50279
  • Plata
    Szegényke elég vérszegény.
    Úgy nézem nem nagyon szoktál klingonozni.Vagy most csináltad a karit.
    Gondolom ez vagy 1-es kari és azért van 1-es szintű B'rel neki meg két boff.
  • Alanw
  • Orbancapitan
    ÓÓ akkor ezen csak át futottam akkor csak
  • Chak
    Aha Frakes igen sok soriban rendezgeti a dolgokat. :DD
    Discoveryben is van epizódja.
  • Kotomicuki
    Most nézem, hogy "Riker" rendezett egy Orville-részt:
    5 "Pria" Jonathan Frakes

Plata #27971:
    Jadzia-val sem volt gondom, legfeljebb kíváncsi lettem volna a Dax előtti, "csendes és visszahúzódó" énjére...
    Remélem, Worf-ot sem hagyják ki a buliból, kár lenne érte, ha kimaradna! Netán, egy Ezri-Grilka találkozás gyötrelmeivel...
  • Alanw
    Este majd teszek fek karakterképet a karimrol kb norvég klingon csajnak néznék legtöbben :-)
    Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.03.25. 09:21:05
  • Plata
    Na bakker,ez új.
    Remélem Dax is visszatér.
    Nekem pont Ezri jött be nem Jadzia.
  • Chak
    Ezt én is tudom, csak arra gondoltam h fő szereplők nem igen szoktak megjelenni Cryptic ajtajában. Így ezúttal sem számítanék rá.

Még egy fun bár biztos mindenki tudja, de nekem érdekes így leírom. Nana Visitor és Alexander Siddig házasok voltak, egy kis Bashir is született.
    Milyen menő már. :D

Sisko felesége pedig most az Orville hajó orvosa.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.03.24. 20:37:41
  • Plata
    Sisko visszajöhet,mert nem halt meg csak elhúzott a prófétákhoz,mert ugye ő is az lett,mert neki az anyja próféta vót.
    Ha jól emlékszem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.24. 20:26:43
  • Chak
    Alexander Siddig hogyafenébe ne vállalta volna. Külön ki hírezték h Garak és Bashir is visszatér mint a Batman :D
    Összes 10 DS9 szereplő visszatérésére lehet számítani. Apránként fedik fel ahogy látom a kilétüket. Nem is baj, kell a meglepi haha. Ami szerintem nem lesz az Sisko és Dukat. Rajtuk kívül bárki lehet.

Az viszont érdekes h mióta profi színészeket alkalmaznak szinkron hangoknak, a Cryptic stáb az eddigi karaktereknek már nem adhatják a hangjukat. Mint pl a fan favorit Kurland arc. :D
    Nem hiába spamolja mindig csak h Kurland here meg this is Kurland..
    Elég fura szerződéseket kellett kötniük.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.03.24. 20:21:29
  • Plata
    De amíg a sorozatban jópofa karakter a játékban egy dinnye.
    És még szépen fogalmaztam.
  • Orbancapitan
    robert picardo ő már alap személye a voyager óta a trek univerzumnak mivel örök életű karakter és valószínű hogy a ds9 dokija nem vállalta és robert meg elérhető
  • Plata
    Olvasgattam amit a cseten írogatnak admiralty közben.
    Az új kiegben vissza tér Bashir,Garak,Odo,Kira és Quark.
    Ami rendben is lenne mert ugye DS9-es szereplők,de hogy kerül a doki a bandába?
    Nekem már delta-ban sem jött be a doki.
  • Plata
    Most eszembe jutottál így lőttem egy képet a res labban,épp arra mászkáltam ügyes bajos dolgaim intézése közben.

