50279
  • Chak
    Pár peccsel korábban kapta meg a lehetőséget.
  • Plata
    Admiraltyzás közben vettem észre hogy a Bugtorpedót végre lehet re-engineerelni.

• Plata
    Ez a fura terrán izé ami tán hajó elég morbid és durván néz ki ahhoz hogy kelljen,feltéve ha ez lesz,ha Discovery TOS Enterprise akkor kell a kukacnak.
    Egyébként úgy hallom a homár heroldok kihalnak a sorozatban szal lehet mégse ártana nézni.
  • Orbancapitan
    még te mondtad hogy a discovery ratyi minden ami a sorozatban van :DDDDD
    erre a charon bejön? hogy van ez kérem szépen? :) :p :D
  • Plata
    Mai Endevor nagyon laza,egy kristály,a jutalom meg egész jó volt,100 mark,meg dili.
    Kíváncsi vagyok jövőhéten mi a fenével jönnek elő.
    Valami tutira készül,a héten egy csomó sale volt,meg főnix box.
    Mindenesetre 100 kulcsot elraktam jövőhétre.
    Bár ha olyasmi jön a mint mondjuk terran promós halálcsillag szerűség akkor inkább pénzé teszem,mert az a bazi nagy terran anyahajó kelleni fog.
    Ha meg csak T6 Temporal hajók akkor szerintem elhasználom őket,maradék 100 meg tartaléknak jó lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 00:09:40
  • Plata
    Mi a ragya,csak nem egy hét kellett a hsz megírásához?
  • Alanw
    Hát Iggy Pop zenéje nem ratyi az biztos......
  • Plata
    Hát romulán sci karim csak 2 van,az egyik Flambardot a másik 31-edik századi temporal sci-t használ.
    Az egyik az totál lökött sci a másik mérsékelten.
    Végül is roma meg klingon kari az csak totál lökött lehet.
  • Kotomicuki
    Nem ezzel volt a gondom, mer' a hajóik tényleg jók, nagy általánosságban - míg az "energiatakarékos" reaktoruk meg nagy negatívum számomra - , de kifejezett sci-jük nincs - nálam még legalábbis.
    A konzolok miatt (is) pár, kisebb szintű klingon-t sci-t már vettem, ezért - a csempészáru "beszerzés" és a fosztogatási lehetőségek miatt is - inkább azt vonalat bővíteném, ha volna rá időm... (nem feltétlen sci karakterekkel).
  • Plata
    Pedig a romulán mindenben ütősebb mint a sima fed vagy klingon.
    Könnyebb vele érvényesülni.
  • Kotomicuki
    Két remán kandúr van, de nem erőltetném azt a vonalat: admiralty-ban nincsen hozzájuk "igazi" sci hajóm, így kissé döcögős velük az élet, ezért inkább hanyagolom is őket.
  • Plata
    Mondtam már a romulán csaj karakter szerencsét hoz.
  • Kotomicuki
    Meg is kaptam a szokásos ződet, amivel má' tele a padlás - tán, be kéne váltanom őket...

De, legalább 255-ig visszaesett a Zen árfolyama! :)
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.03.02. 05:26:30
  • Plata
    Főnix event.
  • Plata
    Key ring bundle sale.
    Mai Patch.
    General:

Resolved an issue that caused the Kumari Phaser Wing Cannons' base fire to have less DPS than similar weapons.
    The Kumari Phaser Wing Cannons can now interact with Re-Engineering.
    Quad Cannons can now interact with Re-Engineering.
    Resolved an issue that caused some Boolean Heavy Assault Cannons to be missing modifiers.
    Resolved an issue that prevented the Neurophasic Disruption Field console from increasing the player’s flight speed.
    Resolved an issue which caused mini-Q’s to still appear on Academy grounds after the Anniversary event ended.
  • Plata
    Lifetime sale.
  • Raulblanco7
    Máig egyik legnagyobb csalódás a játékban, amikor bejött Nukara prime és a Tholianok, vettem fel a tűzoltó készüléket, le Nukarára és 1 percig küzdöttem a Tholiannal mire a tűzoltó készülék megölte, de nem járt érte accolade.
  • Plata
    Én a helyedben inkább megvárnám a T6 temporal destroyert,nem lesz olyan drága és biztos jó kis gép lesz,feltéve ha nem csinálnak belőle engi hajót warp plasma traittel.
  • Plata
    Hát ilyen disznók ezek.
  • Chak
    Minden fun-t kiölnek az ember/ufoból.. :DD
  • Plata
    A tűzoltókészülék meta volt,talán S6-nál.Vagy egy napig.
    Ugyanis a tholianok meghaltak tőle nukara prime-on.
    Sajna kijavították.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 17:30:20
  • Kotomicuki
    A zenét a Vortát játszó zenész/"színész" (Iggy Pop - DS9 "The Magnificent Ferengi") szolgáltatta - stílusos gesztus a videókészítőjétől. :)
    Ha engem szupportolnának, akkor sincs ue-zel a hajóval 40k-50k-nál több DpS...

