50279
  • Plata
    Egyébként tényleg nem gond hogy új flottát csináltak,én ismerek is pár tagot,de tényleg csak magukkal tolnak ki,egy új flottát felépíteni veszett szar ügy,mire meglesznek legalább 2 év,minimum,addigra a többi flottának csak az újabb holdingokat kell felhúzni,és lesz újabb friss és valszeg erősebb cuccuk.
    Miért nem vettek EC-ért egy flottát és azt nevezték át?
    Jobban jártak volna.
    Végül is flottát is lehet venni.
    Kirúgják a régi tagokat és átnevezik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 12:29:55
  • Plata
    Finoman fogalmazok,ha John Will lenne a flotta vezető ez valszeg érdekelne is valakit,de én szarok rá.
    Nem érdekelnek a kamu levelek amit a nevünkben írogatnak meg a kamu hülyeségek,a kedves levélírónak meg magamban kívántam én jót,aminek ha fele is megvalósul valszeg a rokonainak a száma drasztikusan lecsökken.Többre nem tartom,nem is érdekel,de az vicces volt mikor olyan online játékban írt a nevemben amivel nem is játszottam.Bár akiknek írt azokkal beszéltem és egyből levették hogy nem én írtam,mert az író szánalmas stílusa nem hasonlít az enyémre,sőt más online játékok klánjainak a fórumába is a nevemben regisztrált és beírt.Vicc hogy azok is levették hogy csak egy szánalmas majom,mai napig szoktam oda írni saját regisztrációval.
    Ami meg a flottát illeti hat éve vagyok benne,régen egész más volt,elég drasztikus szabályok meg egyebek,de aztán megváltozott a vezetés és a flotta átment laza bulis flottába,ami azóta is megvan.
    Nem hiszem hogy van másik olyan flotta ami ennyit tudott volna nyújtani,rengeteget tanultam a flottában,rengeteget is köszönhetek a flottának,az a többszáz ezer zen amit ki farmoltam nem hiszem hogy összejött volna a flotta nélkül.Rengeteg sokat tanultam Rault-ól és Kolln-tól is,hivatalosan csak ebben a flottában játszom a játék eleje óta.
    Többi flotta sokszor nem is tudott bizonyos dolgokról.De azokról nem beszélünk itt.
    A fő accommal,alt accountokkal már más tészta,azokról nem nagyon tudnak a flottában sem hogy mit merre műveltem.
    De alt acc asszem nem számít.
    Fő accountommal csak a HGF.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 12:23:43
  • DrSoong
    Finoman fogalmazok. A ti flottátoknak nem túl jó a híre és a neten sem pozitív dolgok találhatóak meg a múltból. Az armadának sem a leg diplomatikusabban válaszoltatok (ami mindent igazol a múltból) amikor ez bejött a játékba. Az ő dolguk, akartak flottát maguknak így csináltak. Mi segíteni fogjuk őket, mint flottát és armada tagot.
  • Orbancapitan
    császári palota hajó a charon erre gondolsz :) tipikus promó lehetőség óriási benga akárcsak mint egy hummer :DDDDD
  • Raulblanco7
    Amikor kiadják a 6-ot. Egyébként érthető, nagyon korrekt játék multi nélkül is, a multi része meg csak plusz.
  • Chak
    Voltak, de csak átfestett verziói a föderációs hajóknak. Meg van egy nagy terran anyahajó-bázis valami.
  • Plata
    Lehet.Vagy nem tudom a mirror részekben voltak mirror hajók?
    Ha a sima lock boxos hajókat vették mint a szemetet a discovery promóst is biztos.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 09:43:25
  • Chak
    A dupla részes bevezetőben a binary star csatában volt több féle fed és kdf hajó, azokból lehet válogatni.
  • Plata
    Kíváncsi leszek mikor jön ki olyan játék ami megközelíti a GTA V eladásait.
    90 milla eladott példány.
    Januárban első lett a játékeladási top listán,és már 5 éves játék.
  • Plata
    Raul ha igaz lesz még valami Discovery-s promó,állítólag a discovery box ritka nagy siker lett és valami promó is jön még,bár fingom sincs milyen hajót lehetne még bele tenni Discovery-ből.
    Mutattam már asszem hogy nekem van nem csak lekérhetős de garázsban tarthatós Insurgent Pick Up-om.Úgy feltuningoltam hogy már repülni is tud.

