50259
-
Plata #25267 Hát ha azok csinálják mint akik a Nevert akkor nem izgat csöppet sem.
Never is inkább co-op mint mmo.
Gondolom akkor ez is valami unalmas grindelős csőjáték lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.08. 00:38:23 -
Chak #25266 Oké, már egy ideje hallani h Cryptic új gémet kezdett el fejleszteni, kíváncsi voltam mi lesz az. Most már tudom. Érdekes.
link 1
link 2
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.06.07. 22:09:58 -
Chak #25265 Ahogy néztem, a temporal arcnak vége, most a 4 kezű orrszarvú embörök népírtós agyrémje megy. Kicsit eltértek a tárgytól Sela múltjával meg ha ebből a Torgos dologból lesz küldi akkor azzal is. Kivéve ha összefonják majd őket. A Son'a érdekes, még a dominium háborúban is feltűnnek. Igaz csupán Említés révén. Ha lesznek szerintem nem kell ide időutazás, ezek a nyújtott arcú nabok mai napig léteznek. Nomád életet élnek pár kis kolóniával. -
Plata #25264 Tudja a fene.
De bakker most jön STO-ban rizsa,erre meg GTA-ban is jövőhéten durva DLC jön.
-
Daeus89 #25263 ő nem viszont ők is a fed pusztulását akarják , torg visszamegy recruitolja őket azt csá amúgy deniels vonal le van zárva vagy még nyitva van ? -
Plata #25262 De ez a csóka emlékeim szerint nem időutazó volt,ez a gyökér volt a Star Trek Űrlázadás című filmben,vagy nem? -
Daeus89 #25261 ööö nem nyugi tényleg hasonlít , sőt az is tng és az még kiaknázatlan terület :D és a kormányok trillt kérem boffnak 
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.06.07. 21:23:46 -
Chak #25260 hmm érdekes, a lore blog kapcsán redditen arra tippelnek h a Son'a is feltűnhet a színen. Torg asztalán az UI, Son'a hajó kijelzőre hasonlít.
LOL.. már én is találgatásokat terjesztek. :'D
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.06.07. 21:09:47 -
Plata #25259 Nem,a saját aknád nem bántja a hangárt. -
Kotomicuki #25258 Én úgy emlékszem, hogy a robbanás nem válogat - eddig csak hajóval aknáztam, de pet-ek mellé nem jött be, mivel azokat is darálta, mert azok az áldozatok közelében röpködtek.
Persze, lehet, hogy nem jól emlékszem... -
Plata #25257 Plata még a WoW-ot is gyönyörűnek találja.
-
Daeus89 #25256 Ha licencelnének egy jó engine-t pl ott a horizon zero dawn vagy mifene motorja kb 1 hét lenne összerakni egy olyan szintű küldit mint amit írtál olyan grafikával mint a crysis 2-3 ergó brutál és kb egy mosógépen elfutna és plata maga alá pipilne a gyönyörtől. amúgy elvileg az évbe még a TNG történések lesznek nem lepne meg ha aköré épülne egy egész arc vagy event ott nem nagyon emlékszem freki küldikre de akár temporalos vonalba még beférne -
Plata #25255 Amikor megcsinálták Bajor-t és hogy a Bajoron teljen az idő az volt a duma hogy minden bolygón ugyanezt fogják megcsinálni,mindet felújítják satubbi. -
Chak #25254 Már rég kellett volna, ahogy a breen arcot is. Meg ami maradt, ha maradt ezeken kívül. Ja egy DS9 revamp sem ártana. Régen írta dev h szeretnék, de annyira low priority h ne is várjuk jó ideig. Azóta el telt a jó ideig 2x is, és még mindig semmi. Mondjuk személy szerint látnék szívesen egy First City revamp, és persze Vulcan és andoria groundot is. ne is beszéljünk a sok ismert bolygót ahol semmi sincs. Annyi jó ground mapot csinálhatnának. Akár swtor féle küldi szálakkal ezeket. Avagy ahogy kobali/new romulus is meg van csinálva. Persze tudom h ezek nem 2 napos melók, de na adják ki packban akár csak legyen valami. A sok copy paste content mellé nem lehetne rossz. -
Daeus89 #25253 Temporal klingonok !!!!! 
Plata úgyse lesz karfiolod de még farKiolod se :D max t5
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.06.07. 20:29:41 -
Plata #25252 Petek nem halnak meg a saját aknájuktól,főleg mivel nem figyeltél a hangár petek erős buffot kaptak,az aknák is erősebbek lettek valamivel.
Ezeknek az elite hangároknak pedig Mine Dispersal Pattern Alpha III skilljük van,vagyis minden egyes hangár pet egyszerre 8 aknát fog ledobni,mivel a pet Frigate,így gondolom hangáronként 2 hívható le,na mármost 4 pet 8-8 aknával muris lesz,sajna a hajón csak lt commander tac tiszt lesz,de rakhatok be Pattern Beta skillt ami 12 aknát dob ki.Vagyis a hajóm 12-t a petek 32-t,két perc alatt ebből akkora kibaszott akna halom lesz mint állat.És ez fuuuuun.
