Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csinálgatom a 2.accountomat,amolyan tartalékosnak csináltam.Gondoltam szépen felhuzok egy temp karit.Nem tudtam megálni,1 nap alatt 52-es lett.Dili hétben akarok szedni vele dilit,account bankot meg ec limitet feloldani.
Admiralty tényleg szopás hajók nélkül.
Minden zenes űrkomp a garázsomban rozsdásodik.
Igaz, korrigálnom kell, abban a furcsa helyzetben vagyunk hogy a sokéves veteránok azök többen vannak a magyar communityben mint az újoncok. :)

Ezért nehéz nekünk későn jövőknek felnőni, magasra van rakva a léc. Emlékszem amikor még az első karimat húzam, kaptam olyan jótanácsokat hogy vegyek plasmonic leechet meg Crtdx3+Pen fegyókat... :)

Nekem megvan minden hajó xd
Ejj, ejj, még mindíg nem tanultad meg hogy nem te vagy a mérvadó zenes dolgok tekintetében :D

Nekem van vagy 5 zenes shuttle,1-et vettem,többit kaptam eventen asszem.<#banplz>

Nem vagy egyedül vele, nekem is szép emlékeket gerjesztett amikor megláttam hogy az jön.

Az assimilator tényleg nagyon jó (kár hogy elfelejtettem felrakni :) ), már alig várom hogy legyen megint shuttle event, assimilator+bioneural kombó csodákat művel a shuttlék közt :)

"Ha van Stalker Stealth fightered" - sanszos hogy sokunknak van zenes shuttléja :P

Nem vészes az a küldi,tudom én is most csináltam meg sokadjára temporal karival.
Ha van Stalker Stealth fightered egyenesen laza.Tettem rá Aceton assimilatort,úgy meg tök poén.Leteszed a Acetont és az ellenség megöli saját magát.

Egészen elfelejtettem már, hogy mennyire is gyűlölöm a "the Vault" küldetést...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Azért más a szinkronizáló színészek gárdája, mert a TNG-s szereplőkkel készített filmeket előbb szinkronizálták le, mint a sorozatot.
Szinkronizáló színészek névsora a Nemzedékekből
Lázadás és Nemezis közti időszakban kezdődhetett el a ST sorozatok szinkronizálása. Pl. Worf hangja a Nemezisben és a DS9-ben ugyanaz.
Star Treket úgytudom elősször a TV3 ( Tv3 télen, nyáron- fasza adó volt imádtam..még a rühedék rtl-tv2 duó előtti hőskorszak), majd a Viasat3 rendelte meg az ST sorozatok szinkronját.
//www.youtube.com/embed/5Ekw_MrYcC0

Ja és a Hét mesterlövésze film (és sorozat) ajánló rádióműsor egyik, a top10 sorozat adásában beszélnek a Star Trek TNG-ről:
1 óra 9 perctől:
//www.youtube.com/embed/CGpeAQptxnA

angelus1991ster.blogspot.hu

Na ne szivassatok már.

Most lebuktam.
Plata, megismerlek úgy is ha álnéven kommentelgetsz <#hehe>
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.09. 14:27:39

Nemsokára a belogolás is zenbe fog kerülni.
Hopp, ez most engem is meglepett... vhogy bennem is az volt hogy erre még lehet a jövőben 20% diszkont...

Nem Picard hangja valami repedt fazék durva szar hang.

Igen,a nemzedékekben, azt hiszem,Riker magyar hagja Picardé lett. Fucsa volt.
Nem a sorozat a film,Star Trek 7 Nemzedékek.
Nem hiszed el micsoda ocsmány szar bődületes új szinkronja van.Picardnak olyan brutál Darth Vader hangja van mint állat,szerintem még vader is beszarna ettől a hangtól.<#vigyor5>
Data valami homár lett,Geordi meg valami idétlen fasz.Worf hangja na az megint valami emós homár hang.

