50279
-
Plata #28057 Ez az eventes hajtómű érdekes,szerintetek jön hozzá több alkatrész is utána? -
Chak #28056 Ma s14.5, ez is valami. Új küldi kiv leszek. -
Chak #28055 Ja redditen is találgatnak h mi lesz, vannak akik arra gondolnak h kardassziai mivel lore szempontjából fedhez pártolt, így lehet azt fogják berakni fedesnek mint új race. Személy szerint egy ugyan olyan frakciót érdemelne mint a romulan. Romulan oldalra meg a suliban-t szeretnék sokan játszhatónak(itt egy hirogen is eltudok képzelni ha már szövetségre léptek romulan star empire-el). Én is. Jem'hadar is úgy néz ki h olyan lesz mint romulan, egy adott pontban választhat h fed / kdf oldallal lép-e szövetségre. -
Plata #28054 Aha,akkor valakik megint beszívtak vagy csak húsvéti piálás.
Azon ment az eszmecsere hogy jem hadar klingon lesz és instant 60,a kardassziai fed és 1-es,meg mittomén még mi lesz romulán az is 1-es,de nem figyeltem rendesen mert fáradt voltam,eskü nem jut eszembe mi volt még a harmadik faj. -
Chak #28053 Arról van szó h a jem'hadar fog 60as szinten indulni, párr epuja és egyéb cucca is meglesz már. Pont az a rész marad ki ami a legérdekesebb. Lore-os magyarázata h mesterségesen növesztett katonák, így egyből 60ason jönnek ki a dobozból. :DD
Plusz Cryptic interview szerint lesznek még játszahtó fajok a kiegben, ami nem a jem'hadar frakcióban lesznek. Ergo fed, rom és kdf közül valamelyik kaphat új fajt. Esetleg mindegyik. Ez majd kiderül amint kiblogolják.
Kérdezték h vorta lesz-e, erre azt írták h a story alapján a vorta nem felelne meg, illene bele. Ez alapján a klingonon kívül egyik kdf faj sem férne bele lol. Sőt a legtöbb story olyan h csak fedes karival van értelmes, ergo az egész kdf nem férne bele haha.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.04.03. 10:16:41 -
Plata #28052 Jut eszembe,tudsz arról valamit hogy csak a jem hadar lesz instant 60-as?
Tegnap nem sok időm volt játszani,mert ugye húsvét,de mikor kicsit feltudtam menni valami olyanról pofáztak cseten hogy csak a Jem lesz 60-as a többi faj 1-es szintről indul.Meg hogy külön lesz fednek faj és külön a klingonnak faj.Nem tudom honnan szedik,de arról volt szó hogy a KDf kezd 60-on a fed meg 1-esen.Meg hogy az epizódokba is belekevernek.
Vagy ez már megint csak valami ökörség? -
Plata #28051 A mai peccsben kiveszik hogy a fleet provision-t EC-ért el lehessen adni.
Katt.
New Features:
New Featured Episode: The Renegade’s Regret
The new Featured Episode, “The Renegade’s Regret” has been added to the Featured Episode tab in the journal.
Travel to Deep Space Nine and speak to Neth Parr to find out why she betrayed her people to help save Bajor.
This episode is available for level 10 Captains and above.
For more information, please visit the “The Renegade’s Regret” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10849804-new-featured-episode%3A-the-renegade%27s-regret
Constable Secondary Specialization:
This new Secondary Specialization is themed around upholding the law that keeps modern societies functioning much like the way Constable Odo did for Deep Space Nine.
This Specialization is unique in that it benefits the player whether in space or ground.
For more details, please visit the Constable Secondary Specialization blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10842284-the-constable-specialization%21
General:
Added "Beyond the Nexus" to the New Frontiers arc for KDF-Romulan Captains.
Resolved an issue that caused various services on ship interiors like Duty Officer Management, banking, etc. to only be usable by one person at a time.
Auto-fire is now turned on as default for ship combat.
This can be altered in the options menu.
Made improvements to the Discovery Spore Drive FX.
Resolved an issue which was causing the explosion of the Sarcophagus Klingon Ship to look incorrect.
Moved around the NPCs in the Qo’noS shipyard to make them easier to interact with.
Resolved an issue which was causing idle animation of the feet to not animate as intended.
Resolved an issue where flying backwards could sometimes make weapons fire from the wrong point on a ship.
Players can now equip items from the active starship to shuttle or from the active shuttle to starship.
Systems:
Resolved an issue that caused some powers to not properly scale off of or consume Entropy.
Resolved an issue that caused the Elite Kelvin Timeline Scorpion Fighters to display as Advanced in some places.
Resolved an issue that prevented the Reverberation Starship Trait from working correctly with Destructible Torpedoes or Mines.
Updated the Jupiter trait to be actually locked out when on lockout.
