a tour esélyét,na és temporalos 20%.
    Ha volna hozzá kedvem 3 tourt is feltudnám szedni egy nap,de elég nekem a klingon is.
    Régebben csináltam is erről képet,amikor van hozzá kedvem akkor felveszem a tourokat.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.24. 10:05:36
  • Lokker
    még mindig rejtély honnan jön neked ilyen jól a tour küldi, én elindítottam 7 admirality küldit a 8-ból és mondom nyolcadikra kipörgetek egy tourt is de 10 pass token után ráhagytam. Van rá valami spéci bónusz? Vagy valami zenes hajó kártyájának spéci képessége? :)
  • Plata
    Én szeretem admiraltyt,afkolva is lehet csinálni,sok karival elég szépen hoz.Tegnap újra kezdtem.
    [11/24 8:58] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
    [11/24 9:10] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
    Igaz ma lassan haladok,néha két kari közt van 10-20 perc afk is.
    [11/24 9:13] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.24. 09:13:09
  • Plata
    Nem tudom ex most bugos vagy tényleg nincs egy darab kit modul sem rajta?
    Nebulás karimnak 3 dyson buziság hiányzik a szetthez,és az ma más nem lesz meg repuból.
    Mivel sosem jártam vele groundon nulla ground cucca van,néztem volna neki exről modulokat,de egy darabot sem adott ki ex.
    Végül meguntam és úgy döntöttem hogy szarok rá,majd meglesz a szett,inkább elmentem admiraltyzni.
  • Lokker
    Játszani is fogsz még?
  • gerisz23
    Nekem a 3 k admiralty nélkül jött össze.Lusta vagyok még 1 karit csinálni azon az accon.
  • Kotomicuki
    A 16 helyett 9 karakterrel van 16k Zen-em, sz'al, nem értem, hogy miért is lenne az olyan rossz eredmény a 400 körüli árfolyamokon - közben kellett fejlesztenem és a store-ból, Zen-ért vásárolnom is ezt-azt, ami kicsit visszavethetné az "eredményeimet" (100-as doff-hely, és a temporal-nak pár konzol upgrade), de ez "apróság" volt a >2,5 millió dili' (12k Zen) lefinomítása mellett.

A tour-okhoz nincs még flottám (az apró, dili'-s hajók árát is inkább Zen-né tettem, a nagyok meg kellenek a tour-hoz, ezért azok csak minden másnap bevethetőek), így abban sem 100%-os a hatékonyságom. Az itt "kieső" dili'-mennyiséget a repu'-pontok "égetésével" pótlom, hogy mindenképp meglegyen a karakterenkénti, napi finomítási limit.

Ha, esetleg az kavarna be, akkor közlöm, hogy nem éltem a "felajánlott", "ingyenes" előfizetéssel, így nekem minden szimplán jön.

Értem én, hogyha vennék 4x4 karakterhelyet - akciósan!!! - és azt mind feltölteném, felhúznám és azokkal is hoznám a napi, maximális kvótát, akkor 3x ennyim is lehetne, de, amíg nincs az admirality-hoz kellő mennyiségű hajóm, hogy valóban kihasználhassam a benne rejlő lehetőségeket, addig a "játékra" fordítható időm nagy részét leköti a 9-el való "szerencsétlenkedés", mert erőforrások híján, bizony 10-15 perc/karakter a napi limit elérése...

Plata #23103:
    Köszönöm! Ez megnyugtató!
  • gerisz23
    Nem valószínű hogy ingame leárazás lesz,logikusan több zent kapsz ha igazi pénzért vásárolsz,azt a legkönnyebb megvalósítani.
    Csináltam egy tesztet,temporal eventkor kezdtem 2 új karit,contrázással,kristály eventel több mint 2k zen jött össze úgy,hpgy az egyik karit cuccoltam is,meg költöttem 1000zent.Szóval az a 2000 valójában 3000.Napi 10 perc alatt....
  • Daeus89
    Nem nagyon értelek , kb fél éve nyikorogsz és egyenletekkel bizonyítod hogy menyire nehéz dilit farmolni meg zent meg mikor lesz 20% os le árazás stb hogy annyi idő alatt kb 2 delta pakknak az árát ki lehetett farmolni , tudom dolgozó ember meg minden de napi egyszer lenyomod a Tourt 15 karival (pont a fele kb plata karijainak) lenne mostanra kb 20k igen 20k zened , én kb napi 1 órával ott tartok hogy van 20k+áfa zenem amit kb februárra lehet lefinomítani és még Tourozni is fogok közbe napi 1 órába , noh mind 1 kicsit fura hogy nem jött még össze a delta pakk árának duplája , de megnyugtatás képen lesz fekete péntek lesz 20% os le árazás és lesz kicsi sárga kínai új évi le árazás az is 20% os szal gz a delta pakkodhoz !
  • Plata
    Nem csökken a mennyiség.
  • Kotomicuki
    Lehet, hogy az event-ek 50k-i megdobták a büdzsét, de a magas árfolyam miatt ez sem ér már annyit, mint régen (19 Zen/fő a >40 Zen/fő helyett -> minimum 2x annyi idő és 2x dili' kell mindenhez, mint régen)!