Már nem csak lekérhetős vagyis Pegasus autókból lehet Personal vehicle hanem Pegasus-os helikoptereket repülőket is át rakhatunk Personal vehicle-nek,ha van hangárod,Így most a kedvenc járgányaimból 2 is van,egy pegasus-os alap és egy Personal változat amit a kedvemre tuningolhatok pingálhatok.Hangárom jelenleg így néz ki.Minden jármű nem fér el,a többi a raktáron van.De amiben ülök az egy stealth harci heli.Tudja magát álcázni és nem látszódik.Mellesleg bomba kamrája is van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 09:31:42
  • Chak
    Önnek is igaza van. :D
  • Chak
    Igazad van, nem ők találták fel, csak ugye a köztudat az nagy úr haha. Na lényegtelen. Subnautica meg a legjobb példa mindenre kb. Szerintem kellően hatalmas az óceánja, pont jó egy open worldhöz. Mondjuk reaper nélkül tudnék élni hmm. Hasonló kézzel csinált gémek mondjuk a Fallout4 és elődei, Witcher 3, és még a Dying Light amit nagyon szerettem. Ezekért még adok is/adtam pénzt. Hónapokig tolom/van regaming faktor mindben nem is egy kör. Ellenben mondjuk a jobb napokat megélt cod/bf és hasonló tömeg gyártott játékokkal, ahol 16 ezerért kapok egy kb 5 órás kampányt, ami mindig szuper, de után repülne a sarokba. Nekem nem éri meg sajnos. :D
  • Plata
    Spore jó volt,azon érdekesek voltak a bolygók,Diablo 2 is.
    NMS-ban a bolygókon az élőlények olyanok voltak mint a birkák,bambán néztek.
  • Raulblanco7
    Évekkel ezelőtt is volt ilyen játék, minecraft alapon átírva űrhajós bolygóra szállós építgetős verzióban procgennel, bár ott egyszerűek voltak a bolygók, nem volt légköre pl, viszont multiplayer volt :)

Elite hamarabb lett kiadva proc gen végtelen világűrrel.

Extra csak a töltés nélküli bolygóra szállásuk, bár ez a Star Citizenben is van, de az megint multi, és ott vissza tudsz menni bármikor ugyan oda, plusz a bolygó kering a napja körül változó napszakokkal, szóval ettől azért jóval el van maradva a NMS.
  • lammaer

Nagyrészt egyetértek / elfogadom amit írtál. Egyetlen apró észrevétel: a procedural generationt messze nem az NWS találta fel, igazából már évtizedek óta megy a játékiparban. Az NWS csak halálra marketingezte hogycsillió-billió lehetőség van, mert kimatekozták valahogy :)
    Hogy egy klasszikus példát mondjak - minecraft. Ugyanaz a seed alapú rendszer van abban is.
    Meg itt még egy hosszú lista :)

Személy szerint nem rajongok a procedurálisan generált világú játékokért, mivel általában az igy generált játéktér sablonos, ismétlődő elemekből áll, nagyon jót ilyenből még nem láttam. Sokszor az jut az eszembe hogy ez a "csodafegyver" valójában a fejlesztők lustaságának takargatására van - gyakorlatilaga minőség hiányát próbálják meg a mennyiséggel ellensúlyozni.
    Ezért jó pl a subnautica - hogy ontopic is legyen - mert itt tényleg kézzel csináltak meg minden, és ettől van a pálya minden egyes részének egyedi hangulata - stílusa. Valóban, nem lehet a végtelenségig menni benne, a térkép "kicsi" (bár sztem pont elég), de ez minőségi munka, nem egy kódgenerátor műve.

