Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is rég lejött,csak hogy egy be nem tervezett családi program betett az esti STO-nak.

Lepeccselt nekem.
General:

Resolved a crash that would occasionally happen when looking at bridge officer powers list and trait menus.
Resolved a number of animation related issues:
Ship separation
Some pet movements
Using Rock and Roll now animates when flying the Aquarius Small Craft.
Unique enemy ships from the episode “Temporal Ambassador” will no longer spawn in random enemy groups.
23rd Century Captains can now replay “Spin the Wheel”.
Resolved an issue which caused the memorial flag to flicker.
Added Barry Jenner to the memorial list.
Resolved an issue where the FX trails were not playing while using a floater.
Resolved an issue where sometimes, lips would not be synced when NPCs were talking.
Resolved an issue where sometimes powers that were not supposed to auto-slot in trays were being auto-slotted.
The Bank and Mail interact on Kobali Prime is no longer restricted to one player at a time.
The Exchange window can now be closed by pressing ESC.
Resolved an issue where some Torpedoes would not play sound when using Torpedo Spread.
Adjusted the Bridge Officer Skill UI so the list is not cut off at the bottom.

Systems:

Resolved an issue which could cause a noticeable drop in FPS when using multiple AOE powers at the same time.
The Iconian Resistance Resilient Shield Array no longer Hot Restarts when Shield Power level is drained to below 5 Shield Power, such as from flying in reverse for excessive periods of time.
Resolved an issue where chaining weapon attacks would apply Motivation and Reactive Healing Accelerator's self-heals to enemy targets.
Resolved an issue where when using temporary ships, such as in Temporal Ambassador, the level of the ship would not scale correctly.
Resolved an issue that was allowing the Agony Modulator Ground Trait to apply sometimes even while the Trait was not slotted.

A mai frissítés 828 Mb.

Na ma hamarabb hazaérek,gondoltam felmegyek,erre csütörtök.<#vigyor>

Én bizonyítom Plata állítását, nálunk tényleg nem kell fizetni a flottának, hogy vehess flotta hajót. Valóban jöttek át hozzánk vásárolni..
Szerintem nem lesz rossz ez az eventes kari,csak lehet igazítani kéne rajta,túlságosan lököttre csináltam,végül is csak eventes karinak akartam,csak azért hogy dilit farmoljon,de túl jó lett.Még így dinnyére véve is.És vacak felszereléssel.
CLR—Crystalline<1:59>— Dmg(DPS) —Shrot 10 197 769(85 696) Myva Jayja 1 645 230(16 130) Elaine 1 203 138(10 110) Nanami 794 634(7 032) Malik 637 257(5 447) April Neya 522 427(5 442) Luzifaners 368 622(3 382) Archaniol 193 126(2 720) Victorius 155 351(1 305) Von 43 237(721)

Egy veszett pocsék ISA-n voltam ahol nem nagyon tudták mit kell lőni.
CLR—Infected Space<4:58>— Dmg(DPS) —Shrot 15 078 607(51 463) Hobbes 10 786 784(36 442) Gabriel 4 986 086(74 419) Samuel Cro 3 225 217(10 859) Fordo31 322T 2 360 489(7 975)
Ráadásul az egyik afk volt majdnem a végéig.

Akkor miért jönnek még mindig hogy nem lehetne-e vásárolni?
És ezt nem én találtam ki,hanem azok mondták akik jöttek vásárolni.
Majd halálra röhögtem magam amikor kérdezték hogy mennyit kell fizetni a vásárlásért.<#vigyor>
Mikor rákérdeztem elmondták hogy náluk nem lehet csak úgy venni flottás cuccot,aki venni szeretne az fizet és akkor talán kap engedélyt.
És az is fura volt nekik hogy nálunk alapból jár a kezdő ranghoz vásárlási engedély.
És ne mond nekem hogy régen volt,mert megint kellett csinálnom helyet a flottában,ki kellett rúgnom pár régebb óta be nem lépett játékost,hogy legyen hova invelni vásárlót.

Az már régen lehetett. Mióta van armada azóta van fullos "flottájuk is" ahova bármikor jöhetnek nem teszünk semmilyen megjegyzést rájuk, és szívesen segítünk nekik vagy bárkinek. A véleményeddel csak annyi gond van, hogy úgy személyeskedsz mások háta mögött, hogy nem is tudod mi van. Semelyik magyar flotta nem ilyen "ellenséges", mint te. De hát a te dolgot. <#awink>
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.08.17. 17:54:18

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Most jutott eszembe egy jó ötlet.
Ugye kezdtem egy roma sci karit feedback pulse miatt.Tetszett is meg minden de nem volt jó roma sci hajó.De hisz már van,ott van az a durva eternal class az roma ksrinak is kivehető.
Teszek rá temporal boffot,és adok neki az új temporal feedback skillt.
Zsíros szerint nagyon nagy sebzése van.
Csak nem tom temporal vagy dyson szettet vegyek neki.Bár dyson ad több partgent asszem.Na csak érjek haza.