Régen tetszett az új nemzedék,de a mostani szememmel,elég tré sajnos. Főleg az első néhány évad. Tasha Yart, sose szerettem, se a doktornőt. A többi jó karakter.
Az elején a Tos szériával kezdtem,után a jött a next generation,majd voyager. Ds9, enterprise kimaradt. Majd rászántam magam, az enterprisera- hát eszméletlen jó sorozat. Utána ds9-az is tetszett. De a legjobb szerintem az enterprise utána ds9-voyager-tos-next generation a sorrend.
Úristen a tévében most megy Star Trek Nemzedékek film,iszonyú,új szinkront adtak neki,jézus de szánalmas.

Csak 21-edikéig indíthatsz.

Igazad van. Oda van írva,hogy ha egyenként venném meg akkor annyi lenne. De gondolom, ha a legacy of....16ezer10 hajóval, a delta meg 12 9 hajóval, akkor ez olyan 15 körül lehet.
Ha jól emlékszem a normál ára olyan 15k lenne. Amire te gondolsz az az lehet h mennyi lenne a pack tartalma ha egyesével vásárolnád össze.
Tényleg? Akkor meg kell vennem.

Jól látom,hogy ez 306 dolláros csomag? 58%-os discounttal? <#ijedt>
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.08.09. 09:03:18
Az a 13 ezres ár most is leárazott.
Igazából az új temporal aoy packot venném,ami 13000 zen. Várható mostanában leérazás?
Aoy karakzetr, 24.-ig lehet létrehozni ugye? De nem kell addig letolni a küldiket?
Indítanék egy tac karit. Rájöttem,hogy nem jó nekem a science (sajnos). Ha stf-en összerak scivel egy béna csapattal,akkor szenvedés az egész,és a borg engem szekál (hiába 400 epg,és 200 control, pep torpedo, gw,destab beam stb). Tac-al meg lelehet tolni egyedül simán,ha béna is a csapat. (tudod, faw spam :) )
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.08.09. 08:57:10
Van hogy igen,de ha bekerül a játékba egy új Pack akkor mindig akciós 2-3 napig.

Plata, amikor 20%-os akció van hajókra,ruhákra (ami legutóbb is volt,ship sale), akkor a bundlekra is van? pl legacy of romulus, delta pack, vagy az új temporal pack? Érdemes várni a leárazásra, vagy nem is szokott lenni bundlera?
Igen.
Mind a 3 frakció használhatja,romulán klingon fed.

Úgy érted azért 3 hajó az 1 hajó, mert cross faction?

Az a hajó flottás erősségű eleve és nem 1 hajónak felel meg hanem 3-nak.
A 3 temporal hajó nem 1 hajó hanem 3-3,név szerint Ouroboros és Chronos na meg Eternal nem egy hajó,T6 fleet erősségüek,jó féle temporal szettjük van.Három hajót veszel 9-et kapsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.08. 23:32:17

Passz,én csak linkeltem,de nem csináltam.

Most akadt meg a szemem, hogy a kisebbik time pakk hajóin 11 konzolhely van, ergo - jelen felállás szerint - nem lesz flottás verziójuk, mivel a T6-os fleet-esek kiváltsága a 11 konzolhely (ez a max. db-szám, amit hajó kaphat - a jelenlegi felállás szerint).
Ez egyrészt jó, mert nem kell 15-16 milla EC-ért uprage-lni őket - kezdőknek ideális pakk - , másrészt rossz, mivel így nem lehet 15-16 milla EC-ért megduplázni őket (/darab) az admiralty-hoz.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.08. 23:24:02

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Miért az a bottal sem piszkálnám hajó van a logo-n?
Nem linkelek nektek tovább,itt egy Link.

ÓÓó hogy a sárvári rúzsa magdi nénikéje rúgna téged tökön amért a jól kitalált poénomat nem vtted be.<#vigyor>

