Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellem karácsonyi ünnepeket, akkor hozzá... :)
3 gyerek+új munkahely mellett örültem, hogy legalább ennyit játszahattam.
Meg franc tudja mennyi kulcsra, ami a diliből jön.
Vigyed, ha kell lokker. senki nem fogja megtudni. megváltoztatod a jelszót, és lerabolod. Ennyi...
Úgysem fogja értelmes ember elvinni,csak valami hülye gyökér,aki lenyúlja róla a pénzt oszt kész.
Elértem oda, hogy akinek kell az accountom viheti ingyen. Kb 11 karakter van rajta,
egy fő tacos nem aoy (régi), aoy sci kimxolva,
plusz kilngon/romulán farm karakterek.
t6-os hajók,: akira, defiant, arbiter t6-os változatai (tököm tudja most így hirtelen a nevüket)
plusz néhány t5, t4-es hajó. Bundle csomagok : enterprise, ds9, tos
Gmail cím: [email protected]
jelszó: spock1701a
Arcos ugyanez
[email protected]
spock1701a
finomított dili, talán összesen 300-400ezer
ec, bankban, 500millió, karaktarnél, olyan 400millió
A platáék flottájában van 3 karakterem: Miyuki, T'vrell, T'paar (plata, ha akarod ki is rúghatod őket a flottából, hogy másnak legyen hely)
Köszönöm mindenkinek a sok együtt töltött szép időt:)
További kellemes időtöltést, sziasztok...
EC-m kb 2,5 milliárd volt még itt ott, plusz folyamatosan eladom az r&d cuccokat is. Vasárnap hülye voltam, feltettem egy csomót és nem néztem a cap-et, túl is ment valamennyi, de nem hiszem hogy 100-200 milliónál több.
Vettem még kulcsokat 533db lett,de van még kb 1,5milliárdom ecben.
Múltkor valaki azt mondta hogy csalók vagyunk,mert zent meg pénzt ebben a játékban nem lehet sokat szerezni.
Én is csaltam a 41k zenem.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.28. 19:00:40
90.317 lobi és 3200 kulcs.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.11.28. 18:43:22
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.28. 16:48:05
Up event alatt nem érdemes mindent upgradelni, csak MK kis szintű cuccokat, mivel ott a dupla xp miatt 1-el több esélyed van az első techet elhasználva epicig menni rögtön.
MK 14-es cuccon rarityt húzni, bár esélyed ténylegesen nem lesz több az event miatt, mert a rarity értéket nem befolyásolja semmivel, egyedül annyival vagy jobb, mint máskor, hogy a dupla xp miatt mondjuk 10 tokennel nem 1 esélyed van 10%-on hogy javuljon a raity, hanem lesz 1 5%-on, és mégegy 10%-on, mivel ugyan annyi upgrade tokennel ami normál esetben csak 1x telne meg xp, az itt most 2x telik meg, de ezen kívül hogy 1 x 10% helyett mondjuk 1 x 5% és 1 x 10%, gyakorlatilag semmivel nincs több esélyed, hogy nőjjön a rarity, csak mert up event van.
Illetve már epic cuccokat ilyenkor éri meg még mk 14-ig tolni.
Amit nagyon nem éri meg, az a nem epic cuccok mk 14-ig upgradelése úgy, hogy közben a rarity is változzon. Ha olyan cuccot használsz ami 0 rarity-s akkor oké, de rarity-vel próbálkozni felszintezés közben még rosszabb up event alatt mint egyébként, az ilyenkor használt akár 2x-es quality acceleratorok kukába dobott pénz kb, mivel normál esetben bele tennél 2-5db-ot, szintfüggő, amivel lenne egy x esélyed hogy nőjjön a rarity, itt viszont az event alatt fele annyi cucc kell bele, ami bizony fele annyi esély a rarity növelésére is, és ugye szintlépéssel ez el is veszett, nem stackkel mint mk 14-en.
Szóval up event alatt csak:
MK 2-4 első techhel 2x acceleratorral legjobb
MK 14-től rarity minimálisan jobb
MK akármennyitől 14-ig rarity nélkül
Szerintem egyébként kurva jó up event volt, aranyáron vették az acceleratoraimat, és a kulcs nagyon olcsó volt, tettem is félre pár darabot, most kb 2800db van az account bankomban :)
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.11.28. 10:25:23
Egyedül a 20 helyetti 25%-os leértékelés vidított föl - lehet, hogy ezt (és így) kompenzálták...! <#fejvakaras>#fejvakaras>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Épp most végeztem hülye admiraltyval,elég sokat afkoltam,mert valami mindig közbe jött,de ma is jött pár tour.
<11/27 9:39>11/27 9:39>
<11/27 10:06>11/27 10:06>
<10:28>10:28>
<11/27 10:38>11/27 10:38>
<11/27 10:42>11/27 10:42>
Ez "csak" a pajzsot szedni le, ill. teszi "értéktelenné", a sebzésre még nem magyarázat - hacsaknem 75-90%-ban pajzsból áll a kristály.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Asszem bugos a konzol kristályon.Ha rányomom a konzolt a kristályra,bár a kristálynak nincs pajzsa,akkor még is a csapat villámgyorsan leveri.
Random csapattal voltam mindig,szal nem tudom bizonyítani,de szerintem a konzoltól valamiért irtó gyorsan kihal.
Mindig amikor elnyomtam rá a konzolt hirtelen úgy szét lett kapva kristály mint a szar,lehet véletlen és jó csapat volt,de érdekes volt,hogy lassan indult az ölése,89%-nál rányomtam konzotl és hirtelen le lett verve 12%-ra az élete,másik csatában dettó,konzol használat után mint a szart úgy levertük.
De lehet hogy tévedek.

Amúgy ÖSSZESEN 3 tárgyat színezett át idáig a fejlesztések alatt, pedig lett beletolva még plusz szorzó is és megint idejekorán elfogyott a dili'-m! <#falbav>#falbav>

Csodaszép a kicsike.A flottást is kivettem az még szebb,valamiért sima T6-ra nem megy flottás kinézet,de ha megvan a traitje úgyis át ülök.
Bent van a science pakk,és leárazás is van!SZórhtaod a zened,gondolj rám is,hozzámvághatnál 1-2 adag kulcsot:D
Romulán eleve 3 crites boffal kezd.
Vagy annyira nem kell a crit?
De a többivel sem volt sokkal nagyobb szerencsém: 4-ből csak egyet színezett át a superior (2x quality) up. is.
Mert az admiraltys nekem mindig szerencsét hoz.