50245
  • Plata
    Pár napig nem leszek gépem a szervízben.
    Gépnek aszondják semmi baja.Winfos szar.
  • Plata
    Ne haragudj de ez nettó hülyeség.
    T5 fleet hajóval mk11 fegyóval mk11 régi borg szettel nekem a vadkutyák ízi menet volt.
    Jó pár karimnál szartam én upgradelni cuccokat.Ősrégi S5 szettel jobban birja T5 fleet hajóban mint sok gyökér uppolt mk14 gearben.Küldik nem nehezek.
    Csak a hajódhoz kell értened.
    Pajzs nélküli BoP-al úgy megbasztam a vadkutya flottát mint a huzat.A végső csata abból ált hogy álcából egy sorozat torpedóval megöltem egy csapat vadkutyát.
  • gerisz23
    Ugyanmá,simán el lehet lenni régebbi cuccal is ha tudja mit csinál az ember.
  • Kotomicuki
    50. szint fölött már annyira bekeményít a játék, hogy "mezei" játékosként nem fogsz tudni előrehaladni - repu' trait, hajó trait, specializáció, esetleg R&D trait és akkor még a nagyobb költséget igénylő, valóban "OP" dolgokról nem is beszéltünk...
    60. szintet elérve, grind nélkül megálltál - nekem a "T6-U" hajó és az Mk XIV fegyverzet - ÖNMAGÁBAN! - kevés volt a továbblépéshez: kellettek hozzá a trait-ek és spec konzolok is!
  • lammaer
    Sztorivonalhoz - ami a játék legszórakoztatóbb része - abszolút nem kell grind. Látom a fiamon, tökre élvezi ahogy halad a sztoriban, elérte a level 10et, új hajó, elértel a level 20-at új hajó, hú mostmár tud használni mk X cuccokat, milyen OP... nyilnak meg a doffolás meg az egyéb funkciók.

Konkrétan ő pl marhára nagyon várta hogy meglegyen a winter hajó, mert az is egy előrelépés számára és ő aktuálisan használja is, mi meg csak harácsoljuk a zenes hajókat negyedannyi élményért :D

Szóval "élményfaktorban" az hogy eljutott a T3 hajókról a T4-re sokkal tobb mint az hogy vkinek sikerül egy crtdx3 fegyverből crtdx3+pen -t csinálni. És asszem ezzel mind igy voltunk.
  • gerisz23
    Nekem 10éve ilyen egybeöntött proci hűtőm van,blue orb mini vagy mi a rák.Közbe kiporolom.
    Újként egyet nem szabad elfelejteni,itt vagy fizetsz vagy keményen grindelsz ha jobb cuccot akarsz.
  • Kotomicuki
    Csak akkor kezdj bele, komolyan, ha sok-sok időd van - ez tényleg MMO, a "legrosszabb" fajtából: ha nem tudod a kiskapukat, akkor egy életidő is kevés a "végigjátszásához"!
    Minden ingyenes, de ezért cserébe ott kell rostokolni a gép előtt, ha a karaktered már elkerülte az 50. szintet, addig valóban szórakoztató - a "munka" része ezután kezdődik: olyan sok minden épül egymásra, akkor már, hogy mire azt mind végigviszed és a méregdrága dolgok megszerzéséhez is össze szeretnéd szedni a rávalót..., az évek kemény és kitartó munkáját kívánja meg!

De, mindezek ellenére: Isten hozott nálunk - tudod, mindenki maga dönt, hogy mennyit iszik, mikor vezet!

Gerisz23:

Nem feltétlenül az egybeöntött, egyszer (sem) használatosokra gondoltam...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.01.13. 09:39:55
  • lammaer
    Nyugodtan kezdj bele, a scifi MMO amúgy is ritka mint a holló (bezzeg kardos varázslós az van dögivel), az elején még akkor is szorakoztatóak a küldetések ha nem vagy startrek rajongó (én is úgy kezdtem bele hogy nem volt ST hátterem).
    Singleplayerben tolható az egész - nincs igazán szükség társakra - és olyan sok sztori küldetés van hogy nem kell eszetlen grindelésbe fogni az első karidnál, gyakorlatilag a sztorik véghezvitelével el is érheted a max szintet. Aztán majd eldöntöd hogy akarsz e második munkahelyet vagy sem...

Pluszpont hogy ez valóban free to play, ingame szinte mindent elérhetsz anélkül hogy egy forintot is költenél rá, ami meg csak az előfizetésesek kiváltsága az sztem elég jelentéktelen...
  • lammaer

A por túlmelegedést illetve extrém esetben kontakthibát is okozhat (pl pros memoriabank/PCI foglalat, bár ugye ez leginkább a nemhaznált foglalatokra igaz). Mindkettő végül windows halálhoz vezetHET.

