Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos a Q vagy na'kuhl addig szekszuálta a téridő kontinuumot amig le nem ment a cd 12 órára h aztán 6.-án kilóra születhessen a sok tosogatós nab h helyre pofozzák az idő szövetét. :DD
Risai csoportos levitációs tréning:
Hé, idén csak 12 órás CDje van a flying high-nak? Akkor elég gyorsan le lehet majd pörgetni...
Ubisoft játékot alapból nem veszek.
Pontosan ez van nálam is de van hogy ki is fagy.
Hát, pár játék bukott már meg azért, mert annyira erőltette a (coop-)multi-player-t és semmi mást...

Induljunk ki belőled: biztos nagyon örülnél a wot-ban, ha én lennék a lövegirányzód és a script csak minden 3.-4. lövésemet engedné sebezni, ahogy szokta, kapnál még emellé egy hasonlóan "béna" sofőrt és máris boldog lehetnél, hiszen ez volt minden vágyad, abban a játékban.
Sz'al, nagyon meg kell majd válogatnod, hogy kikkel hozzon össze a sors, abban a játékban, hacsak nem lesznek kihívásmentesek azok a küldetések - akkor meg...! Úgy vélem, hogy a wot és a GTA nagyobb címek és már eléggé jól bejáratottak ahhoz, hogy meglegyen bennük a szükséges létszám - és önállóan is játszhatóak - , de egy ST, új eszközön, amiből ráadásul 3 is van, ami tovább gyengítheti annak a piaci pozícióját - ha ez még korlátozásokat is jelentene a játékra nézve az eltérő tudású hardvereik miatt...
De, hajrá és előre! autentikus zenei aláfestés

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ne magadból indulj ki,attól hogy téged nem érdekel még siker lehet,meg mi az a baromság hogy nem találsz 3 embert játszani?Ez már hülyeség.
GTA-ban is találok 3 embert ha akarok,mivel GTA-ban a legtöbb dolog 4 személyes.
Criminal Mastermindre is találtunk embert gyorsan,és még lazán le is toltuk.
Pedig ahhoz mindig ugyanaz a 4 ember kell.Végig vinni az összes küldetést hard fokozaton anélkül hogy egyszer is elbasznánk.
Igaz én már poénból PS-re néha alsóban viszem a karimat,mert hardon sem érzem kihívásnak ha alsóban menekülök,sőt sajátságos módon is fejeztem már be PS-t hardon,alternatív útvonalon vagy 30 rendőr kordonon áttörve egyedül insurgent nevezetű autóval.
Ami olyan mint egy buldózer,könnyen belövik de mindent félresöpör az útjából,én azzal szoktam közlekedni,mert veszett rossz sofőr vagyok,és a forgalomban azzal könnyű,egyszerűen félretolok mindenkit.<#hehe>

Hülye mobil duplàn küldte.

Ubisoft készíti mind a 3 VR eszközre.Mivel itt az új ST film és sorozat is biztos sokan veszik majd.

Ubisoft készíti mind a 3 VR eszközre.Mivel itt az új ST film és sorozat is biztos sokan veszik majd.

Köszönjük Emese...
Hhmm, csapat alapú és VR-hez kötött: lehet, hogy fizetőképes keresletet sejtenek az alkotók, de a kezdeti lelkesedés után nem marad olyan népszerű, szvsz - max. baráti körök (az azonos időbeosztás miatt), de akkor piszok drágának, (és/)vagy piszok gagyinak (fejlesztési költség konvergál a 0-hoz) kell lennie, hogy visszahozza a beleölt suskát - , ha legalább az egyikből leadnának - nem vennék kötelező feltételként - , akkor még talán...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ősszel jön ki az új ST játék.
Négy fős cooperatív játék lesz,csak VR eszközökre.
Egyelőre annyit tudni róla, hogy egy négyfős, kooperatív cím, amiben egy valaki a kapitányt, a többiek pedig tiszteket alakítanak az Aegis hajón. Aktiválhatjuk a térhajtóművet, scannelhetünk dolgokat az űrben, és sztori alapú, valamint véletlenszerűen generált küldetéseket is teljesíthetünk. A játék az Abrams-féle Star Trek univerzumban játszódik. Mindenkinek szüksége lesz egy-egy VR eszközre a játékhoz.

