50245
-
Plata #23933 Szar ügy de nekem megvan már. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.05. 19:55:05 -
Chak #23932 Ha valakit érdekel, most Origin-en ingyenesen elérhető a Mass Effect 2 c. játék. -
Plata #23931 Druidának lenni amúgy is nagyon buli,de 100-as szint felett végre eljuthatsz emerald dream-be,ahol a druidák élnek,szerintem ez minden warcraft rajongónak hatalmas élmény.Csodás hely tényleg,épp új szintet ért el a fegyverem így hát haza kellett mennem hogy új képességet adjak neki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt aztán annyi féle és forma druidával lehet találkozni mint a fene.Az én druidám is sok alakot tud ölteni,de itt aztán tényleg minden van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.05. 18:50:20 -
Plata #23930 Igazából nem is olyan dagi.
Valójában így néz ki.
De harcolni dagimadár formában harcol,de sok féle alakot ölthet.
Hegyekben például ez jön jól.
Vízbe érve egész más alakot ölt,de most épp a hegyen vagyok,itt nem nagyon van víz.De aká sas formában is járhatja az eget.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.05. 18:29:07 -
Lokker #23929 dagadt madár :D -
Plata #23928 Tudom,de nagyon szeret nassolni.
De itt a kondi teremben van sok minden,vannak itt igazi nagy menők.
Van itt illegális csigaverseny is.
Vettem a helyi gengszternél egy jó kis fogyi tablettát,de asszem túl erős.

-
HUNter78 #23927 Még sok munka vár a druidádra. -
Plata #23926 Amíg ti henteltek a warframe-ben addig én kőkeményen edzem a druidámat hogy leadjon pár kilót,találtam egy jó konditermet Highmountainban. 
-
Raulblanco7 #23925 Holnap veszek 4300-as csomagot, 75% leértékeléssel csak 50 dollár, az nekem bőven jó vétel, aztán abból beszerzek jópár cuccot ami még hiányzik. Frost prime is szerepel a beszerezni kívánt cuccok között, de abból vannak meg részek, nem kell minden. -
gerisz23 #23924 Az megvan,vauban primeig vannak meg a framek.Frost priemból van még 4 szettem,anno azt árultam 4-500platért hogy legyen fizetőeszközöm.
Belehondolva jóval bonyolultabb a játék mint ahogy az ember elsőre gondolná. -
Raulblanco7 #23923 Trinity Prime, healer eneriga töltős support, nincs egyetlen dps ability sem rajta, 80 platinumot adtam érte, utána 10 secre rá kaptam 70-ért is ajánlatot, fene sem tudja mennyiért lehetett volna beszerezni, de annyira nem is érdekel, szerintem nagyon olcsón lehet venni a platinumot, főleg ha belépésnél a napi ajándék között kapsz egy 50 vagy 75% leértékelést, én tegnap pont kaptam egy 75%-ost, szóval holnap veszek még platinumot rengeteget.
Havertől meg vettem egy sima modot, mondja megnézi mennyit ér, szartam le, 25-öt kapott érte, aztán utána megnézte, 2 az átlag ára tradeknél :)
-
gerisz23 #23922 Melyik primeot vetted meg?
Nekem csak pár száz r&d pakkom van,bontás nélkül szoktam eladni. -
Plata #23921 Nem bánnám ha pc-re is bevezetnék hogy meg lehessen venni a Lifetimet storeból.
-
Plata #23920 Na akkor jól jártál.
Szerintem farmolj egy kis zent is ha lesz kedved.
Ha igaz megint ütős zenes hajók érkeznek.
Az aknás hajó meg valszeg nem promós hajó lesz,az okoskodók szerint az úgysem kellene senkinek max az olyan akna bolondoknak mint nekem.
Remélem zenes lesz,vagy ha lobis az is jobb mint promó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.05. 10:40:12 -
Raulblanco7 #23919 Hehe, jól tettem hogy nem nyitottam ki a megvettek többségét.
Az első 100 után jutott eszembe, hogy bakker, úgyis csak januárban fogom eladni őket, felesleges kinyitni, hátha betolnak addig egy r&d eventet is, és majd akkor, ha meg mégsem, úgysem vesztettem semmit vele ha csak eladás előtt nyitom ki.
Van sokszáz darab, hétvégén akkor mehet a nyitás eladás. -
Raulblanco7 #23918 Store van, ami készterméket árul, kozmetikai cuccokat, nyersanyagokat, de ugye kozmatikai cucc annyira nem lényeg, nyersanyag ugye ingame esik, illetve a fegyverek warframek ingame creditért blueprintben megvehetőek, hogy aztán lecraftold ingame nyersanyagból, szóval ez a része jobb mint a sto-é, mert nincs korlát a napi megszerezhető store fizetőeszközre. Ha sokat farmolsz, akkor többet vehetsz ki, ha keveset, akkor kevesebbet.
Vannak PRIME cuccok, amik elvileg a jobbak, azokat fizetve lehet megvenni, vagy bizonyos küldetésekben kiszedni. Elég sok PRIME cucc esik.