Pl kékhalál meg hasonló jellegű durva döglésnél én először mindig elvégzek egy nagytakarítást kártya és memória ki-bepakolással. Még élénkel él bennem az emlék az intel pentium 200 mmx korszakból, amikor az alaplap feszülése okozott folyamatosan problémát. 1 csavart kiszedtem belőle (nem fogattam le öttel csak 4-el) és onnantól kezdve ment mint a karikacsapás.

Persze az is igaz, hogy a régi windows install PÁROSÍTVA állandó szoftver telepitéssel, leszedésselbizergálással okozhatja a windows instabilitását. De az csak a fiataloknál gond akik állandóan ész nélkül raknak fel mindent, plata meg nem fiatal (bár az ész nélküliség.. hmmm.. még bejátszhat)

Summa summárum: mivel a takarítás meg átmozgatás pénzbe nem kerül, max 1 órába, én azzal kezdenék először. Ha megoldja akkor megspóroltunk egy csomó pénzt/időt, ha nem, akkor csak pár karinak a doffiolására meg admiralitására forditható időt vesztettük el.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.13. 08:38:08
  • gerisz23
    Igen.

Koto:a ventiket még olajba isáztathatod sokszor annyira zártak hogy nem ér semmit.Ha száraz úgyis zörög.
    Ott vmi softwares gond lesz sztem.
  • Umahtar
    Sziasztok !

Azon gondolkozom hogy belekezdek a játékba.
    Szeretném megkérdezni Töletek hogy van e még potenciál a játékban és érdemes e elkezdenem.
    Az biztatonak tünik hogy itt a forumon igen csak nagy az élet !

Válaszaitokat elöre is köszönöm !
  • Kotomicuki
    Pedig, az bármitől meg tud dögleni - pláne, ha már "idősebb" telepítés!
    Évente 1x-2x meg illik kitakarítani a "dobozt" és a benne lévőket - ventik csapágyazásába olaj csöpögtet, stb...
  • Plata
    Nem értek én ehhez,nem hiszem hogy portól döglika windóz.
  • lammaer
    Fújd ki a port a gépből... közben meg szedd ki belőle a kártyákat meg a memóriákat és tedd vissza.

(ha laptopos vagy akkor meg szenvedj és fizess a szerelőnek)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.12. 16:52:10
  • Plata
    Neked legalább nem hal le winfos játék közben.Ráadásul héten időm sem lesz szervizbe vinni.
  • lammaer
    Tudod az a különbség hogy új űrhajót csinálni lényegében nem kerül pénzbe, mig a hardver az bizony sokba fáj :)
    Szóval szerint maradnak inkább az új űrhajóknál, ami nem hiszem hogy egy embernek több lenne 1 heti munkájánál (de csak a modellezés miatt, a többi gyanítom hogy egy XML config fájl :) )
  • GaborST
    Na jó én mára befejeztem 1 Óra leforgása alatt 5x vágott ki a szerverről persze mindig a legrosszabb pillanatba
    Rohadjanak meg az új hajóikkal inkább az arra elpazarolt pénzt költsék jobb szerverekre!
  • Plata
    Lukari Reputation

Polaron based weapons
    Piezo-Polaron & Advaned Piezo-Polaron weapons
    May also be Cyclic Polaron
  • Plata
    T6 Vesta pack tartalma
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fed:
    Multi-Mission Strategic Explorer [T6]
    Multi-Mission Reconnaissance Explorer [T6]
    Multi-Mission Surveillance Explorer [T6]
    KDF:
    Ihgomas Multi-Mission Strategic Vessel [T6]
    Ahgamas Multi-Mission Surveillance Vessel [T6]
    Khaimas Multi-Mission Reconnaissance Vessel [T6]
    Rom:
    Taenen Strategic Explorer Warbird [T6]
    Galas Surveillance Explorer Warbird [T6]
    Surhuelh Reconnaissance Explorer Warbird [T6]

