Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 50 éves eventet már tavaly télen pletykálták,akkor az volt a téma hogy kapni fogunk egy ingyen T6 vagy T7 Enterprise-t.

Legyen úgy!

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Aiont én is próbáltam, de nem az én világom.
Jah,hát azzal nem fogok foglalkozni hogy még alt accon is tököljek vele.
Most kaptam valami hülye új MMO-ra meghívót hogy menjek bétázni,ez is valami repkedős baromság mint az aion volt.
Aion-ban is gagyi volt a repkedés,na meg a kinézete is olyan tipikus buzi koreai stílusú volt,ahogy elnézem ez is olyan.
Úgy hogy asszem ezt is kihagyom,aion-t is megbántam hogy rábeszéltek,tök gáz volt.

másik accomra se árt némi account reward
Minek 2?

Plusz az a 2 darab tos karakter legalább egy éves elfoglaltság mire kimaxolom az összes rewardot.
Legalább van időm beépíteni Boston és környékét 😄D
Nem egészen,mert valszeg szeptemberben is lesz valami,50 éves évforduló satubbi.És november környékén újabb season.

Na ja, egy zsákkal! Ezzel csak az a baj, hogy ez a kupac hamar el fog fogyni és újra várni kell egy évet, vagy másfelet...

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Van fejlemény fanfilm ügyben, ma a Renegades stáb bejelentette h kihúznak mindent ST dolgot a filmjükből és úgy folytatják tovább. Kíváncsi vagyok a többi stáb mit fog tenni, mert pl a Continues ami egy tos folytatás, nem hiszem h átalakítva valamire is menne.
Közben találtam egy remek cikket a támáról, érdemes elolvasni annak akit érdekel a téma. link

😄
hát tipre még az 2 hónap legion környékén tuti lesz promo 😄 de mostanság a gnome hunter a menő <#hehe> content a tartalom az meg nem van 😄 vagy nagyon minimális 😄
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.06.25. 11:05:06
Hát ha a WoW-hoz lenne valami egy hét ingyen játék promóció vagy ilyesmi tuti visszamennék kipróbálni.
De mostanában úgysem lesz.Fix megint törpe huntit indítanék.<#vigyor>

HAHA! Nem rossz. 😄
Content az amikor a kontinens konkrétan utazgat.<#eplus2>
Vagy sátorozik?<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.25. 10:16:24

A tos karin kívül lesz 10+ új küldi, új repu, pve queue meg az recruit event. Erre nem mondanám h nem content. Persze kinek mi az. Azt leírhatnátok h mi a content, mert az h nincs azzal nem jutok előbbre, kíváncsi lennék ki mit szeretne. 😄
Nem tudom milyen lesz az új kieg,de gondolom Grindfeszt.
Sw ToR új eventje kb ugyanez lesz,indíts új karit de ha lehet sokat és grindelj mint állat orvérzésig,és talán kapsz jutalmat.
Viszont STO-ban tudok farmolni dilit.

És sok karim van.<#hawaii>

Közben valami interviewban Bryan Fuller az új ST sorozat showrunnerje cáfolta azt a 2 pletykát hogy a sorozat antológia vagy a tos filmek és a tng között játszódna. Így most még nagyobb a homály és bármi lehet. 😄
Az hazugság volt. Csak addig álltak el a pertől míg 2 napja ki nem adták a listát h milyen szabályok alapján lehet csinálni fanfilm. De az alapján nem lehet. Gerincük sajnos nincs hozzá h kimondják h akkor ennyi volt és pápá. Fan film pedig azért jó h bárki elmesélhesse a saját történetét. Jelenleg a fan film az egyetlen ami valamit is tartalmazott az ST eszenciájából. Azokban nem kell bámulnon a les flare spamot és a sugárhajtóműre hajazó űrhajó förmedvényeket sem. Sohaj. 😄
konkrétan a producerre célzol justin linre vagy kire 😄 mindig csak a bug ... 😄 kontent kontentről beszélsz 8 darab küldi egy új ui szin retro szűrő meg úgy durván 12 darab hajó ? (bétát kipróbáltam hát érdekes a megjelenése de az a pár küldi öhm kevés) Ezek neked kontent ebbe a játékba nincs kontent én is csak azért tolom mer wowba sincs kontent 😄 de ez nemsokára változik , fan filmeknek a felét meg ki kéne gyomlálni mer még a tosnél is gagyibb (efektek terén látványilag)
Nem,az Axanar nevű vackot folytathatják.Múltkor volt hír hogy J.J. Abrams meg valami pöcs akir az új ST film stábkában is benne van kijárták hogy lehessen fan filmet gyártani,bááár,nem értem minek.