hát szerintem is kocsmábol jössz honnan az isten kénköves Dávid arkangyalábol varázsoltad elő a kisújadból eszt a fura dolgot... még nincs róla izé őő hivatalos szóbeszéd ez is olyan mint a szerkesztett borg kockád borg gömb petekkel :D elsőre bevettem de így XD
Nem STO veteránnak magyarul,Tier 7 hajót további 5 szintre lehet fejleszteni,a szintenként kap stat bónuszt és vagy trait helyet,de konzol helyet nem.Minden szintet unlockolni kell tokennel,és egyéb dolgokkal,az ötödik szinthez az adott karinak és vagy az adott hajóval(még nem tudom pontosan) 300 adv vagy elite stf-et kell teljesíteni.Az új szinteket Legacy-nak vagy ki a bánatnak nevezik,Fc-ből vagy zenből veheted meg a tokent.Csak T7 zenes lobis hajót lehet.Minden Legacy szinten 1 elkölthető pontot kapunk,amit arra teszünk ami nekünk tetszik.Kb olyan lesz mint a Kariknak a spec pont,de nem lehet fullozni,csak szintenként 1 pontot költeni.A kiosztott pontok véglegesek.És zenes hajóknál acc wide,ha másik karival ugyanazt a hajót használod választhatsz hogy a másik kari-nál unlockolt Legacy-t használod vagy újat kezdesz.De az újrakezdésnél már ingyenes,csak a követelményeket kell elérni,tokent nem.

angelus1991ster.blogspot.hu

Gondolom megint a kocsmából fórumozik és túlvan már pár felesen :)

a nem sto veterán nyelvezeti változatot is kérhetem ?
Tier7 +5 Legacy szint,ha megfelelsz a követelményeknek.És ha van elég zened a legacy-hoz.<#hehe>
Vagy 1-2 milla dilid és FC-d.De én asszem zenből fogom kiváltani,a 300 adv vagy elite stf achi úgyis megvan.<#nyes>

tier 7 hajó ? komolyan ?
Jobban tennéd ha sürgősen eladnád.
A T7 galaxy igazán szép lesz,alig váárom.<#wilting><#szeret>

Ha kell van egy eladó bulwarkom, 2.5 milliárd ec-ért viheted.
Úgy néz ki az új star trek sorozat a TOS előtt játszódik,kiadták a hajó tipusszáma NCC-1031.

Hát egész nap bele lehetne menni egy f2p gazdasági hátterébe meg h mit akar a menedzser, de a végén az semmi más nem lenne mint h nő a forum logfileja. A mezei playert egy másodpercre sem érdekli h egy dev mennyit kereset a játékával vagy h miért olyan a f2p amilyen. Ő csak játszani akar és amig ezt megteheti boldog. Minden más már csak nagy szavak dobálása az éterbe. Inkább lopjuk el Plata dilijét.
Ne legyünk má' ennyire naivak - és ne sértegessük az iparosokat: azok többsége ennél sokkal jobbat produkál(t)!
A f2p, uú, mint a nagyon modern kori tömegtermelés a számok misztikájára épül!
A szépreményű manager meghatározza, vagy előírják neki, ha még az orrába sem tud, segítség nélkül, tisztességesen beletúrni - haj, be sokan is vannak ezek... - , hogy mennyi bevételt is várnak az adott terméktől és abban milyen mozgástere is van ehhez. Majd monitorozzák a bevételt és az ősi húzd-ereszd módszerrel megpróbálják számukra a legtöbbet kisajtolni a dologból - semmiféle szimbiózist és egyéb maszlagot nem kell belelátni: az csupán a porhintés, hogy ne fájjon neked annyira, hogy még nagyobbat húztak a képzeletbeli nadrágszíjadon és uazért, vagy még kevesebbért, még többet akarnak rólad legombolni!
Ha nagyon bíznak a termékükben, vagy jóval többet költöttek a marketingre, mint épeszű egyén tenné azt és ennek érződik is a hatása, akkor előfizetéses rendszerben tálalják a terméküket, de ekkor vagy nagyon hypoltnak, és/vagy nagyon jól összedobottnak kell lennie a dolognak, hogy a single játékokért kifizetett összeg többszörösét hántsák le a (lehet, hogy jóval kisebb) játékosbázisról - vagy annak nagyon értelem nélkülinek/befolyásolhatónak kell lennie.
A másik módszer a profitmaximalizálásra, hogy több részletben, apránként, de minden egyes morzsáért pénzt tarhálva adják elő a műsorszámot (pl. DLC-k).
Természetesen, a nagy stratégák ezen módszereket vegyíthetik is...
Ja, és azt tegyük hozzá, hogy mára a fizetett teszterek helyét átvették a fizető teszterek, akik akár hónapokkal a bug-tenger publikussá tétele előtt hajlandóak komoly összegeket áldozni azért, hogy a munkájuk gyümölcseként talán jobb legyen a végtermék - és ezen/ezzel az általuk nem ismert személyek még jobban meggazdagodhassanak.

