Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Admiralty tényleg szopás hajók nélkül.
Ezért nehéz nekünk későn jövőknek felnőni, magasra van rakva a léc. Emlékszem amikor még az első karimat húzam, kaptam olyan jótanácsokat hogy vegyek plasmonic leechet meg Crtdx3+Pen fegyókat... :)
Az assimilator tényleg nagyon jó (kár hogy elfelejtettem felrakni :) ), már alig várom hogy legyen megint shuttle event, assimilator+bioneural kombó csodákat művel a shuttlék közt :)
"Ha van Stalker Stealth fightered" - sanszos hogy sokunknak van zenes shuttléja :P
Ha van Stalker Stealth fightered egyenesen laza.Tettem rá Aceton assimilatort,úgy meg tök poén.Leteszed a Acetont és az ellenség megöli saját magát.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szinkronizáló színészek névsora a Nemzedékekből
Lázadás és Nemezis közti időszakban kezdődhetett el a ST sorozatok szinkronizálása. Pl. Worf hangja a Nemezisben és a DS9-ben ugyanaz.
Star Treket úgytudom elősször a TV3 ( Tv3 télen, nyáron- fasza adó volt imádtam..még a rühedék rtl-tv2 duó előtti hőskorszak), majd a Viasat3 rendelte meg az ST sorozatok szinkronját.
Ja és a Hét mesterlövésze film (és sorozat) ajánló rádióműsor egyik, a top10 sorozat adásában beszélnek a Star Trek TNG-ről:
1 óra 9 perctől:
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.09. 14:27:39
Nem hiszed el micsoda ocsmány szar bődületes új szinkronja van.Picardnak olyan brutál Darth Vader hangja van mint állat,szerintem még vader is beszarna ettől a hangtól.<#vigyor5>#vigyor5>
Data valami homár lett,Geordi meg valami idétlen fasz.Worf hangja na az megint valami emós homár hang.
Az elején a Tos szériával kezdtem,után a jött a next generation,majd voyager. Ds9, enterprise kimaradt. Majd rászántam magam, az enterprisera- hát eszméletlen jó sorozat. Utána ds9-az is tetszett. De a legjobb szerintem az enterprise utána ds9-voyager-tos-next generation a sorrend.
Jól látom,hogy ez 306 dolláros csomag? 58%-os discounttal? <#ijedt>#ijedt>
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.08.09. 09:03:18
Aoy karakzetr, 24.-ig lehet létrehozni ugye? De nem kell addig letolni a küldiket?
Indítanék egy tac karit. Rájöttem,hogy nem jó nekem a science (sajnos). Ha stf-en összerak scivel egy béna csapattal,akkor szenvedés az egész,és a borg engem szekál (hiába 400 epg,és 200 control, pep torpedo, gw,destab beam stb). Tac-al meg lelehet tolni egyedül simán,ha béna is a csapat. (tudod, faw spam :) )
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.08.09. 08:57:10
Mind a 3 frakció használhatja,romulán klingon fed.
A 3 temporal hajó nem 1 hajó hanem 3-3,név szerint Ouroboros és Chronos na meg Eternal nem egy hajó,T6 fleet erősségüek,jó féle temporal szettjük van.Három hajót veszel 9-et kapsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.08. 23:32:17
Ez egyrészt jó, mert nem kell 15-16 milla EC-ért uprage-lni őket - kezdőknek ideális pakk - , másrészt rossz, mivel így nem lehet 15-16 milla EC-ért megduplázni őket (/darab) az admiralty-hoz.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.08. 23:24:02
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

angelus1991ster.blogspot.hu
Vagy 1-2 milla dilid és FC-d.De én asszem zenből fogom kiváltani,a 300 adv vagy elite stf achi úgyis megvan.<#nyes>#nyes>
A T7 galaxy igazán szép lesz,alig váárom.<#wilting>#wilting><#szeret>#szeret>
A f2p, uú, mint a nagyon modern kori tömegtermelés a számok misztikájára épül!
A szépreményű manager meghatározza, vagy előírják neki, ha még az orrába sem tud, segítség nélkül, tisztességesen beletúrni - haj, be sokan is vannak ezek... - , hogy mennyi bevételt is várnak az adott terméktől és abban milyen mozgástere is van ehhez. Majd monitorozzák a bevételt és az ősi húzd-ereszd módszerrel megpróbálják számukra a legtöbbet kisajtolni a dologból - semmiféle szimbiózist és egyéb maszlagot nem kell belelátni: az csupán a porhintés, hogy ne fájjon neked annyira, hogy még nagyobbat húztak a képzeletbeli nadrágszíjadon és uazért, vagy még kevesebbért, még többet akarnak rólad legombolni!
