50230
-
gerisz23 #23317 Gondoltam nyitok párat lock boxból,15 kulcs 1 t5 1 t6 hajó.Aztán megálltam,elég ennyi egy napra:) -
Kotomicuki #23316 Nekem a napi dobozokból, másodikra VR tokent dobott.
Így már nem mondhatom azt, hogy haszontalan volt ez az event!
-
Plata #23315 Annyit beszéltetek a függetlenség napja filmről hogy úgy döntöttem megnézem,moziban nem néztem meg mert előzetes alapján fosnak láttam,szerintem tuti nem bírtam volna végignézni moziban,vagy elalszom rajta.Most itthon vagy 20 percnyi szar nyálas jelenetet átugorva megnéztem,de ez egy rakás szar,idióta film tele hülyeséggel,nincs az az isten hogy ezt még egyszer megnézzem,a szinészek szarok voltak,a jelenetek unalmas klisés szarok.Egy két régi szinész visszatérése jó volt,de némelyiké már inkább elcseszett. -
Raulblanco7 #23314 mekkora troll vagy :D
nekem 61/0 ur vagy epic, de ez még bőven az átlag alatti nyitás, szóval elfogadható. -
gerisz23 #23313 Nekem se esett semmi,de még nyitni se nyitottam egyet se.Talán majd vasárnap. -
Lokker #23312 Szintén. 125 ládát nyitottam, hátha beficcen egy ur token. De nem. :( -
Zemanov #23311 100 ládából se ultra rare se epic token. -
Kotomicuki #23310 "Removed the broadcast message on getting an Ultra-Rare Prize Token from the Phoenix Prize Pack. "
Ha bele se teszik, akkor jártunk volna a legjobban!
El tudom képzelni, hogy mit érzett az egyén, vhol a 200. doboz nyitása táján, amikor neki még "semmit" sem dobott, de fönt másodpercenként dobálta be a neveket, akiknek viszont igen... -
Chak #23309 Cryptic point volt a neve amíg az Atari volt a kaidó, aztán mikor jött a PWI akkor váltottak zé és f2p-re.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.12.02. 17:21:02 -
Zemanov #23308 Már megint mit pöcsölnek?a héten már harmadjára.80 dobozból még egy hajó se esett.pedig a Jem bogár nagyon kellett volna meg a Bulwark.
-
Plata #23307 Na hazaértem felmennék STO-ba erre pöcsölnek.
General:
Winter Event:
Resolved an issue where some players would not be able to join in on "The Fast and the Flurrious" race.
The Lobi Store now offers Winter Prize Voucher (2016) Bundles if the player has an appropriate winter ship project slotted.
Updated the older winter ship projects to accept the Winter Prize Voucher (2016) commodity.
Added an "Exchange Voucher (2016) for Marks" project, which is available while the Winter Event is running and a character on the player’s account has completed the "Claim a Breen Chel Boalg Warship [T6] - Winter 2016 project.
Resolved an issue which was occasionally causing maps to crash.
Removed the broadcast message on getting an Ultra-Rare Prize Token from the Phoenix Prize Pack.
Known Issues:
Foundry functions will not be available for an extended period of time due to updates needed from the lighting update made in this release.
Some maps with reflections from windows may have visual issues.
KDF Captains cannot wear some of the winter scarves.
The Phoenix Pack mistakenly lists the Elachi Kit Module – Subspace Rift as an item to obtain.
Francba,ha most felmegyek WoW-ba fix lesz vagy éjfél mire észreveszem hogy STO-zni kéne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.02. 16:58:11 -
Raulblanco7 #23306 Kb attól függ, hogy hányan vesznek zent azért, hogy dilithiumot vegyenek belőle. Minél többen, annál olcsóbb a dilithium, minél kevesebben, annál drágább, illetve az is befolyásolja, hogy közben akik ugye ingame farmolják, mennyire váltják zenre, és mennyire használják fel.
Jelenleg elmondható, hogy aki zent vesz, jó eséllyel ide költi dilire, és jó eséllyel ingame farmer is erre költi, szóval nagyon pörög le.