Updated the Walker console to force the player to stay in combat.
Updated most tooltips referencing Warp Speed to update to the accurate warp speed.
This is a tooltip change only.
Resolved an issue that caused the Lead Foot trait to grant an excessive turn rate boost while in slipstream.
Quantum Singularity Manipulation can once again be activated while the player is cloaked or cloak is disabled.
Resolved an issue that caused the Protonic Polaron Turrets to fire Scatter Volley II when they should be firing Scatter Volley III.
Fleet Provisions no longer have an Energy Credit value. -
Plata #28050 Klassz az jó. -
Chak #28049 First Contact day event is jön 5.-től.
link
-
Plata #28048 Na bakker. -
Chak #28047 Nem kenyerem a valótlanság. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #28046 Még is mit?
Nem tudom fel tudok-e menni,de ha csak április elsejei vicc akkor hozzád vágok egy tál főtt tojást.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.01. 19:52:40 -
Chak #28045 Csak ma DS9-on Quark bárja előtt van egy Kurland hologram, ha beszélsz vele ad egy új account unlock emote-ot. -
Orbancapitan #28044 jah ahogy mondod :D -
Kotomicuki #28043 Ha az ember a főnökeitől ilyen szép szavakat hallana...
-
Orbancapitan #28042 rendben akkor majd szólj hogy előre láthatólag mikor leszel fent én meg ahhoz igazodok. -
Köszönöm a lehetőséget. A képen szereplő néven játszom. Sajnos elég változó, hogy mikor vagyok fenn.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Orbancapitan #28040 én betudlak venni szívesen nagyjából nálunk már minden ki van húzva és mikor fent vagyok szívesen segítek :) csak majd mond mikor és meddig van fent. és majd küldök egy barát felkérést az account nevem ugyan az mint itt a nevem és be veszlek.
illetve a in-game nevedet add meg majd hogy tudjam küldeni a felkérést.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.03.31. 14:12:08 -
Chak #28039 Abban az interviewban sok jó dolog elhangzik. Csak lusta voltam berakni ide. :DD
Pl olyan dolgok h várható több új játszható faj is, de nem a dominionhoz, hanem a már létező frakciókhoz. Részletek persze nem adtak ezekről.
2 féle jem'hadar lesz. Itt gondolom az eredetire gondolnak mint amilyen a kivehető boff, és a küldikben látható újabb féle nagyobb és látszólag erősebb fajta.
Lesz kari húzós event is, de nem akkor mikor kijön az expansion.
A gamma kvadráns map kb akkora lesz mint az alfa kvadránsé. Ismert, és újabb helyekkel, bolygókkal.
Galaktikus event lesz, úgy képzeljük el mint most a space battlezonákat csak sector space mapon. Ezt már az iconian inváziónál is kellett volna. Most úgy nézki a hurkáknál sikerül teljesíteni.
Van egy új animátoruk h menőbb átvezető animációkat tudjanak csinálni. Áthozzák nwből az új queue reward systemet valamilyen formában.
A jem'hadar karinak is kell majd oldalt választani h kivel dolgozik össze. Olcsó megoldása annak h ne kelljen még 1 frakciót csinálni. Persze romulánok után nem is várható más.
Aztán kiderül mi jön még, és ezekből mit kapunk meg ténylegesen. :D
-
Plata #28038 Az új frakció Jem hadar lesz nem dominion.
Katt
Ez is valami izé még.
The Hur'Q made sense as a big bad that wasn't fully explored from the show, and they came from Gamma Quadrant. Gamma makes sense to go into because there's so much unexplored by the shows.
Starting at 60 you'll have decent gear (not just white Mk Xs), doffs, skills, some reps done, some specializations, boffs. 'You'll be ready to go'.
On other species available: Story is really a Jem'hadar story. Playable Vorta didn't make sense based on fiction (ie being a soldier or reporting to Jem'hadar First). Dosi or Karemma didn't make sense for the player on a Dominion ship.
'There will probably be other playable species available in this expansion, but they'll be playable for other factions, not this Jem'hadar faction'.
For the Jem'hadar faction: "There will be more than one type of Jem'Hadar."
You start at high level because you're genetically engineered ready to go, as a Jem'Hadar.
Story is picked up around the recent events (ie story with Odo, Tzenkethi, Hur'Q, etc.) and told from Jem'Hadar side
Story will explore a bit of Jem'hadar sense of self, and their relationship to founders/Dominion.
Jem'Hadar will pick a faction to join. "This is who I'm going to work with." vs. Rommies becoming citizens.
Yes there will be a recruitment event like Delta Rising had. Probably not xp month because Jem'Hadar are already at 60.
Not 100% decided on whether you need a high level character to unlock Jem'Hadar characters, still discussing internally.