• Plata
    Csak nem tudom mi értelme van egy új flottának,engem nem zavar,de őszintén szólva hogy fognak valaha is felépíteni egy flotta bázist?
    Szerintem sehogy.
    Azt mondják nyáron új valószínűleg kicsi 3 tieres holding jön megint.
    A kolónia eszement drága,nem hiszem hogy egy új vagy kicsi flotta fel tudná építeni,pedig nagyon jók a cuccai.Főleg a fegyverek
    Túl erősre is sikerültek ezért is kellett őket nerfelni.
  • DrSoong
    Tudom, vicces. :) Amúgy jelenleg egy kis flotta, de majd növekszenek.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.02.07. 22:48:23
  • Chak
    Poén a neve csak azért írtam :D
  • DrSoong
    A mi armadánk része. :) Még 1 flotta kell és fullos.
  • Chak
    Ép most láttam egy "Az igazi ferengik" nevű flottát :D
  • Chak

Nyilvánvalóan jártasabb vagy a témában mint szerény személyem. Én csak azt tudom amit gémelés közben tapasztaltam, és a megjelenés tájékán olvasgattam. NWS nem is a játékmenetben hanem technikai oldalról volt nagy szó, addig kb a kutya sem ismerte a procedural szót. Ma meg minden honnan az folyik. Játék menetben nws valóban nem tett csodát, még is szórakoztatónak találtam. Azóta meg van benn nagy hajók, bázis építés, járművek meg nem tudom méf miket adtak hozzá. Így jobban cseng. Subnautica ezt day1 tudta, szal igazad van h soványka volt az nws day1. Nem tudom, még így is tudtam értékelni. Persze 100% offerben szereztem, ha érted mire gondolok. :DD

Meg úgy gondolom nem kell übercsúcsszuper soha nem látott új technika h egy játék jó legyen. A meglévő alapanyagokból is lehet jó játékot csinálni. Ahogy az újdonságból is lehet érdektelent. Példának megint a szebb napokat megélt far cry tudnám hozni így hirtelen, az is micsoda hype-al jött ki, aztán maga a játék menet csak egy szimpla fps volt. Visszanézve írásaim, olyan mintha védeném nws és nab társait, pedig nem szándékom.

A vállrándítós dolog azért van mert ezek még mindig csak játékok, nem adnak hozzá semmit az élethez. Ha nem tetszik nem veszem meg, vagy vissza kérem a pénzem. És szúszá van.
    Elég azzal foglalkoznom h munkahelyen vagy a nyomorék politikusok miket csinálnak. Vinné el őket a borg. Kb ennyit tudok mondani publikusan haha. :D

A héten annyit írtam h egy hónapra is elég lenne hmm. :D
  • Chak
    Most értem haza, erről biztos lemaradtam. :D
  • Plata
    Az sem fogy el mert már csak az elvakult hülyék veszik meg.
    We will be performing shard maintenance on February 7 from 5AM - 2PM Pacific (13:00-22:00 UTC). Please check the forums.
    Ma már nem lesz szeró.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.07. 17:42:59
  • lammaer

A multiplayer csak egy aspektus volt, tele van a youtube explicit kijelentésekkel a csávó szájából, amelyek nem hónapokkal a végleges előtt hanem hetekkel előtte hangzottak el és nem igazak, tehát pontosan tudta hogy hazudik.

Sztem az már baj ha vállránditással el tudod fogadni ezt - az mázli hogy neked pont bejött...

Isten tudja hogy mennyire forradalmi amit letettek az asztalra, erről megoszlanak a vélemények - önmagában egy generált világtól nem kell hanyattesni. Főleg nem úgy, hogy mondjuk leszállsz egy bolgyón, teszel veszel, elmész, és vissza már nem találsz mert nem jegyzi meg a művedet a játék. Tehát amit generál az nem perzisztens.