Most kaptok elég contentet. Egy ideig kitart és utána lehet újra várni. Nwben a zé maxon van és venni sem lehet minden napok kérdése h kapj is valamit. Ez várható itt is, szép új világ. 😄
Most h a cbs és a parakrep betiltotta a fanfilmek gyártását, már csak a kelvin timeline maradt és nem is csoda h már sto is telespammolják azzal. S gyártják majd szépen továbbra is a jövőben játszódó akciófilmjeiket.
Narada kell enterprise nem.<#zavart1>
Már van vagy 360 misim rá,nincs kedvem ec-t farmolni.<#mf2>
Majd valamit kitalálok,vagy kibugolok.<#vigyor>
Egyébként meg STO-ban nem kell fizetni a kiegért mert kifarmolod kibugolod satubbi.<#whatever>
Erre a hülye TOS kiegre szerintem sokan visszajönnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.25. 09:12:06

neked sincs igazad nyugi nem csak a kieg miatt megy fel ennyire a zen hanem a mert kb egy éve nincs normális kontent ez a 3 havonta 2 küldi ez semmi más f2p gamekbe 2-3-4-5* ennyi tartalmat tolnak be pl ott a kieg 7t6 os hajó azt dobálják 120+ nekem a wow kieg meg 2 havi töltés nincs ennyibe vagy pl gw2 be a full 2 játék még ha külön veszed meg se ennyi , szimplán az van hogy az alapól is vicces mennyiségű felhasználó tábor jó részel elhúzott másik játékba 😄 pl ott a no man sky ... , Kotomicuki-nak meg de lehet instant hozzájutni az aktuális lock boxos hajóhoz csak sok ecbe van pl most látom hogy a naradáért vinnyogni fog platac mer az lesz a bonusz hajó 😄 és 750 körül lesz a drága <#nyes> vagy a jj enterprise 😄 , viszont megveszem én is a kieget zenért elvileg nem kéne hogy 14 zennél több legyen
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.06.25. 09:08:01
Ec-hez is nehezebb jutni,a hajók ára a sokszorosa lett craft meg egyéb cuccok ára a töredéke.
Fél év alatt az öreganyád makói nénikéjének a segge duplázódott meg max,zen már rég 300 felett van,talán 250 lehetett tavaly.

Hát, ilyen árfolyam mellett én már csak a szükséges tárhelyekre költök (batyuk, doff-tanya, esetleg hajóférőhely).
Ha a box-ban jó hajók lesznek, akkor is könnyebb a rávalót EC-ben kifarmolni, mint a dili-t: fél év alatt ~megduplázódott a Zen igénye a dili'-ből, aminek napi finomítási limitje is van, ellentétben az EC-vel; legfeljebb nem azonnal jut az egyén az OP hajóihoz...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.25. 08:47:19

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Zen azért megy fel mert Temporal pack a nyakunkon és mindenki szeretne venni.
Na meg jön a következő box amiben nagyon brutál hajók lesznek.
Nem csodálkoznék ha a zen ára maximálisra felmenne.
Szerencse hogy már vagy féléve tudok róla és bevásároltam előre zenből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.25. 06:59:28

Forintban az a vicces hogy bármilyen világeseményre csak egyféleképpen tud reagálni: gyengül.