Ezért volt a bázisok készülte alatt annyira olcsó, 100 alatt is még, mert gyakorlatilag mindenki aki játszott egy épülő flottában volt, amiben a bázis folyamatosan dilithium hiányos volt, plusz a nagy upgradek, volt ami lent tartotta, szóval nagyon sokan oda tolták be a dilithiumot, és nagyon sokan vettek zent hogy építeni tudják zen - dili bolt után belőle a bázist.
Most nincs, ha nincs mire költeni ingame, nem fognak ennyien zent venni hogy diliért eladják, és akik farmolják, zent vesznek majd elköltés helyett, szóval oda vissza alapon ömlik be a dili majd és ki a zen, szóval nagyon hamar visszamegy majd.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.02. 16:51:13 -
Plata #23305 A zen ára furán alakult az évek alatt,2012-ben mikor kezdtem a játékot 320 és 350 közt mozgott,igaz akkor nem zen volt a neve hanem valami más,2012 nyarán változtatták meg store fizetőeszközt zenre,na és mindennek felemelték az árát 25%-al.Aztán jött S6 és a durva dili nerf meg flotta bázisok,a zen ára elkezdett süllyedni.2013 karácsonyakor 88-ért vettem sokat és megvettem Ody packot,de 78-ért is lehetett keveset kapni.Utána jött a dili bug és felment az ára.Azóta is csak nől. -
gerisz23 #23304 Egy nap alatt termelek 160-k dilit jelenleg.És én csak egy vagyok a millióból.Nem igazán az szabja meg a zen árát hogy mennyi dili van kint,hanem hogy hányan vesznek zent valódi pénzért,és azt mire költik. -
lammaer #23303 Hát, ugyanaz az ok ami miatt kb csak 1 év alatt jutott el 200-ról 450-re nem játszhat szerepet?
Az újratermelődési ráta nem változik, tehát ha most elhasználódik a dili és visszaáll a rendelkezésre álló dili szintje a tavalyi állapotra....
Nade álljon vissza gyorsabban, de azért 2 hét.... persze meglátjuk, érdekes filozófiai kérdés.
-
Raulblanco7 #23302 Ahhoz kell egy ok ami lent tartja, viszont nem lesz. Vége ennek és nincs indok ami eltérő áron tartsa a zent mint előtte volt, szóval visszamegy addig, főleg ha jön az új box csütörtökön, vagy egy promó, akkor kb azonnal ugrik vissza olyan tempóban ahogy ugrott le. -
lammaer #23301 Nemááá... 2 hét? Azért remélem több lesz... -
lammaer #23300 No igen, értem én hogy hivemind, de azért egy beugrójuk lehetett volna, hogyha netalántán kiesik a boss, akkor ne meneküljenek hanyatthomlok :) -
Raulblanco7 #23299 OFF
Közben eszembejutott még két szerintem hülyeség a függetlenség napjával kapcsolatban.
1, Oké, szegény királynő tök meghalt, de azért valamelyik ufónak lehetett volna annyi esze hogy azt mondja: Ufók, mindenki állj, ha már 20 éve a fél flottánk odaveszett, most a királynőnk is, 2x kiírtottuk a fél bolygót akkor ha már csak 3mp kell hogy elkészüljön a fúrás, hát fejezzük már be és utána menjünk el, majd aztán gyászolunk mikor hazarepültünk, de nem, 99,99% állapotban azonnal hazarepülnek mert a nagydarab kinyúlt.
2, A kis fehér gömb simán elmehetne az ezo tévébe jósnak, nem győzte drámaian kihangsúlyozni, hogy még soha senki sehol soha sehol senki de még az sem soha senki sehol nem ölt meg egyetlen királynőt sem, de egyébként ha megölitek akkor ez és ez és ez fog történni tök biztosan mp-re pontosan, mer' ugye ez a bevett gyakorlat és ez történt minden eddig soha senol meg nem ölt királynő után is.