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.12. 13:01:38
  • Chak
    Bár egy olyan világban élnénk ahol nincs grind, Cryptic realmben ezmár-már vallási alapokon nyugvó tevékenység. Neverwinterben még komolyabb a grind, ott a repuknál még alternatíva sincs a markok összekaparására. Anno jó világ volt, mikor a dili event még hatott a t5 repu rewardokra is. Akkor simán 50k körül volt a zsákmány. Egy dolgot nem értek, pár napja kirakták a Tzenkethi devblogot, amiben ecsetelik milyen újfajta animációkat és egyebeket kellett csinálniuk. Erre tegnap kirakják h jön 2 space insta + 1 space battlezone. Ha csak később nem jön valami groundos bz/insta, akkor valóban megérte nekik a vélhetően hetekig tartó új ground ficsöröket leprogramozni egy új epizód kedvéért. Furcsa. A másik dolog, Plata NX-es képe, örülök h végül Doug Drexler NX Refit modelje bekerül a játékba. Ha már a sorozat ötödik évadjába nem kerülhetett be.
  • lammaer
    Legalább 50K-t intézz légyszi. És nehogy még véletlenül is kelljen vmi küldetéssort végigtolni érte.
  • Chak
    Persze, a 32k dili a végén.

Majd jön devblog erről is idővel.
  • lammaer
    Yeah, uj repu!

Úgyis berozsdásodott a kombájn, lehet megint farmolni.

Van infó arról hogy van e bármi hasznos a lukari repuban?
  • Plata

Tzenkizé battlezone.
  • Plata
    Eléggé Vesta-s az a hajó,a deflectorja tiszta Vesta?Csésze is kb ilyen,olyan mint egy Avantine tovább fejlesztett változata.
  • Daeus89
    mintha mixelve lenne jó pár hajó deflector pl a life time hajóra/pathfinderre hasonlít a gondola meg a t6 flagship a törzs megint intel lesz a csésze alj rész meg talán intel assault cruiser érdekes az tuti , az a micsoda a kezébe úgy néz ki mint Kylo ren kardjának egy proto tipusa xD
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.01.11. 21:06:55
  • Plata
    Na bakker ez lenne a T6 Vesta?

Katt
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.11. 19:08:36
  • Lokker
    Ha a pvp-t faszán megcsinálják akár külön pvp cuccok bevezetésével máris "megvettek" pár hétre. De már az is elég ha fellendül a pvp és lesz ott is élet.
  • Raulblanco7
    Minimálisan érdekes, gyakorlatban pedig úgyis valami egyszerű semmi ami 1 napig érdekes, jó esetben talán 3.
  • Plata
    Valami süket dum a a STO jövőjéről.
    De a lényeg ez.
    PvP revamp is a top priority. Yep. That's not a typo, LOL.
    AOY will hit consoles "very soon." (This seems sorta obvious by their recent blogs.)
    The current story arc will take us into 2018, and it will be a tribute of sorts to TNG's 30th anniversary (no promises on major TNG talent yet. Interesting, too, since we're dealing with the DS9-centric Tzenkethi.)
    Kits R&D school is coming (as Tribble shows us), and the "mod changer" will happen at some point, but "is not being actively worked on at this time." (Odd, then, given the ominous "Re-engineering" tab on Tribble. Geko is confident it will happen, so it sounds like there is a plan.)
    The 7th anniversary will feature the Lukari triangle ship reward, the FE featuring Tony Todd (strongly hinted that the calendar will flip to 2411), and the other mini-games will come back. It will be "bigger" than previous anniversary events. (The Kits School will likely be a part of it, but it sounds like there is more. Blog coming soon.)
  • Plata

Temporal Special Pack Akció
  • Plata
    Hááát pedig reméltem hogy igaz,egy carrier ami szép is már jó lenne.
    Tarantula volt az utolsó szép hajó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.10. 19:46:07
  • Chak
    A Tzenkethi-t csak említettél 2-3 alkalommal, soha nem lehetett őket látni. Az egyik könyv sorozatban is szerepelnek, ott a kinézetük eltérő attól amit tegnap bemutattak. Ez a Tzenkethi 100% Cryptic dizájn. A Federation-Tzenkethi konfliktus jóval a DS9 indulása előtt volt.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.01.10. 19:40:36
  • Daeus89
    és ha oda az van írva hogy ugorj a kútba megteszed ... Hivatalos oldalon nincs max carrier drenya lesz azt pá
  • Plata
    Tzenkethi Cruiser
    Tzenkethi Carrier
    Frigate and Shield Drone Pet options
    Tzenkethi Frigate
  • Daeus89
    még szerencse hogy az nincs xD

Nekem inkább egy cápa ugrik be de szerintem egész pofás :D

Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.01.10. 19:32:15
  • Plata
    Elméletileg ezek benne voltak a DS9-ben,valamikor a dominium háború körül volt velük egy kis adok kapok.
  • Chak
    Mutat némi hasonlóságot egy korábbi ST játékban szereplő hajóhoz.
  • Plata
    Randaaa.
    Tökfej hajók.
    Engem a carrier érdekel ami a box-ban lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.10. 19:03:20
  • Daeus89

kell