Ha belépek main karira h toljam Risa folyton vagy 5 percre beáll 95%on a loading screen és csak vár és vár. Végül bejutok, de ja elégé elvan valami szekszuálva.
Valamit jól elcsesztek ezzel az artifact eventtel,ha több karid dekkol risa-n és karit váltasz akkor jó nagy fagyás van és pár másodpercre látszik hogy Risa-n több millió piros csík van,azok a csíkok amiket a játékosok csináltak az eventtel.

Köszi,ez klassz.

OFF:
Mégiscsak nekem lesz igazam, lásd a Kotomicuki #20842-t! <#integet2>

Ha valakit érdekel a ferengis új Risa gém, akkor ezen a mapon már összeszedték a lehetséges kincsek helyeit is.

Javuljak meg?
Ember olyan hülyeség miatt rinyálsz ami már fáj,bekerül egy értelmes és jó újítás,erre te azon hisztizel miért nincs mindenhol ott,de minek mikor a lényeges helyen ott van?
A hajód ottára ne írják ki nagy betűkkel hogy mennyi cd van hátra?Hátha akkor észre veszed?
De ha már biztosra akarsz menni javaslom a karid seggére is rakasd ki a cd kijelzőt,hogy biztos ami biztos észre vedd.
Nekem 4 évig sem hiányzott mert tudtam mikor jár le cd.
Marha nehéz megjegyezni a 22 óra mikor jár le.<#szomoru2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.12. 10:44:42

Látod, benned meg a trollkodás teng túl: nem azt mondtam, hogy csak ott szeretném látni, de ott sem ártana, ha már oda is tartozik...

Plata, te nem akarsz megjavulni! <#shakehead>

<#wink>

Nehéz megnyomni a J gombot hogy megnézd a cd-t?
Most nem mindegy hogy j gombot nyomod meg és látod a cd-t vagy elkezded keresgetni az event ablakot és ott?
J gombnál megvan mind,vagy te azt szeretnéd hogy minden cd-t külön kelljen meg keresni,mindegyiket máshol?Vagy mi a bánatos istennyila fasza?
Eddig nem volt semmilyen Cd mutató most van,de nem tetszik,mert nem az event fülön van,hát nem azért de nem vagy teljesen ép.<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.12. 10:21:08

Nem, csak ez megint egy olyan "angolszászos megoldás" a "fejlesztőktől": miért nem lehet az eventek-nél (is) megnézni - ahova maga a szülőfolyamat is tartozna - , hogy mennyi is van hátra belőle/belőlük?!

Bár, lehet, hogy ha az egyén rendszerszervezést és pszichológiát is tanul(gatott), akkor mindent kritikusabban lát?! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.12. 10:04:40

Bazz neked semmi sem jó?<#vigyor5>

Ez akkor volna jó, ha gadget-ként kint lehetne, hogy a belépéssel se kelljen vacakolni hozzá!
Utána pedig már el is várnám, hogy official bot-programmal magát a küldetést is megcsinálja, amikor lejár a visszaszámláló! <#hehe>

Nekem, általában szabott időben van lehetőségem STO-zni, így addigra lejár a visszaszámláló: nincs mit néznem. Ha nem így van, akkor a végeztéből 4 órát elveszek - ezt megjegyzem, vagy "felírom" - és akkor "kell", másnap belépnem a küldetéshez...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.12. 09:48:41

Whoa, pont ezen agyaltam az előbb hogy mégis honnan derül ki mikor kell csinálni a dailyt...

Nekem is újdonság. Nem tudom mikor került be, de biztos nem túl régen.
Ahaa,így már érteni.Észre sem vettem eddig.