Uppolom a ferengi karim ferengi és hirogen aknáját máris. -
Plata #25251 Bizonyára szettben lesz.
Torg meg egy balfék,a retkes flottáját egyszer már levertük.
Ha igaz a pletyka,bár én már nem merek hinni benne.Akkor felújítják a klingon Fek'Ihri epizódokat is felújítják.
-
Chak #25250 Nekem csak annyi zavaros h a blog nem emliti h a 2 vorgon verda konzolja setbe kerül majd vagy nem. Persze egymásra rakni így is lehet majd biztosan. Csak némi set bonust vártam volna, korábbi példákat követve.
Jött egy lore blog is, abban Torg, Worf fiának a gyilkosa visszatér és teljes hatalom átvételre készül. Plusz a paranoid elmezavarát árulók keresésével is tölti. Meg említenek valami foglyot is.
www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10525903-"cold-dishes"
(nem engedte rendesen linkelni) -
Plata #25249 Baromság.Sajna chroniton aknájuk van.
Aknás klingon hangárok is jók.
Bár az quantum és nincs akna skilljük. -
Plata #25248 A carrier petjei aknások.
Van aknájuk és akna skilljük.
Boxos aknás traittel finom lesz. -
Lokker #25247 Mitől lesz aknás hajó? -
Kotomicuki #25246 Nem lesz mozgékony és emlékeim szerint a pet-eket és aknákat nem jó vegyíteni: az előbbiek hamar elhalnak az utóbbiaktól... -
Plata #25245 Duplán azért nem,de nagyon szép kis carriernek néz ki.
Aknás engi hajó,érdekes.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.07. 18:35:55 -
Chak #25244 Én is, duplán. -
Plata #25243 Szép,ha lesz rá szabadidőm meg energiám megszerzem. -
Chak #25242 Vorgon Ryn’kodan Carrier [T6] stat link blog. -
Chak #25241 Nincs, és igen XD
Mondjuk SG.hu eszközölhetne némi fejlesztést ezen a téren.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.06.06. 16:01:49 -
Plata #25240 Mi a szösz telón van off gomb?
Vagy a kikapcsoló gombra gondolsz? -
Chak #25239 Ha telon megnyomod az off akkor már semmi nem fog látszani.
.
-
gerisz23 #25238 Megkell néznem gépről mi off és minem,telón nem látszik. -
Plata #25237 Olyan sima fórum.
Vagy mégsem ez az SG fórum.
De nem görög fórum,mert az kerek.
Asszem. -
HUNter78 #25236 Srácok ez most akkor milyen fórum? -
Onnan màr csak egy lépés a pàrduc ha még nincs meg.. -
Plata #25234 Nem a hosszúsága volt a fő gond,hanem az hogy sokszor olyan helyre kellett menni suramar cityben ahol hemzsegtek az ellenséges őrök,másik hogy még most sincs róla fingom hogy hogyan is kell bizonyos városrészekbe eljutni,ezért általában a leugrok a szakadékba stílusú közlekedést alkalmaztam. 
Ma erre rá is basztam csúnyán,Hunter class hall ugye highmountainban van a hegy tetején,az öcsihez pont a class hall mögötti helyet kellett felfedeznem még,igen csak a két hely közt van egy 4-5 kilóméteres szint különbség,nem volt kedvem le kutyagolni ezért egyszerűen leugrottam a hegy tetejéről.Nem is lett volna ezzel gond,gondoltam pár másodperc zuhanás után előkapom a goblin glider kitem és lazán le siklom,jah csak zuhanás közben megcsörrent teló és elfelejtettem hogy épp zuhanok.
Szép zakó volt.
Küldizés alatt velem volt Rexxar mint testőr,ma a vége felé szót játék hogy rexxar elérte a max quality szintet.Néztem mint a szösz,nem is tudtam hogy küldizés közben ő is fejlődik.
Megnéztem a csóka i lvl 900 szettben van és tényleg már nem epic hanem valami más szinű keretje van.
Haza mentem és lecseréltem őt nehéz szívvel egy common 110-es testőrre,őt most szereztem a legionfall kampányban.
A csendes de elég jó harcos Rexxar után kaptam egy hülye picsát aki folyton pofázik és azt hiszi hogy ő chuk norris.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.04. 17:50:24 -
Plata #25233 Valamelyik karival aszem megcsináltam balance of powert.
Hunti kicsit el van hanyagolva.De neki volt legtöbb repuja. -
Nem rövid a q lànc az biztos. Meg is érdemli a repülést aki kicsapja. A Balance of Power mèg hosszabb legendary skint ad. De nem akarom szétoffolni a fòrumot. -
Plata #25231 Azt tudom.
De szívből gyűlölöm suramart,eddig magasról tojtam az egész köcsög zónára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.04. 16:03:52 -
De elég rgy karival kiüttni. A többi automatice megkapja. -
Daeus89 #25229 Grat az öcsihez. Igen olyanra gondoltam mint delta roma stb nagy nagy pakkok bár erre kevés a sansz :( . a változásokra meg hajak kellenek a mirror már tök mind 1 szerintem r&d dobozokat meg alapból mindet 100 asra kéne rakni -
Plata #25228 Váááá köszi. 

Ott a kedvenc Bathletem.