Igen, ha csinálsz róla videót és sebzel azzal (is) 1,5-2k-kat, akkor igen: meta lesz a tűzoltókészülék is!
  • Plata
    Jézus ezt a videót hangosan nem lehet megnézni ettől a ratyi zenétől,de attól hogy egy jujtúbos így építi a hajóját ez még nem meta.
    Ennyi erővel ha groundon ezután én tűzoltókészülékkel rohangálok az meta lesz?
    Nézd meg a csapattársai sebzését,részben ezek szerintem csak supportolni voltak neki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 17:17:40
  • Kotomicuki
    Franc se gondolta volna..., hogy T5U ilyet tud és ilyesmit tartalmazó dobozom is van pár db - admiralty sci hajónak fenntartva - , meg, hogy a Plasmonic Leech kikerül a metából!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.02.25. 17:11:01
  • Plata
    Úgy látszik az Isometric charge nem csak akkor bugos ha én lövök vele az ellenségre hanem ha ők lőnek vele rám.
    Fed fleet alerten klingon hajó rám lőtte rólam visszapattant rájuk és sebezte őket,a sebzést meg úgy írta mintha én lőttem volna.
    Nincs a hajómon iso.
  • Plata
    Bakker mekkorákat lehet ökörködni ezzel a kumaris trap konzollal.
    A sci karimnak magas a control skillje meg az exo skill,8-10 kilométerre megállok az ellenségtől rájuk nyomok GW-t az összerántja őket rájuk dobom trap-ot,az meg elkapja őket és elrántja a picsába a gw meg vissza kapja őket,állati ahogy jojóznak.
    Vicc hogy a Trap még boss-okat is elkapja.
    Mikor tarantula pattog összevissza vagy borg boss az röhejes.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.23. 18:29:39
  • Chak
    Ismerős a dolog :D
  • Plata
    Ha kikapcsolom a csetet akkor gyorsan végzek én,de ha leállok csetelni,akkor úgy elmegy az idő mint a fene.
    Tudsz valami hírt?
    Légyszi mondj már valamit.
    Van bármi infód a T6 Voth hajókról?Már vagy két hónapja kész a voth karim repuja,de még semmi konkrét infó a T/ Voth-okról,csak az a pletyka.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.23. 18:07:13
  • Plata
    A kedvenc vulkáni sci karimmal is kiveszem kumari traitjét,ö a kedvenc temporal szettes GW-s karim,nem mondanám hogy hú de jó felszereléssel a kumari tök jó móka vele.Mk11 meg hasonló fegyvereket tettem rá,úgyis csak a traitje kell.De még így is marha jó a sci kumari.Kár hogy csak 4 sci konzolja lehet.
  • Chak
    Folyton csak elkalandozol :P
    Ahelyett h nyomatnád serényen a második munkahelynek számító admirality.. muhaha..

Mind ezt úgy írtam le mintha nem ugyanezt csinálnám ahahaha... *szomorú szmájli*
  • Plata
    Olvass vissza,de cseten.
    Van amit sima cseten van amit zárt cseten láttam.
    Sokat szoktam csetelni,szeretek csetelni.Ezzel szoktam elcseszni az időt.
    Kikapcsolt cset modullal alig több mint 1 óra 37 karival admiraltizni,megnéztem,csetet bekapcsolva ez akár 3-4 óra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.23. 17:36:36
  • Bozi_Vilag
    A terran hajóról hol írtak?
  • Plata
    Nem tud még senki semmit az új promós hajóról?Vagy hogy mikor?
    TOS Enterprise klón nem izgat,de az a terran halálcsillag érdekes,asszem elkezdenék rá talán gyűjteni.
  • Orbancapitan
    jah :DD
  • lammaer
    Olyan mint a bitcoin :D
  • Plata
    Omega megint lement,érdekes,tegnap félmilla volt a fragment darabja,leállás előtt felment egészen 1.1 milláig,most megint 500-540 ezer.
  • Plata
    Omega ára leállás előtt durván megugrott,pár perc alatt duplája lett.
  • lammaer
    Én is vettem már fleet ship moduulet 1.4 millióért meg külcsot 500K ért :D
  • Plata
    Omega ára már a duplája.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.22. 15:42:29
  • Plata
    Commont minek vettem volna,lila aminek a darabja 500 ezer.Valami agyhalott 10-et betett 50 ezerért.
    Ugye lusta voltam szedni,de a kumari hajóm nincs kész,gondoltam megnézem mennyi exen az ára,látom 499 és 500 ezer darabja,frissítettem erre bejött 50-ezres.Azonnal rácsaptam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.22. 13:40:00