Mi merre hogy?

Legjobb dolog a view cooldowns ablak ami mutatja mi van még cd-n. :D
Folytattam a Manhunt küldit,küldiben ugye a hajóm odajön felszedni engem,na jó de az én hajóm nem is így néz ki.<#hehe>

Csak az az egy küldi adja,de megveheted lobi kristályból is.

csak az az egy adja
szuper. Naponta csak 40 ilyen ticketet lehet beszedni? Csak a flying high adja ugye? Más küldit nem találtam ami ilyet adna de biztos ami biztos megkérdezem az okosabbakat is

Ha megcsinálod 1 karival akkor accountra kapod,többi karinak a repu fül alatt megtalálod ingyen.

Nem,az tavaly volt,tavaly októberben,a vissza a jövőbe évfordulóra.

Sziasztok!

A nyári eventet elég egy karival megcsinálni ugye? Az ürhajó az minden karakternél meg nyilik nem csak azzal amelyikkel megcsinálom ugye?

Hogy szerzek ajándék szörfdeszkát? Vagy az csak tegnap volt?
Ne felejtsd el a temporal kari az más lesz,csak is fed lehet.
és ezt nem húzom rendesen,csak néha napján küldizek vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.10. 17:53:14

Nem vagy normális, hogy egy hónappal a "kötelező" új karakter előtt indítasz egy másik újat... :P

Tudom, ez klingon. Meg ilyened még nincs. Meg tök fun. Nem kell elővenni a szokásos kifogásokat, tudom már magamtól is. :D
Csak nem a 49ik kari? :P
Az én karim sci.
Valami ilyesmi lesz majd egyszer.

Eh, sweeping strikes-nál nincs durvább modul. Szép játékszerek, de akkor is a leghatásosabb a rusnya élienek valagát szétrúgni kungfuval. :P
Nem hiszem, hogy valaha lesz tac karakterem, ami nem sweeping strike-os. Sci és eng az más kérdés.
A plasma wave konzol az ócó,mert boxos konzol.Ennek a karimnak meg Gerisz adott egyet.
Tuti kis konzol.Katt.
Tényleg a kiskarimnak is adok egyet,de nem ma,vagy később.
Egyébként meg nem bánom a sok munkát,eszement jó érzés hogy minden megvan,és a kiskarim eleve olyan cuccokkal indulhat amiről kezdőként még nem is álmodhattam hogy lesz nekem ha nagy leszek.Már 3-as szinten megkapta a spéci kitjét vicces rák akna modullal,enyhén erős vele.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.10. 15:00:15

Mentségükre legyen mondva, hogy azért nem mindenkinek van sokezer dollárnyi cucc összegyűjtve a játékban, hogy keresztbe-kasul próbálgassa a különböző zenes konzolok egymásra hatásait... :P
Van rajta plasma wave konzol,a scimitár nem úgy süti el a plasma wave konzolt mint a többi hajó,hanem kinyitja a szárnyait és abból lövi,na mármost Thalaron és a plasma nem teszi egymást cd-re,és amikor azt látják hogy duplán lő a hajóm thalaron ágyúval akkor néha idiótábbak rám írnak hogy milyen hacket használok.<#fejvakaras>

Amikor kinyílnak, akkor egészen szépek ezek a hajók (a Scimitarral), de csukva elég gyökér mindkettő. Főleg, hogy milyen elbaszott nagyok. Kb 300 méteres, hártyavékony szárnyai vannak, amik még mozognak is.
Oké, hogy scifi, de ez azért szétesne a picsába a valóságban... :P
Báár a thalarongy is gyönyörű,de az nem klingon.<#hehe>
De a legszebb romulán az biztos ő.Vagy flambard vagy tulwar.

Asszem mégis csak a siege destroyer a legszebb.<#buck>

Bár átvátva Siege módba nem olyan szíp,csak pusztítóbb.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.10. 14:23:44

Én is meguntma a küldizést és elmentem risa-ra lazulni.<#fogmosas>