Szerintem nem nagyon néz ki klingonnak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.24. 19:07:38
  • Chak
    lol :D
  • Plata
    No problem.
    Már megszoktuk.
  • Alanw
    Sorry..elneztem...:-)
  • Plata
    Nem te rosszul látod.
    Ez ugyanis nem klingon,hanem romulán.
    Még hozzá fed romulán,mellesleg furán néz ki a karakterképe mert át van állítva a fény normalról valami ESD mittom milyenre és az kicsit fényesebbé teszi a képét a karakternek.
    Vissza kéne állítani de nem emlékszem hol nyomtam félre,talán a tailornál?
    Mindegy.De nyisd ki jobban a szemed,vagy esetleg fordulj szem orvoshoz.
  • Alanw
    Látom nemcsak én csinltam albino bőrü klingont :-)
  • Chak
    Csak a 20 órást told, többi érdektelen. Ha egy repuval eléred a maxot, tier 5-öt. Akkor a fő rewardja többet között 9-32k dilitium, meg 500-750 mark, repuja válogatja. Ezen kívül a kimaxolt repuban lesz egy új lehetőség h sponzor tokent tudsz csinálni. 100 mark lesz az ára. Ezt account bankon keresztül át lehet adni egy másik karakternek, és ezzel neki már csak fele időbe fog telni a repu maxolása. 40 nap helyett 20. Juhé :D
  • Plata
    Csak a 20 órást csináld,az ad sokat az 1 órás nem sokat ad.
  • Trucker39
    Azt az előbb elfelejtettem megkérdezni, hogy a repus küldetéseknél az 1 órás küldetéseket is érdemes megcsinálni, vagy csak a hosszabb, 20 órás küldetésekre fókuszáljak?
  • Trucker39
    Köszönöm!

Ma mentem 3 Red Alert-s csatát. Végre érdemben hozzá tudtam szólni a dolgokhoz.
  • Plata
    Klassz,örülök ha segített.
  • Chak
    Grat hozzá :D
    A hajód energiáját tedd át a fegyverekre hogy többet sebezzenek. a chat ablaktól jobbra lévő 4 oszlopos ablakocska az. Az első ikont megnyomva a tetején, át is állítja.
  • Trucker39
    Meg is lett vele elsőre a küldetés. Azt hiszem, nem lett kedvencem ez a feladat.
  • Trucker39
    Köszönöm a segítséget. A linkeket elmentettem.

Plata: A felszerelést köszönöm. Belépek és felveszem.
  • Kotomicuki
    Kiegészítés:
    Most hiába is tennél egy "túlélő" skill-ezésre pontokat, ha a mostani felszereléseddel sem húzna ki az a pácból, ill. mire beérnének a dolgok, addigra meg már túl passzívnak tartanád azt, mert a jobb cuccaiddal(/hajóddal) meg már többet is el tudnál érni.

Ebben az átmeneti időszakban már "lényegtelen" az "elrontott" skill-ezés, hiszen a megfelelő felszerelés és egyebek hiánya a fájóbb pont.
  • Plata
    Menj el a legközelebbi postaládához ott kiveheted a cuccokat,jah elfelejtettem írni,az omni bímet hátra tedd.
  • Kotomicuki
    Iljen nincs, mert ez egyéni elbírálás alá tartozik, hogy kinek, mi az, ami - és mikkel körítve.
    ...és nem találom Zsíros extra túlélő skill-ezését sem a pH!-n! :(

skill planner No.1
    skill planner No. 2
  • Chak
    Fegyverek terén igaz rég vettem már, de a flottás beamek úgy emlékszem nem drágák, és az már alapból mk12 lenne neki. Advanced phaser beams vagy amelyik tipus tetszik.
  • Chak
    Van még egy dps ligás linkem, itt több féle hajóhoz vannak buildek berakva. Ez is érdekes tud lenni.

link

• Trucker39
    Itt a jobb oldali a space vagy mindegyik kell? Mert csak 10 pontom van összesen.

Neked ez kell akkor:

Kotomi: Nincs valami kész terv vagy tervező? Nekem egy konkrét, bevált skill leosztás kellene, mert találgatásra nincs egyenlőre pénzem. Minden találgatás nekem súlyos ZEN-be fájna, ami nincs. Olyan kellene, ami engis, solo, mert ritkán van időm mással együtt játszani, jól bírja a pofonokat, kezdő is megbírkózik vele, legyen benni minden pontnak a helye. Ilyesmire gondolok.
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.03.23. 19:03:13
  • Kotomicuki
    - Egynemű beam-ek (pl. fézer); én a torpedókat is kiszórnám: a 60. szinten már nagyon sokat kell beléjük fektetni ahhoz, hogy tényleg megérje őket használni DpS-ügyileg
    - engi boff-oknál kevesebb ou skill és a lehető legmagasabb szintű javítások és pajzserősítések (fed bázis, transzport melletti terem, a lépcső alatt, a transzporter szoba irányában van az ezzel foglalkozó tiszt (pár ezer EC) - vagy meglévő Boff-ot alakítasz át megtanulható skill-é (jobb gomb rajta - "ingyen")) kellenének
    - a sci részlegnél is inkább a javító-védekező skill-eket támogatnám
    - a pajzs-deflektor-mocik és a konzolok cseréjéhez némi repu(táció) is kellene, azt meg leginkább borg RA-n és Kritályon tudnál gyűjteni (utóbbin kizárólag nukarát - és FM-ot) - ezen a kettőn legkisebb az esélye, hogy felsülsz a mostani hajóddal (és gyors lefolyásúak is)

