50261
-
Kotomicuki #25631 * "ingyenes HE" = az alaplőszer díjszabásában lévő, vagy annál is olcsóbb
Ugyanis, akkor még csak a túl hosszú fejlesztési időket lerövidítő prémium acc'-cal és -tankokkal akartak keresni, most meg már semmi sem elég nekik, pedig már az első években megvolt a Bugatti-flottájuk... (és azóta sem kellett a zsír nélküli, száraz kenyérrel megismerkedniük, ...sajnos)
Ill. az egyre játszhatatlanabb térképekkel sem vok kibékülve, amik egyöntetűen "csövesekké" váltak, így akár egy OP-bb páncélzatú és a szerver által "szerencsésnek" kikiáltott tank is végigtolhatja az adott oldalt, függetlenül a többi játékostól - igen, régen is volt ilyen, de akkor ehhez tudás és tökösség is kellett, míg ma már csak nyomni kell a gombot, HA SerB is rábólintott...
lammaer #25629:
Igen, de az a legszomorúbb, hogy vannak, akik az ilyen átveréseknek, lehúzásoknak még csápolnak, sőt, az ezekre rámutatókat, az ezek ellen felszólalókat támadják és nincs, aki ezeknek gátat szabna! Így erre valóban csak a megsemmisülés a "megoldás"...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.07.23. 14:55:04 -
Kotomicuki #25630 ...és ma már a 0.3-as lézerágyú lő annyi és olyan luftokat, mint hajdan a 50%-os legénységű derp-ek! ...de, "érdekes", hogy a mai derp-pekkel sem rosszabb a találati arányom, mint a mai 0.3-masakkal: mintha mindegy is volna már, hogy mivel lősz, mer' a szerveroldal maj' kiszámolja neked, hogy kit és hogy találhatsz el, csak a gombot kell nyomnod, mint egy igazi hülyegyereknek...
...és a hajdani, még működő és ingyenes HE helyére behozott prémiumlőszer se tud már olyan hatékonyságot felmutatni, mint a megboldogult HE. (kedvencem az angol HESH lőszer: az elején még az E3-makba szemből is 2-300-akat vágott, most meg az átütésénél fele olyan vékony lemezekről is pattan/nem sebzi őket, má', ha engedi eltalálod az amúgy a pontosabb fajtákból való lövegekkel a célpontot - "csak" ennyit "fejlődött" a wot az idők folyamán)
...és amióta az arty-kat (is) kiherélték annyira megszaporodtak az értelmi fogyatékosok a játékban (addig, azért azok, meg a működő HE és a pontos tanklövegek rendet tartottak a +2-3 tier-ű csatákban (is)), hogy az már élvezhetetlen szerencsejátékká züllött!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.07.23. 14:23:55 -
lammaer #25629 Annó amikor kihozták a T34 Black Editiont extra felárért, a fejemet fogtam... akkor erősödött meg bennem a vélemény, hogyha ebből egy darabot is el tudnak adni akkor az emberiség megérett a pusztulásra. -
Plata #25628 WoT-ban rengeteg a klón tank,csak a tigrisből 3 prémium változat van. 
És már van a prém tankoknak sima és fekete változata is.Van sima és van black,van sima és van pingált.
Bár az amelyikre zászló van pingálva bénább szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.23. 14:01:11 -
Kotomicuki #25627 ...és jóval ferengibbek is, sajnos!
Önmaga a lehúzás teszi tönkre az összes PC-s játékot, ami ráadásul, ha kell, ha nem, már mind kötelezően "net-es".
Az STO egy, még korai motoros, amit "szerencsére" nem "fejlesztettek fel" a mai "elvárásokhoz", így megmaradt egy régebbi, még nem annyira lehúzni vágyó - és épp ezért még élvezhető elemeket is tartalmazó - játéknak.
Aztán döntsük el: igazából akarjuk-e, hogy "hozzányúljanak", úgy Istenigazából, hogy a "mai" szintet elérje, hogy vérbeli lehúzós legyen belőle, mer' volna mit javítani benne (+ normális EU-szervert hozzá), de (m)ilyen áron...
-
Plata #25626 A szösz tévedtem,már olyan 760 milla ap-t farmoltam ki. 
