50248
  • Chak
    Elachi darát úgy néz ki cserélték az XP hétvégére, pont van 3 kis nyomim erre várva. Lesz mivel elfoglalni magam. A láncserem 5 gigát szedett le.
  • Plata
    Hétvégén dupla event lesz,Xp és elacsi weekend.
    Launcher 1.7 giga frissítést szedett most le miután kiléptem a játékból.
  • Plata
    Nekem TNG meg Voyager volt kedvenc utána DS9.
  • Chak
    Mondjuk ha végre jönne egy DS9 expansion, deltra rising méretű quest sorral, akkor azt is szívesen venném. Úgyis az egyik kedvencem volt, és nem a sok háborúskodós részek miatt. Biztos jó pár színész adná a régi karakterének a hangját. :D
  • Plata
    Meg jöttek a Tal silány hajók.
    Katt
  • Orbancapitan
    Jaja :)
  • Plata
    Nem lenne rossz,rég nem érdekelt már egy featured küldi sem,de ez jó volt.
  • Chak
    Tök jó lenne több TNG történet és beszervezni akit csak tudnak szinkronhangnak. :D
  • Orbancapitan
    ó ezt nem tudtam kösz chak :)
  • Plata
    Mai frissítés tartalma.
    General:

If the player has purchased the B'Rolth Bird of Prey, the player can now use its parts on the Kor and T6 B'rel Birds of Prey.
    Resolved an issue where the Damage History displayed healing and shield damage and left out hull damage.
    Added VO to the mission turn in text for “Survivor”.
    The Lukari Weapon Proc can no longer heal enemies while the player is confused.
    Added Type 4 and Upgrade materials to the Klingon Flagship Battlecruisers.
    Resolved a gap between the Gorkon Nacelles and the hulls of Klingon Flagship Battlecruisers.
    Resolved an issue where the Romulan Tal'Shiar Adapted Battlecruiser and Destroyer came with the R.R.W. name prefix, which isn't allowed for that class.
    Will now default to I.R.W.
  • Plata
    Ez a mostani küldi egész jó,érdekes volt,kétszer is letoltam,amúgy megint atom könnyűre vették a küldit,olyan karival csináltam akinek mk10-11 kék cuccai voltak,sosem jártam vele groundra max 2-3 éve amikor 40-es szintű volt.Eventes kit modulokkal meg flottás kitje van,minden más cucca vér gáz.De csöppet sem volt nehéz a küldi.
  • Chak
    Data jelenleg b4 testében él és virul. Az Enterprise-E kapitánya is volt míg a hajó el nem esett egy species 8472 elleni csatában.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"In late 2384, Starfleet transferred B-4 to the custody of the Soong Foundation. Despite his less sophisticated positronic net, Data's original personality and knowledge was transfered to B-4 and his personality and knowledge were restored one year later.
    As of 2387[1] Data commanded the U.S.S. Enterprise-E, becoming the first non-human to command the Federation's flagship. He is still in command in 2408 when the ship is lost to the Undine at Starbase 236, though Data and his crew escape. Data later retires to Oxford on Earth. Upon the commissioning of the U.S.S. Enterprise-F in 2409, Data advises Va'Kel Shon to accept the command when he is offered it.[2]
    By 2410, Data has returned to Starfleet, though it is currently unknown what his present rank and assignment are - if any. "
  • Orbancapitan
    Szerintem nem Data hanem wesley crusher Data elesett 2379-ben a scimitar elleni csatában.
  • Plata
    Na akkor jó emlékeztem rá.
  • Chak
    Meghalt a TNG S1 évadzáróban. Aztán az Enterprise-C epizódban egy alternatív idővonalon csatlakozik a C legénységhez és visszatér a múltba megvívni a csatát, ekkor kerül romulan fogságba, és utána születik meg Sela is. Ezt pedig megfejelték az sto temporal ambassador küldivel, ahol T'nae is csatlakozik a hajóhoz és ez okozza a sok időanomáliát amit a küldiben kell semlegesíteni. Végén pedig Data mesél Selának az anyáról. Kb ennyi. Jó kis side story.
  • gerisz23
    De abba volt,meghalt vagy eltűnt ha jól emlékszem.Talán romulánok leklónozták vagy ilyesmi
  • Plata
    Bővebben,adj má több infót bakker.
    Le toltam kétszer a featured küldit a szett miatt.
    Egész érdekes a sztori,de nem értem ezt a dolgot,ez a Tasha Yar aki Sela anyja az nem a TNG-ben szerepelt az Enterprise D-n?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.12. 20:58:18
  • Daeus89
    jah jem .. :D és megjött a repu :D még egy admirality azt pá jöhet az zevent
  • Plata
    Lila hajós taknyok?
    Azok meg kiiiiiiiik?
  • Daeus89
    gerisz23 gondoltam hogy van olyan as aki megkarcolja a 200k-t stb de 1-2 emberöl lehet szó max magyar játékosok között és most nem a gearröl beszélek hanem skill stb no mind1 amúgy igazad van megcsinálod fullra a hajót stb azt nerf nyek csá pacsi örülhetsz ha csak a felét dobod ki . Én magam olyasfélének tartom mint Platac mindig van valami gyökérség amit kinézek és megcsinálom lásd domi drenya zöld csóvával azt sikerül hajóra mindig el csesznem a pénzem jó részét :-/

