50245
  • Plata
    Nono,két új admi jön.
    PVP kari eventen a 100%-hoz 5 Lvl 10 admi kell.
    11 maxos repu.
    6 maxos doff iskola.
    4 elsődleges fullos spec.
    És legalább 5-ös pvp rank.
    Ezenkívül tévedtél az Enterprise J-vel is,az már tuti hogy a 9 részes Enterprise J pack T7-A hajókat tartalmaz,és spéci packban is kapható majd,csak 9 hajó és vagy hozzá való upgrade cuccosok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.12. 13:57:48
  • Daeus89
    Azon filoztál már mi lesz a kövi admiralty és mit fog adni márint 10/10 ért ? én tipre Temporal admiralty re gondoltam :D csak rewardba nemtom mi lesz bár tipre mark gyanus
  • Plata
    Halvány fogalmam sincs,a hajó megvan de traitjét nem vettem ki,majd xp eventen.
    A sci hajót használom.De a traitjét annak sem.
  • Kotomicuki
    Plata!

Ez az Exotic Particle Shielding hajó-trait
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    While this trait is slotted, activating Engineering Team, Science Team or Tactical team will provide a buff to All Damage Resistance Rating. Affected targets will also gain an equal amount of Damage Resistance Rating to all Exotic Damage abilities.
    mekkora védelmet ad kimaxolt exotic dmg skill és alapjáraton hagyott aux mellett?
    Javul annyit vele a túlélés, hogy megérné megvárni, míg ez a pakk lesz 9,6k Zen?
    Zahl-ra nem fogja mostanság futni és DPS-nél a hajóim életben tartása még mindig gondot okoz. Az a 3 skill, ami kell hozzá, meg amúgy is állandóan cd-n van nálam - éppen emiatt.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.02.12. 12:55:09
  • Plata
    Szerintem vagy az omega miatti lag vagy nem tudom mi a szartól tűnik el a borg.
    Állítólag Tac vesta full fézerrel,T5-ös Quantum field focus phaser konzollal meg Quantum phase fegyó szettel és sok phaser konzollal nagyon durván tud sebezni.
    Mondjuk csak cseten láttam,tökömnek sincs kedve letolni hülye sunrise küldit a szettért.És nincs is kedvem tac karival Vesta-zni.
    T6 szett is brutálisan sebez,egy szépség hibája van,közel kell menni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.12. 11:31:44
  • Raulblanco7
    6-7 másodperc várakozás.
  • Plata
    ISA-n újabb bug van,a borg eltűnik egy időre mindenestül.Épp lőttük az első generátort erre a kapu meg a borg nanite-ok eltűntek,vége felé lőjük a kaput,ere a kapu meg a tac kocka vagy 6-7 másodpercre eltűnt a semmibe.
    Ilyenkor mi a bánat van?
  • Plata
    Az előbb találkoztam egy Vesta-val,rajta volt mind a 7 Vesta konzol.
    És használta is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.12. 08:45:22
  • Plata
    Gondolom van valami Macro nekik vagy hasonló,amivel egyszerre egy rakás képességet aktiválnak.
  • lammaer
    No azért ez nem teljesen úgy működik ahogy gondolod - én régen a Game Commander nevű programmal marháskodtam (operation flashpointban annyi hotkey meg rádióparancs van, némelyikhez 3-4 gombnyomás is kell), ott konkrétan te adtad meg hogy mi legyen a parancsszó és hogy az milyen billentyűkombinációt küldjön le. Pl ahhoz is 3 billentyű lenyomáa kellett hogy a szakaszodnak azt mondd hogy feküdj...

Nem ismerem konkrétan ezt a programot, de biztos hogy az beállítás kérdése hogy milyen szó mit aktiváljon - hiszen honnan tudná a program hogy a "redirect Auxilarity energy to shields" skillhez mit kéne nyomni. Én simán el tuom képzelni ezt, hogy a parancsszó az hogy "pajzs", amikor látod hogy a pajzsod lenn van benyögöd, mire ellövi azokat a skilleket amik a pajzshoz kötődnek.

Nyilván egy hotkeyeket jól ismerő polipnál biztosan lassabb lesz, de még mindig jobb mint amilyen én vagyok, hogy képtelen vagyok egyszerre vezetni meg lövöldözni a skilleket. Nekem pl a beamboatokon numerikus 0-ra van téve a 2-es tray, az lövi el az összes támadó skillt (ahogy éppen aktiválható vmelyik), numerikus 1-re meg a 3as tray az összes védelmi/javító skillel... az 1es trayon meg vannak azok a skillek amiket nagyjából tudok kézzel is aktiválni (pl vészhelyzeti engineer skill) esetleg inteles hajóknál az OSS+SS kombó.