Most van 12 milla ap a következp ponthoz ami 300 millába fog kerülni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.23. 13:56:12 -
lammaer #25625 És nem is scifi... és storyline sincs benne... és hát valjuk be nem MMO ez inkább lobby based tank shooter :D
Ja, és ők se tudnak ám mást, mint új prémimtankokat kitalálni meg néha összerakni egy térképet... ebből a szempontból kevesebbek mint a STO fejlesztői... -
Kotomicuki #25624 Igen, igazad van: azok még inkább a ferengiek keze nyomát viselik magukon! 
A konzolos és a PC-s havidíjas lehúzásoktól meg még a Nagy Nagus is elpirulna, pedig aztán neki igazán vastag a bőr a képén!
De, hiszen a wot is ingyenes!
...csak nagy kár, hogy fizetve érte sem lehet már úgy élvezni, mint 4-5 éve! -
Plata #25623 Valóban,ha WoW-ban csak annyit kéne farmolnom mint STO-ban akkor örülnék.
Most húzom a karakterem fegyverét,ha jól emlékszem a fullos fegyverhez kell 865 842 644 766 330 artifact power.
Ha jól emlékszem most járok 31 vagy 32 milla artifact powernél.
És ez csak az egyik fegyvere.Köv patchban jön egy újítás amitől még pár ezer milliárd ponttal erősítheted a fegyvered. -
lammaer #25622 Valóban viszonylagos, csak viszonyítsd a TÖBBI játékhoz... :)
-
Plata #25621 WoT azért nem lagol mert neki van európában saját szevere,sőt zamerikában mög kínában is na meg mittomén még hol,na és persze van külön ruszki szerver is.
Bár ha jól tudom a kinai szerver az nem is az övék,kínában egész agyament tankok is vannak,amit csak az ottani barmok ki tudnak találni.
-
Kotomicuki #25620 Az STO ingyenessége és a benne lévő dolog elérhetősége viszonylagos:
egyrészt piszok sok időt igényel(ne), hogy a dolgokra valót összelapátold (és EZ veszi el a játékidőt és -kedvet)
másrészt, ha kihagysz 1-2 hónapot, akkor lehet, hogy sohasem lesz meg az adott cuccod (vagy csak még többért és csak 1-1 karidnak - főnix)
Addig valóban érdekes volna, amíg 1-2 karakterrel nyomod és a sztorin keresztülviszed azokat.
DE!
Ekkor elvész a játék "ingyenessége", mer' ennyike karakterrel nagy dolgokat nem fogsz tudni magadévá tenni - vagy még tovább kell farmolni velük, mint 20-al és EZ a robot nagyon rontja az élményt.
A közösségi tartalmak minősége egy dolog, a laggolás egy másik (Európa még mindig le van x@rva - évek után is; érdekes: pl. a wot nem laggol így..., hogy azok milyen woodoo mágiát használhatnak erre, ki tudja...) és mint az utóbbi napok is jól példázzák: a programkódok terén sem ismerik ki magukat kellőképpen az alkalmazottak (és mutatja, hogy valójában egy tákolmányról van szó, amibe csak beleszórnak dolgokat, vagy jó lesz, vagy nem alapon), ami további rizikófaktort visz a gémbe - lehet, hogy vkinek ettől lesz izgalmas, de nekem nem, sőt, ez inkább taszít...
Ha meg a farmolásra mész rá, hogy a jobb dolgok is meglegyenek, akkor meg nem jut időd, de főként kedved már a játékra!
Tehát, egyszerű single játékmenetű, neten keresztüli társasjátéknak még elmenne az STO, de az MMO-műfaj sajátosságai nem tesznek jót neki (sem).
Sajnos, túlzottan elkurvult és a legalja ferengi stílusban nyomja a digitális játékipar (is) az utóbbi 20 évben, egyre inkább - ghost recon 100 ojróér', ami egy far cry-GTA 3 utánzat, de a mafia -> mafia 3 is jól szemlélteti ezt...
Minden kis bizbaszt külön kell megvenned a HUD-hoz, ami maga az (önmagában szinte semmire sem jó - max. demó jellegű) alapjáték, ráadásul a kiegészítőkkel együtt meg lassan egy albérlet/robogó ára lesz az 1-1 játékra költendő végösszeg.