New Jem'Hadar will not be given c-store gear, rep gear, or set items. (You'll have rep unlocked but still need to earn marks for the gear)
Close to revamping the queue system; looking at similar to Neverwinter for bonus rewards, or random queue for bonus rewards.
New episodes are far more involved than previous ones. New animator with great cutscenes.
New battlezone is not like the ones before; more like a server-wide event. Quadrant-level thing rather than just an open world map.
Number of episodes has nothing to do with the amount of money spent on voice actors. (Got more this year cause last year not many voice actors, cost split)
Very few non-Star Trek actors this time around. Loriss is Michelle Specht from Star Trek Continues.
Maybe fewer releases because quality is higher than years ago, but still standard on new content every ~3 months.
DS9 changes aren't as dramatic as Earth Spacedock, but there are improvements. "Higher Fidelity, more art". Can't talk too much just yet, but focus on IP accuracy.
Gamma Quadrant about the size of Alpha Quadrant, for Map Size. Existing IP stuff (planets) will be there, some new stuff. At least 6x5 sectors size.
Some sectors don't have a lot but every one has something, room for more later. Sounds like they'll have a new Galactic Map for everyone.
New ship packs: there will be something for everyone. Some things will be meant for Jem'Hadar faction, some can be used by everybody.
At 65 you'll still be a Fleet Admiral / Dahar Master; probably won't change it, just Fleet Admiral 5 or Fleet Admiral 6, etc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.31. 12:51:42 -
Plata #28037 Ez könnyen ki küszöbölhető,másik fülre rakod és kész. -
Jó lesz nekem egy magyar klán is, kevés elvárással. Ugyis kezdő játékos vagyok. -
Chak #28035 Azzal a csettel is a baj h ott mindenről beszélnek csak arról nem amiről szólna eredetileg. Politikától kezdve mindenről dumálnak. És kb ugyanazokat a neveket látom. Mintha pár usernek a magán csetje lenne. Furcsa. -
Plata #28034 Fejből úgy rémlik a cset neve NOP Public service,de majd ha feljutok megnézem rendesen,ez egy olyan cset ahol lehet kérni flottákba vásárlásra meghívót meg egyéb dolgot,sok mindent el lehet itt intézni ingyen. -
Plata #28033 Flottás cuccokhoz fleet credit kell,azt pedig flottában kapsz.
Fleet creditet úgy kapsz ha a flotta bázis különböző projectjeibe raksz be fleet markot,dilithiumot,egyéb szart.
Flottája válogatja hogy mekkora szabadságod van,vagy milyen meg kötések,van olyan flotta ahol adót is kell fizetned és engedély nélkül még fingani sem lehet.
De van ahol nulla kötelezettség és azt csinálsz amit akarsz.
Nálunk például az utóbbi,se szabályok se törvények se követelmény,játszol játszol ha nem játszol nem játszol.
Flottába invitálást naná hogy kapsz,mert minden idióta saját flottát akar és kb kismilliárd flotta van,de semmi értelme,mert egy flottát felépíteni csak sok játékossal lehet mivel egy flotta felépítése sok száz millió dilithium és sok miliiárd ec és egyéb szar.
De ezt a sok gyerek nem fogja fel,oszt állandóan kreálják az újabb és újabb flottákat amik nem érnek lószart sem,mert se bázisa se semmije,anélkül meg nem ér semmit,ha nincs kiépülve bázis nem lehet venni semmit sem.
Esetleg van egy cset ahol kereshetsz átmeneti flottát ahol vásárolhatsz,de fejből nem tudom a cset nevét majd ha fent leszek megnézem és bemásolom neked.De ott angolul megy a duma mert külföldi cset.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.31. 12:05:09 -
Nagyjából öt percenként kapok flottába invitálást, ha valamelyik bázis közelében megjelenek. Sajnos angolul nem tudok. Kapásból minden invitációt kinyomtam idáig. Gondolom, így járt a te invitációd is. Flotta nélkül nem megy a dolog? Sajnos elég össze-vissza van kevés időm játszani. Ezért sem preferálom a csapatos, időt megszabó MMO játékokat. -
Plata #28031 Ha nem kell feltétlen magyar flotta mert tudsz angolul,akkor szerintem egy nagy külföldi flotta is megfelelne,sőt talán jobban is járnál.
Magyar flották nem túl nagyok,sőt a legtöbb hiába állítja hogy ilyen olyan nagy általában csak duma,egyik másikkal meg pont hogy szarabbul járnál,mert hiába nagy frászbúk meg jujtúbos flotta,ha mellé meg lófingot sem érnek,ráadásul idióta és felesleges szabályaik vannak.Ami mellé sokszor kb semmit sem kapsz,még talán vásárlási jogod sem lesz amíg ki nem nyalod a vezetők seggét.