Balfasz direktívából is hozzánk jártak a tagok hajót vásárolni,mert náluk se bázis,se token,se hozzáférés nem volt.
Ott csak úgy lehet hajót venni ha engedélyt kérsz egy vezetőtől,na meg lefizeted.<#vigyor>
Így aztán hozzánk jöttek sokan vásárolni.Elsem akarták hinni hogy rang sem kell meg fizetés a vásárláshoz,náluk ugyanis a hajóvásárláshoz csak vezetőnek van joga,aki akar venni hajót az neki nyal be, és fizet.

A flottánk lassan 2 éve fullos,az új épületek is mindig azonnal felépültek.
Sőt asszem több ezer tokenünk vagy mi a szarunk van amiből lehet vásárolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.17. 14:06:37

Én nemzetközibe vagyok.Már maxos a flottátok platac?Tudtommal Zsíroséké volt az első...
Én nem szeretem a csak 1 flottában lehet kataktered szabályt,többek közt ezért sem váltottam magyar flottára,nomeg mert itt góré vagyok xd.
Hát eddig fent voltam,jókat STF-eztünk,elite és adv stf-ekre mentünk.

De újra vagyok.

Sajna hamarabb kellett lelépnem,de írd meg privátban mi a karid neve,reggel úgyis fent leszek félszemmel,majd beinvellek.

Szerintem olyan 9-ig leszek kb,fel kéne már mennem Los Santosba is is hogy megnézzem hogy megy a csempész cégem.<#hehe>

SDana
Rendben, köszönöm. Én csak később leszek, ha ma elkerüljük egymást, majd kereslek.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

De lehet inkább fél hét után,most indulok,haza,még otthon fürdés kaja satubbi.

De én fent leszek kb hat felé.

SDana
Köszi, akkor most senki nem tud estefelé invitálni hgf-be?

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

HGF FLOTTA él és megvan,HGF bázisa épült meg leghamarabb és jelenleg is kifogástalanul üzemel.
De több HGF van,van az eredeti és pár gagyi klón.Jelenleg épp nyár végi döglés van.HGF jelenlegi vezetője Raul aki kicsit afk,másik vezetője Platac nevezetű vidióta.
Van még a balfasz of steel flotta.de ha jót akarsz kerülöd őket mint a leprásokat.
Aztán van a balfasz direktíva,dettó.
Van még UHF és Magyar Flotta.Ők rendes alakok.

SDana
Hello! Létezik jól fejlett magyar flotta, amihez lehet csatlakozni? Néhány éve a hgf volt. Kit kell keresni a játékban? Nem a nagy csapatolás a cél, csak szeretnék hozzáférni flottás felszereléshez.

Ha elmész többi kariddal is ESd-en vagy Qo'Nos-on a mócsinghoz és kivesze jutalmat. Kapsz 20k dilit meg 750k ec-t plusz neki is UR lesz minden.
Jah és 1000 repu markot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.16. 09:43:24

T5 lett az utolsó repum is temporal karival,minden repu minden cucca UR lesz.

Viszont a régi kedvenc helyek hangulata és a zenéje még mindig iszonyat hangulatos,csak kár hogy a régi cimbik eltűntek,mennyit ökörködtünk régen.Azért más úgy játszani ha van az embernek egy rakás haverja akikkel el baromkodnak.Eszement sok marhaságot csináltunk régen,irtó sokat játszottunk együtt,kb vanillától LK-ig,ott kezdett hanyatlani a játék Cata-val szinte mindenki befejezte.

Igaz mikor bele kezdtem STO-ba már volt mögöttem soksezer órányi WoW meg EVE tapasztalat.
Hihetetlen hogy most hogy újra kezdtem WoW-ozni mennyire más lett a játék,annyira le lett egyszerűsítve meg minden hogy az már átok fura.Szinte teljesen más játék lett.Állati fura hogy ha megszerzek valamit akkor egyből minden kari megkapja.De asszem raidelni már nem fogok.Eleve olyan szerveren kezdtem ahol nem nagyon van magyar.
Viszont brutális hogy annyi év után is emlékszem még minden hülyeségre,bár Cataclysm miatt sok minden megváltozott maga a terület is sokszor,de még a régi időkből maradt küldik és helyszinekre tökéletesen emlékszem,annyi év után.A kedvenc peca helyem szerencsére mit sem változott,csak szebb lett grafikailag.
Viszont az nagyon szar hogy gyakorlatilag minden kasztot kiheréltek,a nagy egyszerűsítés miatt,de nem tudom kinek volt nehéz a régi rendszer,túl van butítva minden.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.16. 09:03:48