Spórolni meg egyedül a végfelhasználón akar mindegyik, így aztán az élvezet is elmarad a monitor előtt - fizető alfa-béta teszternek nézik az egyént és szó nélkül kapja a folytatást a gém, mielőtt az adott részt "megcsinálnák" egyáltalán -> csak a lehúzásról szól már ez az iparág is... -
Plata #25619 Figy én játszottam AION-al mikor még nem F2p volt,de az egy szar,nagyon koreai,na meg nagyon béna.
Tera dettó.
Sw ToR nagyon jó játék volt vagy 2-3 kieggel ezelőttig,azóta szarrá butították.
Annak idején figyelni kellett a játékra és nem volt könnyű,de ma ha afkolsz a társad egyedül lever mindent.
Társaddal már nem is kell törődni mint régen,régen neki is mindig a szintjéhez igazított gear kellett,ma már nem is kell neki gear,régen nehezbb küldiket nem tudtad egyedül megcsinálni kellett keresni partyt,most a 4 fős +2 vagy +3 elite bandákat leveri a segítőd egyedül.
Ismerem Sw ToR-t,voltam előfizető,de most prefered vagyok,21 karim van red eclipse szerveren.Szinte mindent unlockoltam CC-ből. -
Plata #25618 Jah nem sót,hanem sókészítő gépet.
Saltmaker vagy mi a rosseb volt a neve,asszem egy héten egy darabot lehetett csinálni,az kellett a leatherworking-hez.
Ismerősöknek csináltam először mindig,cserébe nekem meg segítettek a szettem elkészítésében. -
Plata #25617 A WoW nem olyan mint régen,sokkal butítottabb vagy mondjam úgy casualosabb.
Vanilla óta toltam a WoW-ot egészen cataclysm kiegig,azzal is toltam kicsit,de ott már besokalltam,panda draenor kieget ki sem próbáltam,pedig kaptam ingyen próbaidőt hozzá.Tavaly augusztusban újra kipróbáltam,sajnos kár volt.Azóta sem tudom le tenni,a játék hülyére van butítva,de a sztori meg a legion kieg odabasz brutálisan.
Vanillában a WoW durva volt,de eszement jó,vacak mountot megszerezni sem volt piskóta,negyvenes szintig mindenki mindenhova gyalog ment,zónánként volt max 1 griffes,ha raidelni mentünk akkor biza először még el is kellett valahogy jutni oda.Akkoriban még 40 fős raidek voltak,amit volt hogy 8 órán át toltunk.
Most 20-as szinten ingyen van szinte a mount,zónánként 2-3 griffes.Az insták általában félórásak max.Igaz ma már nem is bírom ki azt amit akkoriban.
Régen a hunteremek annyi képssége meg egyéb szarja volt hogy külön addonom volt az aspecket kezelésére.Hat skill baron nem fértek el a képességeim szinte,most kettőn elfér.Többi meg max dísznek jó.Rengeteg skill képeség megszűnt.
Régen a huntereknek volt közelharci fegyvere és puskája,ma van puskája oszt csók,ha valami közeljön a nem létező fegyvereddel csépeled.
Régen a huntereknek 1 táska az lőszertartó táska volt,amiben többezer lőszer volt berakva,mert akkor kellett lőszer a fegyverhez,ma a puskádnak nem kell se lőszer se semmi,lő anélkül.
Régen a puskádhoz craftos lőszer volt a legjobb,azt másik játékostól kellett megvenni,ma nincs is lőszer.
Régen az armor szetteket el kellett készíteni,ahhoz az alapanyagot össze kellett szedni,craftal elkészítgetni,jó pár hét alatt lett kész,emlékszem én hunti voltam,engineer és bányász,hetekre előre fel volt írva kinek mikor mennyi sót kell készítenem az armorhoz. -
Chak #25616 Anno próbáltam azokat, nekem túl korai volt mind. aki szereti annak biztos jó, de nekem max pár óráig volt élvezhető. Az SW:ToR tetszik meg minden, d e nagyon korlátoz ha ingyenélő vagyok. Ezért az is bukta. -
Plata #25615 Szerintem STO jó kis F2P.