Teljesen vicc kategória lett az a film, a régi pár szereplő elmegy, a látvány jó, de vicc a történet és az új szereplők. -
gerisz23 #23298 Arra én is.Sok dili kimegy most,vagy zenbe vagy elvásárolják.Idő kell míg újra tetemes mennyiség kerül elő(max 2 hét és 400körül lesz). -
lammaer #23297 Arra azért kiváncsi leszek milyen gyorsan tér magához a zen ár majd...
-
Kotomicuki #23296 Valóban, ha most bevásárolnak a népek, akkor a következőnél már nem fog ekkorát szólni, ilyen mértékben esni a Zen-árfolyam!
Tehát, aki türelmesebb, az most jobban jár az olcsóbb Zen-nel és majd jövőre, ha lesz ilyen még, akkor megy a "jobb" jutalmakért, hasonló dili'-árfolyamon (csak nem mókolnak a box-dili' váltáson). -
Raulblanco7 #23295 Nem 10% lesz az, a fele egyből rare, meg egy vr-t is kapsz kb 10-ből, szóval jó az inkább 5 x 1, 4 x 2 és 1 x 4-nek kb 10 packból, 15-17 simán kijön, amivel az már inkább 2400-2600 dili per token. Másrészt itt nyilván a jobb cuccokra megy az ember, ez csak mellékesen esik, a jobb cuccokért hajlandó vagyok kis dilithiumot farmolni, de a sima upgradeért nem tenném, itt viszont a jobb cuccok mellé kapom az upgradet, szóval fasza.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.02. 12:42:44 -
lammaer #23294 Jaja, gondolom olvastad a matekot a redditen hogy mennyivel olcsóbb igy az upgrade - bár sztem nem olyan nagyon szignifikáns önmagában az 10% dili megtakarítás, gondolom nagytételnél ez sokat számít (plusz ugye ha nem uncommon esik az javítja a rátát).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.02. 12:28:46 -
Raulblanco7 #23293 Számomra pl remek dolog, mert hajó egyik sem kell, vr-t ad eleget ahhoz ami onnan kell, viszont így van rengeteg dilimentes up techem, nyilván dilivel fizettem érte, de 40.000 dilithiumért átlag 15db dilimentes normál rarity szorzós tech nem rossz.
Persze, ez minden évben lesz, ha nem gyakrabban, azt sem tartom kizártnak hogy téli nyári eventtel jön 1-1 alkalommal / év.
Viszont másodjára már nem fog ekkorát szólni az árfolyam miatt szerintem.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.02. 12:26:31 -
lammaer #23292 Jaja, én se hiszek abban hogy ezegysohavisszanemtérőalkalom, ha már leprogramozták fogják ezt még újramelegítve tálalni a jövőben is.
Összességében nekem szimpatikus event, vagy legalább az elv hogy beszerezhetjük azt amiről lemaradtunk.
Mondjuk én arra számítottam, hogy úgy futtatják újra ezeket a régi tárgyakat, mint amikor meg lehetett szerezni (tehát pl most winterre elérhetővé teszik az eddigi winter eventek jutalmait ugyanolyan módon megszerezve mint ahogy akkor lehetett), de itt ugye valószinű a fő cél a dilisink volt... -
Kotomicuki #23291 Nem fújunk rájuk (annyira) - ez a box is a "gazdagok" játékszere, bárhogy is számoljuk
- , csak ne egybe tették volna be az event-eket, hogy játszható maradjon a szerverük az EU-ból is!
Ha meg ilyen nagy "sikert" arat és keresnek rajta/elérték a céljukat vele, akkor - szvsz - lesz ennek még ismétlése és akkor majd, jobban rákészülve, több hasznunk is lehet belőle - kinek Zen-ben, kinek cuccokban. -
Raulblanco7 #23290 Azzal pont semmire sem megyünk, mert azt ugyan úgy le kell bányászni ha ilyet akarunk venni belőle, mivel beváltani nagy tételben csak flottás dilire lehet, de azt csak flotta projektbe tudod betolni, vagy repu dilire, de azt meg csak repu küldibe tudod betolni, szóval ilyen szempontból oly mindegy, hogy valakinek 10 vagy 10.000 vip claim van, amit rá akar költeni, azt le kell bányássza.