EX'-en (tőzsdén) szerintem túlságosan magasak az árak, ha nem tudsz napjában többször doff-oztatni (odébb kell menni egy-egy szektort, akkor megint frissíti az elérhető küldetéseket) és admiralty-ztatni (ehhez meg hajód sincs elég), akkor esélytelen onnan begyűjteni a cuccost - akkor inkább a flottában a FM-ra menjél, mert pár ezer dili'-ért és FM-ért már pofás fegyvereket tudsz onnan elhozni. (Olyan flottában maradjál meg, ahol alacsony az a szint, ahol már vásárolni is engednek - ne kelljen fél éveket rájuk költeni, hogy magadnak is tudjál venni pár, "filléres" dolgot.)
  • Plata
    De,ezt a pontot pont jó helyre pontoztad,mert pont ott annak a pontnak a helye.
    Az ugyanis az intel spec,az pont jó.Spec pontot minden szint lépés után kapsz,még 60-as szint után is lépsz szinteket.

Nyomsz egy jobb kattot a hajódra vagy magadra és kiírja a neved,ez a név kell a postázáshoz.
  • Trucker39
    Ott összesen egy pontot tettem valahová, gondolom, azt sem jó helyre. van még 10 pont talán. Ezek a spec pontok mitől gyűlnek még? Vagyis mit kellene tenni értük?

Ingame név alatt mit értesz? Ha a karakter névre gondolsz, az ott van a képeken. Nem hiszem, hogy az accnév kellene, Ha mégis, akkor tévedtem.

Chak: Köszönöm, megnézem.

• Chak
    Na végre itthon, jó sokat írtatok. Hogy beindul az élet amikor valaki kérdez. :DD
    Skillezéshez egy ideje már csak dps ligás oldalon lévőket használom. Kivéve sci karihoz, ott kicsit módosítom természetesen.

Fed-kdf karihoz

Romulanhoz

Groundhoz
    (Ez még nekem is új, mióta utoljára néztem változtattak ezen kicsit.)

Eredeti link.

Remélem segít.

• Plata
    Mondtam már,mond meg mi az ingame neved,át küldök egy aegis szettet.
    Az egy kicsit javítana rajta.
    Specialization pontokatz ki osztottad,
    Aktiváltál elsődleges és másodlagos specet?
    Ha a túlélés lenne a lényeg szerintem miracle worker és intel spec lenne a legjobb.
    Én meg vagyok elégedve az MW speccel tank karinál.
    Egyszerre egy specet húzz,javaslom először az űr részt húzd ott is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.23. 18:12:35
  • Trucker39
    Azt sejtettem, hogy ez nem egy három napos játék. Majd próbálkozom összeszedni, amit lehet.

Plata: Sajnos sok mindent még egyáltalán nem ismerek a játékban. A túlélős rész meg valahogy nem megy. Újra elővettem az alapból kapott Cruisert és azzal csinálgatom a repus feladatokat. Valahogy jobban bírja a pofonokat, mint a másik. Ezt kellene feljavítani, míg jobbra nem telik. Tanácsokat szívesen fogadok, mit és hogy tegyek.
  • Plata
    Sajna nagyon kevés pontot tettél a sebzős skillekre,de nem olyan vészes,az engi részt nagyjából eltaláltad.
    Kicsit sokat toltál a sci képességekre.
    Mivel van ha jól látom innen drainre is rakva nem ártana egy plasmonic leach a hajódra.
    Azt mondanám inkább túlélősre mint sebzősre pakoltad.