Ha igazán szart akarsz ott a Tera vagy Aion -
Chak #25614 Anyázni mindig könnyebb valamit mint mondjuk magára hagyni ha már annyira szar. A másik h a nagy "etalon" a WoW h istenítik, a másik pillanatban meg egy ótvar szar mert nem olyan mint day1-on. Mert h fel van hígulva már a sok casualnak. Mindig ezeket hallani. Ehez képest jól megy a szekér ott is. Ott aztán tényleg nincsenek koreai balfasz majmok h a legyeket megszégyenítően a markukat dörzsölve butítsák a játékot. Ha végig gondolom ez minden egyes játéknál megtörténik, főleg ha mmo. Változnak a trendek az évek alatt, a játék meg próbál adaptálódni. Aztán ez vagy jó vagy nem. Na ezért van annyi féle játék h ne kelljen egyben szenvedni mindenkinek. Egyébként engem is érdekelne h mi a top a f2pben, ahol ingém megszerezhetek mindent, és nem unalmas. Erősen kétlem h sok ilyen akadna a kategóriában. Szerencsétlen szapult STO meg a ST miatt kezdtem el 7 éve, nem azért mert mmo. Ezt a részét a Cryptic pedig szerintem tökéletesen kielégíti. Bocs ha sokat írtam. :D -
Zemanov #25613 A sztori küldik addig jók még kezdő az ember.de azt is sikerült szétbarmolniuk régebben az aktuális seasonnal komplett sztori küldiket kaptál az utóbbi időben mivan?kapsz 2-3 havonta egy küldit amit lenyomhatsz 3 héten keresztül 1szer valami használhatatlan settért.az elmúlt időszakban STF-ek is idétlenek nincs egy normális közte ugyanez igaz a repu rendszerre addig jó volt még volt borg meg undine de mióta már a 66. noname faj is kap reput azóta azt se farmolom.egyszerűen nincs cél már a játékban.és igen egyfolytában csak a copy pastet nyomják.de mind1 is lehetne itt sorolni egész nap a hibákat mert ezer sebből vérzik a játék és sajnos nem tudnak rajta javítani.én nagyon sajnálom annak idején nagyon tetszett a játék de ahogy telik az idő úgy süllyed egyre jobban -
Chak #25612 Nem azok csinálják? Még mindig a Cryptic csinálja a játékot régi és új alkalmazottakkal. Miért nem lehet megérteni h a pwe semmi köze egy kaliforniában székelő fejlesztő csapathoz. A bevételek számolásán kívül természetesen. Sőt még a többi arc játékhoz sem sok köze van a pwenek. De még a Crypticnek sem, leszámítva a 3 játékukat. A pwe még mindig csak egy befektető és kiadó cég, nem programozó csapat. Egyedül a játékaik forumait üzemeltetik. -
lammaer #25611 Azért a küldetésekre nem mondanám hogy dögunlmasak, igen szórakoztatóak. Az STF a PVE tartalomnak tán 10%sa sincs.. igaz, lehet azért jutott egyből eszedbe az, mert ugye endgame tartalom az nincs (hiszen az STFeket kell tolni orrba szájba, ebben igazad van), de ha a teljes képet veszed figyelembe akkor nahyón jó a PVE tartalom az STOban.
Én komoan kérdezem, ha szerinted az STO a legszarabb F2P MMO, mi az ami szerinted a legjobb? Kipróbálnám, kell az újjitás :) -
Plata #25610 Elfelejted hogy már nem azok csinálják a játékot akik régen,az eredeti gárda már elment,ez az új koreai balfasz banda szart sem ér.
Többi ARC játékba is ugyanez van.Elbasszák őket,hozzá ne értő majmok. -
Lokker #25609 Az lehet hogy hatalmas PVE tartalom van de dögunalmas. Az stf-ek felére kb. képtelenség bejutni, hacsak nem találsz rá embert aki le is akar menni rá ahelyett hogy a bejáratott rövidebb stf-eket pörgetné hogy minél gyorsabban haladjon. Az meg relatív hogy hosszú időre leköt, engem lekötött 1 évre aztán szakaszosan játszottam több hetes szünetekkel, tulajdonképpen eventek között nem is játszok mert nincs miért. -
lammaer #25608 Szerintem ez azért ERŐS túlzás, az általam játszott F2P MMOk közül az STO kiemelkedően a legjobb.
1. NEM pay2win, a dilithium - zen konerzió miatt egy fillér ráforditásal elérhető gyakorlatilag MINDEN. (a lifetimerek bónuszai kivételével)
2. Hatalmas PVE tartalom és MMOk tekintetébem a PVE sztorilineok ("küldetések" ) szempontjából max a The Secret World az mi esetleg jobb lehet.