Mindazonáltal a warezlistámon fennvan a cucc, mert azt a javukra kell írni hogy szépen szupportálják a játékot és próbálják megjavítani. Szóval egyszer majd ránézek én is... :)

Annak meg külön örülök hogy sokan pofáraestek és nagy cécó lett az ügyből mert tanulják már meg az emberek: ha nem lehet egy játékot kipróbálni, NEM VESSZÜK meg vakon elővételben, mert nincs értelme. A játék nem fogy el mint az iphone.
  • Plata
    Twitteren ha retweetelitek a Geordi-s tweetet kaphattok egy Geordi boffot.
    Link
  • Chak
    Ma van karbantartás, és javítanak a holdalakú hajó statjain is!

Plusz ma meglett a bajori verda mindkét accountomon! :DD

Minden egyéb csodára még várni kell picikét.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.02.07. 14:50:45
  • Plata
    Tök jól hangzana ha végre jönne valami új infó,de sehol semmi kézzel fogható.
  • Chak
    Tök jól hangzik. :D
  • Raulblanco7
    Nyilván érthető, de sokan megvették, mert egyértelműen azt mondták, hogy ez egy multiplayer játék, és közben nem volt az, ez volt a nagyon gáz és emiatt is kaptak főleg, érthető persze miért mondták, így többen vették meg, saját példából is tudom, mert számomra is akkor vált érdektelenné amikor kiderült hogy nem multi.
    Early accest nem sokat vettem eddig, NMS-nál is vártam inkább amíg kijön, milyen szerencse, bár a refund működött.
    Emlékszem megjelenés napján kb ez volt az egyetlen pozitív visszajelzés a játékkal kapcsolatban steam-en, a refund működik :D

Az SC meg tudott győzni hogy oda érdemes pénzt adni rá, mert olyat akarnak készíteni amit nekem megéri támogatni.
    Meg is valósították, hatalmas teljes egészében bejárható bolygók, töltés nélküli leszállás és töltés nélkül felszállsz egy bolygóról, elmész a másik bolygóra azon pedig leszállsz töltés nélkül egy 5 vagy több fős mutlicrew hajóval. Ezek már benne vannak a jelenlegi játszható alfa verzióban.
    Én egy ilyen mmo-ra vágytam, szóval nem sajnáltam rá a pénzt.
  • Chak
    Nekem pont nem hiányzik egy ilyen felfedezős játékból a multi. Had menjek a saját tempómban, nyugodtan bekukucskálni minden kő alá. vagy ne kelljen félnem h míg bogarászom, valami camper oda jön és levág.Brr.
  • Raulblanco7
    Töltés nélküli leszállás és bolygó méretű generált rész az SC-ben is van, csak a grafika nem 10 évvel ezelőtti mellette.
    Bár SC fontosabb részei kézzel készített dolgok, szóval nem lesz soha Elite méretű.

Elite végtelenebb, sokkal jobban adja az űr feelinget, de hosszabb távon annyi a különbség 1-1 rendszerben hogy más színű a nap vagy a bolygó, és a 4 féle űrállomásból épp melyik van ott, szóval a hagyományos procgen előnye és hátránya, végtelen, de ha láttál 20-at láttad mindet.

