50238
-
lammaer #23605 Nincs az az isten hogy ne raknának bele valami randomfaktort... el tudom képzelni hogy oyanra csinálják mint a lockboxokat, lesznek az értéktelen common módosítók, természetesen a CRTD meg a PEN az viszont epic esélyű lesz :)
Az egészet megspékelik még vmi fasza dilithium árral is... illetve magához a módosításhz is kell majd vmi token ami vagy lockboxból vagy zen storeből szerezhető.
Vhogy ez ugrik be arról ha cryptik csinál vmit... :) nálam ők már egy szinetn vannak a szerencsejáték zrt-vel... -
Plata #23604 Nem tudok Raul semmit,csak annyi biztos hogy minden cuccnak aminek van statja újra lehet majd osztani re-engineeringel.Tegnap lőtték fel a képeket a leak csoportba. -
Raulblanco7 #23603 Én arra leszek kíváncsi, hogy teljesen random lesz-e, vagy egy magadott modot változtatsz.
Ha teljesen random, akkor felejtős kuka.
Ha csak egy random, akkor van értelme felvásárolni sok sok 1 rossz szorzós fegyvert, bár kevés az esélyed hogy az 1 random pont a rossz szorzós legyen és pont jó szorzót kapj helyette.
Ha te választhatod ki melyik szorzót, na az király lenne, de emiatt a sok szar fegyverből előbb utóbb király fegyver lesz, nagyon leesik az ára szerintem minden fegyvernek emiatt ami most drága, és talán az olcsóbbaknak kicsit feljebb megy. -
Plata #23602 Nx-01 valszeg promós vagy boxos lesz.Megint valami temporal cold war témájú box jön talán.
Kíváncsi leszek hány ezer dilithium kell a stat újra osztáshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.20. 07:25:37 -
gerisz23 #23601 Ez most a módi:D -
Plata #23600 Hát nemsokára új sci hajó jön,T6 Vesta class.
-
Plata #23599 Valószínűleg. -
GaborST #23598 Csak azért kérdeztem mert az egyik karimnak még ez van :)
Bár fura hogy egy 200+ éves hajóból lesz T6-s
-
gerisz23 #23597 Az új promo hajó netán? -
Plata #23596 Craft
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Újra lehet osztani a fegyverek statját majd.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #23595 T6 NX-01
Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.19. 22:28:07 -
Plata #23594 Ez a hajó flottás,nincs zenes változata így nem valószínű.
De már nagyon szuper sci hajók vannak T6 változatban. -
GaborST #23593 Srácok ebből a hajóból lesz T6-s verzió?
Vagy ha van akkor melyik lenne az? -
Raulblanco7 #23592 Elkezdtem visszakeresni, mit csináljon az ember így karácsony előtt ha már úgyis unatkozik a munkahelyén.
Egyelőre még nincs meg, de találtam helyette mást, a régi kedvenc képeimből párat, amikor azt játszottuk amiről a stonak szólnia kellene, felfedeztünk, olyan helyekre mentünk ahol előttünk még valószínűleg nem jártak, vagy csak nagyon nagyon kevesen.
ESD, quinn irodája előtti nagy üveg kilátó, kívülről, az én karakterem a Reman, kemény vagyok, a másik puhapöcs nem bírta a hideget és felvett egy maco páncélt, keresztül kasul bejártuk ESD bejárhatatlan részeit, akár erre az irányba ki, akár hátrafelé, akár befelé a középső üvegnél látható hajókhoz, jó muri volt.
Még az ősidők, első nyári event, Risa, a vízben parkoló hajó tetejéről egy fotó, ahogy a hotelt nézem még fiatal, lelkes tisztként és örülök hogy a vagyonom elérte az akkor hihetetlenül soknak hitt 400 millió ec-t.
Régi ESD, diszkó rész, felette kalitka, nem tudom minek volt ott, mert lehetetlen volt feljutni. Volt, amíg fel nem mentem, véletlen :D Amíg fel akartam jutni, addig sosem sikerült, amikor nem oda akartam feljutni, akkor igen.
Az új romulusi nagykövetség átverés, a levegőben repül, nincs is ott lent. Utána leugrottunk, és pár perc korom fekete sötétségben zuhanás után beestünk a lobbi csarnokba.
A nagy fájdalmam, a nagykövetség főtermében a híres körív, amire az ajtó feletti részről lehetett volna ráugrani, több napnyi kitartó próbálkozás után végre fent voltam. 2 emberes volt, 2 macska, és 2 cover shield, kis apró lámpákon és kiálló faldarabokra kellett ketten együtt ráugorjunk és még magunk alá raknunk 2 covershieldet is utána, majd továbbugrani a következő kis fél talpnyi területre úgy, hogyha bárhol bárki leesik, akkor kezdhetjük újra, mert a másik egyedül nem tud visszajönni oda ahol voltunk, illetve aki nem esett le sem tud továbbmenni egyedül. 3 nap, de fent voltam, és átestem a megrajzolt köríven, nem számítottak rá hogy ott ember vagy macska fia sétálgatni akar majd.
lentről is hogy milyen magasan van
Volt még rengeteg ilyen fotóm, annak idején végigmentünk nagyon sok helyszínen és felmentünk olyan helyekre ahova nem lehetne elvileg, de sajnos a gépcserék miatt a képek többsége elveszett.
-
Plata #23591 Arra én is emlékszem,2 olyan szörnyszülött volt. -
Raulblanco7 #23590 Már azt hittem valami érdekeset láttál, mint a sütiszörny volt ESD-en egyszer.