Platac az egyik egy scenari lesz ami 5v5 ezt ecseteli hogy rámennek valamiért a harcra ,gyakorolnak stb gondolom már nincs ellenfél a 31 századig és most gyorsan végig kell nézni mindegyik sorozatot hogy honnan lehet bugázni friss ellenfeleket amik persze a ds9 ből lesznek a lilahajós taknyok vagy Tng ből nem tom ki sajna még eventre semmi konkrét kritika de mivel most nincs majd rizsával beraknak valami place holdert
  • Plata
    Ha jól értem pvp event jön.
    Katt.
    És megint jött valami süket duma.
    Katt
  • gerisz23
    Képzeld van olyan,illetve jópárat tudnék is (magamon kívül) akiknek megvan hozzá mindene csak igazából nsgy ívben tojnak az ultra giga dpsre,amit egy csettintéssel variálnak át a fejlesztők,és lesz egy átlagos buikded a 10millárd ecsből.
  • Daeus89
    92 es annyira nem :D legalábbis hozzám nem :D amúgy egyik magyar top1. csak másik meg mirigyes
  • Plata
    Öcsém fingom sincs ki az a pavlin barbi meg wazul néni,ha valami valóságsóbúl szalajtott ribik akkor ne várd hogy ismerjem őket,ilyen szart nem nézek.
    Sw-s bige?A hétből az a jedi csaj?Az még kicsit gyerek.
    Neverben egy jó ötlet van.A guildnak lehet saját vára,amit fel kell építeni és megvédeni,bár odáig nem jutottam el hogy be is lépjek egy guildba,mer minek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.03. 21:00:42
  • Daeus89
    azt gondoltam őket csak ismeri Platac :D de ízlések és pofonok nekem az sw-s bige jön be :D ^^(sw7 és nem 4-5-6)
  • Orbancapitan
    inkább kate uppon vs wazul néne xd
  • Daeus89
    aminek pöcse van fél lába és csiszoló papírból de valami durva 50 es van ? kb mint pavlin barbi vs wazul néne xD
  • Plata
    Hát wow meg never kb olyan mintha a világ legjobb nője helyett egy kidurrant guminőt választanál.
  • Daeus89
    Tax ügyileg néha jobb de jah rakat kaki de kb olyan mint az sw4-5-6 lerakott egy valamit az asztalra kicsi aranyos szobrocskát :D és mindenki azt várja hogy az lesz azt ha azt kapod gáz ha szarabbat gáz ha jobbat meg nem fogsz mer nem lehet kb ez az mmoval mindenki wow szintet vár azt nem kapnak csak rózsapatront :D hogy egy klasszikust idézzek

Chak: nem a baszógép promo hajók :D lásd j/klingon meg roma izé meg elacsi talán még coni t6 ezek hozták utoljára a bevétel 70% át

Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.04.03. 20:38:02
  • Chak
    A sok kulcs amit eladnak minden játékukban azt tartja el őket.
  • Plata
    Nw?
    Ne röhögtess.
    Atom gatya az NW.Nem is igazi multi csak valamo co-op csőjáték.
    Sw ToR-hoz vagy WoW-hoz képest egy halom gőzölgő tehénlepény.
    Kb olyan mintha fognál egy 20 évvel ezelőtti csőjátékot kicsit grafikailag kipofoznád és azt mondanád rá mmo.
    De ebben semmi mmo nincs.Még partyban is szánalmas.Voltam már heroic raiden is.Bazd egy 15-ös szintű WoW random insta jobb.Newerben ha partyban is vagy olyan mintja egyedül lennél.
  • Daeus89
    Klingon hajó nem is lesz egyedül amíg ennyire a tos/fedet erőltetik szerinted klingonbol meg romábol nem lehetne tos ágat csinálni de .. csak hát nem értenek hozzá vagy a franc tudja. Én pl azon nagyon jót rötyögtem mikor kihozták hogy aoy egy külön játék lett volna XD enyi tartalommal egy dlcnek is kevés nem egy külön gamnek :-/ a rókabőrözésre meg kint van voy /tos/en marad még tng meg ds9 bár ahogy láttam most a ds9 jön szal lehet készülni a defi t6++ ra . bár érdekes lenne egy cardi kieg végre esetleg egy dom vagy hasonló T7 re meg szerintem lassan lehet számítani fedesekből közel minden kiment még a harry ki ladikja van hátra asszem az meg egy hangyának is kicsi :D amúgy elvileg nem ez hanem nw- tartja el őket bár szerintem az is rakat fos tartalom nélkül , amúgy platac egy domos/kardis mirroros kiegre van sansz mivel ahogy láttam a képen az mirror bajor volt bár repu hiányát meg admirality hiányt nem, értem ott is volna vagy 2-2 amit be tudnának rakni
  • Plata
    Akkor ezzel 3-4 hétig el leszünk.
    Csak a franc tudja mikor érek haza.
  • Chak
    Úgy néz ki még is befut egy featured episode még S12ben.

link
  • Plata
    Nekem mondod?Majd 3 éve várok T6 Karfiolra,vagy egy T6 Fek'lhr carrierre.
    Lassan nincs kedvem már játszani sem mert nem adnak ki jó klingon hajót.
  • Kotomicuki
    Mihez képest?
    Az exxon mobil-hoz képest biztos, de a "fejlesztőket" csak-csak eltartja - legfeljebb nem Bugattin járnak, mint a wg-sek!
    Vesznek alá egy csili-vili motort, aztán ha szépen villog meg zajong, akkor 5 évre megint elvannak vele - mire a bug-okat kiírtják! Ha ennyire ragaszkodniuk kell a kánonhoz, akkor sok újat legfeljebb csak az új ratyi-szériák után tudnak majd betenni, addig megy a rókabőr klónozása..., meg a T6->T7 és egyéb "bővítések" (új repu és egyebek)!
  • Lokker
    Haldoklik a játék.
  • Chak
    Ja, ezt mondom h fura h ez most nem olyan. Vajon miért.
    KDF oldalon elég sok hajóból nincs még T6 sem. Vajon miért.
    A másik érdekes dolog h elmarad a s12.5, helyette ugranak 13ra. Vajon miért.
    Szóval S12 kőkemény egy darab feature episode-ot tartalmazott. Édes kevés ha engem kérdez valaki. Vajon miért.
  • Plata
    Orion hajós?
    Egyébként 3 napig mindig akciósak voltak a packok.
    12k helyett 10k,6k helyett 5k.Még a nagy DLC packok is ha jól emlékszem.
  • Chak
    Eddig első pár napban 5k volt a 3 darabos pack. Nem tudom mióta ferengiznek ennyire, de nem túl barátságosak. Valahol azt olvastam h van valami zen akció ha kártyával veszed. Nem tudom mi lesz.
    Ettől függetlenül hasonló packok jöhetnének. Pl orion hajós allied pack.