Egyszer tényleg megnézném a pro DPS emberek hogy játszanak, mert nem tudom elképzelni hogy a pékbe lehet azt a grafikus orgiát ami a képernyőn van átlátni és annak megfelelően aktiválni a rendelkezésre álló 30+ skill közül azt ami éppen kell. Simán el tudom képzelni hogy nálam a buildek azért nem hozzák a papírforma DPSt, mert egyszerűen képtelen vagyok pontosan oafigyelni mikor mit kell ellőni.. pl hogy egy beam hajón a tactical team + attack pattern beta + fire at will hármast milyen sorrendben kéne ellőni a legjobb eredményhez.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.10. 19:16:09
  • Plata
    Hát azt hiszem ezzel az irányítással röviden és tömören elküldenének a bús picsába.
    Mert így jó ha a csóka összeszed 4-5k dps-t.Ha összeszed annyit,ahhoz is hülye hogy automata tüzelésre rakja a fegyvereit.
  • RoboKutya78
    Nem tudom milyen lehet a program programozási lehetősége esetleg szám azonosításos megoldást is használhat a gyorsmenüről pl 1 sor 4. 1-4 ez már gyorsabb szerintem mintha az angol kifejezést motyogná el. Max a robothang mondja be rendesen a szöveget.
    Ebben igazad van. Bár így életszagúbb lenne a dolog ha mindenki számára adott lenne ez a vezérlési lehetőség játékon belül
  • Plata
    Figyelj a videóban a gyerek valami béna küldiben el ökörködik vele,arra jó,de nem is használ semmi bonyolultabb képességet,ezt próbáld ki egy temporal hajóval,nem azért de némelyik temporal képesség neve vagy 3-4 szó,te mire ezeket benyögöd,arról nem is beszélve hogy van 13 boff képesség,4-5 repus képesség,ki tudja hány szett konzol és egyéb képesség.Ha jól emlékszem az Eternal-on 11 konzol és szettképesség van csak.És akkor még nem számolom a Molecular reconstruction képességeit és módjait,vagyis vegyük számba te be mész eternallal stf-re és gyorsan elhadarsz 10-13 boff képességet rá a temporal hajó 11 buffját,rá még a maradék szarokat,mire ezt kimondod a többiek végeztek ISA-val.
    Arról nem is beszélve hogy a Temporal képességek idióta és hosszú szavakból állnak.
  • Plata
    Hát hallod ez szánalmasan lassú.Küldetésben elpöcsölhetsz vele,de egy 2 perces ISA-n te max dísznek leszel vele jó.
  • RoboKutya78
    hu branyek lassan 2 éve nem nyúltam a játékhoz:)
  • RoboKutya78
    bár demonstrációt ír a videóba és az egeret nem mozgatja viszont a billentyűt nem látom de nem is hallom hogy kattogna vele.És nem néz ki lassabbnak mintha egérrel variálnék
  • RoboKutya78
  • Plata
    Hát az szerintem egy szar,gondolt el,mire te kiejted hogy mit akarsz addigra a borg vígan szarrá lő.
  • RoboKutya78
    Skacok egy kérdés
    Nézegettem ezt a VoiceBot progit Steamen neagy isten lehet ezzel hang vezérelni a játékot?? Gondolom ha igen max angol kiejtéssel.Valaki esetleg kísérletezett már ilyennel? Régebben láttam valami ilyen videót hogy hangirányítást alkalmazott valaki a játékon.
  • Chak
    Ismerős.
  • Plata
    Megvéve.
  • Chak
    Bent az új pack. 12k zé.
  • Plata
    Hát sajna Vesta nem jött,20% ship sale van meg zen akció.
  • Plata
    Pc-n majd S12.5 felé jön talán karihúzós event,de egyesek szerint még mindig pvp lesz.
  • Raulblanco7
    Temporal event? Xboxon meg Ps-en ki van írva, de pc-re nincs ilyen hír.
    Lockbox meg nem lesz egy ideig új, ez is csak most jött január végén, majd március április körül időszerű a következő.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.02.09. 15:07:37
  • Plata
    Melyik honlapon?
  • gerisz23
    Vmikor mostanában jön a tal silány box is,fent volt már a hír a honlapjukon csak levették időközben.Jah meg kezdődik a temporal event.
  • Plata
    Már megvan a lukari hajó is.Ma lett kész.Lehet kipróbálom a küldis szettet is, a warp mag amit a lukari hajó ad nem is rossz.
    Igazán feljöhetnél már.
    Lassan kész a bázis is,bár itt ott akadnak gondok az építésben,tegnap még egy kis hiszti is volt.Rakás új tag van,nem is tom honnan.
    Remélem az új promós hajóra feljössz,megint pletykálták T6 andóriai T6 vulkáni és T6 miranda hajót.T6 andóriai az fix kumari lenne nem?
    Sajna a szokásos szivárogtató honlap át ment gecibe,ha híreket akarsz fizess 20 dolcsit havonta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.09. 11:13:04
  • Raulblanco7
    így 30 év sto után tudhatnád hogy sosincs benne az új hajó pack a patch notesban.
    bekerül ma, ne félj.
  • Plata
    Vesta nincs benne.
  • Chak
    Ma éjjel lesz egy gyors karbantartás csak h örüljünk. :D

link
  • Chak
    Biztos az is jár hozzá, csak az újakat rakta a képre. Ha más nem a T5 packból kiszedhető úgyis.
  • Plata
    Ez csak klingon meg roma.
  • Chak
    HAHA kár h hátsóra nem futja még mindig. :D
  • gerisz23
    Engem is kidobál...:(
  • Chak
    Ja, holnap után, már a jövőben járok fejben. :'DD
  • GaborST
    Ismerős a dolog nekem téli event vége óta ezt csinálja :(
  • Plata
    Ma este irtó szar a szerver,állandó dc.
    Vissza engedni nem enged,csak ha újra indítom.
  • Orbancapitan
    sajnos plata még nem.
  • Plata
    Holnap? Nem csütörtökön?