Hát amikor az első karimat húztam azt se tudtam merre kell menni.<#vigyor>

Igen, de te akkor már képbe voltál a játékkal kapcsolatban, míg én meg nem... 😊
Nekem is könnyebben ment a 9. karakter 60. szintre húzása, mint az elsőké!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ha nem nyomod fel elitre a küldiket nem lehet gond még zöld cuccokkal sem,ezeket a küldiket harmincas szinten le lehet tolni könnyedén,ha gondolod megmutatom hogy doffos karimmal zöld cuccokban leverem neked.Régen poénból egyáltalán nem top felszereléssel csak ami akadt azzal toltuk eliten a Night of the comet küldit,hogy miért azt inkább nem részletezném.<#vigyor>

😊

Először tényleg a "közepes" nehézségi szint volt a legfőbb akadály, de utána, még alapon sem ment, mert nem volt kellően kidolgozott a karakterem: trait-ek sehol, meg - szokás szerint - későn jöttem rá, hogy a megfelelő fickótól az állomáson, aprópénzért tudnék skill-eket venni a boff-jaimnak, amivel akár még hatékony is lehetnék és a hajó felszerelése is gyalázatosan szedett-vedett volt (max. rare/kék Mk XII), szettek és extra (ex'-es, Zen-es) konzolok nélkül - és akkor még mezei, T5-ös hajóval, túl az 50. szinten!
Így a torpedóesők mindig szétkaptak - míg most már nem éltek addig, hogy olyat indíthassanak.
Sz'al, fejlődök, még ha lassan is! 😊

Annyit tennék hozzá, hogy kb. az 50-55. szintig, a szinten tartott felszereléssel könnyebb pve-zni, mint a 60.-hoz közelítve, vagy már azt elérve: addigra eltűnik minden debuff az ellenségekről és ott már teljes erejükkel tudnak szembeszállni veled, ami nagyon nem mindegy a játékban még kellően el nem mélyült egyénnek.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.16. 05:52:48

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Mobilról nem lehet smileyt írni.

Ami bulis az bulis. 😛

Uramisten, te ilyen szofisztikált módon harcolsz a küldetésekben?

Nekem se sok.Épp csak tudtam admiraltizny.

Nincs sok időm játszani,már csak 1 admiralty kell az is 8-as.Temporalnak még kell egy hét talán.
Egész jól haladok temporal karival holnap kész a repouja fullra,és kb másfél hét és admiralty is full.

Igaz közben beszorultam a kardassziába.<#banplz>

Jah meg azt se felejtsük el hogy a romulánok a küldikben atom hülyék,ha jön egy csapat roma és elkezd lőni hy torpedó esőt bekapcsolod a reverse shield polarityt és valamiért visszapattognak a torpedók.<#buck>
Közéjük dobsz egy gw-t egy roma meghal a többi is berobban.<#hawaii>

Van egy sanda gyanúm hogy Koto felvette elitre a nehézséget,és nem vette észre.
A Frozen az egyik legviccesebb küldi,évek óta halálba szopatom ott a romulánokat,és jó párszor már raktam is róla képet a fórumba,mikor kezdtem a thalarongyot akkor is raktam be képet,vagy 2 éve,hogy hogyan szopatom szarrá 30-as karival a romulánokat KDF-es roma karival.Mert valljuk be ott lehet bőven ökörködni,azért is szeretem a roma küldiket,Ott már kb 30-as a karid és megnyílnak a jó konzolok,és végig lehet baromkodni.Frozen küldiben jön ugye videó után roma D'deridex,na igen én ott mindig hülyére szopatom,lerakok 2 aceton assimilatort a spawn helyre.Erősebb karival jobb esetben már a videóban kinyírja magát.<#mf2><#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.15. 12:31:09

Vsztem a küldik nem jelentenek nagy kihívást,max esetleg ha eliten tolja az egyén.
Ne izélj már az a küldi semmi kihívást nem nyújt.Álcázva lövöldözés nélkül lemegy.

Előkerült ismét a "Frozen", amiben anno annyiszor felsültem...
Most, az időügynököm csont nélkül ledarálta, szinte semmiféle kihívást sem jelentve neki (GW + TR, Overload + FAW - full mk XIV-es cuccokkal és mindössze (az elemi dolgokon túl, mint extra) egy Timeline és egy plasmonic leech konzollal a sci event-es hajóval).
Kellemes érzés volt látni, hogy tudtam fejlődni a játékban azóta!