Matek része:
Ha ezeket a hajókat venni akarod, pl jem hadar bug, vagy bulwark, akkor jó eséllyel 2500 zen lenne a zen store-ban. Ha nem lenne ilyen, mert zen store-ba rakják, még most is 400 lenne a zen, tehát 1 ilyen hajó 400 x 2500 = 1 millió dilithium lenne.
1 millió dilithiumból vehetsz 250 darab ilyen packot.
a 920-as nyitásból 2 epic és 4 ur, az ugye 8 ur, tekintve hogy az epicet beválthatod 2 ur-re, és most csak a zenes változatos verziót nézzük, a jem hadart és bulwarkot, mert a többi sosem kötne ki a zen store-ban. Szóval átlag 115 pack után kapsz 1 ur tokent, ami épphogy, de kevesebb mint a fele dilithiumba kerül annak, minthogy megvedd ha zen store-ba került volna, nem beszélve a maradék 114 másik packnyi cuccról amit ugyan úgy beválthatsz nyereményre, és az a zen store-ból nem lett volna, szóval jóval kedvezőbb ez a verzió, mintha csak bedobták volna zen store-ba és mindenki örül hogy dejó, megvehető.
Tudom, a számítás más eredménnyel végződne, ha a zent veszed pénzért, de mivel ez igen ritka magyar és SG körben, ezért nem azt nézem, hanem az ingame farmolt dili szempontjából végeztem a számítást.
Tudom, a szerencsejáték és fortuna egy kurva, lásd a srác 300 packból sem kapott, ez ilyen, más meg kap majd 10-20-ból, kinek hogy jön ki, de a nagy többségnek ott lesz átlag körüli nyitásból, szóval fele annyiért se mintha zen store-ból venné, és mellé kap még jó adag egyéb cuccot is.
Szerintem butaság ezek után fújni rájuk, utána kell számolni, és tisztán látszik hogy mennyivel kedvezőbb a helyzet. -
gerisz23 #23289 Zsírosnak nincs annyi dilije mivel nem farmolja csak eventkor. -
Plata #23288 Ha igaz akkor én laza kezdő vagyok ahhoz képest aki bottal tolja 40 karival admiraltyt. -
Chak #23287 A token acc boundos, csak rewardok nem. -
Plata #23286 Nem acc bound a cucc csak kari.Bár a token lehet,de a tököm se nézte. -
lammaer #23285 Vagy mint a kurvasokdilijegyem nevü karakter tulaja :) -
lammaer #23284 Ja mark... a mark meg mehet dilire 1:10 arányban (500 mark 5000 dilit ér, éppen most zúzom be a rengeteg nukaram meg roma markjaimat a karijaimon akiket eddig elhanyagoltam dili ügyben) -
lammaer #23283 A tokenek acc boundosak tudtommal, tehát nyithatod egyel az összes dobozt, aztán szétszórod a tokent azokhoz akiknek kell... -
Chak #23282 Igen, ilyen arcok is vannak szép számmal. -
gerisz23 #23281 Mint pl te:d
Én zenen vettem kulcsot is míg le volt árazva.lehet most jobban jönnék ki vele -
Plata #23280 Csak azt felejtik el hogy legtöbb ember akinek kurva sok dilije van szarik az egészre.És csak tovább növeli a dili vagy zen tartalékát. -
Chak #23279 Redditen le is írta a dev h ez is és a milliós ruhák arra lettek kitalálva h az ultra gazdag playerek dilije drasztikusan csökkenjen. Egyszerűbb lett volna egy "bug" az adatbázisban ami törli a dilijük felét..
-
Plata #23278 Red matter 3 karival bezsákolva.
1 kari 1 box és lett asszem 3 Vr.
36 kariból.