Lehet hogy tudnak frászbúkozni,de ha összekerülsz velük egy csapatban,akkor kösd fel a gatyát mert szopni fogsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.31. 11:39:34 -
Plata #28030 Kell egy flotta,a flottában tudsz vásárolni flottás hajót,konzolt,fegyvert egyéb vackot.
Már küldtem neked kétszer meghívót is szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.31. 11:19:00 -
A Dilthium-t gyűjtögetem, a repus küldetéseket csinálgatom, valamint a fő küldetéseknek sem értem a végére. A kérdésem az, hogyan , illetve merre tovább? Hogyan lesz nagyobb, erősebb hajóm, fegyverzet, felszerelés? Azt láttam, hogy ZEN-ért lehet venni, meg van valami flottás hajó is, ami vásárolható. Ez utóbbit nem tudom még hogyan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #28028 De valami olyat olvastam hogy a konzol átrakható lesz de csak az eredeti hajón adja a 100%-ot.
Valamit írtak hogy nem lesz teljes értékű ha átrakod. -
Plata #28027 Igen olvastam cseten. -
Chak #28026 Azt olvasom h a konzoljai ezentúl átrakható bármilyen hajóra. Ez elég furcsa. -
Plata #28025 Hát van 100 kulcsom,abból nyitok,hátha.
Ha nem akkor veszek. -
Chak #28024 Van itt egy új hír a t6 temporal hajókról.
link
-
Plata #28023 Pedig a STO egyszerűbb szerintem.
Never nem lenne rossz játék ha fejlesztenének rajta,elméletileg MMO de igazából inkább max co-op.
Semmi nincs benne ami egy igazi MMO-ban van,semmi értelme a partynak egy raiden,mert nincs is olyan skillje a class-oknak ami igazán hatna a többi party tagra,raidre is viszed magaddal a segítődet azt ő hílel téged,legtöbbször a partyban a híler max dísznek van meg hogy gyógyítsa magát,mert nincsenek olyan képességei mint más MMO-ban.
Neverben nagyon sok minden elvan cseszve,próbáltam én Never-el helyettesíteni a WoW-ot hogy ne hiányozzon,de annyira gáz benne sok minden hogy csak na.Neverben nincs szabadság,nem mész arra amerre épp kedved tartja,olyan a Never mint a legelső Fable kb,cső pályák amin van jobb esetben két kijárat rossz esetben egy kijárat,végigmész az úton és kész végére értél a pályának,nem mászhatsz fel hegyre dombra egyéb marhaságra,mert igazából csak dísz.Kicsi pályák vannak,Wow végtelen szabadsága után atom gáz,WoW-ban oda és arra mehetsz amerre csak akarsz,ha egy bazi nagy hegy van az utadban akkor azt vagy megmászod egy rohadt grapling hook-al vagy átrepülöd,nem pedig csak dísz,de igazából egy rohadt nagy áthatolhatatlan fal.
És ott van még a Neverben az a rohadt sok repu,STO-ban van 11 repu amit röhej könnyű felhúzni,Neverben szerintem van vagy 20,amit kb százszor nehezebb egyenként felhúzni mint STO-ban az összeset együtt.
Több havi VIP előfizetéssel és 70-es karival egyetlen reput sem tudtam kimaxolni,asszem az egyiknek eljutottam majdnem a feléig.
Neverben van rengeteg érdekes skill,de a skillbar egy vicc,hiába van vagy 20-30 skilled használhatsz összesen asszem 5 darabot,többit felejtsd el. -
Chak #28022 STO mivel jó nagy nab vagyok, és sosem tudok rendesen ec-t szerezni, így ha lenne napi 1 kulcsom, akkor a lobi is gyűlne. NWben is a napi boxból már összegyűlt 3500 lobi, amit ott trade barnak hívnak. Abból már futná néha egy-egy konzolra vagy akármire ami ép megtetszene. -
Chak #28021 Vip nélkül nem is játszanék kb ott. Lvl 12-n nem csak a kulcs, a sok bonusz amit még ad. Bárhol invocolás, bárhonnan utazás, bárhol posta, bank, és amivel pl pénzt keresek, a bazár állandó 15%os leárazás, ami bazár eventnél még nagyobb lesz aztán jól bevásárolok, és event után eladom a sok cuccot. Így gyűlik a sok ad-m. A héten meg a napi kulcsból nyitottam egy epic mount. Az is ér legalább 6m ad. Szal nwben a vip több mint kötelező ha valaki játszik szerintem. -
Plata #28020 Annak sem sok értelme.
Én is voltam VIP párszor,de max annyi volt az értelme hogy naponta kaptál lock box kulcsot ajándékba. -
Chak #28019 Biztosan a Neverwinteres vip rendszer landol a fedélzeten valamilyen formában. -
Plata #28018
Ma reggel jött egy email a sto-tól hogy jön a köv kieg június 18-adikán.