Utána ezekkel ingame kereskedhetsz mint az őrült, én is tegnap vettem egy kereskedőtől egy teljes prime szettet, mert eddig nem is tudtam hogy a kedvenc warframemből csináltak PRIME változatot is, így mikor megláttam hogy elad olyat, az sem érdekelt hogy az ár mennyi, csak írtam hogy kell, aztán lehet hogy épp a piaci érték 3x-osán hirdette, kit izgat, legyen vele boldog, viszonylag olcsó a marketes fizetőeszköz forintban, én meg vettem, nem farmoltam, szóval leszartam :)
Küldetés, sokféle van, elég változatosak. Nyilván egy új játékosnak még kis cuccokkal élvezetesebb végigszaladni rajtuk leölve mindenkit, azért a régi játékosok többnyire végigrohannak az egész pályán a célpontig, azt megcsinálják, és kifelé, nem feladat minden mobot megölni a pályán, kivéve ha az a feladat a küldetésben, de azt előre tudod.
Van sokféle, de nekem a kedvencem a survival (minél tovább életbenmaradni, egyre erősödő ellenfelek ellen) és a defense (hullámok jönnek megsemmisíteni egy védendő célpontot, egyre erősebbek). Vannak különböző extrább küldik, mint alert, invasion, ez kb annyi hogy minimálisan eltér, viszont jobb a jutalom. Elég sokfajta speicálisabb küldetés, boss harcok. Sortie újdonság még nekem, aminek a lényege hogy 3 nagyon nehéz küldetés, legalábbis nekem, tegnap mentem elsőre, a fegyverem kb játékpisztoly volt, legalább a support szerű karimnak volt valami haszna ha már sebezni nem tudtam.
Illetve vannak 8 fős új küldik is, de azokra még nem mentem, haverok sem, azt mondták nagyon durva állítólag így még ők sem merészkedtek be.
(A bejutáshoz nyersanyagból kell csinálni kulcsot így nem olyan hogy megpróbálom 10x aztán hagyom ha nem, drága játék)
Ami nagyon megfogott, az a sztori folytatása, szerintem kurva jó lett a félig solo félig public sztori vonal, amit elvileg folytatni fognak, így adtam neki mégegy esélyt, jelenleg élvezem, de a játék továbbra is ugyan az az agyatlan öldöklés mint volt. -
Plata #23917 A teszt szerint a játék egyedül is letolható meg hogy csapatban már túl könnyű.meg hogy kb nulla sztori van benne. -
Raulblanco7 #23916 Őszintén szólva régen én is azért hagytam abba, mert agyatlan öldöklés, de van benne egy sztori szál, aminek a folytatása viszont nagyon bejött, és tetszik az irány ami felé megy, így adok neki még egy esélyt.
Csapatos játék az tény, a héten nem egyszer volt hogy meg kellett várnom valaki segítségét mert egyedül nem boldogultam vele, de azért azt nem mondanám, hogy egymásra vagytok utalva. Jóval egyszerűbb a dolga az embernek ha többen vagytok, van amit egyedül nem is lehet, de sokat könnyít ha van 3 csapattárs és esetleg azok is tudják hogy mit hogyan kellene.
Elsősorban agyatlan lövölde az egész, de most újra megtetszett. -
gerisz23 #23915 Silent módba kell megcsinálni(telóról vagyok mellé nyomtam)
Ha az ember szeret ninjáskodni akkor érdemes kipróbálni. -
gerisz23 #23914 Warframben random pálya generátor van,de egy idő után minden ugyanokyannak tűnik.Tettek be már űrben röpködős részt is,lehet ugrálni mint a bakkecske,van pvp,story,meg a szokásos hentelés mód.Nomeg vannak olyan küldik amiket silen -
Raulblanco7 #23913 Van T6 hajó. 10 konzolos.
Van T6 flottás hajó, 11 konzolos. Az ingyen és box - promó illetve 3-as pack hajók, alapból 11 konzolosok, mert alapból flottás erősség, értsd, nincs belőle külön flottás amit megvehetsz.
T6 U nem létezik. -
Plata #23912 Legalább D3-ban van random pálya generátor.
Mondjuk mikor ezredszerre mész le ugyanabba a pályába legalább tudod melyik ajtó mögött mi vár.
-
lammaer #23911
Igen, ezekszerint kb hasonlók a benyomásaink, de akkor kiváncsi vagyok egy aktuálisan játszó ember véleményére... főleg ha visszatér játszani :)
-
Plata #23910 Hát én elolvastam egy négy oldalas ismertetőt de nem is akarom kipróbálni.A cikk szerint ez egy diabló klón csak nem felülnézetes,a játékban kb 0 sztori van,hentelés van végtelenségig,ugyanazokon a pályákon hogy egyre jobb cuccod essen.Egyetlen előnye hogy F2P,bár van benne store mint a STO-ban,a fizetős cuccok jobbak,bár ezeket is meg lehet venni úgy félévnyi grindeléssel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.05. 09:20:19 -
lammaer #23909
Jó ideje leszedtem már a warframe-t, csak arra vár hogy egyszer végre el is indítsam, de valahogy eszetlen hentelésnek tűnik az egész amikor gyorsan rákukkantok a youtubeon egy gameplayra... balklikk spam meg kb 2 skill azt kész...