Hhmm, ez az angol kilépés betett a Zen-nek is, nemcsak a - szokás szerint gyengélkedő - magyar forintnak: 420-ról 425-re kúszott fel, egy nap alatt... <#hehe>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

#20960 😊

téhat statok akit érdekel 😄
akkor figyelmetlenségért sem kéne 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mondjuk ez csak ügyetlenség, ezé nem adnék awardot.

ha már autó:

2013-ban Kínában egy friss jogosítvánnyal rendelkező nő be akart tolatni egy garázs parkolóhelyére, amikor a kocsija mögött álló és neki segítő férjét véletlenül elütve pánikba esett, és a gázra lépve az ajtóból kihajolva a rükvercben lévő autóval férjét halálra gázolva magát is megölte, mivel a nő feje a kocsiajtó és a garázs fala közé szorult.

A Khay Rhnajet sztori 99.9% kamuhír, csak és kizárólag a darwin díjas oldalakon szerepel, nincs egyetlen valós híroldal sem ahol lejött volna. De bár igaz lenne és hetente 1-2 terror igy halálozna el...

De elsimerem, nem annyira darwinos a saját autó által történő elgázolás mint első olvasatra. Mert végülis a darwin díjas attól darwin, hogy valami baromsággal tevőlegesen okozza a saját halálát, itt ugye ilyesmiről nincs szó.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.22. 14:55:55

Meg az övén vélhetően még nem frissítették a "hibás" szoftvert.
mert az automata váltós autók nem gurulnak el parkoló módban 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.22. 13:50:37

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

De miért pont most gondolta meg magát a váltó(elektronika), aminek a kéziféket is be kellett volna húznia és azt úgy is tartania?
Gondolom, azzal az autóval sem akkor parkolt ott először és ha lejtőn áll meg vele, akkor evidensnek tűnik, hogy rögzíti a kocsiját.
Ez akkor sem egy "elfogadott" módja az elhalálozásnak...

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.22. 13:34:11

Ez azért közel sem darwin díjas, nézz meg egy két nyertest, a saját elguruló kocsid elüt viszonylag gyakori, évente elég sok előfordul, azzal nem lehet nyerni, mikor ilyenek is vannak:

Egy kezdő iraki terrorista, Khay Rahnajet nem fizetett elég postadíjat a feladott levélbombára. Ezért a küldemény "Vissza a feladónak" pecséttel visszaérkezett Rahnajet-hez. A botcsinálta terrorista teljesen elfeledkezett közben a bombáról, így felnyitotta a borítékot. Utolsó levele volt.

2006 győztese az a pár lett, akik belemásztak egy héliummal töltött reklámballonba, és kénytelenek voltak saját bőrükön megtapasztalni, hogy az élethez bizony elengedhetetlen az oxigén.

Leicesteri otthonában bukkantak rá egy 33 éves halálra késelt férfira, ám dulakodásra vagy öngyilkosságra utaló nyomokat nem találtak. A vizsgálat azonban megoldotta a rejtélyt: a fickó a nemrégiben vásárolt szakadásálló dzsekijét próbálta tesztelni…
Pedig szimpla baleset volt, semmi több ami sajnos halállal végződött.
...az embert elgázolja a saját kocsija....

Miért lenne Darwin-díjas?
Na az új kiskarim is 52 lett,felhúztam Ec-ből,jó sok píz volt,de kész végre 52,nagyjából küldizésre kész.

Még szerválnom kell fleet Kor-t,repus fegyókat,flottás konzolokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.21. 13:49:19

Az abrams féle Enterprise hidjára szokták mondani h olyan mint egy apple bolt mert olyan fényes fehér és csillogó. 😄D
iphone?

Ahogy nézem közeledik az iPhone bolt epizód is az X3-al. 😄
úgy fest még csak nem is háztartási baleset: "Az autó, amelyik rossz váltóállás miatt halálra gázolta Anton Yelchin színészt, egyike lehetett annak az egymillió Jeepnek, amelyet pont a váltó hibája miatt hívott vissza a cég."

ez inkább a nagyon peches háztartási baleset kategória

Igy leírva elég Darwin díjas halálnak tűnik... már ha szabad viccelni vkinek a halálával ugye.

Szegény srácot a saját kocsija ütötte el.
link