3. Hosszú időre le tudja kötni az embert, ami önmagában jelzi hogy nem rossz játék, de bármikor félre lehet tenni és vissza lehet jönni, nem láncol/köt magához hogy kényszeresen is játszani kelljen, teát casualként is tolható.
Amiben egyetértek veled: látható hogy a cryptic nem tud újat felmutatni a játékban, ugyanazokra a kaptafákra épit amelyek megvoltak több évvel ezelőt. Tudnak hajókat "generálni", tudnak lockboxokat "csinálni", tudnak n+1. úgy fegyvert kitalálni valami idióta jelzővél és tudnak PVE küldetéseket csinálni.
ÉS kb ennyi... a játék legtöbb része és az újdonságok folyamatos copy-paste, igazi innováció nincs.
Ezzel együtt sztem az egyik legjobb F2P MMO és a legjobb SCIFI MMO szinte biztosan (és it meg merem kockáztatni hogy scifi MMOk közt még a fizetőseket is figyelembe véve benne van a TOP3ban, mert ugye scifi MMO nem sok van).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.23. 11:17:51 -
lammaer #25607 Mik a jutalmak az endeavornál? Mennyire éri meg csinálgatni? -
Plata #25606 Ma nem voltam fent,nem volt rá időm,de tegnap volt kűldi,hive onlsaught-ra kellett menni. -
Lokker #25605 Így vagyok vele én is. Mikor bekerült meg is csináltam iziben, de után nem láttam többé, pedig úgy rémlett naponta lehet csinálni. -
DarkBlade #25604 Endeavor kikerült a játékból?
Tegnapelőtt csináltam meg utoljára, azóta nincs új kuldi. -
lammaer #25603 Ha igy lenne, akkor miért várják el hogy jelentkezzenek az embrek az elveszet doffokért? egyszerüen csak visszaállítanák az alapján az adatbázis alapján... nem égetnék magukat igy nyilvánosan...mi legalábbis annó igy csináltuk a projektem, ha volt lehetőség a viszaállításra, akkor nem árultuk el a cutomereknek hogybénák vagyunk :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.22. 21:53:25 -
Zemanov #25602 Sto-tól alább már nincs,a legalja mindennek.a cryptic évek óta nem tud vele mit kezdeni a játék meg csak süllyed és süllyed.kár érte. -
Chak #25601 Ha az sto a legalja akkor mi a top a f2p között?
A dili storeban nem vehető ki újra az eltűnt konzolok? Ott van valami menupont ahol mindig olyanokat látok amik már megvannak a karinak. -
Plata #25600 Lila torpedós lófing.
Pár milla,de van többszáz millás doff. -
Daeus89 #25599 nem csak free2play gamek tudod ami arról szól hogy csapasd míg bele nem őrülsz vagy valami hasonló. amúgy meg van valami adatbázis hogy mi volt a karidon és mi nem szóval ezt nem lehet eljátszani :( a 2 káték amit említettél az sto meg a wot(és társai) a legalja a free2playnek szerintem -
Kotomicuki #25598 Most nagyon megkergültek a net-es játékok (ezért is tartózkodnék tőlük), mert pl. a wot-ban a napi 2x-es szorzók tűntek el, egyik napról a másikra.
Lehet, hogy összehangolt hacker-támadás van emögött (is)?! -
lammaer #25597 A patchnote szerint RESOLVED ez a probléma... -
lammaer #25596 Komolyn, mondanátok pár jóféle doff nevet, vagy olyan doffot ami értékes (pl lila torpedós meg ilyenek). Esküszöm irok neki egy reportot hogy elvesztek a doffjaim (hiszen biztos elvesztek), és ha nem állitják helyre maguktól és rákérdeznek mégis hogy milyenek, akkor beblöffölök párat.
-
Kotomicuki #25595 Egyáltalán, most be merjek-e lépni?!
-
Daeus89 #25594 mer az 20k dili :D ha nincs szerencséd és nem 1.7milla ami manapság nehezebben jön mint a dili mer gazdaság szét van cseszve , amúgy ez a játék már rég az :D -
Zemanov #25593 Katasztrófa ez a játék. -
Plata #25592 Hát 1.7 milláért vettem újat.
De a red matter nem ilyen egyszerű.