Az ARC-os "Zen-gyűjtésnél" nem csökken a kapható mennyiség, ha mindig csak ua-ra a játékra veszem ki? (most lenne majd esedékes - "természetesen", csak az akció után - a 4., 500 Zen-es "segílyke")
  • Plata
    Tudom hogy már mondtam,de hidd el nekem, a pilot pack nem éri meg,admiraltyba jó ha megvan de használni,nem használnám mindennap.
    Temporal packal jobban járnál,na persze a full temporallal.
    Ha 9 karival letoltad kristályt az hozott szépen.
    Leárazás minden nagyobb pack előtt van,hogy a játékosoknak venni kelljen pénzért zent.nagyobb pack most nem fog jönni januárig valszeg.
    Bár ezt a nauszi hajókat még mindig rebesgetik,de nem tudom lesz-e valami belőle valaha,ha csak nem félév múlva.
  • Kotomicuki
    Már megvan a "hiányzó" 20%, de azt másra óhajtanám költeni és még egyszer nem biztos, hogy neki tudok, vagy akarok állni a bő 2 hónapos, eléggé kimerítő grind-nek, amíg az a 12k Zen összejött a 9 karakterrel - a 9,6k a pilot pakkért sem most lesz meg!
    Az nem lehet, hogy váltogatják: pl. egyik évben a 20%-os leárazás BF-n van, míg a következő évben ue a szülinapon, vagy Karácsonykor esedékes és a 15%-kal több Zen-nel váltogatják egymást az időpontokban, de mindenképp előkerülnek mindketten egy évben 1x-1x?!

Csak leárazáskor vok hajlandó vásárolni: a 9 karakter nyújtotta gazdasági háttérrel eléggé prolinak érzem magam a teljesárú beszerzésekhez!
  • Plata
    Addigra a hiányzó 20% meg is lesz.
    Évfordulón nincs leárazás.
    Leárazás várható a köv nagy pack előtt.
  • Kotomicuki
    Akkor megvárjuk a Karácsonyt, vagy a "szülinapot": az egyiken csak-csak leárazzák, 20%-kal!
  • Raulblanco7
    Elfelejtetted az egyiket: amikor vettünk (nem írta hogy ingyen slotot, csak azt hogy karakter slotot.)
  • Lokker
    Azért volt furcsa mert temporal eventkor nem volt szabad helyem, töröltem a kis sci karimat hogy temporal scit tudjak csinálni, utána se volt szabad helyem, de most meg van. Akkor jól van öröm és boldogság. :)
  • Plata
    Mikor jött a new romulus +1,delta event +1,temporal event +1.
  • Lokker
    Mikor kaptunk + karakter slotot?
  • lammaer
    Na, el ne csesszétek itt nekem :)
  • Raulblanco7
    Szerintem logikusabb is, azért mert ingame összegyűjtöttél egy csomó zent és black friday van, még ne legyen minden féláron, mert gyakorlatilag nem vettél semmit, logikusabb ha a szokásos 15% helyett több bónusz zent adnak.
  • Plata
    Hát igen lehet hogy megint csak zen leárazás lesz.
  • Raulblanco7
    Nem biztos hogy lesz leárazás, tavaly volt ha jól emlékszem, tavaly előtt viszont csak több zent kaptál asszem vásárláskor.
  • Plata
    Persze,csak mindig keverem a nebulát novával.
    Nekem megvan mindegyik hajó,szóval a t5 meg t3 is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.23. 13:35:42
  • Daeus89
    öö azt vágod hogy ez nem nova hanem nebula és ott van kb +2 darab t5 meg t3 tán (+egyik volt ingyér is pár éve) amire te gondolsz az a harry kim hajója