A hazugság a NMS-al a multiplayer csak ekkora galaxisban esélytelen hogy megtaláljátok egymást rész volt, ami kiderült hogy hazugság, mert sosem volt multiplayer, csak jobb volt azt hazudni hogy az és remélni hogy soká derül ki, fail hogy rögtön az első nap kiderült mert 2 livestreamer egyszerre volt ugyan ott és nem találták egymást, így nem volt tovább védhető a multiplayer hazugság.
    Akkor jöttek elő azzal hogy jah nem úgy multiplayer, hanem egy két elért eredményt, pl adott bolygót ki fedezte fel elsőként, az látható... nyilván, akkor eddig miért jöttek azzal hogy multi, csak esélytelen összefutni egy ekkora galaxisban.
  • Chak
    Jó is az orville végig. Érdekes és szórakoztató történetekkel. Tényleg mintha tng néznék. Tényleg, most h mondod, az Enterprise s3 elégé hasonló koncepcióval ment.
  • Chak
    Az oké, de a játék technikailag olyat tett le az asztalra amire eddig soha senki nem volt képes. Ha csak tech demoként tekintenék a játékra akkor már most jobb mint bármelyik far cry amit anno szintén erre szántak. Egy egész bejárható galaxis, menet közben generált kontenttel, töltőképernyő nélküli bolygóra leszállások. Ez mind olyan epic volt mikor kijött az a játék. Én élveztem. A hazugságokról meg annyit h, mindegyik kiadó igérget fűt, fát, előre kiadott képeket jobban kinéző játékokat, aztán mikor kijön szinte nem is hasonlít arra a termékre. Beülhetne mind a parlamentbe. Ilyen körülmények között csak a vállam rándítom a nms devek be nem tartott igéretei után.

Napokban olvastam h az Elite Dangerous valami 2.5 millióból készült. A játékban egy egész galaxis bejárható. Nem játszottam még vele. Valaki nyomkodta már?
  • Raulblanco7
    Az előző Archer kapitányos verzióban is volt egy évad amikor az egész évad egy sztoriról szólt, a Xindi fegyveres évad, szóval teljesen nem új, csak ritka.

Belenéztem az Orville-be is, az viszont tényleg jó, sokkal jobban tetszett az első 2 rész mint a Discovery első két része.
  • lammaer
    Nem a marketingesek voltak sunyik itt.. hanem az NMS gárda úgy ahogy, élén azzal szakállassal (Sean Murray) aki a vezető fejlesztő volt. Ő konkrétan HAZUDOTT rengeteg dologban, explicit kijelentett dolgokat amik sosem voltak a játékban - ettől rageltek be sokan.

Persze lehet védeni őket hogy kis studió, nyilván nem tudtak volna olyat csinálni amit mondtak, de a hazugság az hazugság. De jól keresett vele :)
  • Plata
    Hétvégén upgrade event.
  • Chak
    Ja alapból nem sok teendőm volt benne, azóta kikupálódott. Itt a marketingesek nagyon félre lőtték a játékot. Subnautica alapból többet ad, és egy AAA játéknak csak a felébe került.
  • Chak
    Az lemaradt h szerintem mindenkép érdemes nézni. Főleg ha valakit nem is érdekel a canon v h a klingon nem néz ki klingonnak.
  • Chak
    Azt hittem Raul pl szereti Discovery-t. Személyes véleményem h az évad első fele nekem nem igen jött be, semmi trekes nincs benne. Utána jövő részek viszont adják. Főleg a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    4 részes mirror ahol kiderül Lorca titka is
    és a női kapitány szerintem sokkal jobb volt mint az utána érkező faszi. Az nekem egy részben sem volt szimpatikus. A nő kinek férfi neve van, a évad első felében nem igen jött be mint karakter, aztán a spoiler tagos részekben már minden jobb vele is. De vannak ám olyan epic pillanatok is mint pl a Captain Killy jelenetek meg hasonló ahol besírtam. :DD
    Van még 2 rész az évadból, kíváncsi vagyok h végződik. A sok negatívumról ami engem ért arról most nem írok, talán máskor. Furcsa a discovery, az eddigi sorozatok mind epizódikus formában mesélték el a mondani valójukat, most pedig egy évad egy egész történet kb. Elég sok ilyen sori van, szerintem STnek nem való. Jövőre jön a második évad, ha most ezt a story lezárják akkor új lappal kezdődhet minden. Okulhatnak a hibákból stb stb. Azért várom.
    Az orvilleban meg még mindig több treket látok mint discoban. Legalábbis tng stilusú trekből több van.

újabb kisregény lett.
  • Plata
    No man sky az a játék ami túl sokat akart és kb semmit sem hozott belőle.
    Szerintem a Spore jobb nála,még ha régebbi is.