Emlékszem, hogy volt olyan időszak, amikor 2 hónapon belül több jó játék jelent meg, mint most egy év alatt is akár és bizony nem egyszer előferdült, hogy egy-egy címmel csak jóval a megjelenése után tudtam csak játszani, mert akkor egyszerűen nem fért bele az idő-költségvetésembe. Micsoda, szép idők is voltak azok!
Ja, tényleg: indie..., a többségét pár alak, néhány nap alatt összehányja és "fillérekért" bedobálják a bundle-kba, majd "semmi" munkával, jól meggazdagodnak, még több egyént eltántorítva ezzel a PC-s játékoktól - meg a jó k... anyját a sunyinak, meg a picipuhának, hogy újra "feltalálták" a "pc-t" és ezzel darabokra szakították az addig, úgy-ahogy egységes piacot (és ezzel még drágább is lett minden)!

Egy C64-el kezdtem a számítástechnikai életemet.
A f2p szerkezete arra épül h vannak a fizetős userek és mellettük a sok idővel fizető, csúnya szóval élve a farmerek. Eme két létforma pedig mint valami szimbiózisban élnek szépen egymás mellett. A játékok minőségét illetően nem igazán látom a különbséget, igaz egy mmo-t nem hasonlítanék egy single player programhoz. Tök más a célja a kettőnek. De tény h mióta ilyen ipari mennyiségben replikálják a játékokat van némi minőség zuhanás, vagy is inkább úgy fogalamznék h csak szimpla iparos munkák készülnek. Itt lehetne példázni a EA sorozatokat, élén mondjuk egy COD ami egy quake 3 javított engine-el próbál évente tarolni. Sikerül is neki. A tömeg gyártás működik. Az indie gémek pedig mivel nem a tömegtermelés termékei ezért tudnak ténylegesen valami jót is letenni az asztalra. De lehet megint félrebeszélek. :D
Nékem nem elégséges a tárhely - napjában többször, oda-vissza futkozni, brrrr..., nincs annyi időm erre a játékra.

Hhmm, itt (ma (is)) csak muzsikusok vannak! <#hehe>
Sz'al, ha nem volna nyereséges (a single játékoknál is sokkal többet hozó) a (névleg) f2p játékszerkezet, akkor nem is erőltetnék rá az emberekre, ily túlzott mértékben...
Bizonyára lehúzta volna a rolót ez a cég is, ha nem tudnának a részvényesei megélni belőle!
A minőséghez... Nem t'om, hogy volt-e szerencséd még a "régi" időkben számítógépes játékokat játszani, de azokhoz képest ez és a mai rokonai rémesen szarul vannak összetákolva. Nem azt mondom, hogy a "régiek" tökéletesek voltak, de nem volt bennük több hiba, mint amennyivel ebben - vagy a hozzá hasonlóakban - az első negyedórában találkozom.
Tehát, ha a régi jóért kértek x összeget, akkor az újabb ramatyokért sem fogok 20x összeget kidobni - sajnálom, ha már az indye kategória is a konkurenciájának számít..., tán, vmivel ki kéne tűnnie a tömegből, már, ha a bevételi oldalon erre szükség volna.
Az ingyen játékos is hasznot hajt: pl. a wot-ban mennyit kéne várnia a fizetőképeseknek arra - és várnának-e annyit - , hogy csatába kerüljenek, ha az ingyenélők nem volnának, hhmm?!
A mostani játékokat, ha kell, ha nem, mint közösségi tevékenység jellemzik és ahhoz bizony egyedek kellenek. A fönti gondolatmenettel ezt ötvözve pedig azt kapod, hogy bizony manapság vannak, akik annyit fizetnek egy-egy ...-rt, hogy jó pár egyént ingyen is beengednek, uarra a játszótérre, csak, hogy az az egy ott "boldog" lehessen.
Remélem, nem gázoltam túl mélyen, senki lelki világába sem ezzel!