Volt egy bug, ami miatt a kinézet variálóban olyan elbaszott szörnyszülötteket lehetett gyártani, hogy el nem hinnéd, a sütiszörny volt az egyik ami elhíresült így, egy Yeti méretű és kinézető szőrös szörny, akkora farokkal, hogy ezen a mostani ESD-en ha úgy fordult felért a plafonig is ott ahol a Q trónja van most is. Csináltam annak idején képeket róla, de kétlem hogy megvan még valahol, itt pedig nincs kedvem visszakeresni az elmúlt évek karácsony körüli 1-2 hónapját. -
Plata #23589 Jövőre jön a felújított Kacsamesék.Bááár gondolom ugyanolyan szar lesz mint az összes 3d-s felújított régi rajzfilm. -
lammaer #23588 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #23587 Hááát nem tudom.
De jó lenne 50k zent összekuporgatni.
-
lammaer #23586 Mi a rossebre gyűjtesz ha megvan már minden hajó a zenstoreből? -
Plata #23585 Hát most szerintem nem nagyon van senkinek dilithiumja,mindenki eltolta arra a szar phönixre,meg upgrade event is most volt.
Nincs még nagyon a flotta bázisba sem dilijük.Flotta bázisba meg sok kell.
Mindenesetre engem nem izgat hogy miért megy le az ára.Így hamarabb elérem a célom.
Már 43k zent összegubiztam,ha nem lennék lusta repuzni 20 napig akkor megint jönne csak repuból kb 2 milla dili.de most nincs hozzá kedvem,elég nekem letolni a napi admiraltyt is.Meg meg kéne keresni melyik karikkal voltam lusta letolni t5 dyson és roma repu küldit.
-
Kotomicuki #23584 Nem lehet, hogy így akarják megfejni a fizetőképes keresletet az üzemeltetők - maguk csinálta Zen-többlettel?!
Ha mesterségesen kevesebbet kap a pénzéért, akkor lehet, hogy többet költ az egyén, pláne most, hogy az év végi szabadságon van a szerencsésebb helyre született, pénzes "játékos" - azt nem hinném, hogy a "szegények" iránti könyörületet fejeznék ki így a megbékélés ünnepéhez közeledve...
Lehet, hogy kiszámolták: többet nyernek a 300 fölötti, de 400 alatti árfolyammal, készpénzben, mint amennyit az "ingyenélők" ezzel legombolnának róluk.
Nem tudom elhinni, hogy ennyire fejlesztenék a K-13-at, vagy az akciók során beszerzett hajókat, hogy annyira kellene a dili', hogy ettől ilyen alacsonyan maradjon az árfolyam! -
Plata #23583 Én meg bevásároltam zenből.
Valami őrült folyton ár alá rakta ki. -
Lokker #23582 Jaja, konkrétan stf-en nem lőtt hajóm és folyton össze-vissza "ugrát" a hajó. Inkább kiléptem és megnéztem egy filmet. :) -
Plata #23581 Nem tudom mi a fene van,de atom lagos a játék. -
Chak #23580 Ha belekötsz Q-ba akkor ez a jutalom. Random átvillant valamivé. Jelen esetben ez egy Fek'Ihri mob.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.12.16. 18:01:54 -
lammaer #23579 Hát ez a shmuzznik meg miféle karakter?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
lammaer #23578 Hááttt. értem. Triblim nincsen, istennek van ideje még a tesztszerveren is babrálni :) -
Raulblanco7 #23577 igen, úgy érti, van aki naponta felvásárolja őket egyébként 2,4-ig
Ha vége az eventnek akkor ugyan úgy fog menni 2,6-2,7 talán 2,8 körüli áron mint előtte.
Én eddig max ilyen 200-300db -ot vettem van amit rögtön ki is tettem kibontás után, van amit kibontottam de nem tettem ki, van amit ki sem bontottam, igazából csak bohóckodom vele, nem lehet most nagyban csinálni.
Amit esetleg megérheti, hogy megnézed tribblin az új cuccokhoz mi kell, és abból bevásárolni előre, mert azt gyanítom nagyon sokan fogják craftolni mikor bejön, de az meg messze van, január végén aktuális csak.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.16. 16:36:49 -
lammaer #23576 Aha, akkor "shortoltok" ti is....
Gerisz: a visszatevést úgy érteni, hogy ki se nyitod, csak visszarakod mondjuk 2.5ért? -
Raulblanco7 #23575 2 - 2,2 között veszek csak, de csak pár darabot lehet ennyiért.
mivel nincs event, így nem az igazi a dolog, én sem erőltetem, meg a pack is kevés ami van. -
Plata #23574 Srácok ha jön új craft iskola új receptekkel fel fog menni az ára.
Lesz craftolható kit meg modul satubbi. -
gerisz23 #23573 R&d ára nem ment le annyira mint amit vártam.Kövi boxnál viszont tuti nyomottabb áron lehet kapni.Most ha látok 2misiért azt megveszem de vissza is teszem.Nem volt sok időm foglalkozni ilyenekkel sajnos.
Kicsit lehalt a piac. -
lammaer #23572 R&D pakkok azok kb most vannak egy relatíve alacsony áron, amikor érdemes lehet bespájzolni egy esetleges up eventre, nem?
Tisza ideg vagyok hogy nm tudom a pénzemet rendesen kamatoztatni, csak az esetleges hülyék/türelmetlenek által akik felraknak 4-5 FSM-et mondjuk 12m-ért
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.16. 14:02:49 -
Plata #23571 Hát mond nekik hogy van IQ-d.
-
Chak #23570 ez egy agyfaszba oltott őrület volt -
Lokker #23569 Ez olyan 'ba dumm tss' volt. -
Chak #23568 Ahhoz előbb IQ kellene, de legalábbis egy Q.. haha -
Plata #23567 Ha bekerülsz az IQ Fleet-be akkor talán. -
Chak #23566 Nem hallottam semmit. Leak siteok nélkül kb semmi info nem jön.