Na egész jó kristályt mentem.
CLR—Crystalline<1:19>— Dmg(DPS) —Shrot 7 025 637(96 242) Hassel 3 182 091(48 214) Besiar 1 408 493(22 357) Zao 1 219 827(16 264) Socrates 987 741(21 950) Beelan 450 432(6 528) Susi 373 724(7 051) El-RomanoX 347 144(5 786) Kowalczyk 184 711(3 622) Tommy 61 744(1 436)

Nincs azon hetes cd.Az én karim nincs 4 hetes és már van neki 4 borg doffja.

Ez nagyon ritkán (kb. heti 1x) előfordul a bétában is, mindhárom frakciónak, de nekem egy idő után már nem akar új doff-okat adni, igaz én megtartottam azokat, amiket addig adott, mert nem olyan rosszak, még a színükhöz képest sem.

Ha nem ismernétek,ingyen borg doffok a bajor környékén.

Nagyon hasonló cipőben járok én is!
DpS-mérőt nem telepítettem, de a borg RA-csoportokat már gyakrabban lezúzom elsőre, mint nem (a top karijaimnál ritka, ha nem megy elsőre, de a vezérhajót, egyedül, még nem tudom lenyomni), a tholian-ok még nem akarnak elsőre összejönni (nagy nehezen összehozom a combo-t és persze, hogy akkor ütik ki a fegyvereimet...), pláne, ha elkezd tömörülni a falka - és ez hatványozottan igaz a csak "sebzésnövelő" konzollal teletömött hajóimra: megfeleződött a életben maradási idejük, ami az össz-DpS-t nézve nem biztos, hogy megéri (annyival nem biztos, hogy többet sebzek, mint amennyivel előbb halok). De nem panaszkodom: érdekesebb és néha nehezebb lett ettől a játék! 😊
Lassan alapfelszerelés lesz mindenhol az mk XIV VR, vagy jobb (CrtD és Dmg keverékek a legnagyobb részt) - így egyre kevesebbet kell költenem a húzásokra, ami növeli majd a Zen-re költhető dili'-mennyiséget - , de a "hagyományos" építés (tac konzolhelyre tac konzolt, stb.) mellett ez sem elegendő!
Magában a játékban még ott tartok, hogy gyűjtögetek (pl. DR-pakkra, Flambard-ra). Nem annyira maguk hajók kellenének - kivéve admiralty - , hanem inkább a trait-ek, meg a körítés.
Egy-két repus cuccom már van, de konkrét sorom még nincs - küldiseket használok, XIV-ig rántva - , ahogy a flottás dolgokat is kerülöm az állandósult dili'-hiány miatt. Ha ez változik, akkor tudok előbbre lépni - szvsz - a DpS-növelésben.

Nagyobb gondon magával a játékkal van: a net-en keresztül való játék egy rémálom számomra a lag-jaival, akadásaival (van, hogy 45 másodpercig malmozik - a töltések közben! - a szerverre várva)!
Ez egyszerűen élvezhetetlenné teszi a harcokat: 4 kattintásból jó, ha felét "észreveszi", így combo-kat sem tudok megcsinálni, mert mire kivárom, hogy biztos aktiválódjon a vége, addigra az eleje már cd-n van - és közben eléggé akadozik a tűzvezetés is (DHC/DBB esetében rendszeresen a hátam mögötti hajót akarja, újra és újra becélozni, DE, ha nem látom a célpontnak valót, akkor még beam-mel sem hajlandó célt befogni, max. FAW-val). Nagyon várnám, hogy a híd tisztjei kissé önállóbbak legyenek már végre, vagy előre "megbeszélt" harci formulákat tudjanak használni - és ne nekem kelljen, ezt is, külső programokat alkalmazva megoldani!
Ha az ARC fut a háttérben, akkor mindez még rosszabb!

Plata #21629:

Igen, most is igazad van, csak nekem még kell pár milla, finomított dili' ahhoz, hogy az általad megnevezett hajók meglegyenek - és akkor még hol vannak a "menő" rá- és belevalók...
Amúgy a szifon trait-je a 2. olyan, ami növeli a DpS-em - tudom, kitörölhetem vele - , semmi másom nincs ilyen téren (a többi túl specifikus ahhoz, hogy érdemben használni lehessen őket - pl. az Alitáé jó a hordozók pet-jeihez, de ezek sincsenek minden hajón).
Sz'al, nagyon várom már, hogy az ... DR-pakk meglegyen és egy lépéssel előrébb legyek! 😊

Kb 1,5 hónapja telepített ARC-os 20 GB nálam.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Nekem jelenleg 52.7 giga.
Valamért az ARC 2 sto mappát csinált egymás mellé,egyik STO a másik STO_EN.