Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Induljunk ki belőled: biztos nagyon örülnél a wot-ban, ha én lennék a lövegirányzód és a script csak minden 3.-4. lövésemet engedné sebezni, ahogy szokta, kapnál még emellé egy hasonlóan "béna" sofőrt és máris boldog lehetnél, hiszen ez volt minden vágyad, abban a játékban.
Sz'al, nagyon meg kell majd válogatnod, hogy kikkel hozzon össze a sors, abban a játékban, hacsak nem lesznek kihívásmentesek azok a küldetések - akkor meg...! Úgy vélem, hogy a wot és a GTA nagyobb címek és már eléggé jól bejáratottak ahhoz, hogy meglegyen bennük a szükséges létszám - és önállóan is játszhatóak - , de egy ST, új eszközön, amiből ráadásul 3 is van, ami tovább gyengítheti annak a piaci pozícióját - ha ez még korlátozásokat is jelentene a játékra nézve az eltérő tudású hardvereik miatt...
De, hajrá és előre! autentikus zenei aláfestés
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
GTA-ban is találok 3 embert ha akarok,mivel GTA-ban a legtöbb dolog 4 személyes.
Criminal Mastermindre is találtunk embert gyorsan,és még lazán le is toltuk.
Pedig ahhoz mindig ugyanaz a 4 ember kell.Végig vinni az összes küldetést hard fokozaton anélkül hogy egyszer is elbasznánk.
Igaz én már poénból PS-re néha alsóban viszem a karimat,mert hardon sem érzem kihívásnak ha alsóban menekülök,sőt sajátságos módon is fejeztem már be PS-t hardon,alternatív útvonalon vagy 30 rendőr kordonon áttörve egyedül insurgent nevezetű autóval.
Ami olyan mint egy buldózer,könnyen belövik de mindent félresöpör az útjából,én azzal szoktam közlekedni,mert veszett rossz sofőr vagyok,és a forgalomban azzal könnyű,egyszerűen félretolok mindenkit.<#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Négy fős cooperatív játék lesz,csak VR eszközökre.
Egyelőre annyit tudni róla, hogy egy négyfős, kooperatív cím, amiben egy valaki a kapitányt, a többiek pedig tiszteket alakítanak az Aegis hajón. Aktiválhatjuk a térhajtóművet, scannelhetünk dolgokat az űrben, és sztori alapú, valamint véletlenszerűen generált küldetéseket is teljesíthetünk. A játék az Abrams-féle Star Trek univerzumban játszódik. Mindenkinek szüksége lesz egy-egy VR eszközre a játékhoz.
Mégiscsak nekem lesz igazam, lásd a Kotomicuki #20842-t! <#integet2>#integet2>

Ember olyan hülyeség miatt rinyálsz ami már fáj,bekerül egy értelmes és jó újítás,erre te azon hisztizel miért nincs mindenhol ott,de minek mikor a lényeges helyen ott van?
A hajód ottára ne írják ki nagy betűkkel hogy mennyi cd van hátra?Hátha akkor észre veszed?
De ha már biztosra akarsz menni javaslom a karid seggére is rakasd ki a cd kijelzőt,hogy biztos ami biztos észre vedd.
Nekem 4 évig sem hiányzott mert tudtam mikor jár le cd.
Marha nehéz megjegyezni a 22 óra mikor jár le.<#szomoru2>#szomoru2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.12. 10:44:42
Plata, te nem akarsz megjavulni! <#shakehead>#shakehead>
Most nem mindegy hogy j gombot nyomod meg és látod a cd-t vagy elkezded keresgetni az event ablakot és ott?
J gombnál megvan mind,vagy te azt szeretnéd hogy minden cd-t külön kelljen meg keresni,mindegyiket máshol?Vagy mi a bánatos istennyila fasza?
Eddig nem volt semmilyen Cd mutató most van,de nem tetszik,mert nem az event fülön van,hát nem azért de nem vagy teljesen ép.<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.12. 10:21:08
Bár, lehet, hogy ha az egyén rendszerszervezést és pszichológiát is tanul(gatott), akkor mindent kritikusabban lát?! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.12. 10:04:40
Utána pedig már el is várnám, hogy official bot-programmal magát a küldetést is megcsinálja, amikor lejár a visszaszámláló! <#hehe>#hehe>
Nekem, általában szabott időben van lehetőségem STO-zni, így addigra lejár a visszaszámláló: nincs mit néznem. Ha nem így van, akkor a végeztéből 4 órát elveszek - ezt megjegyzem, vagy "felírom" - és akkor "kell", másnap belépnem a küldetéshez...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.12. 09:48:41

A nyári eventet elég egy karival megcsinálni ugye? Az ürhajó az minden karakternél meg nyilik nem csak azzal amelyikkel megcsinálom ugye?
és ezt nem húzom rendesen,csak néha napján küldizek vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.10. 17:53:14
Tudom, ez klingon. Meg ilyened még nincs. Meg tök fun. Nem kell elővenni a szokásos kifogásokat, tudom már magamtól is. :D
Nem hiszem, hogy valaha lesz tac karakterem, ami nem sweeping strike-os. Sci és eng az más kérdés.
Tuti kis konzol.Katt.
Tényleg a kiskarimnak is adok egyet,de nem ma,vagy később.
Egyébként meg nem bánom a sok munkát,eszement jó érzés hogy minden megvan,és a kiskarim eleve olyan cuccokkal indulhat amiről kezdőként még nem is álmodhattam hogy lesz nekem ha nagy leszek.Már 3-as szinten megkapta a spéci kitjét vicces rák akna modullal,enyhén erős vele.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.10. 15:00:15
Oké, hogy scifi, de ez azért szétesne a picsába a valóságban... :P
De a legszebb romulán az biztos ő.Vagy flambard vagy tulwar.

Bár átvátva Siege módba nem olyan szíp,csak pusztítóbb.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.10. 14:23:44