Valami olyasminek ami az STO endgame-ja is, hogy játszd körbe-körbe ugyanazokat a dolgokat mindennap hogy gyűjtögess pöttyöket amiből upgradelhetsz...
Most éppen játszok ilyet amúgy, a Warhammer Vermintide-ját, az pont ezt tudja: van kb 10 küldetés (tökugyanazok az ellenfelek mindenütt), 5 nehézségi szint, és igazából azért csinálod meg újra és újra ugyanazt, hogy hátha dob a küldi végén egy jó fegyvert a rendszer, amivel ugyanazt a küldetést holnap könnyebben tudod megcsinálni :)
Egyelőre fun, de nem látok hosszútávú életet benne... viszon az tetszik hogy RÁKÉNYSZERIT a kooperativ játékra, és még a random emberek is megtanulják hamar hogy MUSZÁJ együttműködni...
Warframe is ilyen vagy rosszul jött le?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.05. 08:55:14 -
Plata #23908 Added Crafting Weekend for 1/5 – 1/9. -
gerisz23 #23907 R&dről hol írnak? -
Plata #23906 No kaptunk egy R&D hétvégét.
General:
Resolved a crash which would occur when deleting mail from the Exchange that stated an item on the player’s list had been sold.
Resolved an issue where the Sutherland Class Advanced Research Vessel cost 6000 ZEN and unlocked the T6 Cross Faction Science Bundle in the Ship Requisition store.
This will not change the purchases made prior to this update.
Resolved an issue where Starfleet captains would sometimes get Romulan Warp Out trails on ships.
Resolved an issue where players could not claim a Unique item if an older version was previously discarded.
Resolved an issue where Reman Males didn’t have access to the Romulan Veteran outfits.
Added Crafting Weekend for 1/5 – 1/9.
Systems:
Temporal Reputation: Resolved an issue where the Temporal Defense Engines projects incorrectly claimed to take Terran marks.
This is a text change only.
Resolved an issue where Molecular Deconstruction Beam, Anti-Time Entanglement Singularity, and Polymorphic Probe Array could be used while cloaked or phase-shifted.
Resolved an issue where Anti-Time Entanglement Singularity could be used while the player’s Auxiliary systems were offline.
Resolved an issue that was causing some shield heals and shield drains not to convey their magnitude as damage floaters, in the combat tab, or in the combat log.
Resolved an issue where duplicate items were available in the Dyson Reputation Science Console store.
This will not affect any items players currently have.
Known Issues:
Some maps with reflections from windows may have visual issues.
KDF Captains cannot wear some of the winter scarves. -
Chak #23905 Ja meg a nukarás repu is bonyodalmas, el kell utazni nukara primera h megkapd a jussod. :DD
Dysonos is repkedős.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.01.04. 22:54:29 -
Chak #23904 Boxos meg alapból ingyenes. Mondjuk annyi pénzért még jó. -
Plata #23903 Ha kiveszed T5 zenes hajót az nincs upgradelve,még 1k zenért uppolhatod,Fleet T5-öt dettó.
Bár ha a zenest uppolod a fleetes változata ingyen uppolható. -
Chak #23902 New Romuluson a repus küldik már külön fület kaptak, ott egymás után felvéve meglehet őket csinálni. *Utána déli quest formájában lehetne naponta csinálni.* Ahogy az előző összes küldi sorozatnál is volt.
Szerintem nincs olyan h T5 zenes, T5 fleet és T5U. Egy klikkelés után csak T5U és Fleet T5U van. Kivéve persze ha valaki upgrade mentesen szeretne zenes hajóval lovagolni. Ez esetben használhatja az ingyenes T5 is, olyan mindegy akkor. -
Plata #23901 Új karijával csinálta de nem először.
És nekem sem volt ott a küldi,pedig én már letoltam t5-öt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.04. 22:00:45 -
gerisz23 #23900 Hmm majd rásasolok,először csinálta? -
Plata #23899 Aha,ha nincs meg az előző bunkó küldi akkor az NPC nem ajánlja fel azt a küldit amivel lemehetsz a föld alá.Vagyis oda mehetsz a barlanghoz de csak a nagy büdös semmi lesz ott.Ha megcsinálod az előzőt akkor adja,múltkor segítettem flotta társnak,elmentünk szokásos helyre ,ott az NPc és magasról szarik ránk. -
gerisz23 #23898 Végigkelltolni?:Okár hogy nem vettem ki korábban...pár karinak hiányzik.
Most dysont szüretelek... -
Plata #23897 Esetleg keress rá a wikin a küldikre. -
GaborST #23896 Hát fasza rohadjanak meg :( -
Plata #23895 T1 az valahol ott van ahol lemész,többiről fogalmam sincs,sosem csináltam őket,eddig ezeket nem kellett megcsinálni,az most valami buzi újítás. -
GaborST #23894 t1-t2-t3-t4 és ezek hol vehetők fel ?