Ha nagyon bíznak a termékükben, vagy jóval többet költöttek a marketingre, mint épeszű egyén tenné azt és ennek érződik is a hatása, akkor előfizetéses rendszerben tálalják a terméküket, de ekkor vagy nagyon hypoltnak, és/vagy nagyon jól összedobottnak kell lennie a dolognak, hogy a single játékokért kifizetett összeg többszörösét hántsák le a (lehet, hogy jóval kisebb) játékosbázisról - vagy annak nagyon értelem nélkülinek/befolyásolhatónak kell lennie.
A másik módszer a profitmaximalizálásra, hogy több részletben, apránként, de minden egyes morzsáért pénzt tarhálva adják elő a műsorszámot (pl. DLC-k).
Természetesen, a nagy stratégák ezen módszereket vegyíthetik is...
Ja, és azt tegyük hozzá, hogy mára a fizetett teszterek helyét átvették a fizető teszterek, akik akár hónapokkal a bug-tenger publikussá tétele előtt hajlandóak komoly összegeket áldozni azért, hogy a munkájuk gyümölcseként talán jobb legyen a végtermék - és ezen/ezzel az általuk nem ismert személyek még jobban meggazdagodhassanak.
Emlékszem, hogy volt olyan időszak, amikor 2 hónapon belül több jó játék jelent meg, mint most egy év alatt is akár és bizony nem egyszer előferdült, hogy egy-egy címmel csak jóval a megjelenése után tudtam csak játszani, mert akkor egyszerűen nem fért bele az idő-költségvetésembe. Micsoda, szép idők is voltak azok!
Ja, tényleg: indie..., a többségét pár alak, néhány nap alatt összehányja és "fillérekért" bedobálják a bundle-kba, majd "semmi" munkával, jól meggazdagodnak, még több egyént eltántorítva ezzel a PC-s játékoktól - meg a jó k... anyját a sunyinak, meg a picipuhának, hogy újra "feltalálták" a "pc-t" és ezzel darabokra szakították az addig, úgy-ahogy egységes piacot (és ezzel még drágább is lett minden)!
A f2p szerkezete arra épül h vannak a fizetős userek és mellettük a sok idővel fizető, csúnya szóval élve a farmerek. Eme két létforma pedig mint valami szimbiózisban élnek szépen egymás mellett. A játékok minőségét illetően nem igazán látom a különbséget, igaz egy mmo-t nem hasonlítanék egy single player programhoz. Tök más a célja a kettőnek. De tény h mióta ilyen ipari mennyiségben replikálják a játékokat van némi minőség zuhanás, vagy is inkább úgy fogalamznék h csak szimpla iparos munkák készülnek. Itt lehetne példázni a EA sorozatokat, élén mondjuk egy COD ami egy quake 3 javított engine-el próbál évente tarolni. Sikerül is neki. A tömeg gyártás működik. Az indie gémek pedig mivel nem a tömegtermelés termékei ezért tudnak ténylegesen valami jót is letenni az asztalra. De lehet megint félrebeszélek. :D
Hhmm, itt (ma (is)) csak muzsikusok vannak! <#hehe>#hehe>
Sz'al, ha nem volna nyereséges (a single játékoknál is sokkal többet hozó) a (névleg) f2p játékszerkezet, akkor nem is erőltetnék rá az emberekre, ily túlzott mértékben...
Bizonyára lehúzta volna a rolót ez a cég is, ha nem tudnának a részvényesei megélni belőle!
A minőséghez... Nem t'om, hogy volt-e szerencséd még a "régi" időkben számítógépes játékokat játszani, de azokhoz képest ez és a mai rokonai rémesen szarul vannak összetákolva. Nem azt mondom, hogy a "régiek" tökéletesek voltak, de nem volt bennük több hiba, mint amennyivel ebben - vagy a hozzá hasonlóakban - az első negyedórában találkozom.
Tehát, ha a régi jóért kértek x összeget, akkor az újabb ramatyokért sem fogok 20x összeget kidobni - sajnálom, ha már az indye kategória is a konkurenciájának számít..., tán, vmivel ki kéne tűnnie a tömegből, már, ha a bevételi oldalon erre szükség volna.
Az ingyen játékos is hasznot hajt: pl. a wot-ban mennyit kéne várnia a fizetőképeseknek arra - és várnának-e annyit - , hogy csatába kerüljenek, ha az ingyenélők nem volnának, hhmm?!
A mostani játékokat, ha kell, ha nem, mint közösségi tevékenység jellemzik és ahhoz bizony egyedek kellenek. A fönti gondolatmenettel ezt ötvözve pedig azt kapod, hogy bizony manapság vannak, akik annyit fizetnek egy-egy ...-rt, hogy jó pár egyént ingyen is beengednek, uarra a játszótérre, csak, hogy az az egy ott "boldog" lehessen.
Remélem, nem gázoltam túl mélyen, senki lelki világába sem ezzel!